icon

Skúsenosti so zoznamovaním po štyridsiatke: Kde nájsť zrelého muža?

martinkaxyz
Dnes o 04:55

Ahojte žienky, tie, ktoré máte 40+, kde sa vám v dnešnej dobe podarilo zoznámiť s mužom, ktorý je vedomý, zrelý, má hlavne konzistentné správanie, túži po dlhodobom vzťahu, nehrá hry, atď...neviem, či iba ja mám skúsenosti s mužmi, s ktorými sa zoznámim a po chvíli sa odmlčia, áno, zo zoznamky, či to je taký trend dnešnej doby, že tí muži veľmi vymýšľajú, a hlavne starší muži...človek je z toho už hrozne frustrovaný...kľudne sa podeľte o svoje rady a skúsenosti. Budem rada...

Strana
z2
anonym_df4c5b
Dnes o 13:48
@anonym_7f8a43

A čo čakáte keď hľadáte partnera po 40-tke. Treba si uvedomiť, že toto sú ľudia, ktorí z určitého (dobrého) dôvodu ostali sami, lebo všetci normálni a schopnejší už sú v dlhodobých vzťahoch (platí aj na mužov a rovnako aj na ženy). Teda vyberáte z "tovaru po záruke" a tam je naozaj slabý výber. Iste, môže sa stať, že nejaký schopný človek sa akurát rozviedol a je voľný a vy ho zrovna stretnete, ale to je ešte minimálnejšia šanca prirovnateľná k výhre v lotérii. Realita je taká ako som písal, že vyberáte z problémových ľudí, ktorí majú vysoké nároky, sú sebeckí, zameraní na seba, nechcú sa už prispôsobovať, žgrlaví atď.

@anonym_3de315 @anonym_7f8a43 Prečo muž, ktorý je 40+ a sám musí byť automaticky "zlý", alebo po záruke. Čo ak je ten muž sám z toho dôvodu, že opustil ženu, lebo tá bola "iná" a ten muž je možno normálny aj keď má 40+.
To akože automaticky, ak sa rozídu dvaja 40+, tak vinný je vždy iba muž?
Ešte nech si muži začnú toto hovoriť o ženách, že ak je žena 40+ tak je asi vadná, keď nemá muža a rodinu a starší pár sa na zoznamke nedá nikdy dokopy.
Úplne že super.

evuska32
Dnes o 15:44

Moja sesternica sa dala dokopy s bývalým spolužiakom, s ktorým sa dala do reči na stretávke zo ZŠ po 25tich rokoch. On mal vzťah, ktorý skončil po 10tich rokoch rozchodom a bol bezdetný a ona sa starala o svojich rodičov hlavne o otca cukrovkára bez nohy. Deti síce nestihli, ale majú pekný harmonický vzťah už od roku 2019. Proste v správnom čase na správnom mieste...

anonym_146764
Dnes o 15:49
@anonym_8db585

@anonym_ebc25a Ked sa zena ide iba najest na rande, tak je sikovna. Ak sa muz s nou vyspi, ale vie, ze to nebude pokracovat, tak nie je sikovny, ale k.revnik a ha.zel. 🙂Mne to pride ako rovnake odrbavanie z oboch stran.

@anonym_8db585 najest na rande? Co ti sibe? Kto uz je odkazany na jednu veceru preboha? Ci sudis podla seba?🙄😒

anonym_df4c5b
Dnes o 16:06
@anonym_ebc25a

@anonym_8db585 a kde je napisane ze rande musi byt vecera? Rande vybera muz .. moze ist o kavu alebo prechadzku ci zmrzlinu...

@anonym_ebc25a Prečo má miesto rande vyberať muž? Pár krát som nechal na žene, nech si povie, čo by sa jej páčilo, aký druh rande a potom som to zariadil.

anonym_ebc25a
Dnes o 17:06
@anonym_df4c5b

@anonym_ebc25a Prečo má miesto rande vyberať muž? Pár krát som nechal na žene, nech si povie, čo by sa jej páčilo, aký druh rande a potom som to zariadil.

@anonym_df4c5b pretoze muz je ten co ma zenu prekvapit.. ten co jej ma ukazat co pre nu ma a co jej moze dat ... jeho zaujem a ma moznost urobit dobry prvy dojem ..tiez zena ma rada istotu-ked vie ze muz vie veci vybavit a zariadit ... ja mam rada a ma muz veci pod kontrolou vie naplanovat a nie dajte mi vsetko uz hotove ..

anonym_18dc5f
Dnes o 17:21

A moze mat napr. 50 ci 60 ? 🙂

anonym_df4c5b
Dnes o 19:11
@anonym_ebc25a

@anonym_df4c5b pretoze muz je ten co ma zenu prekvapit.. ten co jej ma ukazat co pre nu ma a co jej moze dat ... jeho zaujem a ma moznost urobit dobry prvy dojem ..tiez zena ma rada istotu-ked vie ze muz vie veci vybavit a zariadit ... ja mam rada a ma muz veci pod kontrolou vie naplanovat a nie dajte mi vsetko uz hotove ..

@anonym_ebc25a To som nepovedal, že všetko hotové. Ono to tak bolo že som naplánoval a zariadil, no aktivitu vybrala žena. Mal som rande, kde jedna chcela ísť von, na túru, tak by bolo blbé ju ťahať do kina. Iná chcela zasa večeru v peknej reštaurácii, tak som vybral miesto a zariadil, a neťahal ju napríklad do prírody.

anonym_ebc25a
Dnes o 19:36
@anonym_df4c5b

@anonym_ebc25a To som nepovedal, že všetko hotové. Ono to tak bolo že som naplánoval a zariadil, no aktivitu vybrala žena. Mal som rande, kde jedna chcela ísť von, na túru, tak by bolo blbé ju ťahať do kina. Iná chcela zasa večeru v peknej reštaurácii, tak som vybral miesto a zariadil, a neťahal ju napríklad do prírody.

@anonym_df4c5b ale ak si uz rozhodnuty neminat na nu peniaze tak prve rande vyberies ty -neutralne a podla sympatii sa rozhodnes ci zainvestujes do vecere alebo nie.. nie kazda sa ide rovno najest ako si to sam napisal a nie vzdy za to clovek ma ocakavat aj sex.. mas to trska popletene

hefo
Dnes o 20:00
@tato_

@anonym_7f8a43
Takze podla teba ked je niekto vdovec a este k tomu 40+, tak je problemovy jedinec?

@tato_ Tých vdovcov 40+ (čím sa podľa mňa myslí 40-50, nie 70-ročný dedko, čo formálne je tiež viac ako 40) je presne koľko, že by to stálo za diskusiu?

Ja poznám jednu vdovu veku 40-50. Vdovca ani jedného-jediného...

hefo
Dnes o 20:05
@anonym_df4c5b

@anonym_3de315 @anonym_7f8a43 Prečo muž, ktorý je 40+ a sám musí byť automaticky "zlý", alebo po záruke. Čo ak je ten muž sám z toho dôvodu, že opustil ženu, lebo tá bola "iná" a ten muž je možno normálny aj keď má 40+.
To akože automaticky, ak sa rozídu dvaja 40+, tak vinný je vždy iba muž?
Ešte nech si muži začnú toto hovoriť o ženách, že ak je žena 40+ tak je asi vadná, keď nemá muža a rodinu a starší pár sa na zoznamke nedá nikdy dokopy.
Úplne že super.

@anonym_df4c5b Čo znamená to "iná" v tvojom príspevku? Koľko tomu mužovi trvalo, kým to o žene zistil, alebo sa mu zopsula až časom?

Ale iste, pár normálnych mužov sa nájde aj v tejto kategórii, ale štatisticky je to vždy hľadanie ihly v kope sena...

anonym_df4c5b
Dnes o 20:15
@anonym_ebc25a

@anonym_df4c5b ale ak si uz rozhodnuty neminat na nu peniaze tak prve rande vyberies ty -neutralne a podla sympatii sa rozhodnes ci zainvestujes do vecere alebo nie.. nie kazda sa ide rovno najest ako si to sam napisal a nie vzdy za to clovek ma ocakavat aj sex.. mas to trska popletene

@anonym_ebc25a nikdy mi nešlo o peniaze, a z môjho príkladu večera, alebo niekam von (čo bola konkrétne v mojom prípade túra) tak ak by som sa na to pozrel finančne, tak ten výlet bol pre mňa nákladnejší.
O sexe napadla ani reč, nemáš to ty trošku popletené? 🤣
Ja som reagoval na to, že prečo musí vždy muž vybrať, ako bude prebiehať prvé rande.

anonym_18dc5f
Dnes o 20:21

Otazka znie na teba resp na vas preco by zrely a vedomy a schopny muz po 40 sa chcel zoznamovat a niekoho hladat? Vacsinou uz ma predsa roky rodinu nie? Jedine ze by nemal alebo mal rozpadnutu. Inak preco? A koho by potom hladal......

anonym_ebc25a
Dnes o 20:27
@anonym_df4c5b

@anonym_ebc25a nikdy mi nešlo o peniaze, a z môjho príkladu večera, alebo niekam von (čo bola konkrétne v mojom prípade túra) tak ak by som sa na to pozrel finančne, tak ten výlet bol pre mňa nákladnejší.
O sexe napadla ani reč, nemáš to ty trošku popletené? 🤣
Ja som reagoval na to, že prečo musí vždy muž vybrať, ako bude prebiehať prvé rande.

@anonym_df4c5b Ked sa zena ide iba najest na rande, tak je sikovna. Ak sa muz s nou vyspi, ale vie, ze to nebude pokracovat, tak nie je sikovny, ale k.revnik a ha.zel. 🙂Mne to pride ako rovnake odrbavanie z oboch stran...suvtobtvoje pismena ..nie? Reakcie na tobprisli az po tejto absurdite...

anonym_df4c5b
Dnes o 20:41
@anonym_ebc25a

@anonym_df4c5b Ked sa zena ide iba najest na rande, tak je sikovna. Ak sa muz s nou vyspi, ale vie, ze to nebude pokracovat, tak nie je sikovny, ale k.revnik a ha.zel. 🙂Mne to pride ako rovnake odrbavanie z oboch stran...suvtobtvoje pismena ..nie? Reakcie na tobprisli az po tejto absurdite...

@anonym_ebc25a nie, to som nepísal ja.

anonym_df4c5b
Dnes o 21:41
@hefo

@anonym_df4c5b Čo znamená to "iná" v tvojom príspevku? Koľko tomu mužovi trvalo, kým to o žene zistil, alebo sa mu zopsula až časom?

Ale iste, pár normálnych mužov sa nájde aj v tejto kategórii, ale štatisticky je to vždy hľadanie ihly v kope sena...

@hefo schválne som použil len slovo "iná" je to niečo podobné čo tu ženy píšu o mužoch, že všetci sú v jednom vreci, ktorým ide iba o jediné y alebo sú vadní len oni.

Strana
z2