icon

S hrôzou čítam zoznamovací inzerát muža na Facebooku

Dnes o 12:55

Prepáčte, musela som to tu dať...
Chlap, Branislav, Kežmarok, vdovec, člen jednej skupiny na FB
....................

46 ročný, bez dlhu s domovom ...
Prijal by som zase po boku nejakú schopnú, pracovitú ženu, pani domu, ktorou priorita nie je dojabať si obočie, pery, mihalnice, tunely ale byť oporou mužovi, čo má pod kontrolou svoj život s deťmi ...
Jednu ženu mi už život stihol vziať ale ešte mám moje baby ...
Mám už len ich ...
Teraz hľadám druhú vo svojom prázdne ...
U mňa, u teba, káva, raňajky, spoločný voľný čas ak náhodou nezabezpečujem fi.zdroje 😉 ...
Mali sme malý byt, teraz máme dom, bez dlhu, bez pôžičiek a bez hypotéky.
16 rokov verný svojej manželke, toľko sme boli spolu ...
Min.rok si zkurvený život zmyslel, že sa máme až veľmi dobre, tak nám ju jednoducho vzal ...
Komplet rodina netestovaná ani jediný krát a o očkovaní sa nebudeme baviť ...
Ani teraz ani nikdy !!!
Ak si neočkovaná, netestovaná a relatívne pracovitá žena, mohlo by to fungovať ...
O retardované, čo uverili podvodu z názvom covid a nechali sa ojebať médiami a na záver sa dali zaočkovať s dobrovoľným súhlasom s experimentom na svojom tele 🤣🤣🤣 za prachy alebo nebodaj "zadarmo" ... do sekundy klikni späť a upaľuj z tohoto profilu !!!
Isto z primitívnym vypatlaným retardom čo si prisvojil jednú z výhovoriek: "kvôli práci, kvôli hypotéke, dovolenke, deťom, škôlke, škoke či inej debilnosti" , nemôžeš byť
po mojom boku a už neporodíš zdravé dieťa ak vôbec, teda ani sex neprichádza do úvahy !!!
Vzťah muža k žene je vždy iba kvôli sexu ... Postupne si vytvárame vzťah, začínaš nam chýbať, tešíme sa ak nás čakáš doma v teple, s večerou a deťmi na poriadku (vtedy už je to vážne) a zaľúbime sa, iba a len a bez vynimky, kvôli povahe a spravaniu sa k mužovi ...
Na oplátku vieme dať ochranu, zabezpečiť fin.zdroje, stabilitu, vernosť a s tvojou pomocou vytvoriť rodinnú pohodu ...
Prenechávame Vám našu domácnosť ...
Chceš muža ? Tak zabudni na tie primitívne kokotiny (ako kvetinky, ružové košele, romantiky a tie vynútené trápne správanie sa od muža ako obtiahnuté tričká, pózy z fitnescentra, priblblý úsmev, sladké reči či sviečky po večeroch ...)
Ak chceš romantický večer, tak ho priprav ...
Zapálená sviečka má u nás doma iba jediný význam ... (bohužiaľ)
Som muž, ak je všetko ako má byť, sex je na prvom mieste ako u 95 % hetero chlapov a ak muž tvrdí iné
-> KLAME, LEBO SI CHCE ZASUNÚŤ.
Vždy je na prvom mieste sex, vždy ...
Ale ak si frigidná, nechce sa ti, alebo si myslíš, že muž bude čakať, že mu vobec dovolíš mať sex lebo teba nebaví ...
Je to tvoj bordel ...
Deti mám zabezpečené, postarané, najedené (som kuchár), máme domov, teplo, jedlo a sú vychované ...
Ja ponúkam domov, zázemie, fin.nezávislosť, ochranu, pár áut, život bez dlhu ...
A ty máš čo ponúknuť ???
Tvoje telo je, či nie je tovar ???
Ale ak ponúkaš iba to, tak si môžeme vzájomne pomôcť a tým to skončilo ...
(Hľadá sa silná osobnosť, gazdiná, žena, milenka s ktorou sa dá budovať budúcnosť)
O zúfalé, nepobozkané, tučné, o 10 rokov staršie (deti mi asi už nedáš) a mladšie čo si myslia, že budem živiť ich "výstrelky" nemám záujem ...
Moju som živil 16 rokov a prial som si to ... Ale domácnosť bola na poriadku a deti tiež ...
Moja úcta ...
Sex nie je vymenný tovar, ani spôsob ako ovládat muža, ani spôsob odmeny za niečo ...
To sa bavime už o biznise ... teda biznis so sexom - prostitúcia ... 😉😉😉
A ja za sex so ženou neplatím !!!

Strana
z4
anonym_469b18
Dnes o 12:58

@anonym_autor no nemiluj ho!!!! 😂😂😂😂😂😂 Ale ako príklad pre mladé ženy, že toto nikdy, to nie je zlé

lentakyterapeut
Dnes o 13:00

A pre toto je vela zien radsej single

luccys
Dnes o 13:01

No-ty-vole😄🤣

anonym_469b18
Dnes o 13:02
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut tak mať pri sebe takéhoto magora, radšej celý život sama

anonym_33046b

co robis ty na zoznamke?

lentakyterapeut
@anonym_33046b

co robis ty na zoznamke?

@anonym_33046b to iste co vsetci 🤣

brontofuz
Dnes o 13:03
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut asi uz ma skusenosti, preto ste sami ale zas je to aj magor "Ak si neočkovaná, netestovaná a relatívne pracovitá žena, mohlo by to fungovať ..." lol
to bude krčmový inzinier, škola života atd volič smeru

lentakyterapeut
Dnes o 13:05
@brontofuz

@lentakyterapeut asi uz ma skusenosti, preto ste sami ale zas je to aj magor "Ak si neočkovaná, netestovaná a relatívne pracovitá žena, mohlo by to fungovať ..." lol
to bude krčmový inzinier, škola života atd volič smeru

@brontofuz vela muzov s malym intelektom pise taketo dufajuc ze ich niekto pochvali za originalitu

anonym_33046b
Dnes o 13:06
@lentakyterapeut

@anonym_33046b to iste co vsetci 🤣

@lentakyterapeut myslis sebaukajanie sa nad pocitom ze niekedy niekto snad napise ?

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_469b18
Dnes o 13:06
@lentakyterapeut

@brontofuz vela muzov s malym intelektom pise taketo dufajuc ze ich niekto pochvali za originalitu

@lentakyterapeut to je pravda, mne sa viac páči tento, poslala mi ho kamarátka, rehotala som sa na tom celé doobede

lentakyterapeut
Dnes o 13:07
@anonym_33046b

@lentakyterapeut myslis sebaukajanie sa nad pocitom ze niekedy niekto snad napise ?

@anonym_33046b ty sa ukajas na pozeranim zoznamky?

anonym_33046b
Dnes o 13:08
@lentakyterapeut

@anonym_33046b ty sa ukajas na pozeranim zoznamky?

@lentakyterapeut jasnacka, a ty snad nie?

biba_18
Dnes o 13:12

fakt to môže byť reálne? 😏

autor
Dnes o 13:15
@biba_18

fakt to môže byť reálne? 😏

enmery
Dnes o 13:15

Vždy, keď čítam takýchto pacientov, poviem si iba, prečo vymysleli to očkovanie a zachránili nás od epidémie tuberkulózy. Už by tu nikto z nás nebol, ani tieto kusy a bol by na svete pokoj.

terezia74
Dnes o 13:17

@anonym_autor ten komentár pod tým je tiež celkom fajn 😂

biba_18

@anonym_autor nemám fb. a chápem že na fb môže byť taký príspevok, ale že ten človek je reálny, to mi hlava neberie…

autor
@terezia74

@anonym_autor ten komentár pod tým je tiež celkom fajn 😂

@terezia74 až dva komentáre stihli ženy 🙂

mikitilik29
Dnes o 13:20

@anonym_autor ani som nedocitala do konca🤦‍♀️

anonym_3cdb81
Dnes o 13:21

Strasne na vzhlad neprijemny clovek. Chuda ta zena co s nim 17 rokov bola. Nieco tak strasne mala vedla seba. Staci si ten jeho vyplod precitat a nikdy nikdy nieco tak strasne.

lentakyterapeut
Dnes o 13:21
@anonym_33046b

@lentakyterapeut jasnacka, a ty snad nie?

@anonym_33046b nie. Skoda

zuzubb007
Dnes o 13:23

Na začiatku aký úprimny si vravím po prvých riadkoch, že chce normalnu nedorobenu ženu, v polke to zaklincoval dezolatstvom a koniec vulgárny debil, no proste môže hľadať roky, ktovie aký je on dokonalý krásavec

luccys
Dnes o 13:26
@anonym_3cdb81

Strasne na vzhlad neprijemny clovek. Chuda ta zena co s nim 17 rokov bola. Nieco tak strasne mala vedla seba. Staci si ten jeho vyplod precitat a nikdy nikdy nieco tak strasne.

@anonym_3cdb81 Ten vzhlad je v sulade s obsahom toho inzeratu. Dokonale to k sebe pasuje. Ktovie, aka bola ta jeho zena. Ci bola taka, ako on, alebo len trpela a nechcela sa rozviest. Len sa bojim o tie deti, ze ich vychova na svoj obraz.

alguno
Dnes o 13:28

Mne sa páči, je úprimný a vie čo chce a ide si za tým.

nyusika
Dnes o 13:32
@alguno

@alguno je to frustrovany, zakomplexovany magor...

anonym_469b18
Dnes o 13:32
@alguno

@alguno len či sa mu aj podarí za tým prísť? Či vždy sa nájde nejaká zúfalá, ktorá ti bude o pár rokov vypisovať, akého má magora?

sevrin
Dnes o 13:33

Podľa toho čo píše, mu evidentne zomrela žena. No, bude to znieť trochu morbídne, ale aj toto je spôsob ako sa zbaviť v manželstve magora.

bielasovicka
Dnes o 13:34

Preboha 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

enmery
Dnes o 13:34
@sevrin

Podľa toho čo píše, mu evidentne zomrela žena. No, bude to znieť trochu morbídne, ale aj toto je spôsob ako sa zbaviť v manželstve magora.

@sevrin 😂😂😂

Strana
z4