Ako často využívate dentálnu hygienu?
Ahojte, žienky, chodíte často na dentálnu hygienu? Nepoškodzuje zubnú sklovinu?
A čo preventívky u obvodného alebo gynekologa?
Preventívky všeobecný, gynekológ, zubár raz ročne. Dentálna hygiena 2x ročne. Keby to poškodzovalo sklovinu, hádam by to zubár neodporúčal. 🤔
Preventívky absolvujem pravidelne.
všeobecná, gynekológ, znamienka, zubár. Od istého veku nezanedbávam. Dentálku potrebujem minimálne 2-3 krát ročne. Mala by som aj častejšie, keďže mám sklony ku kameňu, ale nie vždy sa dá
Dentálna hygiena raz ročne, preventívna prehliadka naposledy pred 3 rokmi, výsledky som mala super, na gynekologické vyšetrenie chodím raz za 2 roky,aj mamografiu raz za 2roky. Mám vek 49 rokov
Mne sa kameň neusadza tak na dentálnu nechodím viem si čistiť zuby dobre ale inak všetky preventívny sú jasná vec tak ako sa odporučajú a kameň je dobré zo zubov odstraňovať lebo drsny povrch ti chytá nečistoty podľa mňa.
Dentalna podla toho ako sa ti tvori zubny kamen , mne napr minimalne ,ale to mi povedali sami na hygiene , ze po pol roku tam nemaju co robit . Dajšiu otazku nechapem ,samozrejme ,ze kazdy rok ,ak ti na sebe zalezi.
Ja chodím na dentálnu 4x do roka, každé tri mesiace. Preventívne absolvujem pravidelne.
Na dentálnu chodiť nemusím. Neviem, čo je to mať zubný kamen.
Preventívky pravidelne každý rok.
Na dentálnu chodiť nemusím. Neviem, čo je to mať zubný kamen.
Preventívky pravidelne každý rok.
@anonym_85be01 si si istý/istá? 😂 už si aj bol/a?
Všeobecný - raz za 2 roky, gynekológ raz za rok a zubár preventívna raz ročne a dentálna 2x za rok 😉
Vseobecny len kazde 2 roky preplaca poistovna takze k nemu "najmenej" k ostatnym, zubar, gynekolog, dentalna hygiena kazdy rok
Na očné prehliadky nechodíte nik? Škoda. U mňa všeobecný 1x za 2 roky, gynekológ 1/ročne, zubar 1/ročne, DH 2x/rok, očná ambulancia 1x/rok.
Ja chodím na dentálnu tri krát do roka, lebo sa mi tvorí veľa kameňa, preventívka každý rok, tak isto aj gynekológ, očný lekár. K obvodnému chodím raz za dva roky podľa zákona. Máme veľa ochorení v rodine a nechcem niektoré choroby podceniť 🙂
Na očné prehliadky nechodíte nik? Škoda. U mňa všeobecný 1x za 2 roky, gynekológ 1/ročne, zubar 1/ročne, DH 2x/rok, očná ambulancia 1x/rok.
@zuzana2910 áno. Ak dostanem termín 😂. Tam je to problém. Chodila som aj na súkromnú kliniku, ale 100 eur za 20 minút odflaknutej roboty už nedám.

zubny kameň poskodzuje zuby viac ... chodim 1-2x do roka