icon

Som príliš náročná na výber partnera?

Včera o 16:48

Vo svojich 32 rokoch som sa zaregistrovala na zoznamku. No a chlapi mi píšu, že som náročná. Tak ja neviem. Chcem, aby bol chlap vyšší ako ja, starší ako ja, mobilný, slobodný alebo rozvedený, aby žil sám a bol z môjho mesta. A ešte jedna vec, nepracoval na zmeny. Je mi jedno, či bude plešatý, alebo bude mať hnedé vlasy, či bude mať tehličky na bruchu alebo vôbec nie, kľudne nech jazdí na starej 3kovej octavke a pracuje 8čky niekde v sklade ( mala som partnera pracujúceho na zmeny a nefungovalo to) . Nech býva sám ( nie s ex, s mamou, rodinou) a je niekde z okolia, či už je to garsónka alebo prenajatý byt, ale je sám a samostatný. Toto sú v vstupné dáta, ostatné je na sympatiách a porozumení. Ale som náročná. Toto naozaj znamená, že žena je náročná?

Strana
z3
luizina
Dnes o 00:46
@anonym_9b1be4

Vidim tu prvykrat nejaky “skryty komentar od zablokovaneho pouzivatela” . Ja som nikoho neblokla jak som na MK, niekto ma ma asi velmi “rad” 🤭

@anonym_9b1be4 aj ja tak, nevidim jej prispevok, ale odpovede nan ano, od @sissy27, tak ma asi zablokovala 😅. Prvy krat to vidim a nechapem dôvod blokovania, ale kazdy nech si robí, ako uzna za vhodne.

anonym_c015aa
Dnes o 03:09
@biba_18

@anonym_a5b5e4 skús sa najprv spýtať či má nejaké dys-… tiež môže byť super chlap a odpíšeš ho kvôli i/y 😏
aj keď v tomto prípade to asi nebude, správny chlap nie je ješiťák - ale tak všeobecne myslím…

@biba_18 presne, kebyze mam toto kriterium tak nie som 30r s mojim muzom. Perfektnym chlapom ktory inak velmi sikovny bol kvoli gramatike ako dieta sikanovany ucitelkami na ZS, potom aj napriek zlej gramatike sa dostal na SS kde natrafil na skvelych ucitelov a pokracoval na VS. Dnes je spickovy odbornik. Navyse je vyborny partner, otec, dobry clovek ktory by pre nas urobil cokolvek. Scitany, rozhladeny akurat tu gramatiku stale neovlada. Asi nejaka dys, za socializmu sa to nediagnostikovalo a teraz to za neho skontroluje word.
Gramatika je to posledne co ma kedy zaujimalo vo vztahu. A navyse, mam skusenost ze ludia co v beznom zivote riesia gramatiku su svojim sposobom divni. Mam pocit ze pre stromy casto nevidia les.

sense
Dnes o 03:29

Nie si náročná. Mám pocit že ti to napíšu chlapi, ktoré nespĺňajú ani základné kritériá

sissy27
Dnes o 05:08
@anonym_2e577f

@sissy27 z 24r. nášho manželstva pracoval muž 9r 5r 8h ranné poobedné neskôr 16h smeny potom voľno, 5 rokov ranné od 4h , poobedné do 22:00 a posledných 5 rokov 12h denné 12h nočné. Pravidelne soboty nedele sviatky. A nebol podraždený kvôli nedostatku spánku. A sme tu toto je zana najmenší problém. Partnerstve manželstve je ďalšíxh X veci kde sa musia patrnery jeden druhého prispôsobiť

@anonym_2e577f vam to vyhovovalo a je to v poriadku. Autorke by to nevyhovovalo a tiez je to v poriadku. Co presne nechapes na tom, ze ona takto fungovat nechce? Ja by som zas nezniesla napriklad fajciara, inym to nevadi - kto ma pravdu?

anonym_2e577f
Dnes o 05:45
@sissy27

@anonym_2e577f vam to vyhovovalo a je to v poriadku. Autorke by to nevyhovovalo a tiez je to v poriadku. Co presne nechapes na tom, ze ona takto fungovat nechce? Ja by som zas nezniesla napriklad fajciara, inym to nevadi - kto ma pravdu?

@sissy27 ani ja by som nezniesla fajčiara ani poháňa, ale za mna autotorka je príliš náročna

sissy27
Dnes o 05:50
@anonym_2e577f

@sissy27 ani ja by som nezniesla fajčiara ani poháňa, ale za mna autotorka je príliš náročna

@anonym_2e577f tak ty naroky mozes mat a autorka nie? 😅

anonym_2e577f
Dnes o 05:57
@sissy27

@anonym_2e577f tak ty naroky mozes mat a autorka nie? 😅

@sissy27 nech ma nároky aké chce, ale nech sa potom nesťažuje

anonym_440d46
Dnes o 06:25

Nie si narocna.

1sally12
Dnes o 06:57

A keby nerobil na zmeny a potom mu to zmenili tak čo? Rozídeš sa s ním? Môj partner tiež keď sme sa zoznámili robil klasika 8hod., neskôr mu to zmenili na 12tky. Tiež mi to nevyhovovalo, viac menej sme sa striedali vo dverách, jeden prišiel, druhý odchádzal a čo? Mala som sa rozísť?

anonym_9b1be4
Dnes o 07:21
@luizina

@anonym_9b1be4 aj ja tak, nevidim jej prispevok, ale odpovede nan ano, od @sissy27, tak ma asi zablokovala 😅. Prvy krat to vidim a nechapem dôvod blokovania, ale kazdy nech si robí, ako uzna za vhodne.

@luizina ja pevne verim, ze je to potom aj naopak, ako na Instagrame. Ze ked niekoho zablokujes, ani ty nevidis jeho prispevky.

citronove_koliesko
Dnes o 07:25
@luizina

@luizina a nie je to naopak? Ze ked ty niekoho zablokujes tak ti neukaze prispevok ale len popis ze "prispevok od zabl.uzivatela"? Lebo tak som to pochopila z navodu.

anonym_9b1be4
Dnes o 07:43
@citronove_koliesko

@luizina a nie je to naopak? Ze ked ty niekoho zablokujes tak ti neukaze prispevok ale len popis ze "prispevok od zabl.uzivatela"? Lebo tak som to pochopila z navodu.

@citronove_koliesko ja som nikoho neblokovala a tiez nevidim niektory prispevok. Takze niekto musel zablokovat mna, aspon tomu tak rozumiem 🤷‍♀️

moonlight1210
Dnes o 07:44
@anonym_autor

@yellowunicorn mám bloknuté citronove koleso a asi aj toho anonyma. Lebo to nevidim...

@anonym_autor “mám bloknuté citronove koleso a asi aj toho anonyma. Lebo to nevidim...”

Takze vlastne niekto, koho si zablokovala, diskutuje v tvojej vlastnej diskusii o tebe s ostatnymi a ty nemozes vidiet, co o tebe pise.

To je zaujimavy fenomen tychto blokacii.

Ja som myslela, ze blokacie su o tom, ze bloknutemu ani diskusie, ktore zalozi ten clovek neukaze, ze su zalozene.
Takze o nich nevie a nemoze do nich vstupit a diskutovat tam.

Ze navzajom o sebe uz ti dvaja nevidia vobec nic.
Ze ani vlakno komentarov nadvazujucich na jeho komentar v nejakej inej diskusii ten zablokovany nevidi.

Ale tu postupne citam, ze nevidi iba kometare toho cloveka, co ho zablokoval, no odpovede/reakcie na jeho komentare uz vidi.
Takze vie, ze sa tu cosi “vari”, len nevie co a nedava mu to zmysel.

Asi by to admini mali este nejak domysliet.

anonym_f75cc9
Dnes o 07:51

Myslim si,,ze to blokovanie este doladia,ze toto bol este len ten prvy nastrel.

moonlight1210
Dnes o 07:55

Dalsia zabava bude, ked niekto nieco napise a nasledne mu niekto dalsi bude vycitat, ze:
- Ved xyz_456 uz o tom pisal na tretej strane.
- Ale ja takeho uzivatela tu nevidim.
- Jaj, tak si ta asi zablokoval.

To budu genialne diskusie.

Strana
z3