Ako sa zvyknúť na zubnú náhradu?
Máte prosím vás niekto zubnú náhradu ale len zopár zubov? ( Ja mám 3)
Ako s tym vlastne žiť? Ako často si to umývate? Spíte v tom? Alebo na noc vyberiete?
Kedy ste si na nu zvykli? Mne sa to pri jedení hýbe 🥺
Ja som od zubára odišla a na nič sa nespýtala, tak rýchlo som z tade utekala 😬
@anonym_bd3acd super, ja som ju zakaždým vybrala, bala som sa, ze sa s ňou v noci zadusim 😆
@anonym_autor vypadáva ti? Ja som si bola medzernik vyzdvihnúť u zubného technika, ten mi všetko vysvetlil a u neho som skúšala rôzne možnosti vytiahnutia bez rúk (jazykom, podtlakom, ostatnými zubami ho ako keby vytlačiť) a pokiaľ sa mi nič z toho nepodarilo, čo sa mi nepodarilo tak s ňou mám spať. (Jedine nejakym lepkavým jedlom alebo žuvačkou ho vytiahnem)
@anonym_autor , mám vyberatelné - obidve. Robil mi ich technik - aj otlačky, sedela som pri ňom a on skúšal - brúsil, pridával. To sa nedá ani porovnať, keď to nasadí lekár. Aj takú som mala a sama som si to pribrusovala pilníkom na nechty - čo je na baterky. Spávam v nich, po každom jedle umývam, a ráno si ich dávam do hrnčeka s tabletkou, čo je na protézy a medzi tým sa osprchujem. Len jablka si musím krájať, rohlík mám problém odkúsut, teraz je kukurica - tak si ju musím krájať na malé kúsky, aby som ju uhryzla.
Sama od seba nespadne ale ked jem tak cítim ze sa hýbe. Vyberam prstami.
Mne to robil zubár, nič nevysvetlil. Ale asi mu zavolám.
@anonym_autor , mám vyberatelné - obidve. Robil mi ich technik - aj otlačky, sedela som pri ňom a on skúšal - brúsil, pridával. To sa nedá ani porovnať, keď to nasadí lekár. Aj takú som mala a sama som si to pribrusovala pilníkom na nechty - čo je na baterky. Spávam v nich, po každom jedle umývam, a ráno si ich dávam do hrnčeka s tabletkou, čo je na protézy a medzi tým sa osprchujem. Len jablka si musím krájať, rohlík mám problém odkúsut, teraz je kukurica - tak si ju musím krájať na malé kúsky, aby som ju uhryzla.
@madla60 ako nevieš odkusnut? Ved za to si človek da umelé aby mohol jesť 🤔😏

@anonym_autor veľa. Ja nemám ale v rodine majú a celý horný stál 16 000. Po jednom neviem
@minenkaa
@sisska96
😱😱😱 V Dubaji??? Alebo su to CZK? 😂😂