icon

Zhodnotenie vzhľadu a zoznamovanie: Ako ma vidíte?

roman9763
Dnes o 11:10

Ahojte.

Nedarí sa mi nejako zoznámiť. Chcel by som vedieť či je to o mojom vzhľade.

Rád by som bol ženy, keby ste ma tu len ÚPRIMNE od srdca zhodnotili, hlavne vzhľad ma zaujíma. Od 1 po 10 kľudne alebo ako to budete cítiť. Nehľadajte za tým žiadny bočný úmysel. Len chcem vedieť na seba názor.

Za chvíľu pošlem 2-3 fotky....

Strana
z3
katkazatka
Dnes o 13:19
@rozculena

@rozculena ze si pre neho stara?😁

anonym_57d1a8
Dnes o 13:20

@roman9763 Problém touto dobou je, že tu nikto nie je úprimný. Najprv by som sa opýtala, koľko máš rokov? Nepovedal si, ale tipujem cca 35. Ženy si v tomto veku hľadajú finančne seberovných, lebo už chcú rodiny, deti… Potom ide aj o správanie atď., ale to povedal každý.
A teraz budem úprimná, nie si 10/10. Nebudem ťa hodnotiť, to si myslím, že je neetické, ale po akom type žien ideš? Väčšina mužov ide po najkrajších a potom vyplakávajú, že sú stále sami. Skús sa prihovoriť sebe rovnej a uvidíš, že to pôjde – proste normálnej, priemernej 4/10 žene v tvojom veku.
Tiež si uvedom, že väčšinu komentárov tu píšu mamičky, ktoré sú staršie, takže je jasné, že ti napíšu 10/10 a podobne. Myslím si však, že tieto ich komentáre ti to hľadanie partnerky skôr sťažia.

rozculena
Dnes o 13:21
@katkazatka

@rozculena ze si pre neho stara?😁

@katkazatka ja som povedala,mohla by som byť jeho matka😀

rozculena
Dnes o 13:27

ja som zvedavá,čo z tohoto bude😂
Či to je reál,alebo sa niekto baví
nudím sa😂

anonym_f55ed9
Dnes o 14:02

Dufam že tvoj nick patri tebe vratane fotky, a ze to sen nedal tvoj 70 rocny pribuzny: :D

anonym_daa5eb
Dnes o 14:08

@roman9763 a čo sa stalo s priateľkou?

Strana
z3