Urazil ma na prvom rande. Ako by ste reagovali?
Cauko. co by ste povedali keby vam na prvom rande fesi zahlasi ( s manzelkou sme sa rozviedli, lebo pribrala a na konci vyzerala postavou asi ako ty) .... akoze to ma posadilo... Aj ked je pravda ze fotku postavy som mu nechcela poslat, ved co ak by bol uchyl... ale toto...
Vieš o tom že pred rande nemusíš posielať nahú fotku postavy, ale stačí vkusne oblečená?
Ušetrili by ste si čas. Ale aspoň vieš aký je povrchný a pri prvom probléme by ťa opustil.
Dalsie rande asi nebude, vsak? A aspon vies, ze mas so sebou nieco robit.
Vieš o tom že pred rande nemusíš posielať nahú fotku postavy, ale stačí vkusne oblečená?
Ušetrili by ste si čas. Ale aspoň vieš aký je povrchný a pri prvom probléme by ťa opustil.
@anonym_cac498 predtym som jednemu poslala v plavkach a asi si na nej robil dobre kedze sa prestal ozyvat, a to ozaj nepotrebujem.
@anonym_cac498 predtym som jednemu poslala v plavkach a asi si na nej robil dobre kedze sa prestal ozyvat, a to ozaj nepotrebujem.
@anonym_autor to ako rozmyslas, ze neozval sa, tak si nad nou robil dobre??? ty si ok? nenamyslas si tak trochu? skor si sa mu nepacila, ked sa uz neozval
@anonym_autor Prosim ? Cize viac chlapov ti dalo najavo, ze mas nadvahu. Nad tvojimi fotkami su akurat zhrozeni a nepacia sa im, nez by sa nad nimi ukajali.
Ten z rande ti to povedal priamo az neslusne, ale vyjadril sa jasne, nechce ta.
@anonym_autor nie, nerobil si nad tou fotkou dobre, proste si sa mu nepáčila. Druhý ti tiež celkom jasne vysvetlil, že sa mu nepáčiš.
Takže buď začneš hľadať medzi takými, ktorým sa páčia priestorovo výraznejšie ženy, alebo so sebou začneš niečo robiť. Že sa urazíš ti nijako nepomôže.
@anonym_autor poletela by mu jedna po papuli a z otočky by som odišla
ja nerozumiem čo sa ti nepáčilo
ved iba povedal svoj názor , má proste rád určitý tip postavy ktorý ti nemáš
tak čo sa čuduješ
a fotky postavy sa dajú poslať aj oblečená nielen v plavkách
@anonym_autor robil dobre?🤣🤣🤣a to že si sa mu nepáčila to ťa nenapadlo?
Aspoň to povedal priamo a narovinu hneď na prvom rande a vyghostoval ťa bez toho, aby si vedela, kde je problém a nemusíš teraz rozmýšľať čo bolo zle...mohol aj taktnejšie, samozrejme, ale ja svoju úroveň v takej situácii neznižujem, takže by som slušne ukončila rande a rozlúčila sa, aby som nestrácala viac času
Rande by skončilo a zamyslela by som sa či je debil alebo som naozaj tučná.
@anonym_cac498 Nie je povrchny. Nie je povinny randit s niekym, kto ho fyzicky odpudzuje. To plati pre obe pohlavia. Nebudem sa urazat, ked sa nejakej pacia vysoki a ja som priemernej postavy alebo ked preferuje mocnych chlapov a ja som sice sportovy typ, ale stihly.
Rande by skončilo a zamyslela by som sa či je debil alebo som naozaj tučná.
@januska12323 Oboje. Staci sa po rande neozvat alebo poslat nejaku vseobecnu spravu "sme prilis odlisni, aby sme si rozumeli".
@anonym_cac498 Nie je povrchny. Nie je povinny randit s niekym, kto ho fyzicky odpudzuje. To plati pre obe pohlavia. Nebudem sa urazat, ked sa nejakej pacia vysoki a ja som priemernej postavy alebo ked preferuje mocnych chlapov a ja som sice sportovy typ, ale stihly.
@patrike povrchný v tom že opustí svoju manželku z dôvodu že pribrala
taký ju opustí aj za to že zostarla a už nie je taká akú si ju bral za manželku
@anonym_autor ty asi kompletna tiež nebudeš . To ozaj nevieš poslať normálnu fotku v oblečení ? .
@anonym_cac498 presne toto by ma odradilo najviac, ze opustil manzelku kvoli jej postave. Takeho mentalneho atleta by som si do zivota nevpustila ani keby som mala ostat nafurt sama
@anonym_autor asi sa mu urobilo zle, nie že si robil dobre nás tvojou fotkou. Preber sa
@anonym_autor to ako rozmyslas, ze neozval sa, tak si nad nou robil dobre??? ty si ok? nenamyslas si tak trochu? skor si sa mu nepacila, ked sa uz neozval
@anonym_133e78 tomu sa hovori vysoke sebavedomie,no nie???Alebo ego??
@anonym_cac498 presne toto by ma odradilo najviac, ze opustil manzelku kvoli jej postave. Takeho mentalneho atleta by som si do zivota nevpustila ani keby som mala ostat nafurt sama
@anonym_64b04f Co je na tom zle ? Ak sa niekto zacne opustat a zanedbavat, je to dobry dovod na rozchod. Tyka sa to rovnako prasata pri telke, ktore chlemta pivo, ako aj kroksovo - leginovej prasnice. Ten druhy tym hovori : nezalezi mi na tebe, nebudem sa snazit byt pre teba atraktivny, dam prednost pivu alebo zakuskom.
@anonym_autor no ak by si mala taku postavu, ze by si na nej dobre robil.. urcite by sa ozval.. skor naopak.. bol znechutený
@anonym_autor veď sa z toho pouč, nabudúce pošli postavu v nejakom normálnom oblečení. Keď sa mu páčia štíhle, tak moletka, bacuľa s faldami sa mu páčiť nebude.
Vobec sa na fotke nemusel odbavovat 🙄 a Ty tiez nechapem naco posielas hned plavkove (polonahe) fotky, ved normalna fotka v obycajnom obleceni bez retuse o postave povie. A tiez by som nebola rada keby idem na rande s chlapom a neviem ani ako vyzera. Nie som povrchna, ale samozrejme ze pri spoznavani s cudzim clovekom je to jeden z aspektov 🙄 Celkovo, si trochu domyslava.
tvoj sarkazmus je super :D smutne je, ze to skoro nik nepochopil.. :D
akoze keby si poslala fotku, tak si usetrite cas, ale asi si to potrebovala pocut nahlas do oci, ale nas si pobavila. 👏
@anonym_cac498 O povrchnosti hovoria tie, ktore by o muza bez penazi a co neplati, nezakopli. 🙂 Uz to vidim, ako by mu take stali po boku, keby mal zle obdobie a schudobnel. Ani tebe by sa nepacilo, ak si zoberies stihleho muza a je z neho vyzraty tucko s 50kg navyse.
Posielať fotky v plavkách cudziemu chlapovi? Asi som už ozaj stará , ale toto nepochopím nikdy.
To si sa rovno mohla odfotiť hola 🤦
nahodou vyzeram dobre, nie ako tie vychrtle anorekticky, je za co chytit ale tak akurat.

@anonym_autor no veľmi jasne ti dal najavo, že sa mu tento štýl postavy nepáči. Čo chceš o tom viac polemizovať? Bol priamy.