icon

Vzťah s nymfomankou

slobodnyanonym
14. mar 2026

Máte niekto skusenosti so vztahom s nymfomankou?
Ja by som chcel mat taký vztah.

Strana
z2
anonym_17a24a
16. mar 2026
@billy_jean

@anonym_17a24a je to riadna psychiatrická diagnóza, bežne dostupná na nete. Aj pár filmov bolo natočených o tom. Toto nie je jadrová fyzika.

@billy_jean my to vieme. On to nevie.

billy_jean
16. mar 2026
@anonym_17a24a

@billy_jean my to vieme. On to nevie.

@anonym_17a24a tak prečo mi píšeš, že som skúsený, potom skúsená a napokon veď to všetci vieme, ale on nie? Toto nie. je o skúsenosti. Aj on si vie o to svoje naštudovať a pozrieť. Vidíš, že sama jedna žena tu si myslí o sebe, že keď má vysoké libido, tak je nymfomanka. No ak by bola, tak by to vyzeralo inak...

anonym_17a24a
16. mar 2026
@billy_jean

@anonym_17a24a tak prečo mi píšeš, že som skúsený, potom skúsená a napokon veď to všetci vieme, ale on nie? Toto nie. je o skúsenosti. Aj on si vie o to svoje naštudovať a pozrieť. Vidíš, že sama jedna žena tu si myslí o sebe, že keď má vysoké libido, tak je nymfomanka. No ak by bola, tak by to vyzeralo inak...

@billy_jean vela ludi si tu nieco mysli a pravda je inde. Nie vsetci su scitani intelektuali. Vela ludi nechape niektore veci. Maju dobre srdiecko len nie vsetkemu rozumeju

lenja1
16. mar 2026

Každý chlap chce taku ale len do vtedy kým ju nema doma. Neboj rýchlo tá to prejde 🤣

ivanztt
16. mar 2026

Nymfomanka je super, kym to neni manzelka alebo partnerka...

Strana
z2