Som príliš náročná na výber partnera?
Vo svojich 32 rokoch som sa zaregistrovala na zoznamku. No a chlapi mi píšu, že som náročná. Tak ja neviem. Chcem, aby bol chlap vyšší ako ja, starší ako ja, mobilný, slobodný alebo rozvedený, aby žil sám a bol z môjho mesta. A ešte jedna vec, nepracoval na zmeny. Je mi jedno, či bude plešatý, alebo bude mať hnedé vlasy, či bude mať tehličky na bruchu alebo vôbec nie, kľudne nech jazdí na starej 3kovej octavke a pracuje 8čky niekde v sklade ( mala som partnera pracujúceho na zmeny a nefungovalo to) . Nech býva sám ( nie s ex, s mamou, rodinou) a je niekde z okolia, či už je to garsónka alebo prenajatý byt, ale je sám a samostatný. Toto sú v vstupné dáta, ostatné je na sympatiách a porozumení. Ale som náročná. Toto naozaj znamená, že žena je náročná?
@anonym_autor nie niesi narocna len na zoznamke je odpad co objavil internet 😂
@anonym_autor ja by som este pridala nefajciar.
Moj robi na 2 zmeny a da sa to, nocne nerobi. Pracu moze zmenit, takze toto by som z podmienok vylucila. Inak bezne naroky.
@anonym_autor Máš normálne nároky. To ti napísali lozri čo vedia že na teba nemajú. Normálny chlap čo momentálne býva s rodičom napríklad že tak obaja ušetria (prispieva a svoj byt zatiaľ prenajíma) a nechce sa vecer vracať do prázdneho bytu by nemal problém ťa osloviť a neskôr vysvetliť ako sa veci majú.
@biba_18 nefunguje to u mňa - jednoducho viem, že nie. To je všetko. Kľudne by to mohol byť aj primár v nemocnici, proste ak by robil na zmeny a slúžil by v noci a cez víkendy, tak to nie je nič pre mňa.
@anonym_autor snáď bývaš aspoň vo veľkom meste keď musí byť odtiaľ.
@anonym_autor snáď bývaš aspoň vo veľkom meste keď musí byť odtiaľ.
@anonym_292218 áno bývam vo veľkom meste a myslím si, že satelitné obce sú úplne v poriadku.
Že nesmie robiť na zmeny a keď neskôr začne, tak sa s ním rozvedies? Podľa mňa skombinovať všetko čo chceš je dosť náročné a keď takéto náhodou nájdeš ešte vôbec neznamená že si budete rozumieť. Dôležité je niečo iné
@yellowunicorn už traja muži - že som náročná a mám vysoké nároky. O základnej znalosti gramatiky ani nemusím písať. Ale to by som asi veľa chcela.
@anonym_autor 😀 jaaaj, páni dokonalí ktorým matka perie trenky ... A to počkaj keby ste došli na rande a museli by ti zaplatiť kávu za 2,20€ - hotovú zlatokopku by z teba spravili 😂
@sissy27 no ja som zo svojim skoro 20 rokov a stoho 17 rokov isto robí na smeny a teda nevidím vtom problém aj keď sme mali malé deti . Vedela som čo robiť aby sa muž vyspal . A skôr už by mi vadilo že obaja sme doma poobede spolu keďže ja pracujem ráno len . Občas mu aj závidím že má ráno kľud a ja nie 😁
@parvinka0001 vam to vyhovuje a je to v poriadku. Autorke by to nevyhovovalo a tiez je to v poriadku.
@anonym_autor nie si narocna, mohlo by byt aj viac poziadaviek, ale ten pracovny cas mozes vynechat, ak si mala jednu zlu skusenost nemusi to tak byt u kazdeho.
@anonym_autor 😀 to sa super diskutuje fakt. Topka nápad toto
No a teda kto ti to povedal, že sú to vysoké nároky?
@yellowunicorn a super ze ja ju vidim 😃
Myslím, že single ešte dlho ostaneš.
@anonym_autor podla mna mas naroky normalne. Nic specialne od tych chlapov nepozadujes. Akurat je v tvojom veku ponuka znacne preriedena, lebo niektori to s partnermi tahaju od nizsieho veku. Nepostrehla som z prispevku ci chces len partnera do zivota alebo muza na zalozenie rodiny. Ak je to to druhe tak trh sa ti znacne znova preriedi. Kto chcel rodinu uz ju ma a vacsinou zostavaju chlapi ktori to bud nechceli, nevedeli alebo nedokazali tak fungovat (to su ti co povedia ze mas vysoke naroky). Ale nezufaj, z toho mnozstva ti staci jeden. A ked tam nie je teraz. Moze sa objavit zajtra. 🙂
@anonym_autor na zoznamke sa dozvies veľa veci, ktoré ťa vyvedú z miery.Jednym uchom dnu druhým von.Nemas vôbec vysoké nároky.A tiež by som nechcela chlapa pracujúceho v nerovnomernom pracovnom čase víkendy, sviatky často sama
@anonym_autor Záleží aj na tom, čo z tych tvojich požiadaviek spĺňaš ty. A predovšetkým, či si stihla a pekná. Pretože ak nie si, môžeš spĺňal hocičo, chlapi si ťa ani nevšimnú.
A čo láska?
Vzájomná chémia, iskrenie medzi...?
A čo motýle v brušku a tie ostatné kvetnaté reči...?
Tie už neprídu vôbec, ak sa objaví napríklad niekto nižší alebo rovesník?
@parvinka0001 cca 10r som pracovala denne / nocne a ak by som zila s niekym, kto pracuje cely zivot len pon-pia 8-16:30, tak neviem ci by mal pochopenie pre to, ze po nocnej nestaci spat do 9:00 alebo ze cez vikend nemam vzdy volno, pripadne ze nie som v noci doma a podobne. Plus tam vstupuje aj nieco take ako prehodeny biorytmus, tazsie planovanie spolocneho programu, podrazdenost kvoli nedostatku / nekvalitnemu spanku atd. Autorka vie, ze pre nu je toto problem a ferovo to komunikuje.
@sissy27 mám takéhoto partnera, a je to záhul. Pre neho aj pre mňa. Aj naše rodiny, priateľov, lebo sa zladiť je záhul
No a teraz si predstav,ze my obaja pracujeme na opacnych smenach,teraz mame akurat 1 vikend v mesiaci spolocny,nastastie zajtra je sviatok a na nadcas konecne nejde,inak od noveho roku takto tahal nedelu poobednu.A sme normalne aj spolu,aj do slova si klucky v praci predavame.Muz konci ja zacinam,nastastie aspon sa vidime na tej fajciarke,kde si podavame info,co doma.To je tiez iba jeden vikend taky.A da sa to v pohode,pri detoch je vzdy jeden z nas pekne doma,ziadne ocrky,pecka,nepozname sa kvoli ocr castym triast o pracu.Ako mnohe zeny,lebo ved vieme ako to byva.
Takze ked mas deti,toto je skor vyhoda ako nevyhoda.
@anonym_autor Záleží aj na tom, čo z tych tvojich požiadaviek spĺňaš ty. A predovšetkým, či si stihla a pekná. Pretože ak nie si, môžeš spĺňal hocičo, chlapi si ťa ani nevšimnú.
@anonym_fd9875 splnam vsetky poziadavky, ktore som vyssie spomenula. A ano, som stihla, udrziavam sa a sportujem aktivne.
No a teraz si predstav,ze my obaja pracujeme na opacnych smenach,teraz mame akurat 1 vikend v mesiaci spolocny,nastastie zajtra je sviatok a na nadcas konecne nejde,inak od noveho roku takto tahal nedelu poobednu.A sme normalne aj spolu,aj do slova si klucky v praci predavame.Muz konci ja zacinam,nastastie aspon sa vidime na tej fajciarke,kde si podavame info,co doma.To je tiez iba jeden vikend taky.A da sa to v pohode,pri detoch je vzdy jeden z nas pekne doma,ziadne ocrky,pecka,nepozname sa kvoli ocr castym triast o pracu.Ako mnohe zeny,lebo ved vieme ako to byva.
Takze ked mas deti,toto je skor vyhoda ako nevyhoda.
@anonym_f75cc9 ešte raz, ak tak chcete žiť vy doma, je to super, je to vaša vec. Robte tak, ako vám vyhovuje. Mne tento model nevyhovuje a preto nehľadám partnera pracujúceho na zmeny / nerovnomerne rozvrhnutý pracovný čas /.
@anonym_fd9875 keď má veľké kozy, nemusí byť ani pekná 😆
@anonym_fd9875 keď má veľké kozy, nemusí byť ani pekná 😆
@biba_18 no čo sú veľké kozy? E stačia? Na chrticu až dosť zaberák.
@anonym_f75cc9 ešte raz, ak tak chcete žiť vy doma, je to super, je to vaša vec. Robte tak, ako vám vyhovuje. Mne tento model nevyhovuje a preto nehľadám partnera pracujúceho na zmeny / nerovnomerne rozvrhnutý pracovný čas /.
@anonym_autor ja ta plne chapem,ze chces prist z prace domov a po obede,vecer chces travit s priatelom,frajerom.Na taketo randenie,spoznavanie sa je to najlepsie pracovat len na rannu smenu.
@yellowunicorn už traja muži - že som náročná a mám vysoké nároky. O základnej znalosti gramatiky ani nemusím písať. Ale to by som asi veľa chcela.
@anonym_autor no pre mna je napriklad gramatika zaklad. To je obrovske sito. Ja by som ani neodpisala cloveku, ktory by v pisomnom prejave robil do oci bijuce hrubky. Ak by mi chlap s otrasnou gramatikou napisal, ze som narocna, tak by to mnou vobec neotriaslo. Takze byt tebou, vobec by som neriesila ich poznamky o narocnosti - ocividne si na inej mentalnej urovni.
@anonym_autor no pre mna je napriklad gramatika zaklad. To je obrovske sito. Ja by som ani neodpisala cloveku, ktory by v pisomnom prejave robil do oci bijuce hrubky. Ak by mi chlap s otrasnou gramatikou napisal, ze som narocna, tak by to mnou vobec neotriaslo. Takze byt tebou, vobec by som neriesila ich poznamky o narocnosti - ocividne si na inej mentalnej urovni.
@anonym_a5b5e4 skús sa najprv spýtať či má nejaké dys-… tiež môže byť super chlap a odpíšeš ho kvôli i/y 😏
aj keď v tomto prípade to asi nebude, správny chlap nie je ješiťák - ale tak všeobecne myslím…
@parvinka0001 cca 10r som pracovala denne / nocne a ak by som zila s niekym, kto pracuje cely zivot len pon-pia 8-16:30, tak neviem ci by mal pochopenie pre to, ze po nocnej nestaci spat do 9:00 alebo ze cez vikend nemam vzdy volno, pripadne ze nie som v noci doma a podobne. Plus tam vstupuje aj nieco take ako prehodeny biorytmus, tazsie planovanie spolocneho programu, podrazdenost kvoli nedostatku / nekvalitnemu spanku atd. Autorka vie, ze pre nu je toto problem a ferovo to komunikuje.
@sissy27 z 24r. nášho manželstva pracoval muž 9r 5r 8h ranné poobedné neskôr 16h smeny potom voľno, 5 rokov ranné od 4h , poobedné do 22:00 a posledných 5 rokov 12h denné 12h nočné. Pravidelne soboty nedele sviatky. A nebol podraždený kvôli nedostatku spánku. A sme tu toto je zana najmenší problém. Partnerstve manželstve je ďalšíxh X veci kde sa musia patrnery jeden druhého prispôsobiť
Vidim tu prvykrat nejaky “skryty komentar od zablokovaneho pouzivatela” . Ja som nikoho neblokla jak som na MK, niekto ma ma asi velmi “rad” 🤭
autorka by mala napísať koľko má rokov. Isto už nebude najmladšia keď zháňa chlapa cez zoznamky.
autorka by mala napísať koľko má rokov. Isto už nebude najmladšia keď zháňa chlapa cez zoznamky.
@anonym_f93467 hned prvy riadok ... 32 rokov

možno tá požiadavka na zmeny je dosť povedzme otázna - že to nefungovalo s jedným neznamená že nebude s druhým - a zbytočne sa oberáš možno o dobrého chlapa. nehovoriac o tom, že dnes robí na zmeny, o pol roka nemusí 😏
@biba_18 nefunguje to u mňa - jednoducho viem, že nie. To je všetko. Kľudne by to mohol byť aj primár v nemocnici, proste ak by robil na zmeny a slúžil by v noci a cez víkendy, tak to nie je nič pre mňa.