Zoznámenie na koníku
Je tu desiatky prispevkov o zoznamovani. Napadlo vás ze na take nieco stací jediný ale so spravnym pristupom? Nie aby premudrele osobky do toho kecali a pisali negujuce komenty, !!!!! ale aby sa zapojili zeny aj muzi vyslovene zaujemcovia o hladanie!!!?
..................nieco v zmysle... som zena Z BA.. mam 2 dospele deti 40 rokov vysportovana postava 60 kilo .165cm .hladam muza z okolia BA najlepsie atletickej postavy. ...................
No a hned by to bolo veselsie na celom koniku. ... TY, TY aj TY si svoje trapne komentare nechajte a nechajte zapojit iba ludi co maju skutocny zaujem.
Jeeej, ja sa chcem tiež zoznámiť. Som z okolia KE. Mám 45 a 2 deti. 161cm, 50kg. Chcela by som spoznať muža, ktorého by som si vedela vážiť, spriaznenú dušu, ktorá by mala rada hlboké rozhovory, prírodu, hudbu, kúpanie. Chcem budovať vzťah s chlapom, ktorý vie čo chce a vie čo je vo vzťahu dôležité pre oboch a bude mu záležať byť oporou. Som anonym, ale chlap ktorého si budem vážiť má určite odvahu napísať o sebe verejne na vlákno, keď som ho zaujala a ja sa ozvem 😉💃
@anonym_281d02 aj rozumne zeny existuju ako vidim, drzim palce.
Prajem pekný deň všetkým.Len náhodou som sa dostala tu k tejto téme,ktorá ma veľmi zaujala.Preco?
Ak ste mladý a nemáte vzťah,alebo partnera a ťažko dnes,že ZOZNAMKY? To slovo je veľmi nesprávne...mám trochu viac rokov,tiež som veľmi dlho sama,samozrejme že na napadlo ísť na POKEC,kde majú nielen muži aj ženy ,niekoľko nickov,cez ktoré klamú...Zoznamka na FB,tri dni som vydržala nechat svoj slušný inzerát,slušne ,rozumne napísaný,že 20 km štvorcových by som rada spoznala niekoho,alebo prosím nie zadany a ženatý a pod....NO?....občas nerozumiem,či ľudia nevedia precitat a uvedomiť si,ona nehľadá niekoho na stretnúť sa a....
Preto ja osobne,možno by som privítala tu stretnúť človiečika,muža,poviem si slušná stránka,veľa slušných ludkov,ktorý sú osamelý.Maju už dávno odrastené deti a tu sem tam nazru,čo by mohli svojim vnucencom nakúpiť,vymeniť...určite sa tu nájdu aj taký ľudkovia.
Prečo nie? Možno by konečne vznikla komunita ,alebo skupina slušných ľudí,ktorý ozaj nemajú v najbližšom okolí šancu stretnúť nezadanehi človeka.Lebo mám veľa priateľov,susedov,známych,ale chrá pán Boh,aby sme rozvracali ich krásne rodinky.
Možno sa aj mne teraz po týchto slovách ozve muž,nad 55 ,AHA! A teraz si poviete,bože stará....miestom stará,len žijem na tomto svete už nejaký ten rôčik a preto viem,že ako ťažko dnes sa zoznámiť s niekým.Povedia mi známy,však chod po ceste s otvorenými očami....OKALIM,ale nezaradili sa mi.ZOZNAMKY,toto slovo už dávno stratilo význam.Skor,sa tam vytratila slušnosť,úcta,preto možno tu na takejto stránke,kde su ešte ľudia ,ľuďmi! Sa dá niekoho spoznať a časom sem napísať,poďakovanie za pomoc,že konečne sa aj na mňa usmialo šťastie.Nekomentujte ak sa Vám príspevok nepáči,len skúste porozumieť.Mlady ľudia sa zoznámia ľahšie,no sme aj taký,ktorým sa nedari vo svojom okolí stretnúť človeka ktorý by nebol zadaný v určitom veku.Zelam každému veľa šťastia,nech ho hľadá kdekoľvek,možno raz aj tu.
@anonym_autor ja som za kludne, prečo nie. Ženy zhruba v mojom veku, a okolí hláste sa. Mám 44r, západné slovensko, podebatujeme, popíšeme, a tak.

Len by som chcel poukázať na to, koľko ľudí pochopilo podstatu tohoto vlákna a dali sem správnu reakciu. Na to malo komentov čo tu je som to pochopil len ja a autorka. Neviem si to predstaviť... keď tu bude 100 príspevkov...tak koľko z nich bude fakt k téme zoznámenia sa...
Fakt by si mohli ľudia odpustiť komenty k niekoho výzoru alebo že sme zúfalci či chlapi. Práveže sme dosť odvážny ísť s kožou na trh nájsť si mozno partnera aj tu bez rúška anonymity.
Človek nikdy nevie 😉
@telefon00 tak supeeer... pochopil si ty, pochopila autorka, tak sa zoznámte a je vymaľované, prvý úspech zoznamky MK je na svete 😂