Úroveň zoznamovania na zoznamkách klesá
citat zo zoznamky..... Hladam normalneho inteligentneho chlapa....
pokracovanie dam do komentara

Ty si napisala prva? Aj to "nebavy"?
Ty si napisala prva? Aj to "nebavy"?
@martinkatinka ja som ten chlap ktoremu mlada dama napisala
Prelozim vetu do realnej reci
"Hladam normalneho chlapa" = Davam sancu iba vynimocnemu jedincovi ktory v ziadnom pripade nesmie byt priemerny v nicom a musi vynikat aspon vo vacsine parametrov co existuju. Kamosky do mna hucia ze to urcite pride . Kandidat ma musi brat taku aka som a zboznovat kazdu moju nedostatocnost. PS vyzeram naozaj priemerne
@martinkatinka ja som ten chlap ktoremu mlada dama napisala
@anonym_autor no vidis, mne to asi nepali.... A pokracovalo to dalej?
@anonym_autor no vidis, mne to asi nepali.... A pokracovalo to dalej?
@martinkatinka zablokovanim mna. 🙂
Haha, to "nebavy" by ma okamzite odradilo. Ja fakt neznasam, ked niekto neovlada zaklady slovenskeho pravopisu 😂 A co sa tyka tej zienky, je fakt smutne, ze to takto berie. Tiez by ma asi zaujimalo, ako dany clovek vyzera. Nechapem tuto reakciu fakt 🙂 Ak takto reaguje vzdy, tak potom sa vlastne ani necudujem, ze je este stale sama 😀
@martinkatinka zablokovanim mna. 🙂
@anonym_autor nemas co lutovat.
Mal by si byť rád a nie tu dámu rozoberať.
Zo skusenosti maju pekne zeny denne citas dobre denne aj 50-100 sprav. Vsetky neprecitane lebo na to nemaju cas. Vzdy je dolezita prva veta a pokial sa v 4-5 spravach len motas iny jej v druhej sprave napise presny navrh a a dalej si na vedlajsej kolaji.
@anonym_autor tak isto by som ta blokla.
@domkakvet a co by ta k tomu viedlo?
Cela tvoja komunikacia je velmi jednoducha ak nie je dievca jednoduche toto nemalo sancu
@anonym_autor to iste, ze ti ide iba o vzhlad a hned po par spravach.
@domkakvet však ale vzhľad je dôležitý! V zmysle, že ak ti ta osoba nie je ani len sympatická, môže mať srdce ako matka Tereza a aj tak z toho nič nebude.. nechcel fotku v plavkách… ja by som tiež chcela fotku… nech si človek vie predstaviť, s kým si píše… a tiež by som dala svoju, však môžem sa ak ja nepáčia jemu, tak načo strácať čas…
@domkakvet však ale vzhľad je dôležitý! V zmysle, že ak ti ta osoba nie je ani len sympatická, môže mať srdce ako matka Tereza a aj tak z toho nič nebude.. nechcel fotku v plavkách… ja by som tiež chcela fotku… nech si človek vie predstaviť, s kým si píše… a tiež by som dala svoju, však môžem sa ak ja nepáčia jemu, tak načo strácať čas…
@mane01 fotogradie ktore mala v profile boli ako keby sa o pol noci fotis bez blesku , len velmi letmo bolo vidiet oci a usi. Aj to fotografie iba tvare a casti dekoltu.
@janai1 este raz zeny maju plnu postu nemusia viac. Nievje zaujimavy pre nu strata casu naraz ma rozpisanych viac chatov kludne pise s 5 muzmi naraz a tento nezaujal riesila ostatnych
@janai1 vidim ze smajliky pisat dokazes ale nevidis dalej.
@anonym_autor ja by som si ťa blokla tiež, pride mi tvoja komunikácia taká arogantná. Hneď nejaké blbé kecy, že fotenie za tmy. Keď sa ti nepáči, tak nepíš vôbec. Dala som také foto, keď chceš zoznamit sa slušne, keď chceš s mikroskopom skúmať a len fotky obkukovat hneď na začiatku, tak seriem na teba. Ale hneď otázka, čím som ťa zaujal. No si Adonis, na ostatnom nezáleží, že si úžasný, ...
Čo viac k takému chlapovi? Len ho bloknut, záujemcov je kopa iných.
@lentakyterapeut myslím že to máš trochu pomýlené - ona sa ozvala jemu, ona odpisuje jednoslovne a ona zablokovala jeho ...
@anonym_autor dam Ti radu, ak ma zena len foto tváre tak je tučná =)
@brontofuz Dakujem za radu, to som taktrochu predpokladal.
@lentakyterapeut myslím že to máš trochu pomýlené - ona sa ozvala jemu, ona odpisuje jednoslovne a ona zablokovala jeho ...
@biba_18 ja si myslim ze to.mas pomylene ty ale nech je ako chce. Aby si si rozsirila obzor na nete nevies ci realne pises s tym co je na fotkach.