icon

Veriaci, kde ste si našli partnerov?

27. dec 2025

Chcel by som sa opýtať, len veriacich, kde si našli partnerov?
Sú nejaké zoznamky alebo akcie? Ktoré sú najlepšie?

Ďakujem

Strana
z2
unbeholfen
Včera o 16:38

No a nikdáj nezabudnem keď sme sa teda zoznámili, došiel som k nim, akože prvý krát ma priviedla domov, v izbe celá rodina a hneď padla otázka či chodim do kostola? Povedal som že ako turista som už v zopár kostoloch a synagógach bol, tak hádam aj to sa ráta. Fuuu tí to ale berú vážne. Potom mali nejaký krestanský pochod po dedine, to som si celkom užil. A keď som s ňou bol na omši tak celkom pekné veci tam vyprávali.

anonym_42ebdb
Včera o 16:46
@unbeholfen

No a nikdáj nezabudnem keď sme sa teda zoznámili, došiel som k nim, akože prvý krát ma priviedla domov, v izbe celá rodina a hneď padla otázka či chodim do kostola? Povedal som že ako turista som už v zopár kostoloch a synagógach bol, tak hádam aj to sa ráta. Fuuu tí to ale berú vážne. Potom mali nejaký krestanský pochod po dedine, to som si celkom užil. A keď som s ňou bol na omši tak celkom pekné veci tam vyprávali.

@unbeholfen prosím ťa, načo prispievaš do tejto diskusie?

unbeholfen
Včera o 16:57

Len píšem story ako sa hlboko veriaca žena zoznámila na firemnom dni… Takže kde sa môže veriaci zoznámiť? Všade tam kde aj pohan.

inaemre
Včera o 17:02

V skole.
Dal sa pokrstit ako 26 rocny pred nasou svadbou 🙂

unbeholfen
Včera o 17:03
@inaemre

V skole.
Dal sa pokrstit ako 26 rocny pred nasou svadbou 🙂

@inaemre more aj odomňa to hentá chcela… Len sme sa k tomu už nedostali.

inaemre
Včera o 17:05
@unbeholfen

@inaemre more aj odomňa to hentá chcela… Len sme sa k tomu už nedostali.

@unbeholfen ja som od neho nic nechcela

unbeholfen
Včera o 17:31
@inaemre

@unbeholfen ja som od neho nic nechcela

@inaemre len ma prekvapilo že je aj iná cesta vyššie písali že stačí podpísať že je nebudeš brániť vo vierovyznaní s vybavené. V časoch našich rodičov ešte aj s tým mali problém že evanjelik s katolíkom. Pritom kresťania obaja.

pr85
Včera o 19:20
@anonym_42ebdb

@pr85 držím palce. Skúste nejaké manželské kresťanské pobytové aktivity, bohatý výber máva napr. Rodinkovo https://www.rodinkovo.sk/ , ale určite ich je dosť po celom Slovensku, niečo čo by vás oboch povzbudilo žiť manželstvo spoločne vo viere, aj keď ste každý na inej úrovni. Manželke by to ukázalo možnosti žitia viery v praktickom každodennom živote, možno by sa tam aj zoznámila s inými veriacimi ženami, teba by to povzbudilo ísť ďalej a bol by to pre vás taký spoločný relaxačný víkend 🙂. Čo sa týka mňa a manžela, ako mu hovorievam, ja som sa za dobrého manžela modlila, mám čo mám, on sa nemodlil, má čo má 😁

@anonym_42ebdb Ďakujem pekne za odpoveď. Vyskúšame, keď budeme mať po 600nedeli.

Strana
z2