icon

Ako sa zvyknúť na zubnú náhradu?

Včera o 16:39

Máte prosím vás niekto zubnú náhradu ale len zopár zubov? ( Ja mám 3)
Ako s tym vlastne žiť? Ako často si to umývate? Spíte v tom? Alebo na noc vyberiete?
Kedy ste si na nu zvykli? Mne sa to pri jedení hýbe 🥺
Ja som od zubára odišla a na nič sa nespýtala, tak rýchlo som z tade utekala 😬

Strana
z2
autor
Dnes o 07:17
@sisska96

@anonym_autor veľa. Ja nemám ale v rodine majú a celý horný stál 16 000. Po jednom neviem

@minenkaa
@sisska96
😱😱😱 V Dubaji??? Alebo su to CZK? 😂😂

anonym_bd3acd
Dnes o 07:25
@anonym_autor

@anonym_bd3acd super, ja som ju zakaždým vybrala, bala som sa, ze sa s ňou v noci zadusim 😆

@anonym_autor vypadáva ti? Ja som si bola medzernik vyzdvihnúť u zubného technika, ten mi všetko vysvetlil a u neho som skúšala rôzne možnosti vytiahnutia bez rúk (jazykom, podtlakom, ostatnými zubami ho ako keby vytlačiť) a pokiaľ sa mi nič z toho nepodarilo, čo sa mi nepodarilo tak s ňou mám spať. (Jedine nejakym lepkavým jedlom alebo žuvačkou ho vytiahnem)

madla60
Dnes o 07:32

@anonym_autor , mám vyberatelné - obidve. Robil mi ich technik - aj otlačky, sedela som pri ňom a on skúšal - brúsil, pridával. To sa nedá ani porovnať, keď to nasadí lekár. Aj takú som mala a sama som si to pribrusovala pilníkom na nechty - čo je na baterky. Spávam v nich, po každom jedle umývam, a ráno si ich dávam do hrnčeka s tabletkou, čo je na protézy a medzi tým sa osprchujem. Len jablka si musím krájať, rohlík mám problém odkúsut, teraz je kukurica - tak si ju musím krájať na malé kúsky, aby som ju uhryzla.

sisska96
Dnes o 07:39
@anonym_autor

@minenkaa
@sisska96
😱😱😱 V Dubaji??? Alebo su to CZK? 😂😂

@anonym_autor Tu na SK, a v Maďarsku

autor
Dnes o 10:26

Sama od seba nespadne ale ked jem tak cítim ze sa hýbe. Vyberam prstami.
Mne to robil zubár, nič nevysvetlil. Ale asi mu zavolám.

autor
Dnes o 10:27
@madla60

@anonym_autor , mám vyberatelné - obidve. Robil mi ich technik - aj otlačky, sedela som pri ňom a on skúšal - brúsil, pridával. To sa nedá ani porovnať, keď to nasadí lekár. Aj takú som mala a sama som si to pribrusovala pilníkom na nechty - čo je na baterky. Spávam v nich, po každom jedle umývam, a ráno si ich dávam do hrnčeka s tabletkou, čo je na protézy a medzi tým sa osprchujem. Len jablka si musím krájať, rohlík mám problém odkúsut, teraz je kukurica - tak si ju musím krájať na malé kúsky, aby som ju uhryzla.

@madla60 ako nevieš odkusnut? Ved za to si človek da umelé aby mohol jesť 🤔😏

Strana
z2