Vzťah s tridsaťročným panicom: Áno alebo nie?
Brali by ste panica ? Ma 30 rokov. Neviem mam zmiesane pocity. Este sme ss nestretli. Ale podla pisania mi pride obcas tak trtkovsky neviem to krajsie napisat. Nikdy nemal ani vztah. Mam zle skusenosti s panicmi nikdy ss nesnazili o vztah
.
Moj je tiež taký trtko, ale vo veľa veciach vysokofunkčný.
Zbožňujem ho, neháda sa, urobí čo poviem.
Musím na neho dohliadať, minule vyhrabal 15 ročnú flanelovú košeľu a k nej nejaké potrhané rifle, na hlavu šiltovku, nechala som ho a išiel ako trtko, fakt mi to napadlo, ale aspoň sa mi neminie, mňa robí šťastnou..
@patrike toto hovoria práve nezrucni chlapi, ktori nic nevedia spravit, že však oni si zaplatia 😅 Realita je taká, že nejaký “hodinový manzel” pride tak za tyzden, takze každá žena, pokial nechce tyzden večerať pri sviečkach, si najde zručného chlapa. A áno, ja viem aj varit, aj som pekna, takze, našťastie, vyberat som si mohla a mám aj netrtka, aj zručného a čo je dolezite - aj inteligentného (ocenujem to najmä, keď sa treba s detmi ucit a dakujem bohu za zdedené geny)
@anonym_0ab848 tak to urobí žena. Proste ten kto to vie, ten to spraví, a vybavené. Neriešiť či žena či muž. Všetci sme ludia. Psy sú rovnakí a nehádajú sa kto je samica a kto samec. Správajú sa rovnako.
Tak sa s ním stretni a uvidíš, či je ozaj trtko, nemusíš hneď rozmýšľať nad vzťahom.
@anonym_autor Nie všetci muži rozmýšľajú penisom, niektorí čakajú na perspektívny vzťah. Ale neviem, čo myslíš, keď hovoríš, že je "taký trtkovský". Ak ti povahovo nesedí, nemá vôbec zmysel s ním strácať čas.
@anonym_autor to pri zoznamovaní uvedú tí muži, že sú panici, alebo ako sa to dozvieš?
Máš zlé skúsenosti s panicmi, to s koľkými si randila?
Písanie a stretnutie sa naživo je iné. Možno nájdeš niečo, čo ťa na ňom zaujme.
Buď sa ti ten človek páči alebo nie. Bezohladu na jeho/jej skúsenosti v sexuálnej oblasti.
Buď sa ti ten človek páči alebo nie. Bezohladu na jeho/jej skúsenosti v sexuálnej oblasti.
@unbeholfen Zase nechapes fungovanie zien : 30 rocny panic = ziadna ho zatial nechcela = je niecim zavadny. 30 rocny s povestou suknickara, tam najdes aspon 10 zien, ktore si budu nahovarat, ako pri nich zacne byt rodinne zalozeny.
Ja som chlap. Pannu som nikdy neodsudzoval vždy to bola skôr výzva spraviť dobrý dojem a zážitok 🤣 ale 30 ročný chlap panic niečo bude problém mozmo zistíš keď sa vyzlecie v čom je problém 😉
Pre mna by to bolo no-go aby som si začala s panicom v 30 rokoch. Neviem si predstaviť ten dôvod, že prečo ešte je stále panic. Doteraz si nenašiel žiadnu partnerku? Divne. Čaká so sexom až po svadbe? Pre mna nepredstaviteľne. Čiže nie, Diky 😆 ani zaúčať ho do toho čo sa kde nachádza a čo sa s tým da robiť sa mi už nechce….
@unbeholfen Zase nechapes fungovanie zien : 30 rocny panic = ziadna ho zatial nechcela = je niecim zavadny. 30 rocny s povestou suknickara, tam najdes aspon 10 zien, ktore si budu nahovarat, ako pri nich zacne byt rodinne zalozeny.
@patrike chybu spravil že sa tým priznal? Netreba to žene hovoriť že je panic. Len tam je hrozba že to zistí. Lebo ten sukničkár ju hneď položí, kým panic nebude vedieť čo presne má robiť a žena na to príde.
@patrike ale poviem ti (aj vám ostatným) reálny prípad čo som videl na vlastné oči a vyvracia to všetko čo tvrdíte: ON obézny panic síce nie 30 ročný ale okolo 20, ONA pekná 35 ročná žena, skúsená čo už mala kopec vzťahov… A zalúbila sa do neho. Bozkávajú sa, objímajú sa, vkuse sú spolu, romantika jak z filmu. Kto mi toto vysvetlí?
@unbeholfen takže tu som mal pravdu ja. Pokial sa žena zalúbi, zrazu je jedno že je obézny, že je o viac ako 10r mladší, že je panic, že býva u rodičov… Zrazu už nič z toho nevadí. Pozor žena je pekná atraktívna že by si mohla vyberať. Dávajú jej návrhy podnikatelia, ženáči, starsí muží s bytmi a autami. No ona sa ťahá k nemu.
@anonym_autor Však zabezpeč, aby už viac nebol panicom.

@anonym_0ab848 Rodove stereotypy, voci ktorym nacim bojovat. Na zapade je normalne zarabat velke peniaze ako co ja viem chirurg a vsetky sluzby okolo domu a auta dat profikom. Uplne staci mat schopnost tie peniaze zarobit, ci je to muz, zena, lesba alebo gay.
Pozor na tie "muž by mal mat všeobecný prehlad a technické zručnosti", lebo ti kontrujem "zena musi dobre varit a upratovat" - to ti pisem ako muz, ktory vie aj varit, aj spotrebice opravit, aj kuchynsku linku navrhnut v pocitaci, vyskladat z dielcov a zavesit.
@patrike toto hovoria práve nezrucni chlapi, ktori nic nevedia spravit, že však oni si zaplatia 😅 Realita je taká, že nejaký “hodinový manzel” pride tak za tyzden, takze každá žena, pokial nechce tyzden večerať pri sviečkach, si najde zručného chlapa. A áno, ja viem aj varit, aj som pekna, takze, našťastie, vyberat som si mohla a mám aj netrtka, aj zručného a čo je dolezite - aj inteligentného (ocenujem to najmä, keď sa treba s detmi ucit a dakujem bohu za zdedené geny)