Zhodnotenie vzhľadu a zoznamovanie: Ako ma vidíte?
Ahojte.
Nedarí sa mi nejako zoznámiť. Chcel by som vedieť či je to o mojom vzhľade.
Rád by som bol ženy, keby ste ma tu len ÚPRIMNE od srdca zhodnotili, hlavne vzhľad ma zaujíma. Od 1 po 10 kľudne alebo ako to budete cítiť. Nehľadajte za tým žiadny bočný úmysel. Len chcem vedieť na seba názor.
Za chvíľu pošlem 2-3 fotky....
Velmi pekny si 😊
Vyzeráš v pohode. Si mixnutý vietnamec? Či len máš také exotické rysy?
vyzor je ok, bude to v nieco inom.. nemas 160cm?
Si sympatický...výzor nie je všetko, ono žena sa s tebou chce stretnúť viackrát na základe tvojho vyžarovania a správania k nej, ďalej názory na život, budúcnosť
Vyzeráš v pohode. Si mixnutý vietnamec? Či len máš také exotické rysy?
@anonym_840710 áno som mixnuty Vietnamec
vyzor je ok, bude to v nieco inom.. nemas 160cm?
@anonym_69662c výška je 185cm. To som zdedil po mame nie otcovi ktorý je nízky
Náhodou 😉
Velmi pekny, sympaticky chlap si. 💯 Poslala som fotky aj mame, ze co hovori na tohoto chlapa a mama cela natesena, ze ci s nim chodim? Ze je moc pekny. (Som single, tak sa potesila.😁) Takze o vyzore to urcite nebude. Ciselne hodnotebie davat nebudem, pride mi to teenagersky prezitok. Clovek je viac nez nieco medzi 1 a 10.
Ok, vysoký exotický muž, v najlepších rokoch. Tak potom v čom je problém? Nie si zženštilý? Alebo nemáš nejaký úchylky? Lebo ja nevidím žiadny viditeľný red flag.
Sympatický, v pohode, ale niečo tomu chýba, záleží na mimike, reči, vonkajšom prejave. Z fotky sa to nedá.
kamoska ma podobneho manzela
Zlatý chalan si....nebude to o výzore.... podľa mňa to je touto dobou...ľudia nikam nechodia, sedia pri telefónoch, počítačoch....môj syn má ten istý problém.... fešák, v hlave má, no sám je.... nemá čas sa zoznamovať a chodiť po baroch keď je stále v práci 🤦ale tak on je ešte mooc mladý 😇držím ti palce aby si našiel obyčajné a dobré dievča....nie aby pre ňu priemer zarábania bol 5000€🤦
Vyzerá, že tvoje vlákno bude na koňovi jedno z mála, slušne povedané, nekonfliktných...?
neboj nic my Ta tu hned ozenime 🙂
podla mna sa budes pacit vacsine zien. Mozno ty sam mas vysoke naroky, ci?
Škoda, že nie si gay, dal by som si povedať
@roman9763 si sympatický muž, ale podľa mňa zúfalo na to tlačíš si najsť dievča, možno si moc o sebe myslíš, a tým máš vysoké nároky na ženy