Zoznamkové nástrahy
Vo viecerych diskusiach sa stretnu ludia co nieco zazili alebo vidia viac a ludia co maju malo alebo ziadne skusenosti neveria ked niekto napise iny nazor. Poslem sem jednu vcerajsiu komuniksviu z tindru. Ti co hladaju ani nevedia ze uz skor su hladani oni. Toto bolo jasne od zaciatku a pri prvom naznaku ze neziska peniaze isla dalej otravovat ineho s tazkym dojimavym pribehom.
@lentakyterapeut ale musim povedat, ze dobre si na to isiel, zabavila som sa. Az stratila nervy a rovno si vypytala. 🤣🤣🤣
Mne na zoznamky odpísali dokopy 3-ja. Ukrajinka ktorá ani po slovensky nevie, len azbukujeme cez prekladač a predpokladám že tomu nerozumie lebo odpisuje čudne, teda prekladač bohvie čo prekladá. Jedna staršia z maďarska keďže viem aj po maďarsky, a jedna slovenská maďarka z dunajskej stredy ktorá ofrflala že prečo sa žene zdravím ako kamarátovi, a odvtedy nenapísala.
Veď si sa s ňou mal viac pobaviť, keď si vedel, že bude pýtať peniaze. Ja by som jej napísala, že som prave zdedila 100000, ale neviem jej požičať kým nedáme sex 😀

Mňa dlho slečna vojačka neotravovala, už v úvode som spomenul že som chudobný a viac sa neozvala… K tomu o požičaní sme sa ani nedostali. Ludí zaujíma len či mám peniaze… Aj na jarmoku predajca otravoval, a na odpovede typo nepotrebujem to, už také mám, sa nedal odbyť ale jakmile som spomenul že nemám peniaze, už som ho zrazu nezaujímal.