icon

Ako často využívate dentálnu hygienu?

lenkava77
Včera o 06:27

Ahojte, žienky, chodíte často na dentálnu hygienu? Nepoškodzuje zubnú sklovinu?

A čo preventívky u obvodného alebo gynekologa?

anonym_e21ae8
Včera o 06:29

zubny kameň poskodzuje zuby viac ... chodim 1-2x do roka

lucijalucy
Včera o 06:31

Preventívky všeobecný, gynekológ, zubár raz ročne. Dentálna hygiena 2x ročne. Keby to poškodzovalo sklovinu, hádam by to zubár neodporúčal. 🤔

crazy_cat_lady
Včera o 06:40

Vseobecny kazde dva roky, gyneko kazdy rok, dentalka 2-3 krat do roka

erika7102
Včera o 06:42

Vseobecny, gynekolog, zubar raz rocne. Dentalna kazdeho pol roka

tilly
Včera o 06:42

Preventívky absolvujem pravidelne.
všeobecná, gynekológ, znamienka, zubár. Od istého veku nezanedbávam. Dentálku potrebujem minimálne 2-3 krát ročne. Mala by som aj častejšie, keďže mám sklony ku kameňu, ale nie vždy sa dá

minesasubu
Včera o 06:58

chodim pravidelne na všetky preventívky
dentálkna 2x ročne

anonym_141e56
Včera o 07:06

Dentálna hygiena raz ročne, preventívna prehliadka naposledy pred 3 rokmi, výsledky som mala super, na gynekologické vyšetrenie chodím raz za 2 roky,aj mamografiu raz za 2roky. Mám vek 49 rokov

oskvarka
Včera o 07:24

Mne sa kameň neusadza tak na dentálnu nechodím viem si čistiť zuby dobre ale inak všetky preventívny sú jasná vec tak ako sa odporučajú a kameň je dobré zo zubov odstraňovať lebo drsny povrch ti chytá nečistoty podľa mňa.

sidicek
Včera o 07:29

Dentalna podla toho ako sa ti tvori zubny kamen , mne napr minimalne ,ale to mi povedali sami na hygiene , ze po pol roku tam nemaju co robit . Dajšiu otazku nechapem ,samozrejme ,ze kazdy rok ,ak ti na sebe zalezi.

denisa_deniska
Včera o 07:38

Ja chodím na dentálnu 4x do roka, každé tri mesiace. Preventívne absolvujem pravidelne.

anonym_85be01
Včera o 07:49

Na dentálnu chodiť nemusím. Neviem, čo je to mať zubný kamen.
Preventívky pravidelne každý rok.

anonym_d1e387
Včera o 08:05
@anonym_85be01

Na dentálnu chodiť nemusím. Neviem, čo je to mať zubný kamen.
Preventívky pravidelne každý rok.

@anonym_85be01 si si istý/istá? 😂 už si aj bol/a?

zuzacka16
Včera o 08:12

Všeobecný - raz za 2 roky, gynekológ raz za rok a zubár preventívna raz ročne a dentálna 2x za rok 😉

anonym_00f313
Včera o 08:22

Vseobecny len kazde 2 roky preplaca poistovna takze k nemu "najmenej" k ostatnym, zubar, gynekolog, dentalna hygiena kazdy rok

zuzana2910
Včera o 09:15

Na očné prehliadky nechodíte nik? Škoda. U mňa všeobecný 1x za 2 roky, gynekológ 1/ročne, zubar 1/ročne, DH 2x/rok, očná ambulancia 1x/rok.

anonym_493636
Včera o 10:03

Ja chodím na dentálnu tri krát do roka, lebo sa mi tvorí veľa kameňa, preventívka každý rok, tak isto aj gynekológ, očný lekár. K obvodnému chodím raz za dva roky podľa zákona. Máme veľa ochorení v rodine a nechcem niektoré choroby podceniť 🙂

tilly
Včera o 10:31
@zuzana2910

Na očné prehliadky nechodíte nik? Škoda. U mňa všeobecný 1x za 2 roky, gynekológ 1/ročne, zubar 1/ročne, DH 2x/rok, očná ambulancia 1x/rok.

@zuzana2910 áno. Ak dostanem termín 😂. Tam je to problém. Chodila som aj na súkromnú kliniku, ale 100 eur za 20 minút odflaknutej roboty už nedám.

lilinka88
Autor odpoveď zmazal