icon

Znamená hľadanie rodinne založeného muža v skutočnosti hľadanie sponzora?

21. feb 2026

Keď matka pri zoznamovaní povie, že hľadá "rodinne založeného muža", znamená to v skutočnosti, že hľadá niekoho, kto prevezme zodpovednosť za cudzie dieťa a finančne ho má zabezpečiť, hoci s ním nemá žiadne biologické ani minulé puto? Hľadám "rodinne založeného muža" znamená hľadám sponzora?

Strana
z3
minenkaa
22. feb 2026
@anonym_autor

@angelix a ako vyzera rodinne zalozena zena? taka ktora novemu muzovi povie, nie, nechcem uz s tebou dalsie dieta, vychovavaj toto moje ktore mam s inym s ktorm som rodinu ja narusila?

@anonym_autor ja sa ta opýtam ,čo je to za chlapa ,čo dobrovoľne začne vzťah so ženou ,čo ma deti a potom je nespokojný ,keď ta zena chce ,aby ten muz prevzal aj za to dieta určitú zodpovednosť ,vsak žijú ako rodina a on odmietne a ešte sa nahnevá,že zena s ním nechce dieta

autor
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
22. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor
Zúfalý si tak jedine ty,za svoje neúspechy si si zodpovedný sam a nik iný

natalka13
22. feb 2026
@anonym_autor

@natalka13 a teraz hraju hokej?

@anonym_autor este raz a pomaly si precitaj - aka krivda sa ti stala ze zakladas tuto temu?
A vynechaj sledovanie hokeja.

viestta
22. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ej ale si husty. ZUfala je tvoja frajerka, ked je odkazana na tak vadny kus ako si ty

tiezjedna
22. feb 2026
@anonym_autor

to vazne ziadna z vas nepremysla? Co takto sa spytat najskor ze preco je sama? preco si nechala urobit dieta od chlapa s ktoym byt nechcela. Nepremyslate a nespytate sa kolko chlapom vliezla do postele uz od vtedy co ju opustil otec dietata lebo ho iba vyzierala. Nezaujima vas jej vzhlad, ci financna situlacia a uz tu pisete hluposti? Nezaujima vasjej vzdelanie, ci socialne postavenie, alebo co si o nej mysli jej rodina ktora ju odvrhla.

@anonym_autor daj sem fotku tej priateľky, s ktorou si sedel na gauči. Takú trubku som určite ešte nevidela😎

minenkaa
22. feb 2026
@tiezjedna

@anonym_autor daj sem fotku tej priateľky, s ktorou si sedel na gauči. Takú trubku som určite ešte nevidela😎

@tiezjedna
Na 100% je toto ta jeho frajerka

tiezjedna
22. feb 2026
@minenkaa

@tiezjedna

tiezjedna
22. feb 2026
@minenkaa

@tiezjedna

@minenkaa Anča Dlaňová😂

autor
23. feb 2026

🙂

autor
23. feb 2026
@tiezjedna

@tiezjedna skus zrkadlo

stanislavicenka
23. feb 2026

@anonym_autor nerozumiem, preco si to takto niekto preklada

autor
23. feb 2026
@stanislavicenka

@anonym_autor nerozumiem, preco si to takto niekto preklada

@stanislavicenka tak mi skus povedat tvoje vysvetlenie, co znamena ak zena ktora rozbila manzelstvo z ktoreho vzniklo dieta a ostala cama, hlada muza ntory je vraj rodinne zalozeny, s tymze ma svoje dieta ktore chlap musi tolerovat a ona s nim uz dieta nechce pritom. Naviac zena ktora je financne v mizeriach. To spominam jeden konkretny priklad, ale takych podobnych je X. Podotykam rodinne zalozeny znamena ze musi mat dom alebo byt.

stanislavicenka
23. feb 2026
@anonym_autor

@stanislavicenka tak mi skus povedat tvoje vysvetlenie, co znamena ak zena ktora rozbila manzelstvo z ktoreho vzniklo dieta a ostala cama, hlada muza ntory je vraj rodinne zalozeny, s tymze ma svoje dieta ktore chlap musi tolerovat a ona s nim uz dieta nechce pritom. Naviac zena ktora je financne v mizeriach. To spominam jeden konkretny priklad, ale takych podobnych je X. Podotykam rodinne zalozeny znamena ze musi mat dom alebo byt.

@anonym_autor toto je uz ina specifikacia.
A vidiet, ze reagujes s hnevom

autor
23. feb 2026
@stanislavicenka

@anonym_autor toto je uz ina specifikacia.
A vidiet, ze reagujes s hnevom

@stanislavicenka ale kdeze, zakladom tejto debaty, bolo iste nacrenie do hlbky zenskej duse a povahy s humorom zistist co sa to vlastne deje v mysli osamelych zien.

stanislavicenka
23. feb 2026
@anonym_autor

@stanislavicenka ale kdeze, zakladom tejto debaty, bolo iste nacrenie do hlbky zenskej duse a povahy s humorom zistist co sa to vlastne deje v mysli osamelych zien.

@anonym_autor ale toto oredda nemozes generalizovat. Ides do toho len s pohrdanim takej zeny, niv viac. Ty si tym muzom, ktory ma byt rodinny typ?
Vies snad predsa, ze nemozes takto hodnotit kazdu, ci kazdeho

anonym_305daf
23. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to nie je len o ženách, aj muži sú takí. Z detskej izbičky s deckom v striedavke sa chcú infiltrovať k schopnejšiej žene, ktorá by ho posúvala životom, oprala, navarila, prichýlila. Veru, poznám aj takých.

autor
23. feb 2026
@stanislavicenka

@anonym_autor ale toto oredda nemozes generalizovat. Ides do toho len s pohrdanim takej zeny, niv viac. Ty si tym muzom, ktory ma byt rodinny typ?
Vies snad predsa, ze nemozes takto hodnotit kazdu, ci kazdeho

@stanislavicenka ano, samozrejme ze sa jednalo o mna, bol som nejaky cas na zoznamke a zeny mi pisali a to pomerne dost. Nakoniec som skoncil pri zene ktoru som nespoznal na zoznamke ale nahodou na facebooku v skupine o niecom uplne inom ako zoznamovani. Ale dozadu ako si to preberam ake poziadavky mali vsetky zeny a aj jedna co sa mi ozvala teraz ako posledna tak to bolo skor karastrofa, Ale vtipne bolo napriklad jedna posledna, ako do vety o 10 slov, v zmysle hladam rodinne zalozeneho chlapa dokazala vtesnat aj aby som jej poslal fotku tela a ze doposial sa vzdy v chlapoch sklamala.

anonym_305daf
23. feb 2026
@anonym_autor

@stanislavicenka ano, samozrejme ze sa jednalo o mna, bol som nejaky cas na zoznamke a zeny mi pisali a to pomerne dost. Nakoniec som skoncil pri zene ktoru som nespoznal na zoznamke ale nahodou na facebooku v skupine o niecom uplne inom ako zoznamovani. Ale dozadu ako si to preberam ake poziadavky mali vsetky zeny a aj jedna co sa mi ozvala teraz ako posledna tak to bolo skor karastrofa, Ale vtipne bolo napriklad jedna posledna, ako do vety o 10 slov, v zmysle hladam rodinne zalozeneho chlapa dokazala vtesnat aj aby som jej poslal fotku tela a ze doposial sa vzdy v chlapoch sklamala.

@anonym_autor ak ti takéto ženy prekážajú, s deťmi a hľadajúce chlapa, čo sa o nich postará, a nemáš s nimi dobré skúsenosti, tak hľadaj medzi bezdetnými.

autor
23. feb 2026
@anonym_305daf

@anonym_autor ak ti takéto ženy prekážajú, s deťmi a hľadajúce chlapa, čo sa o nich postará, a nemáš s nimi dobré skúsenosti, tak hľadaj medzi bezdetnými.

@anonym_305daf momentalne je to uz spravnym smerom sa uberajuce a moj aktualne sa rozbiehajuci vztah je prave so zenou bezdetnou. Ale ktora ma chut, nech mi skusi objasnit ten pojem, Mojim cielom nebolo sa tu dotahovat, Ale aby kludne anonymne to zeny priznali ako to maju, alebo vyvratili.

stanislavicenka
23. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kazda skusenost ta formuje. Ale nie iba teba, ale aj ich. Bez ohladu na pohnutky. Nie kazdy sa chce nezistne zoznamit

anonym_305daf
23. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_305daf momentalne je to uz spravnym smerom sa uberajuce a moj aktualne sa rozbiehajuci vztah je prave so zenou bezdetnou. Ale ktora ma chut, nech mi skusi objasnit ten pojem, Mojim cielom nebolo sa tu dotahovat, Ale aby kludne anonymne to zeny priznali ako to maju, alebo vyvratili.

@anonym_autor nech ti to vysvetlí matka s dieťaťom hľadajúca vzťah s "rodinne" založeným mužom. Ja som v dlhoročnom manželstve, ja ti to nevysvetlím, v tejto situácii som nikdy nebola.

anonym_ccd322
26. feb 2026
@zuzana76

@anonym_autor Ja sa tejto teme venujem. Ty si sa pytala, ci mam dieta s inym a som mu ho predlozila.

@zuzana76 to píše chlap

zuzana76
26. feb 2026
@anonym_ccd322

@zuzana76 to píše chlap

@anonym_ccd322 ano, zo zaciatku som predpokladala, ze je to zena, co si dala takyto inzerat (post) a niekto jej to vycital.

Strana
z3