Zoznamkové nástrahy
Vo viecerych diskusiach sa stretnu ludia co nieco zazili alebo vidia viac a ludia co maju malo alebo ziadne skusenosti neveria ked niekto napise iny nazor. Poslem sem jednu vcerajsiu komuniksviu z tindru. Ti co hladaju ani nevedia ze uz skor su hladani oni. Toto bolo jasne od zaciatku a pri prvom naznaku ze neziska peniaze isla dalej otravovat ineho s tazkym dojimavym pribehom.

To sú s prepáčením klasické "sračky" na zoznamkách. Často krát su to romky, alebo naivné hlúpe lenivé dievčence. Resp. sú za tým muži, kvázi aj organizovaní. Falošné účty, snaha vydolovať z teba čo i len 5e. Alebo chcú akože sex stretká, poslať fotečky, videjka.
Je to úbožina. Ale čo spravíš. Ony su v podstate len v kuse na mobile a zháňajú prachy.
To sú s prepáčením klasické "sračky" na zoznamkách. Často krát su to romky, alebo naivné hlúpe lenivé dievčence. Resp. sú za tým muži, kvázi aj organizovaní. Falošné účty, snaha vydolovať z teba čo i len 5e. Alebo chcú akože sex stretká, poslať fotečky, videjka.
Je to úbožina. Ale čo spravíš. Ony su v podstate len v kuse na mobile a zháňajú prachy.
@kavasaki370 ano dal som to sem.lebo vedla v diskusii dve damy nevidia za roh ked im clovek povie nieco ine ako vedia spracovat 🙂
Od zaciatku nedoveryhodne s jasnym smerovanim a to nie som ziadny expert ani psycholog. Hned by som to stopla. Skutocne chory clovek riesi ine veci, je rad, ze vobec funguje a netravi cas na zoznamkach.
Si sa musel dobre nudiť keď si túto " nástrahu " neodhalil hneď a ešte aj pokračoval v konverzácii.
Od zaciatku nedoveryhodne s jasnym smerovanim a to nie som ziadny expert ani psycholog. Hned by som to stopla. Skutocne chory clovek riesi ine veci, je rad, ze vobec funguje a netravi cas na zoznamkach.
@la_dolce_vita od zaciatku som vedel o co ide preto som si fotil komunikaciu mozno niekomu otvori oci a usetri par eur
Si sa musel dobre nudiť keď si túto " nástrahu " neodhalil hneď a ešte aj pokračoval v konverzácii.
@anonym_d3825d mas pocit ze neodhalil? Ach jaj
@la_dolce_vita od zaciatku som vedel o co ide preto som si fotil komunikaciu mozno niekomu otvori oci a usetri par eur
@lentakyterapeut tak to som asi nepochopila spravne, o co ti islo. Kazdopadne asi sa im to oplati, inak by to nerobili.
@anonym_d3825d mas pocit ze neodhalil? Ach jaj
@lentakyterapeut je mi jedno či odhalil či nie. Vtipné , alebo skôr smutné je, že si tú konverzáciu naťahoval a teraz si tu ideš mastiť ego. Hold, unudený chlap.
@lentakyterapeut je mi jedno či odhalil či nie. Vtipné , alebo skôr smutné je, že si tú konverzáciu naťahoval a teraz si tu ideš mastiť ego. Hold, unudený chlap.
@anonym_d3825d achbjaj pekny den aj tebe
Ved ta doslova navadzala, aby si jej sam ponukol.
@anonym_d3825d a preco nie? Natahoval, aby sama napisala, ze chce peniaze. Aby sa sama usvedcila z podvodu. Nie ze on ponukol....
Ved ta doslova navadzala, aby si jej sam ponukol.
@anonym_aae330 ved skusat moze kolko chce
Podľa mňa je fajn, že si to tu zavesil
Aj keby len jednému človeku to malo pomôcť a nenaletiet
👍
Podľa mňa je fajn, že si to tu zavesil
Aj keby len jednému človeku to malo pomôcť a nenaletiet
👍
@anonym_cc7835 naivita ludi je nekonecna a velakrat ma tu niektore chcu urazit lebo ich hlavicka nechape iny pohlad
@anonym_cc7835 naivita ludi je nekonecna a velakrat ma tu niektore chcu urazit lebo ich hlavicka nechape iny pohlad
@lentakyterapeut zas na druhej strane sa tu nemusis tvarit ako najmudrejsi na svete. Kazdy priemerny clovek pochopi, ze je to podvod. Daj to na chlapske forum, aby to aj oni pochopili.
@lentakyterapeut zas na druhej strane sa tu nemusis tvarit ako najmudrejsi na svete. Kazdy priemerny clovek pochopi, ze je to podvod. Daj to na chlapske forum, aby to aj oni pochopili.
@anonym_aae330 niekto sa tvári za múdreho a niekto za šéfa mk😅
@lentakyterapeut Ale veď riaď sa svojím srdiečkom a uži si...nepočúvaj tých ostatných tu, ibaTi závidia...🤣🤣🤣🤣
@lentakyterapeut toto teda za nástrahu nepovažujem, príčetný človek ukončí konverzáciu po tretej vete
@lentakyterapeut no boze, tak umrie. Ludia umieraju na rakovinu denne. Treba sa zmierit. Mne uz umreli 3 clenovia rodiny a jedna kamaratka na rakovinu. Smrt je prirodzenou sucastou zivota. Nikto odtialto nevyviazne zivy.
@lentakyterapeut no boze, tak umrie. Ludia umieraju na rakovinu denne. Treba sa zmierit. Mne uz umreli 3 clenovia rodiny a jedna kamaratka na rakovinu. Smrt je prirodzenou sucastou zivota. Nikto odtialto nevyviazne zivy.
@anonym_ac5c8e neumrie lebo to je fake
Samozrejme, že jej nič nie je, neverila by som tomuto aj keby mi pošle fotku ako leží na smrteľnej posteli. 😀 Na hlavu títo výmyselníci, fakt.
Prečítala som si tú druhú debatu, pomýlený si ty. Snažíš sa byť za múdreho, zhodiť dve dámy čo " nevidia za roh " , ale prepáč, ty asi nevidíš ani pred seba.
Pekný zvyšok dňa.
A pevne dúfam, že ty ozaj nie si nejaký terapeut..
Lebo to by bolo ozaj zlé, ach jaj.
@lentakyterapeut že vraj vracať krv pri rakovine pľúc. Teda, to by sa musela dostal z pľúc do tráviaceho traktu, do žalúdka, tam sa natráviť a vyvrátiť. Teda ako by sa dostala z pľúc do žalúdka krv? Rakovina pľúc nemetastazuje do žalúdka, ak by aj sa to udialo,s minimálnou pravdepodobnosťou, tak dáme by neponúkali lekári absolútne žiadnu liečbu, okrem paliatívnej predpokladám a tam teda toho veľa nepotrebuje, myslím finančné, je to o tlmenie bolesti. Ku tomu, ak by mala metastázy v žalúdku, tak by nemohla prijímať potravu a teda pochybujem, že by zvládla zoznamovanie v hospici a ešte by mala starosti o to, čo si kúpi z podpory na jedenie. Ako sorry, to bude dajaké riadne sprostá dievčina, IQ húpacieho koňa.
@lentakyterapeut že vraj vracať krv pri rakovine pľúc. Teda, to by sa musela dostal z pľúc do tráviaceho traktu, do žalúdka, tam sa natráviť a vyvrátiť. Teda ako by sa dostala z pľúc do žalúdka krv? Rakovina pľúc nemetastazuje do žalúdka, ak by aj sa to udialo,s minimálnou pravdepodobnosťou, tak dáme by neponúkali lekári absolútne žiadnu liečbu, okrem paliatívnej predpokladám a tam teda toho veľa nepotrebuje, myslím finančné, je to o tlmenie bolesti. Ku tomu, ak by mala metastázy v žalúdku, tak by nemohla prijímať potravu a teda pochybujem, že by zvládla zoznamovanie v hospici a ešte by mala starosti o to, čo si kúpi z podpory na jedenie. Ako sorry, to bude dajaké riadne sprostá dievčina, IQ húpacieho koňa.
@anonym_4b0ddb skusaju kym niekoho neoberu o 💶
@lentakyterapeut Ako sa poznám, tak ja by som sa jej hneď opýtala, načo teda na zoznamke hľadá známosť, keď jej už veľa času nezostáva 😅
Morbídne, viem 😄
Ale samozrejme, jasné od začiatku, že z teba chcela len vymámiť prachy.
@lentakyterapeut Ako sa poznám, tak ja by som sa jej hneď opýtala, načo teda na zoznamke hľadá známosť, keď jej už veľa času nezostáva 😅
Morbídne, viem 😄
Ale samozrejme, jasné od začiatku, že z teba chcela len vymámiť prachy.
@jaja20 myslim si to iste. Naco lezie na zoznamku. Jedine, ze by mala velke majetky a hladala dedica... (Dalsi odrb) 😂

to je nieco na sposob americkych vojakov podla mna ktovie kto je za tym...