Význam frázy "chcem sa porozprávať" na Badoo
Chcem sa porozprávať... čo konkrétne znamená táto fráza, (chcieť sa porozprávať), pre ženy na zoznamke? Napríklad na Badoo. Žena tam môže napísať chlapovi ako prvá, no chlap nemôže napísať žene prvý.
Žena napíše................ (Ahoj, aký máš dnes deň?)
To by znamenalo, že sa zrejme naozaj chce rozprávať.
Chlap odpíše............... (Ahoj, mám sa dobre...)
Opäť žena.................. (Ako dlho si na zoznamke a ako ti ide hľadanie?)
Chlap odpíše............... (Som tu dva týždne a veľmi to nejde, žiadne mi nepíšu.)
A žena na to............... (A čo ja? Veď ja ti píšem).
Chlap................ .......Ale ty hľadáš iba niekoho na rozprávanie a ja hľadám vážny vzťah. A navyše, nie si môj typ.)
A teraz je na rade žena, ...........píše, píše, píše, dlhú správu, veľa písania...
Zrazu blikne mobil, chlap ide pozrieť správu, ktorá dorazila, a správa tam už nie je. Ani osoba, ktorá mala v profile napísané, že sa chce rozprávať.
Zvláštne. Keby sa to stalo raz, nič nepoviem, ale deje sa to takmer vždy.
Každá, ktorá má v profile napísané, že sa chce rozprávať, zrazu chuť na písanie nemá. Prečo?
Človek by mal byť pri zoznamovaní úprimný, nielen k možnému budúcemu partnerovi,
ale hlavne k sebe samému. Vedieť, čo chceme, a stáť si za tým.
Je veľmi alibistické, miestami až trápne, hrať sa na to, že (ja nehľadám, som na zoznamke náhodou).
A to nehovorím o intelekte, ktorý žene
nenapovie, že ak má ešte chuť niečo vulgárne napísať na zaver a následne ho zablokuje, blokovaním sa zablokuje vlastne sama. Pretože odoslaná správa
je po zablokovaní už pre druhú stranu neviditeľná a hnev ostane uviaznutý v nej. .
Asi tá obsiahla správa obsahovala niečo,čo sa nakoniec rozhodla ani neodoslať,pretože by si sa možno urazil. A veď si ju pri 3-4 otázke rovno "zrušil",tak čo sa čuduješ 🤭.
Asi by som to nechala tak, aj tak sa uz nedozvies, co v tej sprave bolo 😉
"Nie si môj typ" Len submisívna rohožka by Ti po tomto písala ďalej, si debil, preto sa Ti to deje stále.
Nemáš začo😉
Ale veď si jej napísal, že ty sa nechceš iba rozprávať, že hľadáš niečo iné a ona nie je tvoj typ. V tejto chvíli by som skipla komunikáciu a nevenovala by som človeku už pozornosť, na čo?
@anonym_autor Chcela ti napísať niečo sprosté, ale kým písala, tak zistila, že debilovi nemá zmysel nič písať. Tak správu zmazala predtým, než ju dopísala.
Tu teraz vidíme neurobenu diagnostiku v deckom veku. Otázka čo to bude - forma autistickeho spektra - aspegerov syndrom alebo dyslekcia, ze nevieš čítať vetu obsahujúcu 5 slov. Ty ženu poriadne zrusiš, resp. az uraziš a čo čakáš od nej ? Ak toto nevidíš, tak si poriadne stojíš na dráte. Vyzera to avsak aj tak, že si na zoznamke len preto, aby si si liečil svoje komplexy zo života. To ti vsak nepomôže, treba poriadnu liečbu- psychologa.
@anonym_autor Chcela ti napísať niečo sprosté, ale kým písala, tak zistila, že debilovi nemá zmysel nič písať. Tak správu zmazala predtým, než ju dopísala.
@chrobak7 tiež som toho názoru. A ku jej cti slúži,že to ani neposlala,ale "mávla iba rukou" 😆.
@chrobak7 tiež som toho názoru. A ku jej cti slúži,že to ani neposlala,ale "mávla iba rukou" 😆.
@zuzanita1609 a neprides si hlupa, ked zistis ze nielen nevies citat, ale ani vnimat a chapat co je tam napisane a napriek tomu musis trepnt nejaku hlupost?
@zuzanita1609 a neprides si hlupa, ked zistis ze nielen nevies citat, ale ani vnimat a chapat co je tam napisane a napriek tomu musis trepnt nejaku hlupost?
@anonym_autor ale veď ja vnímam,ty si ju odpísal,že nie je tvoj typ a že hľadáš vážny vzťah a ona sa akože o čom má s tebou rozprávať? 😂 Keď sa chcú ženy porozprávať na zoznamke, zväčša je to,že ho chcú spoznať a ty ju rovno "zrušiš". Asi si nepochopil stále,myslenie ženy 😜.
@anonym_autor ale veď ja vnímam,ty si ju odpísal,že nie je tvoj typ a že hľadáš vážny vzťah a ona sa akože o čom má s tebou rozprávať? 😂 Keď sa chcú ženy porozprávať na zoznamke, zväčša je to,že ho chcú spoznať a ty ju rovno "zrušiš". Asi si nepochopil stále,myslenie ženy 😜.
@zuzanita1609 smajlici ti rozum nepridaju, ver tomu. tam je napisane ze ta zena mi je ukradnuta, lebo sa mi nepaci. otazka je v nazve. nauc sa citat. pytam sa, preco zufale zeny ktore zufalo hladaju niekoho a pisu ako prve chapom si nenapisu do profilu.. som zufala a sama a hladam vztah ale si tam napisu ze (chcem sa porozpravat). podla tvojich reakcii budes asi jedna z nich.
@zuzanita1609 smajlici ti rozum nepridaju, ver tomu. tam je napisane ze ta zena mi je ukradnuta, lebo sa mi nepaci. otazka je v nazve. nauc sa citat. pytam sa, preco zufale zeny ktore zufalo hladaju niekoho a pisu ako prve chapom si nenapisu do profilu.. som zufala a sama a hladam vztah ale si tam napisu ze (chcem sa porozpravat). podla tvojich reakcii budes asi jedna z nich.
@anonym_autor to máš presne to isté. Keď muži napíšu,že hľadajú vážny vzťah a tiež je skôr,že hľadajú kamošku na vrznutie (podľa sympatií samozrejme). A smajlíky sú pre mňa špecifické, pretože rada vyjadrím svoje pocity aj vizuálne,napríklad aj takto 🖕 😜.
@anonym_autor Prisiel si sem zenam vysvetlit, ze su blbe a Ty si super? No, nepodarilo sa. Naopak, myslim, ze kazdej je teraz jasne, preco Tvoje debaty koncia tak, ako opisujes v uvodnom prispevku. Dakovat mi nemusis.
@anonym_autor ja len rozmýšľam.... veď tak je to aj naopak. Muž osloví ženu. Ona o neho nemá záujem, neodpovie, alebo mu slušne odpovie že nie. On ju blokne a neodpíše, čo je ten lepší prípad. Vo väčšine prípadov (80%) jej vynadá nevyberaným spôsobom, douráža ju a potom ho žena blokne, lebo chce mať pokoj.
@anonym_autor to máš presne to isté. Keď muži napíšu,že hľadajú vážny vzťah a tiež je skôr,že hľadajú kamošku na vrznutie (podľa sympatií samozrejme). A smajlíky sú pre mňa špecifické, pretože rada vyjadrím svoje pocity aj vizuálne,napríklad aj takto 🖕 😜.
@zuzanita1609 toto uz vyznelo rozumnejsie co pises. ty smajlik 🙂
@anonym_autor ja len rozmýšľam.... veď tak je to aj naopak. Muž osloví ženu. Ona o neho nemá záujem, neodpovie, alebo mu slušne odpovie že nie. On ju blokne a neodpíše, čo je ten lepší prípad. Vo väčšine prípadov (80%) jej vynadá nevyberaným spôsobom, douráža ju a potom ho žena blokne, lebo chce mať pokoj.
@billy_jean ale mne nejde o blokovanie, to je normal, ze ak debata nema zmysel tak tam nemusi svietit. Ja vravim o tom, Ako zeny by mali jasne povedat druhemu aj same sebe.. som tu a hladam.. Nie blbosti ako chcem si iba pisat alebo ze nehladam nikoho a cakam co pride.. pritom chlapa oslovia prve.
A ty si aký zúfalý, že prídeš na koňa založiť tému o žene, ktorá sa Ti nepáči, napriek tomu jej odpisuješ a potom sa čuduješ, ze Ťa dala do preč.😂 Ďakujeme Bohu, že sa pokazené narcistické kusy ako ty nerozmnožujú a nech to tak ostane. Existujú šľapky v bordeloch-to je tak pre Teba, choď tam a nevyplakávaj na koňovi.
@billy_jean ale ako vidim, ze ak si to precitaju ludia pozornejsie tak ti bystrejsi zistia co som sa pytal .
A ty si aký zúfalý, že prídeš na koňa založiť tému o žene, ktorá sa Ti nepáči, napriek tomu jej odpisuješ a potom sa čuduješ, ze Ťa dala do preč.😂 Ďakujeme Bohu, že sa pokazené narcistické kusy ako ty nerozmnožujú a nech to tak ostane. Existujú šľapky v bordeloch-to je tak pre Teba, choď tam a nevyplakávaj na koňovi.
@enmery nemam chut to rozoberat s niekym kto to nedokaze pochopit ako zadanie, ale preposlem ti slogan modreho konika......
Modrý koník • Skutoční ľudia. Skutočný život. Reálne skúsenosti.
Mozo pochopis. verim v to.
Ak pises kazdej takto, ze nie je tvoj typ, tak sa potom necuduj, ze sa s tebou nechcu rozpravat, aj ked maju v profile, ze sa chcu ropzravat.
@billy_jean ale ako vidim, ze ak si to precitaju ludia pozornejsie tak ti bystrejsi zistia co som sa pytal .
@anonym_autor ona sama nevie čo hľadá... zatiaľ iba písanie, potom možno stretnutie a potom sa uvidí. Za mňa, vzťah sa nehľadá, ten sa buduje. Môže byť otvorená vzťahu, ale to, či to bude alebo nebude vzťah sa rozhodne až neskôr. Nie pri tom, keď ti napíše. Badoo nepoznám, neviem ako to tam funguje.
Myslim si, ze chyba bude medzi tvojou stolickou a klavesnicou. S zadubenymi sa tazko komunikuje a tato bola este velmi slusna, ked po tom, co sa dozvedela, ze nie je tvoj typ sa este pokusala nieco napisat... Potom pochopila, ze to nema vyznam. Aj tak by si nepochopil. Rovnako ako nechapes to co ti tu ludia pisu.
Myslim si, ze chyba bude medzi tvojou stolickou a klavesnicou. S zadubenymi sa tazko komunikuje a tato bola este velmi slusna, ked po tom, co sa dozvedela, ze nie je tvoj typ sa este pokusala nieco napisat... Potom pochopila, ze to nema vyznam. Aj tak by si nepochopil. Rovnako ako nechapes to co ti tu ludia pisu.
@viestta precitaj si este raz zadanie a skus uvazovat logicky. vidis tam niekde napisane ze som mal chut debatovat alebo ze mije smutno za zenou ktora sa mi nepaci ?
@viestta si sice nadherna zena, ale sa musis naucit vnimat ludi co asi tym napisat chceli co napisali a hlavne u chlapov.
@viestta precitaj si este raz zadanie a skus uvazovat logicky. vidis tam niekde napisane ze som mal chut debatovat alebo ze mije smutno za zenou ktora sa mi nepaci ?
@anonym_autor vsak s tebou skoncila debatu. Ci?
Ale viem, teba sa strasne dotklo, ze takeho lumena ako si ty jednoducho zrusila. To sa ti este nestalo, vsak?
@anonym_autor vsak s tebou skoncila debatu. Ci?
Ale viem, teba sa strasne dotklo, ze takeho lumena ako si ty jednoducho zrusila. To sa ti este nestalo, vsak?
@viestta ak si vytvoris profil na zoznamke sa ides zoznamovat, obycajne seriozne ako ja. ponukne ti ponuku. ci chces flirt, chces sa rozpravat, vazny vztah alebo ist na rande 4 moznosti. 3 z toho smeruju k vaznemu vztahu. a co vedie zenu si zadat moznost ze sa chce rozpravat alebo si pisat ak realne tam hlada vztah, co dokazuje pisanim chlapom ako prva, chlapom z okolia. co pisat sa da aj cez kontinenty.. a nadalej ak jej chlap napise ze nieje jeho typ. tak preco by to malo urazitzenu, ktora si chce iba pisat a na vzhade nezalezi? rozpisal som to takto, snad blizsie jazyku zien.
@viestta ak si vytvoris profil na zoznamke sa ides zoznamovat, obycajne seriozne ako ja. ponukne ti ponuku. ci chces flirt, chces sa rozpravat, vazny vztah alebo ist na rande 4 moznosti. 3 z toho smeruju k vaznemu vztahu. a co vedie zenu si zadat moznost ze sa chce rozpravat alebo si pisat ak realne tam hlada vztah, co dokazuje pisanim chlapom ako prva, chlapom z okolia. co pisat sa da aj cez kontinenty.. a nadalej ak jej chlap napise ze nieje jeho typ. tak preco by to malo urazitzenu, ktora si chce iba pisat a na vzhade nezalezi? rozpisal som to takto, snad blizsie jazyku zien.
@anonym_autor ak nie som tvoj typ, tak na čo ti mám písať? Je vysoko pravdepodobné, že si budeš písať s inou ženou, ktorá je tvoj typ a kde to dáva zmysel. Čiže byť žena, stiahnem sa už nekomunikujem, aj keby som si chcela iba písať. A áno, aj ja mám nastavené, že si chcem iba písať.
Ty si presne ten typ chlapa, kvôli ktorému som vymazala zoznamky 😂
Ty si presne ten typ chlapa, kvôli ktorému som vymazala zoznamky 😂
@janai1 to snad nie..

Stratila som 2 minuty zivota citanim tejto hluposti