icon

S hrôzou čítam zoznamovací inzerát muža na Facebooku

22. dec 2025

Prepáčte, musela som to tu dať...
Chlap, Branislav, Kežmarok, vdovec, člen jednej skupiny na FB
....................

46 ročný, bez dlhu s domovom ...
Prijal by som zase po boku nejakú schopnú, pracovitú ženu, pani domu, ktorou priorita nie je dojabať si obočie, pery, mihalnice, tunely ale byť oporou mužovi, čo má pod kontrolou svoj život s deťmi ...
Jednu ženu mi už život stihol vziať ale ešte mám moje baby ...
Mám už len ich ...
Teraz hľadám druhú vo svojom prázdne ...
U mňa, u teba, káva, raňajky, spoločný voľný čas ak náhodou nezabezpečujem fi.zdroje 😉 ...
Mali sme malý byt, teraz máme dom, bez dlhu, bez pôžičiek a bez hypotéky.
16 rokov verný svojej manželke, toľko sme boli spolu ...
Min.rok si zkurvený život zmyslel, že sa máme až veľmi dobre, tak nám ju jednoducho vzal ...
Komplet rodina netestovaná ani jediný krát a o očkovaní sa nebudeme baviť ...
Ani teraz ani nikdy !!!
Ak si neočkovaná, netestovaná a relatívne pracovitá žena, mohlo by to fungovať ...
O retardované, čo uverili podvodu z názvom covid a nechali sa ojebať médiami a na záver sa dali zaočkovať s dobrovoľným súhlasom s experimentom na svojom tele 🤣🤣🤣 za prachy alebo nebodaj "zadarmo" ... do sekundy klikni späť a upaľuj z tohoto profilu !!!
Isto z primitívnym vypatlaným retardom čo si prisvojil jednú z výhovoriek: "kvôli práci, kvôli hypotéke, dovolenke, deťom, škôlke, škoke či inej debilnosti" , nemôžeš byť
po mojom boku a už neporodíš zdravé dieťa ak vôbec, teda ani sex neprichádza do úvahy !!!
Vzťah muža k žene je vždy iba kvôli sexu ... Postupne si vytvárame vzťah, začínaš nam chýbať, tešíme sa ak nás čakáš doma v teple, s večerou a deťmi na poriadku (vtedy už je to vážne) a zaľúbime sa, iba a len a bez vynimky, kvôli povahe a spravaniu sa k mužovi ...
Na oplátku vieme dať ochranu, zabezpečiť fin.zdroje, stabilitu, vernosť a s tvojou pomocou vytvoriť rodinnú pohodu ...
Prenechávame Vám našu domácnosť ...
Chceš muža ? Tak zabudni na tie primitívne kokotiny (ako kvetinky, ružové košele, romantiky a tie vynútené trápne správanie sa od muža ako obtiahnuté tričká, pózy z fitnescentra, priblblý úsmev, sladké reči či sviečky po večeroch ...)
Ak chceš romantický večer, tak ho priprav ...
Zapálená sviečka má u nás doma iba jediný význam ... (bohužiaľ)
Som muž, ak je všetko ako má byť, sex je na prvom mieste ako u 95 % hetero chlapov a ak muž tvrdí iné
-> KLAME, LEBO SI CHCE ZASUNÚŤ.
Vždy je na prvom mieste sex, vždy ...
Ale ak si frigidná, nechce sa ti, alebo si myslíš, že muž bude čakať, že mu vobec dovolíš mať sex lebo teba nebaví ...
Je to tvoj bordel ...
Deti mám zabezpečené, postarané, najedené (som kuchár), máme domov, teplo, jedlo a sú vychované ...
Ja ponúkam domov, zázemie, fin.nezávislosť, ochranu, pár áut, život bez dlhu ...
A ty máš čo ponúknuť ???
Tvoje telo je, či nie je tovar ???
Ale ak ponúkaš iba to, tak si môžeme vzájomne pomôcť a tým to skončilo ...
(Hľadá sa silná osobnosť, gazdiná, žena, milenka s ktorou sa dá budovať budúcnosť)
O zúfalé, nepobozkané, tučné, o 10 rokov staršie (deti mi asi už nedáš) a mladšie čo si myslia, že budem živiť ich "výstrelky" nemám záujem ...
Moju som živil 16 rokov a prial som si to ... Ale domácnosť bola na poriadku a deti tiež ...
Moja úcta ...
Sex nie je vymenný tovar, ani spôsob ako ovládat muža, ani spôsob odmeny za niečo ...
To sa bavime už o biznise ... teda biznis so sexom - prostitúcia ... 😉😉😉
A ja za sex so ženou neplatím !!!

Strana
z6
unbeholfen
23. dec 2025
@sova7

@unbeholfen len teraz? Už asi desať diskusii sa trápiš. Už si nám tu chýbal 😉

@sova7 teraz také nové je, tentoraz to niesu financie ale zalúbil som sa a ten chemický proces pri odmietnutí je nepríjemný a údajne trvá aj cele týždne.

sevrin
24. dec 2025
@andrejka2424

@sevrin Pri všetkej skromnosti, uznaj,že s týmto materiálom sa pracovať nedá.

@andrejka2424 nedá, ale človek si za vyše 25 rokov na internete zvykne na také množstvo internetových klaunov, že tento je tiež len taká týždňová epizóda a za pár dní každý na neho zabudne 😉
Okrem unbeholfena, ten sa skôr či neskôr na nejakom fóre nezabudne pripomenúť, že ho treba poľutovať.

sevrin
24. dec 2025
@unbeholfen

@sova7 teraz také nové je, tentoraz to niesu financie ale zalúbil som sa a ten chemický proces pri odmietnutí je nepríjemný a údajne trvá aj cele týždne.

@unbeholfen a ktorá tentokrát ti povedala, aby si sa k nej už nepriblížil na menej ako 5 metrov? Tá upratovačka z McDonaldu? Skús iný fastfood. Ten McDonald aj tak nič moc, mne v Subway viac chutí. No to sme teda začali tému zrovna na vianočný pôst 😅

unbeholfen
24. dec 2025

Ešte horšie, v tejto robote som sa skamarátil s kolegom, došla jedna nová, chceli trom sa páčila, ale prvého hneď odmietla, s druhým sa k sebe mali ale tvrdila že sním nechodí, a somnou bola neutrálne že zatial sme boli kamaráti. Začali sme tráviť spolu čas, rozumeli sme si, ale bolo vidieť že jeho má rada, lebo stále všade hovorila o ňom. Ženy sú také že keď niekoho častejšie spomínajú ako ostatných, tak k nemu niečo cítia viac. Ja som da do nej postupne zalúbil, ale horšie bolo že som stále musel byť svedkom ako sa objíma a bozkáva s kamarátom, a ako pekne o ňom všade rozpráva. Takže nemohol som vyznať city lebo ajtak by ma odmietla a to je v podstate to isté ako teraz že sme sa na tom pohádali, že proste mne ubližuje že stále rieši kamoša. A ona si ho zastala že nemám závidieť že si vybrala jeho a nie mňa. To je všetko v poriadku je demokracia. Ale v tele prebiehajú tie reakcie čomu sa aj ludovo hovorí chémia, tak ako pri zalúbení máte tie “motýle v bruchu” tak prinrozchide, sklamani, je ten opačný pocit. A to tak vnútri bolí niečo čomu hovoria “zlomené sedce” niekto sa vtedy opije, niekto si aj ublíži, proste ten blbý pocit a nejde sa ho zbaviť.

anonym_ac5515
24. dec 2025
@unbeholfen

Ešte horšie, v tejto robote som sa skamarátil s kolegom, došla jedna nová, chceli trom sa páčila, ale prvého hneď odmietla, s druhým sa k sebe mali ale tvrdila že sním nechodí, a somnou bola neutrálne že zatial sme boli kamaráti. Začali sme tráviť spolu čas, rozumeli sme si, ale bolo vidieť že jeho má rada, lebo stále všade hovorila o ňom. Ženy sú také že keď niekoho častejšie spomínajú ako ostatných, tak k nemu niečo cítia viac. Ja som da do nej postupne zalúbil, ale horšie bolo že som stále musel byť svedkom ako sa objíma a bozkáva s kamarátom, a ako pekne o ňom všade rozpráva. Takže nemohol som vyznať city lebo ajtak by ma odmietla a to je v podstate to isté ako teraz že sme sa na tom pohádali, že proste mne ubližuje že stále rieši kamoša. A ona si ho zastala že nemám závidieť že si vybrala jeho a nie mňa. To je všetko v poriadku je demokracia. Ale v tele prebiehajú tie reakcie čomu sa aj ludovo hovorí chémia, tak ako pri zalúbení máte tie “motýle v bruchu” tak prinrozchide, sklamani, je ten opačný pocit. A to tak vnútri bolí niečo čomu hovoria “zlomené sedce” niekto sa vtedy opije, niekto si aj ublíži, proste ten blbý pocit a nejde sa ho zbaviť.

@unbeholfen Inými slovami, ako vždy nešlo vôbec o nič a tie city si si iba v hlave vykonštruoval, lebo ona ti žiadnu náklonnosť nikdy neprejavila. Tebe stačí, keď ťa žena nepošle do pi.e troma skokmi a už si myslíš, že máš šancu. Nie nemáš a keď to pochopíš,, tak sa obrníš voči takýmto sklamaniam. Žena s priemerným iq ťa naozaj nebude nikdy chcieť. Musíš hľadať medzi psych. chorými, alebo vážnejšie telesne postihnutými , ktorí si majú veľký problém niekoho nájsť a cítia osamelosť.. Nie si zlý chlap, ale nemáš v sebe ani za mak niečoho, čo by ženy priťahovalo, alebo ich lákalo mať s tebou vzťah.. Stále vysoko rúbeš a kým to budeš robiť, budeš zažívať podobné sklamania donekonečna.

sevrin
24. dec 2025
@unbeholfen

@unbeholfen no keď už aj politické zriadenie ťaháš do naťahovačky prečo on a nie ty, musíš sa naučiť rešpektovať výsledok jej slobodného rozhodnutia.
A druhá vec, čo si sa mal naučiť už pred 20 rokmi, keď ti žena odpovie na nejakú vetu alebo odzdraví, neznamená to, že je automaticky tvoja polofrajerka či skorofrajerka (teraz neviem aký je medzi nimi rozdiel, ty to vieš). Nie je problém sa zabuchnúť do niekoho, s kým si rozumieš pri nakladaní paliet na nízkozdvižný vozík, či čo to tam robíš, ale to neznamená, že z toho hneď musí byť držanie sa za ručičky pri Váhu. Ty z tej puberty nevyrastieš asi nikdy.
Alebo si povedz "v Novom roku do útoku" a toho týpka, o ktorom v kuse šteboce, si počkaj na záchodoch a tam si to chlapsky vysvetlite Preboha, však tých 125 kilov snáď nemáš len na parádu, či!?

unbeholfen
24. dec 2025

To si protirečí, veď žena si ho vybrala, takže aj keby som šiel preti nemu že nech mi nelezie do kapusty, nezískal by som ju, lebo žena si vybrala jeho, nie že boli sme dvaja niekde na štarte, a teraz súťažíme kto si ju získa. Najlepšie to povedala ona že “ty si iný človek” to ospovedala na to že ja som jej vravel že chcel by som byť ja ním (akože tým kolegom) ze ako by som chcel byť v jeho tele, proste byť ním, lebo si ho vybrala.

A to už nebolo len o čas strávenom v práci, ale my sme sa traja skamarátili, akože ten kolega a ja si rozumieme od začiatku, my sme sa už poznali, ona došla neskôr ale zapadla do partie a sme kamoši všetci a chodíme spolu von a tak. Takže tie sympatie sa mali kde budovať. Ten základ tak bol.

sova7
24. dec 2025
@sevrin

@unbeholfen no keď už aj politické zriadenie ťaháš do naťahovačky prečo on a nie ty, musíš sa naučiť rešpektovať výsledok jej slobodného rozhodnutia.
A druhá vec, čo si sa mal naučiť už pred 20 rokmi, keď ti žena odpovie na nejakú vetu alebo odzdraví, neznamená to, že je automaticky tvoja polofrajerka či skorofrajerka (teraz neviem aký je medzi nimi rozdiel, ty to vieš). Nie je problém sa zabuchnúť do niekoho, s kým si rozumieš pri nakladaní paliet na nízkozdvižný vozík, či čo to tam robíš, ale to neznamená, že z toho hneď musí byť držanie sa za ručičky pri Váhu. Ty z tej puberty nevyrastieš asi nikdy.
Alebo si povedz "v Novom roku do útoku" a toho týpka, o ktorom v kuse šteboce, si počkaj na záchodoch a tam si to chlapsky vysvetlite Preboha, však tých 125 kilov snáď nemáš len na parádu, či!?

@sevrin to mu nerad on to je schopný zobrať vážne a niekoho zmastit. On nejak medzi srandou iróniu a podobnym nerozlišuje ja byt žena v jeho prítomnosti sa na neho bojím aj usmiat lebo on to hneď berie že už ma frajerku a viem si predstaviť aký je otravný potom

gabrielkaa
24. dec 2025

@anonym_autor mne to nefunguje , ten link. Ale jeho foto tam vidno 🤣

sevrin
24. dec 2025
@unbeholfen

To si protirečí, veď žena si ho vybrala, takže aj keby som šiel preti nemu že nech mi nelezie do kapusty, nezískal by som ju, lebo žena si vybrala jeho, nie že boli sme dvaja niekde na štarte, a teraz súťažíme kto si ju získa. Najlepšie to povedala ona že “ty si iný človek” to ospovedala na to že ja som jej vravel že chcel by som byť ja ním (akože tým kolegom) ze ako by som chcel byť v jeho tele, proste byť ním, lebo si ho vybrala.

A to už nebolo len o čas strávenom v práci, ale my sme sa traja skamarátili, akože ten kolega a ja si rozumieme od začiatku, my sme sa už poznali, ona došla neskôr ale zapadla do partie a sme kamoši všetci a chodíme spolu von a tak. Takže tie sympatie sa mali kde budovať. Ten základ tak bol.

@unbeholfen no tak proste kamarát ti prebral frajerku, nestalo sa to prvý krát, že?

sevrin
24. dec 2025
@sova7

@sevrin to mu nerad on to je schopný zobrať vážne a niekoho zmastit. On nejak medzi srandou iróniu a podobnym nerozlišuje ja byt žena v jeho prítomnosti sa na neho bojím aj usmiat lebo on to hneď berie že už ma frajerku a viem si predstaviť aký je otravný potom

@sova7 nikoho nezmastí, vie spraviť hysák až má penu okolo huby, ale nepobije sa.

sova7
24. dec 2025
@sevrin

@sova7 nikoho nezmastí, vie spraviť hysák až má penu okolo huby, ale nepobije sa.

@sevrin hádam mu raz nebuchnu sadze 😉

simona_racz
24. dec 2025

No dobre ale @unbeholfen nezaložíš tému o tom? Lebo už je tu strašný mišung. Začne to facebookom autora témy, a končí to s lovestory na pracovisku iného človeka... Napíš presne čo sa stalo, a ja ti to vysletlím.

adam54552
28. dec 2025

@anonym_autor tiež som to čítal no chytil asi amok.. Neviem či to nejakej žene môže imponovať, ale ja byť ženou tak ani.. Suchú stravu by nedostal.

linduska86
28. dec 2025

Generátor náhodných slov 🤦🏻‍♀️

anonym_505ed1
29. dec 2025
@alguno

Mne sa páči, je úprimný a vie čo chce a ide si za tým.

@alguno verim, ze sa ti paci. Podla tvojich mnohych diskusnych prispevkov ste si mimoriadne mentalne blizki. Pan je urcite volic koalicie. Vidno na jeho primitivnom a tupom prejave aj vzhlade.

anonym_505ed1
29. dec 2025
@anonym_4c8c8d

@nyusika umrela ...a skôr , ako napíšeš nejakú sprostosť, žili spolu šťastne

@anonym_4c8c8d s tymto chlapom urcite nezila stastne. S tymto nemoze byt nikto stastny. Ani on sam so sebou. Chudata deti.

anonym_4c8c8d
29. dec 2025
@anonym_505ed1

@anonym_4c8c8d s tymto chlapom urcite nezila stastne. S tymto nemoze byt nikto stastny. Ani on sam so sebou. Chudata deti.

@anonym_505ed1 nekomentujem ....už ste si kopli, tak sa dámy konečne ukľudnite ...nemáte svoje problémy, že musíte anonymne riešiť každého ? ani jedna z vás mu nenapísala osobne, ale tu sa hráte neviem na čo ...všetko viete, všade ste boli a vaše životy sú jedna báseň dokonalé ..

123mizu
8. feb 2026
@lentakyterapeut

@brontofuz vela muzov s malym intelektom pise taketo dufajuc ze ich niekto pochvali za originalitu

@lentakyterapeut ved pise, ze je kuchar, tipujem bez maturity

nyusika
Včera o 03:41
@anonym_4c8c8d

@anonym_505ed1 nekomentujem ....už ste si kopli, tak sa dámy konečne ukľudnite ...nemáte svoje problémy, že musíte anonymne riešiť každého ? ani jedna z vás mu nenapísala osobne, ale tu sa hráte neviem na čo ...všetko viete, všade ste boli a vaše životy sú jedna báseň dokonalé ..

@anonym_4c8c8d
😂😂😂😂
A ty ich ako riešiš ?
Svätá (s)prostota
Tu je to čím ďalej, tým xxx

anonym_ac5515
Včera o 07:26
@dadis

@dadis Velebnosti, jdu blejt 🤢

anonym_ac5515
Včera o 07:57
@anonym_ac5515

@dadis Velebnosti, jdu blejt 🤢

S ním nie, že bez gumy, ale aj s vrecom na hlave (jeho) .Úprimne mi je ĺúto prostitútok, že s takýmito zombíkmi idú. Ale zadarminko , to by som chcela vidieť tú zúfalú, čo by sa ne neho ulakomila. 😁

simca06022011
Včera o 08:07

@anonym_autor boze aky sympos .. a s tym inzeratom.. musia sa zeny potrhat o neho.. :DDD

simca06022011
Včera o 08:09
@sevrin

Podľa toho čo píše, mu evidentne zomrela žena. No, bude to znieť trochu morbídne, ale aj toto je spôsob ako sa zbaviť v manželstve magora.

@sevrin presne toto ma napadlo, ze niekedy zeny najdu svoj unik. aj takto :(

anonym_4c8c8d
Včera o 20:02
@nyusika

@anonym_4c8c8d
😂😂😂😂
A ty ich ako riešiš ?
Svätá (s)prostota
Tu je to čím ďalej, tým xxx

@nyusika a ty sa čo staráš... dalsia xxx sa ozvala

Strana
z6