Ako znášate lokálnu anestéziu pri histamínovej intolerancii?
Ahojte, tie, co mate histamin.intoleranciu. ako znasate suprakain u zubara? Dakujem.
úplne bez problémov. malo by to byť vari inak?
@anonym_b24faf obs adrenalin, kt. zvysuje histamin..
Ja bývam veľmi unavená, ale nebýva mi zle. Môj zubár o tom vie, vždy ma viac kontroluje a aj nechá ešte pár minút ležať, vždy sa pýta, či som bola OK
Ja bývam veľmi unavená, ale nebýva mi zle. Môj zubár o tom vie, vždy ma viac kontroluje a aj nechá ešte pár minút ležať, vždy sa pýta, či som bola OK
@basullinka busenie, stahovanie krku a pod.Nic? 💚
@basullinka busenie, stahovanie krku a pod.Nic? 💚
@anonym_autor to znie skôr ako alergia. a to som mala tých injekcií už habadej, vážne. a nikdy nič.
@anonym_autor to znie skôr ako alergia. a to som mala tých injekcií už habadej, vážne. a nikdy nič.
@anonym_b24faf záleží aký stupeň intolerancie máš. U histaminikov sa prejavuje tzv pseudo alergia ktorá vzniká dôsledkom náhleho vysokého návalu histaminu a vtedy sa môžu prejaviť aj alergické reakcie ako opuch a podobne.
Autorka neskúšala si si dať pred zákrokom HistApp alebo niečo podobné?
Môj zubár vie, že mám HIT a vždy mi pichne najprv iba trochu injekcie a postupne dopicháva. Prežila som aj vyberanie nervov, keď mi dopichávali asi 5-krát injekciu.
@anonym_b24faf alergiu nemam. Bola som na alergo..
@anonym_b24faf záleží aký stupeň intolerancie máš. U histaminikov sa prejavuje tzv pseudo alergia ktorá vzniká dôsledkom náhleho vysokého návalu histaminu a vtedy sa môžu prejaviť aj alergické reakcie ako opuch a podobne.
Autorka neskúšala si si dať pred zákrokom HistApp alebo niečo podobné?
@anonym_5259d1 jasne.beriem denne..
Môj zubár vie, že mám HIT a vždy mi pichne najprv iba trochu injekcie a postupne dopicháva. Prežila som aj vyberanie nervov, keď mi dopichávali asi 5-krát injekciu.
@anonym_c40f8a hmm.. a suprakain, alebo nejaku bez adrenalinu?🤔
@anonym_c40f8a hmm.. a suprakain, alebo nejaku bez adrenalinu?🤔
@anonym_autor Úprimne to neviem. Ale vždy povie, že pichneme takú šetrnejšiu a potom budeme dopichávať. Ale názov si naozaj nepamätám. Naposledy mi pred 2 rokmi vyťahoval nervy odvtedy mi nepichal nič.
@anonym_autor jedine mesocain bol problém inak nic

úplne bez problémov. malo by to byť vari inak?