icon

Zaškatuľkovanie chlapa

9. apr 2026

Ktorý chlap je podľa vás inteligentný, s vysokým EQ, racionálne uvažujúci, hľadiaci do budúcna a zároveň slušný?
Ten, ktorý hľadá ženu bez detí, ak deti ani on nemá,
alebo ten, ktorý hľadá ženu s deťmi, ak deti on nemá?

simsalabim
9. apr 2026

@anonym_autor to je otazka na sposob - skace vyssie cervena lopta alebo modra?

anonym_d6f3bb
9. apr 2026

🤦‍♀️ MK by mal robit nejake IQ testy alebo daco, kym niekto napise otazku, lebo toto je fakt hodne pomocnej skoly.

billy_jean
9. apr 2026

Ak má medzi 20-30 - možnosť 1, medzi 30-40 možnosť 1, medzi 40-50 možnosť2, nad 50 možnosť 1

anonym_d6f3bb
9. apr 2026
@simsalabim

@anonym_autor to je otazka na sposob - skace vyssie cervena lopta alebo modra?

@simsalabim A co bolo skor- vajce alebo sliepka? 🤔

zojazoja
9. apr 2026

Keď sa môže mačka zježiť, môže sa aj ježko zmačkať?

lindous
9. apr 2026

Nič, ale že vôbec nič sa o daných mužoch na základe tohto nedá povedať...

a0
9. apr 2026

Oba príprady mužov môžu byť v poriadku, aj ten čo hľadá ženu s deťmi, ak ich on nemá, lebo napríklad mať nemôže. Zároveň však je tu možnosť že hľadá ženu s deťmi, lebo je ľahšie zbaliť matku ako bezdetnú 🤷🏼‍♀️. Chýba tu širší kontext.

viestta
9. apr 2026

vypocitavy hulvat moze byt kazdy z tychto dvoch

la_dolce_vita
9. apr 2026

To su otazky... ved zivot funguje hocijako bez nejakeho skatulkovania.

anonym_35a02c
9. apr 2026

Veľmi slabé info. Chyba vek, praca, predchádzajúce vzťahy - prečo skončili? Ktorý je viac nesebecky? Ktorý chce tráviť čas s detmi? Chcú mať aj vlastne deti? Vedia si predstaviť život s detmi aj keď nie sú ich? Ktorý je viac pozorný k deťom?
Nič ale absolútne nič si nám nepovedala.. mám 2 hrušky a 2 jablka. Koľko mám v kosiku hrozna?

Obaja môžu byť inteligentní a mať vysoké EQ aj hľadieť do budúcnosti.
Ja ako bezdetna žena by som si tiež hľadala len bezdetného muža nakoľko keď máš dieťa, už nevenuješ nikdy 100% pozornosti tvojmu partnerovi a musíš všetko prispôsobovať deťom.
Je to preferencia 🤷🏼‍♀️

anonym_cc4488
9. apr 2026

Skor sa da zaskatulkovat autor otazky. Rozumneho cloveka nenapadne polozit takuto otazku.

autor
9. apr 2026
@a0

Oba príprady mužov môžu byť v poriadku, aj ten čo hľadá ženu s deťmi, ak ich on nemá, lebo napríklad mať nemôže. Zároveň však je tu možnosť že hľadá ženu s deťmi, lebo je ľahšie zbaliť matku ako bezdetnú 🤷🏼‍♀️. Chýba tu širší kontext.

@lindous
@a0 Akoby ste nečítali iné diskusie. Raz je chlap, ktorý nechce ženu s deťmi, málo inteligentný a neempatický, a zas iný chlap, ak si nájde ženu s deťmi, je neinteligentný a hlupák. Nemáte dojem, že tie ženy, ktoré to hodnotia, sú nejaké Mmešuge", alebo majú v hlavách chaos? Či sa snažia iba niečo streliť do placu, aby sa na ne nezabudlo?

a0
9. apr 2026
@anonym_autor

@lindous
@a0 Akoby ste nečítali iné diskusie. Raz je chlap, ktorý nechce ženu s deťmi, málo inteligentný a neempatický, a zas iný chlap, ak si nájde ženu s deťmi, je neinteligentný a hlupák. Nemáte dojem, že tie ženy, ktoré to hodnotia, sú nejaké Mmešuge", alebo majú v hlavách chaos? Či sa snažia iba niečo streliť do placu, aby sa na ne nezabudlo?

@anonym_autor zas a znovu chýba kontext, nemôžeme cca 4 miliardy mužov hodiť do jedného vreca. Môžu byť oba typy idioti a aj úplne v poriadku.

anonym_f7e053
9. apr 2026

Je inteligentnejsi chlap co papa spenat alebo taky, co nepapa spenat?

autor
9. apr 2026
@anonym_35a02c

Veľmi slabé info. Chyba vek, praca, predchádzajúce vzťahy - prečo skončili? Ktorý je viac nesebecky? Ktorý chce tráviť čas s detmi? Chcú mať aj vlastne deti? Vedia si predstaviť život s detmi aj keď nie sú ich? Ktorý je viac pozorný k deťom?
Nič ale absolútne nič si nám nepovedala.. mám 2 hrušky a 2 jablka. Koľko mám v kosiku hrozna?

Obaja môžu byť inteligentní a mať vysoké EQ aj hľadieť do budúcnosti.
Ja ako bezdetna žena by som si tiež hľadala len bezdetného muža nakoľko keď máš dieťa, už nevenuješ nikdy 100% pozornosti tvojmu partnerovi a musíš všetko prispôsobovať deťom.
Je to preferencia 🤷🏼‍♀️

@anonym_35a02c Prvý je jednoznačný tragéd čo si veľa o sebe myslí. a druhy ktorému stačí žena na par tyždnov sexu, nech vyzerá akokoľvek. proste zúfalec.

lindous
9. apr 2026
@anonym_autor

@lindous

@anonym_autor Môžeš sem nejakú takú diskusiu hodiť, kde toto xy žien napísalo bez žiadneho ďalšieho kontextu? Lebo nie, naozaj som si nikde nevšimla, že by sa tu niečo takéto hromadne šírilo... ale nie som v každej diskusii

autor
9. apr 2026
@lindous

@anonym_autor Môžeš sem nejakú takú diskusiu hodiť, kde toto xy žien napísalo bez žiadneho ďalšieho kontextu? Lebo nie, naozaj som si nikde nevšimla, že by sa tu niečo takéto hromadne šírilo... ale nie som v každej diskusii

@lindous včera, alebo predvčerom tu bolo niečo o nasťahovaní sa s deťmi k mužovi.

anonym_ce8951
9. apr 2026

@anonym_autor No jednoznačne Boris Kollár!!! 😂😂

anonym_d6f3bb
9. apr 2026
@anonym_autor

@lindous včera, alebo predvčerom tu bolo niečo o nasťahovaní sa s deťmi k mužovi.

@anonym_autor A podla neho budeme hodnotit vsetkych? Ja stale neviem, o co v tejto teme ide.

lindous
9. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ale predpokladám, že tam bol ku tomu aj nejaký kontext, či? a nie len že bezdetný muž si našiel ženu s deťmi/bez detí.. tieto témy, keď už ide o spoločný život môžu byť citlivé skrz financi napríklad a ak muž ide do vzťahu s matkou, tak by si mal byť plne vedomý toho čo to obnáša a mali by mať dobre vydiskutované všetko ohľadom toho pred tým ako sa pustia do spoločného života... a to že má niekto názor, že by ženu/muža s deťmi ne/chcel je úplne v poriadku

bomba36
9. apr 2026

@anonym_autor ten viac prachatý predsa

natallys
9. apr 2026

Ale veď to sa takto posudzovať nedá absolútne. Každý je iný.

danica2711
9. apr 2026

@anonym_autor Ježišikriste, ty sa musíš strašne nudiť

zupka33
9. apr 2026

Ja neskatulkujem nikdy a nikoho. Nemozes sudit a hodnotit cloveka len na zaklade jednej crty alebo vlastnosti.

anonym_1ada56
9. apr 2026

@anonym_autor Citácia od pána A.Danka - ľudia otupjevjaju.