icon

Vzťah s tridsaťročným panicom: Áno alebo nie?

4. mar 2026

Brali by ste panica ? Ma 30 rokov. Neviem mam zmiesane pocity. Este sme ss nestretli. Ale podla pisania mi pride obcas tak trtkovsky neviem to krajsie napisat. Nikdy nemal ani vztah. Mam zle skusenosti s panicmi nikdy ss nesnazili o vztah
.

anonym_0ab848
4. mar 2026
@patrike

@anonym_0ab848 Rodove stereotypy, voci ktorym nacim bojovat. Na zapade je normalne zarabat velke peniaze ako co ja viem chirurg a vsetky sluzby okolo domu a auta dat profikom. Uplne staci mat schopnost tie peniaze zarobit, ci je to muz, zena, lesba alebo gay.
Pozor na tie "muž by mal mat všeobecný prehlad a technické zručnosti", lebo ti kontrujem "zena musi dobre varit a upratovat" - to ti pisem ako muz, ktory vie aj varit, aj spotrebice opravit, aj kuchynsku linku navrhnut v pocitaci, vyskladat z dielcov a zavesit.

@patrike toto hovoria práve nezrucni chlapi, ktori nic nevedia spravit, že však oni si zaplatia 😅 Realita je taká, že nejaký “hodinový manzel” pride tak za tyzden, takze každá žena, pokial nechce tyzden večerať pri sviečkach, si najde zručného chlapa. A áno, ja viem aj varit, aj som pekna, takze, našťastie, vyberat som si mohla a mám aj netrtka, aj zručného a čo je dolezite - aj inteligentného (ocenujem to najmä, keď sa treba s detmi ucit a dakujem bohu za zdedené geny)

anonym_c712bb
4. mar 2026

Moj je tiež taký trtko, ale vo veľa veciach vysokofunkčný.
Zbožňujem ho, neháda sa, urobí čo poviem.
Musím na neho dohliadať, minule vyhrabal 15 ročnú flanelovú košeľu a k nej nejaké potrhané rifle, na hlavu šiltovku, nechala som ho a išiel ako trtko, fakt mi to napadlo, ale aspoň sa mi neminie, mňa robí šťastnou..

unbeholfen
4. mar 2026
@anonym_0ab848

@patrike toto hovoria práve nezrucni chlapi, ktori nic nevedia spravit, že však oni si zaplatia 😅 Realita je taká, že nejaký “hodinový manzel” pride tak za tyzden, takze každá žena, pokial nechce tyzden večerať pri sviečkach, si najde zručného chlapa. A áno, ja viem aj varit, aj som pekna, takze, našťastie, vyberat som si mohla a mám aj netrtka, aj zručného a čo je dolezite - aj inteligentného (ocenujem to najmä, keď sa treba s detmi ucit a dakujem bohu za zdedené geny)

@anonym_0ab848 tak to urobí žena. Proste ten kto to vie, ten to spraví, a vybavené. Neriešiť či žena či muž. Všetci sme ludia. Psy sú rovnakí a nehádajú sa kto je samica a kto samec. Správajú sa rovnako.

pasomnica
5. mar 2026

Tak sa s ním stretni a uvidíš, či je ozaj trtko, nemusíš hneď rozmýšľať nad vzťahom.

d_ivana
5. mar 2026

@anonym_autor Nie všetci muži rozmýšľajú penisom, niektorí čakajú na perspektívny vzťah. Ale neviem, čo myslíš, keď hovoríš, že je "taký trtkovský". Ak ti povahovo nesedí, nemá vôbec zmysel s ním strácať čas.

ivicatolic
5. mar 2026

@anonym_autor to pri zoznamovaní uvedú tí muži, že sú panici, alebo ako sa to dozvieš?

unicornlady
5. mar 2026

Máš zlé skúsenosti s panicmi, to s koľkými si randila?

Písanie a stretnutie sa naživo je iné. Možno nájdeš niečo, čo ťa na ňom zaujme.

unbeholfen
5. mar 2026

Buď sa ti ten človek páči alebo nie. Bezohladu na jeho/jej skúsenosti v sexuálnej oblasti.

patrike
5. mar 2026
@unbeholfen

Buď sa ti ten človek páči alebo nie. Bezohladu na jeho/jej skúsenosti v sexuálnej oblasti.

@unbeholfen Zase nechapes fungovanie zien : 30 rocny panic = ziadna ho zatial nechcela = je niecim zavadny. 30 rocny s povestou suknickara, tam najdes aspon 10 zien, ktore si budu nahovarat, ako pri nich zacne byt rodinne zalozeny.

lenja1
5. mar 2026

Ja som chlap. Pannu som nikdy neodsudzoval vždy to bola skôr výzva spraviť dobrý dojem a zážitok 🤣 ale 30 ročný chlap panic niečo bude problém mozmo zistíš keď sa vyzlecie v čom je problém 😉

brrunetkaa
5. mar 2026

Pre mna by to bolo no-go aby som si začala s panicom v 30 rokoch. Neviem si predstaviť ten dôvod, že prečo ešte je stále panic. Doteraz si nenašiel žiadnu partnerku? Divne. Čaká so sexom až po svadbe? Pre mna nepredstaviteľne. Čiže nie, Diky 😆 ani zaúčať ho do toho čo sa kde nachádza a čo sa s tým da robiť sa mi už nechce….

unbeholfen
5. mar 2026
@patrike

@unbeholfen Zase nechapes fungovanie zien : 30 rocny panic = ziadna ho zatial nechcela = je niecim zavadny. 30 rocny s povestou suknickara, tam najdes aspon 10 zien, ktore si budu nahovarat, ako pri nich zacne byt rodinne zalozeny.

@patrike chybu spravil že sa tým priznal? Netreba to žene hovoriť že je panic. Len tam je hrozba že to zistí. Lebo ten sukničkár ju hneď položí, kým panic nebude vedieť čo presne má robiť a žena na to príde.

unbeholfen
5. mar 2026
@patrike

@patrike ale poviem ti (aj vám ostatným) reálny prípad čo som videl na vlastné oči a vyvracia to všetko čo tvrdíte: ON obézny panic síce nie 30 ročný ale okolo 20, ONA pekná 35 ročná žena, skúsená čo už mala kopec vzťahov… A zalúbila sa do neho. Bozkávajú sa, objímajú sa, vkuse sú spolu, romantika jak z filmu. Kto mi toto vysvetlí?

unbeholfen
5. mar 2026
@unbeholfen

@unbeholfen takže tu som mal pravdu ja. Pokial sa žena zalúbi, zrazu je jedno že je obézny, že je o viac ako 10r mladší, že je panic, že býva u rodičov… Zrazu už nič z toho nevadí. Pozor žena je pekná atraktívna že by si mohla vyberať. Dávajú jej návrhy podnikatelia, ženáči, starsí muží s bytmi a autami. No ona sa ťahá k nemu.

anonym_b43bde
5. mar 2026

@anonym_autor Však zabezpeč, aby už viac nebol panicom.

domkakvet
5. mar 2026

@anonym_autor nevadilo by to, ale to ze je trtko ano.

anonym_54fa93
5. mar 2026
@brrunetkaa

Pre mna by to bolo no-go aby som si začala s panicom v 30 rokoch. Neviem si predstaviť ten dôvod, že prečo ešte je stále panic. Doteraz si nenašiel žiadnu partnerku? Divne. Čaká so sexom až po svadbe? Pre mna nepredstaviteľne. Čiže nie, Diky 😆 ani zaúčať ho do toho čo sa kde nachádza a čo sa s tým da robiť sa mi už nechce….

@brrunetkaa Možno sa v živote doteraz venoval hlavne práci, svojim koníčkom a cestovaniu. Možno je z menšieho mesta a vždy bol v kolektívoch, kde sú prevažne len muži. Možno by to bol zodpovedný, rozumný, dobrý a lojálny partner, pri ktorom by nehrozilo, že ženu podvedie. Možno je viac introvertný a menej sebavedomý, ale stále by sa s ním dali viesť hlboké debaty. Ženu by vedel pochopiť a prispôsobiť sa jej potrebám a zároveň by bol jej oporou. Ja som napríklad tiež nemal vzťah a už mám viac rokov ako on.

unbeholfen
5. mar 2026
@d_ivana

@anonym_autor Nie všetci muži rozmýšľajú penisom, niektorí čakajú na perspektívny vzťah. Ale neviem, čo myslíš, keď hovoríš, že je "taký trtkovský". Ak ti povahovo nesedí, nemá vôbec zmysel s ním strácať čas.

@d_ivana niečo ako ja, že žiadnej žene nesadne…

anonym_90c9bd
5. mar 2026
@anonym_54fa93

@brrunetkaa Možno sa v živote doteraz venoval hlavne práci, svojim koníčkom a cestovaniu. Možno je z menšieho mesta a vždy bol v kolektívoch, kde sú prevažne len muži. Možno by to bol zodpovedný, rozumný, dobrý a lojálny partner, pri ktorom by nehrozilo, že ženu podvedie. Možno je viac introvertný a menej sebavedomý, ale stále by sa s ním dali viesť hlboké debaty. Ženu by vedel pochopiť a prispôsobiť sa jej potrebám a zároveň by bol jej oporou. Ja som napríklad tiež nemal vzťah a už mám viac rokov ako on.

anonym_90c9bd
5. mar 2026

Radšej panic než taký, čo si absenciu vzťahov kompenzoval platenými službami ako unbeholfen.

estellas
Autor odpoveď zmazal
anonym_d751c8
5. mar 2026

Ak ešte aj žije s mamou tak určite nie.

jblheart
6. mar 2026
@anonym_90c9bd

@anonym_90c9bd Čo potrebuješ?

anonym_d06e5b
6. mar 2026
@anonym_0ab848

@enmery urcite nie som volic ani prívrženec SNS, ale Danko podľa mna nie je stelesnením trtka. To je za mna skôr Simecka, keď uz si vyberáme medzi politikmi 🤣 vychrtlý, nevýrazný, nemužský, nepríťažlivý typ chlapa. Ja som bola vzdy na bad boyov a ja takéto vychrtle a nemuzne typy veľmi nemusím. Ale presne viem definíciu trtka, tiež som veľa rokov dozadu randili s jednym ITckarom (dnes veľmi úspešným) a isli sme spolu do servisu, kde som vedela o autach niekoľkonásobne viac ako on a to ako bezbranne a submisivne posobil bolo na ňom veľmi asexualne. Stretli sme sa par rokov dozadu a pre jeho skodu, stale zostal trtkom. Takze sa pripajam k dievčatám, ak je uz teraz v tvojich očiach trtko, nebudeš si ho vážiť a ešte sa to zhorsi rokmi.

@anonym_0ab848 Simeka nie je vychrtly. O tom, ci je fesak sa nebavime, kazdemu sa paci nieco ine. Ale tu je vidiet ako v dnesnom svete je normalna stihla postava oznacena ako vychrtla. Takto vyzerali muzi este v 90 rokoch. Potom uz obyvatelstvo tucnelo. Dnes vivime na ulici kopy tuku. Predpokladam, ze mas doma muza tucneho ako prasa a pokladas jeho "mierne" brusko za sexi. Dnes su tak domotani ludia, ze uz tucni sa im zdaju normalni.

patrike
6. mar 2026
@anonym_54fa93

@anonym_54fa93 Venovat sa praci a konickom je nejaka prekazka nadviazania vztahu ? Preco ? To ako nemaju cas alebo co ?

brrunetkaa
6. mar 2026
@anonym_54fa93

@anonym_54fa93 no pre mna je to stále zvláštne, aj ja som si našla partnera pri mojich koníčkoch, keďže hneď to sme mali spoločné. Ak niekto nemal v 30ke vzťah žiadny, je to proste no-go. On sám ani nemôže vedieť čo mu vyhovuje v partnerskom vzťahu a čo nie a čo vlastne hľadá. Ja som si tiež kedysi myslela, že hľadám jedno a pri vzťahu sa mi potvrdilo, že nie, hľadám a cením si vlastne úplne iné vlastnosti a priťahujú ma iné povahy, koníčky atd. Tu chalan príde v 30ke bez skúsenosti, nie len v posteli, ok tie odmyslíme, ale aj bez skúsenosti v partnerskom spolunažívaní a do toho by som ja už nešla. Iba vtedy, ak by som aj ja bola podobne na tom ako on. A to teda netvrdím, že chalan musí byt nejaký ťuťko alebo nemôže byt milý, dobrý, láskavý, atd. Good luck pre neho, aby si našiel partnerku pre neho vhodnú

anonym_1234
Autor odpoveď zmazal
anonym_1234
6. mar 2026
@brrunetkaa

@anonym_54fa93 no pre mna je to stále zvláštne, aj ja som si našla partnera pri mojich koníčkoch, keďže hneď to sme mali spoločné. Ak niekto nemal v 30ke vzťah žiadny, je to proste no-go. On sám ani nemôže vedieť čo mu vyhovuje v partnerskom vzťahu a čo nie a čo vlastne hľadá. Ja som si tiež kedysi myslela, že hľadám jedno a pri vzťahu sa mi potvrdilo, že nie, hľadám a cením si vlastne úplne iné vlastnosti a priťahujú ma iné povahy, koníčky atd. Tu chalan príde v 30ke bez skúsenosti, nie len v posteli, ok tie odmyslíme, ale aj bez skúsenosti v partnerskom spolunažívaní a do toho by som ja už nešla. Iba vtedy, ak by som aj ja bola podobne na tom ako on. A to teda netvrdím, že chalan musí byt nejaký ťuťko alebo nemôže byt milý, dobrý, láskavý, atd. Good luck pre neho, aby si našiel partnerku pre neho vhodnú

@brrunetkaa Aj ja som našiel zopár žien cez koníčky. Veľa sme spolu chodili von, ale vždy z toho bol len friendzone. Všetky mi vraveli: ‚Good luck. Veľa šťastia, si dobrý človek, ale nie pre mňa.‘ Pre muža to nie je také jednoduché, ako sa môže zdať. Podľa tých komentárov to však vyzerá tak, že niektorí, žiaľ, ostanú sami po celý život. A pritom majú byt, auto a všetko potrebné na zabezpečenie rodiny. Takých ľudí je podľa mňa dosť.

patrike
6. mar 2026
@anonym_1234

@brrunetkaa Aj ja som našiel zopár žien cez koníčky. Veľa sme spolu chodili von, ale vždy z toho bol len friendzone. Všetky mi vraveli: ‚Good luck. Veľa šťastia, si dobrý človek, ale nie pre mňa.‘ Pre muža to nie je také jednoduché, ako sa môže zdať. Podľa tých komentárov to však vyzerá tak, že niektorí, žiaľ, ostanú sami po celý život. A pritom majú byt, auto a všetko potrebné na zabezpečenie rodiny. Takých ľudí je podľa mňa dosť.

@anonym_1234 To je jednoduche : ak si nepritazlivy ako muz, bezne vyzadovane hmotne zabezpecenie (byt, auto) ti nepomoze. To zeny riesia, az ked prejdes prvym kolom, co nie je tvoj pripad.
Nepritazlivy nemusi znamenat vyslovene skaredy, proste posobis nemuzne, ako "trtko", "tutmak", hanblivo a pod.

dagas
6. mar 2026
@rozculena

@enmery no....byť trtkom neznamená,že si nenájde frajerku
https://www.cas.sk/prominenti/prominenti-domaci...

@rozculena za také peňaaaze? 🤣🤣🤣😤