icon

Skúsenosti so zoznamkami Badoo a Bumble

27. okt 2025

Ahojte.. aké máte skúsenosti so zoznamkami - napr badoo alebo bumble? Uvažujem, že sa tam zaregistrujem ale celkom sa bojím, či tam bude aj niekto normálny seriózny. Ja sa moc nemám kde zoznámiť a posledné roky čo som postretávala to som moc šťastie nemala a vznikli z toho len 2 polročné vzťahy a to nehľadám žiadneho princa na bielom koni. V práci máme len ženatých šéfov a ženy a s klientami si niečo viac začať je pre mňa neprofesionálne a ešte chodím dosť cvičiť ale tam sú väčšinou tréneri, ktorí buď balia každú alebo sú tiež zadaní a núkajú sa. Na druhej strane mám taký prirodzený rešpekt pred tou zoznamkou, pretože som od viac ľudí počula že sú tam len zúfalci, a že nikto normálny ba na zoznamku nešiel, tak aby si to niekto nemyslel o mne.. A ja moc sociálne siete nepoužívam žeby som sa tam nejak fotila ako iné baby :D nevidím v tom zmysel.
ďakujem za odpovede

anonym_1deb69
27. okt 2025

@anonym_autor som tam 10r, ťažko vytvoriť vztah s úplne cudzím clovekom...

1sally12
27. okt 2025

Veď za registráciu nič nedáš...a že sú tam zúfalci? Tak keď dávaš hneď na "radu" druhého tak sa neregistruj no...čo ti na to povedať.

autor
27. okt 2025
@anonym_1deb69

@anonym_autor som tam 10r, ťažko vytvoriť vztah s úplne cudzím clovekom...

@anonym_1deb69 si chlap či žena? aj to podla mna zavisi

anonym_1deb69
27. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_1deb69 si chlap či žena? aj to podla mna zavisi

@anonym_autor zena cez 40

autor
27. okt 2025
@anonym_1deb69

@anonym_autor zena cez 40

@anonym_1deb69 ja mám o 16 menej .. joj to mi je luto

anonym_1daf88
27. okt 2025

@anonym_autor
Cez Badoo som spoznala frajera. Je o 10r mladší. V profile skoro nemal nič. Ani fotky poriadne nebolo vidno. Chcela som sa stretnúť na nejakej aktivite, ping Pong, badminton ... niečo.
A teda prišiel kumne na jazero a sme sa kúpali a bol milý muž, taký príjemný.

lauha21
27. okt 2025

Ja som na badoo stretla manžela 😂 a to som mala tu zoznamku 3 dni a mala som 19 rokov! Už je to 5 rokov, zobrali sme sa, mame dve deti, bola to laska ako hrom❤️😃 ale ostatní boli dost zúfalci za tie 3 dni… ale na moju obranu ja som sa tam chcela len zabaviť a s niekym si písať počas prvej karanteny covidu😂

anonym_9d8332
27. okt 2025

Ja som skúšala zoznamky ale Badoo alebo Tinder som úplne vynechala. Nejak to vo mne automaticky evokovalo pocit že tam nájdem len zúfalcov čo si chcú užiť tak som chcela skúsiť niečo "serióznejšie". Išla som na zoznamku "verím že si" , je to v kresťanskom duchu ale neznamená že tam sú len fanatici :D hoci boli aj taký a aj keď som s nimi neriešila rande, veľmi dobre sme si popísali, slušní muži. Bola som najprv bez fotky, potom len taká "umelecká" zo zadu aby mi nebolo vidieť do tváre lebo inak bez fotky sa nedalo nikomu písať keby som chcela ale neriešila som. Ani som nedúfala že by som si niekoho našla. Skôr som to brala tak že si idem pokecať z nudy. A potom som si dala na skúšku svoju normálnu fotku kde mi bolo vidno aj tvár, čisto zo zvedavosti ako "experiment" že kto mi napíše :D a napísal mi môj už priateľ a neľutujem 🙂
Ale bolo tam aj pár takých zúfalcov čo má až doslova prosili na kolenách o stretnutie, presviedčali. Tých som len odignorovala proste.

hopsas
27. okt 2025

@anonym_autor ja poznám dva páry čo sa dali dokopy na zoznamke, dnes sú už manželia aj s deťmi ale nebolo to Badoo ani nič podobné. Išlo o seriózne kresťanské zoznamky.

betulinka1
27. okt 2025

@anonym_autor ja poznam jeden manželský par z badoo, ale teda dlho hladal. Robil v zahranici ale zenu chcel zo Slovenska. A druhy par sa zoznámil na pokeci a do tyzdna spolu byvali. Sice by som ja nechcela ani jedneho z nich ale ich zeny su spokojne.

anonym_acb937
28. okt 2025
@anonym_9d8332

Ja som skúšala zoznamky ale Badoo alebo Tinder som úplne vynechala. Nejak to vo mne automaticky evokovalo pocit že tam nájdem len zúfalcov čo si chcú užiť tak som chcela skúsiť niečo "serióznejšie". Išla som na zoznamku "verím že si" , je to v kresťanskom duchu ale neznamená že tam sú len fanatici :D hoci boli aj taký a aj keď som s nimi neriešila rande, veľmi dobre sme si popísali, slušní muži. Bola som najprv bez fotky, potom len taká "umelecká" zo zadu aby mi nebolo vidieť do tváre lebo inak bez fotky sa nedalo nikomu písať keby som chcela ale neriešila som. Ani som nedúfala že by som si niekoho našla. Skôr som to brala tak že si idem pokecať z nudy. A potom som si dala na skúšku svoju normálnu fotku kde mi bolo vidno aj tvár, čisto zo zvedavosti ako "experiment" že kto mi napíše :D a napísal mi môj už priateľ a neľutujem 🙂
Ale bolo tam aj pár takých zúfalcov čo má až doslova prosili na kolenách o stretnutie, presviedčali. Tých som len odignorovala proste.

@anonym_9d8332 a čo je zlé že sa chceli stretnúť, veď preto sa tam registrovali?!

anonym_9d8332
28. okt 2025
@anonym_acb937

@anonym_9d8332 a čo je zlé že sa chceli stretnúť, veď preto sa tam registrovali?!

@anonym_acb937 nie je nič zle že sa chceli stretnúť ale boli neskutočne zúfalí. Po jednej vete ma už prosil aby sme sa stretli doslova akokeby mu išlo o život a pokračoval v tom. Žiadna bežná konverzácia ktorá by viedla k následnému stretnutiu, inteligencia 0 bodov. Doslova to vo mne vyvolalo pocit ako keby som mu mala ísť zachrániť život alebo čo.

tamtamka26
28. okt 2025

my sme sa spoznali na FB zoznamke. ano, veľa zúfalcov je na tých zoznamkách, ale to neznamená, že aj ty si... často sú tam celé roky tie isté tváre, aj to o niečom vypovedá. a potom sú tam aj takí "skúšači", ktorí ani nič nechcú, len si mastia svoje ego tým, koľko žien by ich (možno) chcelo....

lentakyterapeut
28. okt 2025

Zoznamky su vsetky v prvom rade o zabave az potom ak mas stastie mozes rozmyslat nad vztahom, ale zrovna tieto su skor o striedani partnerov. Ked ti nevadi ze hned prvy nebude na dlho neublizi ti to. Ako vsade treba sa pozerat realne. Na zoznamke maju tie najlepsie fotky a realita + 10 rokov v tvari. O ich minulosti sa pravdu nedozvies nikdy.

unbeholfen
8. nov 2025

V podcaste o zoznamkách som počul že vraj Bumble je také že ženy oslovujú mužov, že nedá sa obojstranne. Je to pravda? Používali ste to niekto?

angelix
12. nov 2025

prilis premyslas a analyzujes. S takymto pristupom ostanes sama, ked dopredu vies co bude a ake to bude. Niekedy treba v zivote aj zariskovat. Ale pride mi, ze nedokazes vyjst zo svojej komfy zony a dopredu si predpokakana, co bude a ako bude. Prepac za uprimnost, ale tu temu akoby stara babka pisala, nie mlada zena s chutou do zivota. Trochu jednoduchosti do toho uvazovania a zahod za hlavu ten pristup coby kdyby a muzi sa pohrnu aj bez zoznamky.