V čom som úžasná pre úžasného?
Dobre rano.
Keby mate kratkym opisom povedat o vas nieco, co by ste dali ako hlavne prednosti vas. Skusim to napisat inak. Ak by atraktivny , vzdelany, financne zabezpeceny, rozumny a slusny chlap, ktory vie milovat a vazit si zenu po svojom boku, ak by taky chlap hladal zenu a viete o tom, co by ste prezentovali, alebo napisali o sebe, preco prave teba si ma vynrat . Nieco v zmysle.. som takato , mam toto, som ina ako ostatne, viem toto, v tomto som najuzasnejsia, Dokazem mu dat toto a tu. V jednoduchosti. viete sa "predat" ? skuste to.
@anonym_autor Potrebujes napísať o tom článok? Strašne tlačis na pílu s tým opisom. Nechapem, o co ti ide.
@grof_monte_christo Tak o čo ide...no potencionálne a slobodné žienky sa tu majú odprezentovať a autor si ma povyberať. (Taká skrytá zoznamka,len komplikovane prevedená) 😁.
@pralinka25 Tak skus aspon tuna nam napisat, v com sa prave citis ina, lepsia ako ostatne, i ked mam dojem ze uz nieco malo bolo v tom co pises vyssie.
@anonym_autor úprimne som sa nikdy v živote s nikým neporovnavala. Nemám to v sebe. Je mi jedno kto aký je takže neviem v com som iná. Ani iných neporovnavam. Každý má predsa niečo. Bud ma clovek zaujme alebo nie. Nepotrebujem riešiť v čom je lepší ako iný. Nechápem.
@viestta Ale skus sa nejako odprezentovat, Ako by si sa opisala napriklad na taky opis ako byval na zoznamkach trebars, kde par slovami bolo treba nieco o sebe dat do pozornosti.
@viestta 😂😂 veru, a teraz skús sa odprezentovať ako by si takého zbalila.
@anonym_autor ak budeš dostupná ako mhd, tak z teba rolls rolce nebude 🤦♀️.
@anonym_autor joooj to nebude až také ružové s tým chlapom, keď potrebuje krátku prezentáciu ženy🥹. A ešte sprostejšia je žena, čo mu na tento " trh s dobytkom" skočí. Mimo obaja. To má ďaleko do charizmy a inteligencie. Práve tieto sa prezentujú prirodzenosťou a skromnosťou.
Toto mi pripomína školenie, čo sme mali nedávno u nás v realitke. Ako sa musíme predať a čo výnimočné môžem ponúknuť klientovi. V láske a vzťahoch to pre mňa takto vôbec nefunguje. Tam je na prvom mieste chémia. Môže to byť dokonalý chlap, ak neprebehne iskra a nie je tam chémia, nič z toho nebude, takže neviem, prečo by som sa mala "predať " potenciálnemu partnerovi.
@grof_monte_christo Tak o čo ide...no potencionálne a slobodné žienky sa tu majú odprezentovať a autor si ma povyberať. (Taká skrytá zoznamka,len komplikovane prevedená) 😁.
@zuzanita1609 no ta lod je iba 28 HP cize ani kapitansky preukaz nieje treba, Preto netreba velmi prehanat s opisom, ale ano. Ocakavam skor nejaky sebareflexny a realisticky opis, ci malu prezentaciu sa 🙂
@zuzanita1609 no ta lod je iba 28 HP cize ani kapitansky preukaz nieje treba, Preto netreba velmi prehanat s opisom, ale ano. Ocakavam skor nejaky sebareflexny a realisticky opis, ci malu prezentaciu sa 🙂
@anonym_autor nič v zlom,ale poslala by som ťa "do obehu" ,aj keby som bola slobodná, nezadaná 🤭. A ak by som zistila,že si môj partner robil takýto "konkurz",mne by sa javil ako úplný narcis a povýšenecky namyslenec, ktorý by si u mňa ani "neškrtnú" 😏.
Zrejme potrebujes poradit, ako sa odprezentovat na zoznamke. Veta, ze: som ina ako ostatne???? Ufff..trapas. Dalej: som najuzasnejsia v ..... To fakt???
Taky chlap ako si opisala sa nepotrebuje zoznamovat na zoznamke. A jedna rada zadarmo-ak sa chces dobre odprezentovat, treba hlavne vediet gramatiku. Ta vela vypovie o cloveku. Vetna skladba : Keby mate... neexistuje. Mna by uz to odradilo-priserna gramatika.
@anonym_autor Ďalej si uvedom, ze zoznamka je len prvý kontakt. Môžeš tam mat neviem aký super opis, keď ta reálne uvidí, bude aj tak rozhodnuté. Súhlasím s tým, že tvoje príspevky sa zle čítajú, nemá to hlavu ani patu.
Ten chlap vyhlasil vyberove konanie, ze sa potrebujes predat? Na pracovnom pohovore pochopim tu potrebu tam je to doslova ziaduce ale buducemu priatelovi/manzelovi? Bolo by fajn sa zamerat na vlastne sevavedomie a spoznanie vlastnej hodnoty ked nevies ako sa odprezentovat, ake mas silne stranky, co by si tvoj buduci mohol na tebe vazit a cim by si ziskala jeho pozornost...
Som žena, ktorá vie, čo znamená vážiť si niekoho a milovať ho celým srdcom. Som vzdelaná, sebavedomá, samostatná a zodpovedná, viem, čo chcem a čo mi dáva zmysel. Rešpekt, dôvera a úprimnosť nie sú pre mňa len slová, sú základom toho, ako sa snažím žiť a budovať vzťah. Som prirodzene krásna, ale ešte viac ma robí výnimočnou moja schopnosť byť skutočnou oporou - človekom, s ktorým sa dá vytvoriť niečo hlboké a pravdivé. Viem rozosmiať, povzbudiť a byť vždy tu, keď ma potrebuješ – nie z povinnosti, ale zo srdca.
hlavne by som si prezistila ci je az taky "dokonaly" a ci nema tych zien viac, alebo nejaku podobnu chybu, ako zena staraj sa o seba, cvic, vzdelavaj sa a necakaj na niekoho peniaze, financne samostatna, mila a to staci
A pre tie ženy mi to príde ako extrémne ponižujúce. Ozaj ako na "dražbe dobytka" 🙄.
A pre tie ženy mi to príde ako extrémne ponižujúce. Ozaj ako na "dražbe dobytka" 🙄.
@zuzanita1609 a výber partnera už žien nie je ako ponižujúca dražba dobytka? že musí spĺňať množstvo podmienok aby vôbec mal aspoň nejakú šancu
Som žena, ktorá vie, čo znamená vážiť si niekoho a milovať ho celým srdcom. Som vzdelaná, sebavedomá, samostatná a zodpovedná, viem, čo chcem a čo mi dáva zmysel. Rešpekt, dôvera a úprimnosť nie sú pre mňa len slová, sú základom toho, ako sa snažím žiť a budovať vzťah. Som prirodzene krásna, ale ešte viac ma robí výnimočnou moja schopnosť byť skutočnou oporou - človekom, s ktorým sa dá vytvoriť niečo hlboké a pravdivé. Viem rozosmiať, povzbudiť a byť vždy tu, keď ma potrebuješ – nie z povinnosti, ale zo srdca.
@janinque Uzasne a dokonale.
@zuzanita1609 a výber partnera už žien nie je ako ponižujúca dražba dobytka? že musí spĺňať množstvo podmienok aby vôbec mal aspoň nejakú šancu
@anonym_b13ac2 z oboch "svetov" mi to príde ponižujúce. A predsa len, človek sa môže opísať v superlatívoch,ale nakoniec to aj tak pre niečo nezafunguje. Čiže on si už len môže "povyberať" a nakoniec mu aj tak niečo nezapasuje, pretože ak sa prezentuje ako "úžasný chlap", je len v skrytej reči,povýšenecký a večne s niečím nespokojný,hoc môže nakoniec stretnúť úžasnú ženu.
Na zoznamkach som sa pohybovala dosť dlho a nikdy ma tam nezaujalo nic dokonale. Muselo to byt skôr vtipné a originálne.
No mňa by strasne zaujimal účel toho soc. experimentu.
Ze o co autorovi vlastne ide. Aj odpovede by možno boli iné keby sme vedeli čo sleduje.
No mňa by strasne zaujimal účel toho soc. experimentu.
Ze o co autorovi vlastne ide. Aj odpovede by možno boli iné keby sme vedeli čo sleduje.
@pralinka25 To sa už nedozvieme. Autor už dostal jednu odpoved priamo k veci a domaca úloha je spravená. Komunikaciu nešlo rozvinúť nijakým smerom.
@pralinka25 To sa už nedozvieme. Autor už dostal jednu odpoved priamo k veci a domaca úloha je spravená. Komunikaciu nešlo rozvinúť nijakým smerom.
@grof_monte_christo no a nieje to smutne ze 95 percent bol iba sum, spam a a tretie slovo radsej nenapisem.
@grof_monte_christo no a nieje to smutne ze 95 percent bol iba sum, spam a a tretie slovo radsej nenapisem.
@anonym_autor nie je lebo aka otazka take odpovede. akoze fakt pisat anonymovi taketo veci len tak mi pride divne. tebe to pride normalne? ved napis ty o sebe nieco ked chces pocut normalne odpovede. ty si tu anonym nenapises nic a cakas spolupracu?
Pozri mam priatela, ktory je asi ten tvoj top muz snov, niekolko domov, top manazerska pozicia, velmi dobry plat, skvely standing, pohybuje sa vo fajn spolocnosti, ma dobre vztahy…. Lenze…toto mam aj ja…vybornu manazersku poziciu, financnu nezavislost, samostatnost, ja to, co ma on, vobec nepotrebujem… myslim, ze to ma aj odlisuje od vsetkych zien, co sa na neho lepili pre tie nespravne dovody v minulosti… ja som s nim preto, lebo vidim jeho ako charizmaticku osobu a mame neskutocny sex… prakticky mi casto zo srandy povie, ze ho len zneuzivam na sex 😊 😊 😊 Bol prvy, co mi povedal, ze ma miluje, padol do toho naplno, na rukach ma nosi svojim spravanim..
@anonym_6607a3 tak by si to chcela. ale je uplne jasne ze je to len tvoja predstava ale realita je niekde uplne inde...
@anonym_autor V com ti táto jediná odpoved pomohla? Skopírovala si si text na svoj profil na zoznamke? Nám ušla pointa, na co to chces vlastne použit. Ale ty si sa zaťala a šla si len svoje. Keby si komunikovala k veci, odpovede by boli iné.
@anonym_autor čo si nábytok? Veď buď úprimná

Pozri mam priatela, ktory je asi ten tvoj top muz snov, niekolko domov, top manazerska pozicia, velmi dobry plat, skvely standing, pohybuje sa vo fajn spolocnosti, ma dobre vztahy…. Lenze…toto mam aj ja…vybornu manazersku poziciu, financnu nezavislost, samostatnost, ja to, co ma on, vobec nepotrebujem… myslim, ze to ma aj odlisuje od vsetkych zien, co sa na neho lepili pre tie nespravne dovody v minulosti… ja som s nim preto, lebo vidim jeho ako charizmaticku osobu a mame neskutocny sex… prakticky mi casto zo srandy povie, ze ho len zneuzivam na sex 😊 😊 😊 Bol prvy, co mi povedal, ze ma miluje, padol do toho naplno, na rukach ma nosi svojim spravanim..