icon

Máte skúsenosti so vzťahom, kde má partner dieťa?

Včera o 11:18

Caute, je tu niekto, kto isiel do vztahu kde mal ten druhy partner/ka uz dieta (malolete)? Ake s tym mate skusenosti ako sa to vyvijalo? Nie je to moj pripad len ma to zaujima

Strana
z2
yonce
Včera o 11:19

ja som taky vztah mala a bolo to super😉

anonym_9c1739
Včera o 11:24

Partnerova dcéra mala 6 rokov, keď sme sa spoznali. Mali sme a stále máme dobrý vzťah, aj keď partner je už bývalý a ona dospelá.

anonym_67b5da
Včera o 11:32

Ja mám dieťa a partnera som si našla,keď mala malá 4 roky...už sme spolu 7, sme zasnúbení, všetko klape super. Dcérka ho volá ocko....chlap čo ju splodil, nemal záujem, tak som ho neuviedla ani do RL. Všetko je tak ako má byť ❤️

misiak7777
Včera o 11:54

@anonym_autor áno a nikdy viac 🙂

huxy
Včera o 11:55
@misiak7777

@misiak7777 súhlasím, znovu by som do toho nešla

petronelag
Včera o 12:00

Aj tu MK to býva často ako s tým má druhý partner všeliaké problémy a ešte ďalšie aj s ex-parnermi. Ja som rada, že nie som rozvedená a ani nemám partnera so záväzkami.

anonym_446c47
Včera o 12:06

Mam takeho partnera. Kym bola jeho dcera mala, bolo to ok. V puberte to bolo hrozne. Uz je dospela, teraz je to znova ok. Spolocne deti nemame.

autor
Včera o 12:10
@misiak7777

@misiak7777 a preco ?🙂

anonym_285a96
Včera o 12:26

Môj manžel si môjho syna osvojil a stará sa o neho už 14 rokov-prakticky od malička. Volá ho ocko. Ex nemal záujem, najmä platiť, takže nebol problém ani pri osvojovaní a ani pre ním.. Spoločné deti nemáme a je nám takto dobre.

anonym_a903a6
Včera o 12:40

Moj manzel mal 39rokov,bol slobodny,bezdetny a vzal si mna 2xrozvedenu s 5timi detmi z toho jeden autista.Spolu mame dve deti.

anonym_9d12cd
Včera o 12:43

Kamarátka 2 roky po rozvode, 2 maloleté deti. Našla si muža, po takmer 2 rokoch sa vzali a majú spolu dieťa. Už ako priateľ sa staral, zaujímal. Od začiatku ako nám ho predstavila som mala z neho veľmi dobrý pocit. Neskutočný dobrák s veľkým srdcom. On deti memal, a a bol slobodný.

ikuska27
Včera o 12:49

Ja som si našla muža čo sám vychovával vtedy osemročného syna...syn má teraz skoro 30, spolu máme ďalšie tri deti a stále sme spolu a všetci šťastní 😍...

anonym_6e3720
Včera o 13:02

Tak zalezi ci mas rada cudzie deti a aj ake su tie deti velke. Ja by som partnera s malymi detmi nebrala ani za nic , rovnako by som chapala keby niekto nechcel vztah so mnou lebo male dieta. Ale uz take väcsie dajme tomu 12+ je neporovnatelne ako ked sa das dokopy s niekym kto ma napriklad 4 rocne. Nedaj boh riesit ohrdnutu biologicku matku a stale nieco riesit, nie tyzden dva ale roky.
A pytas sa preco ? Vsak uz aj to samotne randenie a zaciatky su pri malom dietati narocne, dieta len tak niekde neodlozis a ides si randit. A aj casu na Vas dvoch je malo.. a stale sa prispôsobovat

sense
Včera o 13:21

Podla mna zalezi hlavne na tom, ako je vysporiadany partner ktory uz dieta ma, s minulostou a aku ulohu tam ešte zohrava druhy rodicia, teda ex. Su vztahy, ktore funguju a vztahy ktore nefunguju

1sally12
Včera o 19:26

Nikdy viac.

autor
Včera o 19:53
@1sally12

Nikdy viac.

@1sally12 preco?

anonym_3ac28d
Včera o 20:04
@anonym_446c47

Mam takeho partnera. Kym bola jeho dcera mala, bolo to ok. V puberte to bolo hrozne. Uz je dospela, teraz je to znova ok. Spolocne deti nemame.

@anonym_446c47 aj my presne takto. Ale nie celkom kvôli puberte, ale jej primitívnej babke a matke to v puberte kulminovalo.

marca12
Včera o 20:13

Vsetko zalezi od toho,aky vztah ma s ex a aky je to clovek a otec. Ak je normalny,tak kludne by som do toho isla. Ale ak je to chlap s opicou laskou k dietatu,tak na to by som nervy nemala.

anonym_bf6b90
Včera o 20:39
@petronelag

Aj tu MK to býva často ako s tým má druhý partner všeliaké problémy a ešte ďalšie aj s ex-parnermi. Ja som rada, že nie som rozvedená a ani nemám partnera so záväzkami.

@petronelag prisla si sa pochvalit?

anonym_bf6b90
Včera o 20:42

@anonym_autor som jednorodic, 3 roky sama, dieta ma 4, ja mam 33 a zatial som nestretla nikoho kto by co i len kusok prejavil zaujem o mna..
Niesom ten typ modelky. Nikdy som nemala zastupy chlapov, snazim sa zit najlepsie ako viem a nezatrpknut
Osobne si myslim, ze uz ostanem sama

marianarem
Včera o 21:17

@anonym_autor Kamoska si nasla rozvedeneho s dvomi detmi na 1. stupni ZS, mali striedavku, uplne v pohode ju prijali. A spolu maju este dalsie dve. Ona mala vzdy velmi rada deti, takze jej to vobec nevadilo. Dalsia kamoska ma rozvedeneho s jednym dospelym dietatom a to ju velmi dobre neprijalo. Chlapi okolo mna co si nasli mamicky s detmi, tak tam vsetko super.

anonym_62319e
Dnes o 00:52

Áno mám 10 rokov takého partnera. A prežili sme si naozaj ťažké časy, jeho ex a ex svokra sú riadne harpie, no dieťa mi nevadí a ani ja jemu a zachvílku bude už dospelé... No druhýkrát by som do takéhoto niečoho veru nešla, ešte keď je expartner normálny a správa sa ako dospelý človek, tak je to v pohode si myslím ale keď je ex chorý psychopat/ka tak je to dosť na nervy a málokto to ustojí. Bohužial, sú aj taký rodičia ktorí aj napriek tomu, že majú dieťa sa nedokážu chovať normálne. A to dieťa si to potom len zlízne.

anonym_39b66c
Autor odpoveď zmazal
anonym_6803d6
Dnes o 04:37

No toto je ťažká téma, poviem ti úprimne, čo poznám ľudí, tak toto nikdy dobre nedopadlo. Najmä ak je to veku okolo 40ky, keď bol doteraz človek single, tak je zvyknutý na svoje pohodlie, bezstarostný život. Sam mam dieta, ale nechcel by som už ženu s ďalšími deťmi. To radšej zostať v pôvodnom vzťahu. Tie ženy co píšete nikdy viac, tiež by ma zaujímali vaše skúsenosti

anonym_aff35c
Dnes o 05:12

Nešiel by som do vztahu ak by mala dieťa. Malo kedy to bude fungovať.

anonym_a903a6
Odpoveď bola odstránená
anonym_39b66c
Autor odpoveď zmazal
anonym_a903a6
Odpoveď bola odstránená
leopardus
Dnes o 08:46
@anonym_39b66c
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_39b66c nahlásila jsem tě. nemáš co dělat ve slušné diskuzi.

anonym_39b66c
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2