icon

Ako si spríjemniť dlhé zubné vyšetrenia?

Včera o 22:21

Našla som si novú zubárku. Som spokojná zuby opravuje pedantne pod mikroskopom v ľahu so zaklonenou hlavou. A to je zároveň kameň úrazu. Kaz priemerne opravuje hodinu, minule som tam ležala 1,5 hodiny. Opierka hlavy ma už neskutočne tlačila, kŕč v sánke. Premýšľala som, že by som si priniesla cestovný vankúš pod krk. Ústa nemôžem zavrieť lebo mám v nich kofferdam. Ako si spríjemniť vyšetrenie?

minenkaa
Dnes o 06:06

Však to povedz zubárske,že sa potrebuješ pohnúť a zavrieť ústa,to čo je toto za blbosť ,nemôcť zavrieť ústa a vkuse mať otvorené ,nie je to dobrá zubárka

anonym_c82545
Dnes o 07:25

Mne to nepride normalne takyto postup. Mam tiez 3 rok noveho zubara, ktory zuby robi pedantne ale pravidelne mi dovoluje aj privriet usta aj ked nie uplne zakusnut a stolicka sa da upravit aby ma netlacila za krkom. Jednoducho zaujima sa o pphodlie pacienta pred aj pocas vysetrenia, co tvoja uplne ignoruje. Takze normalne jej povedz o svojich tazkostiach a uvidis, ci nieco zmeni alebo nie.

anonym_92e634
Dnes o 07:28

Ja som mala takúto mladú, pomalú, myslela som, že aj precíznu. Sedieť v kresle bolo utrpenie, ústa stŕpnuté, celé zle, pritom banálne veci.
Pokazila mi zub a štyri roky som sa trápila. Nonstop som tam chodila, riešila. Potom som sa objednala inde na konzultáciu a problém sa vyriešil.
Nikdy viac by som to netolerovala.

autor
Dnes o 07:30
@anonym_c82545

Mne to nepride normalne takyto postup. Mam tiez 3 rok noveho zubara, ktory zuby robi pedantne ale pravidelne mi dovoluje aj privriet usta aj ked nie uplne zakusnut a stolicka sa da upravit aby ma netlacila za krkom. Jednoducho zaujima sa o pphodlie pacienta pred aj pocas vysetrenia, co tvoja uplne ignoruje. Takze normalne jej povedz o svojich tazkostiach a uvidis, ci nieco zmeni alebo nie.

@anonym_c82545 Bola som tam ešte len dvakrát. Povedala som jej že ma opierka tlačila, bolela ma hlava, krk. Povedala, že ju to mrzí ale treba vydržať. Jasné že keď odkladá vŕtačku alebo berie nšstroje trochu privriem ústa ale to sú sekundy.

autor
Dnes o 07:37
@anonym_92e634

Ja som mala takúto mladú, pomalú, myslela som, že aj precíznu. Sedieť v kresle bolo utrpenie, ústa stŕpnuté, celé zle, pritom banálne veci.
Pokazila mi zub a štyri roky som sa trápila. Nonstop som tam chodila, riešila. Potom som sa objednala inde na konzultáciu a problém sa vyriešil.
Nikdy viac by som to netolerovala.

@anonym_92e634 Moja bývalá zubárka neošetrovala zuby pod mikroskopom. Nemusela som ležať ale bola som v polosede a zub mala vyvŕtaný a zaplombovaný za 30 minút. U tejto novej to trvá minimálne hodinu. Potom sa mi leží nepohodlnea tlači ma opierka do hlavy aj uchytenie na kofferdame. Celkovo mi nie je príjemné ležať rovno, mávam závraty. Radšej by som bola v polosede. Budúci týždeň tam idem a poviem jej znova, čo mi vadí a nech s tým niečo urobí.

rozculena
Dnes o 08:27
@anonym_autor

@anonym_92e634 Moja bývalá zubárka neošetrovala zuby pod mikroskopom. Nemusela som ležať ale bola som v polosede a zub mala vyvŕtaný a zaplombovaný za 30 minút. U tejto novej to trvá minimálne hodinu. Potom sa mi leží nepohodlnea tlači ma opierka do hlavy aj uchytenie na kofferdame. Celkovo mi nie je príjemné ležať rovno, mávam závraty. Radšej by som bola v polosede. Budúci týždeň tam idem a poviem jej znova, čo mi vadí a nech s tým niečo urobí.

@anonym_autor že vydržať🙄
Ja som zubárovi povedala,že mám problém s klbom a nevydržím dlho,nemal problém,zdvihnutie ruky bol signál,aby prestal s čímkoľvek.
Potom som sa naučila vedome uvolniť sánku,akže to už nebolo také zlé.
Opierku tiež nemal pohodlnú,ale mal tam vankúšik a ja som si ho dávala pod krk.
Zober si z domu niečo na podloženie krku,stačí aj uterák zmotaný do ruličky.
Sedávala som v kresle bežne 2 hodiny,mám kanáliky poprepletané a veľmi úzke.