icon

Dlhé čakanie na zirkónové zubné korunky. Ako postupovať?

netswan
Dnes o 07:19

Dobrý deň, prosím vás, koľko vám trvalo, kým vám urobili zirkonové korunky? Ja som si v apríli zaplatila konzultáciu, povedal, že 2 týždne. 14. mája mi obrúsil zuby, naskenoval otlačky, že o 2t budú. 28meho ma zavolali, boli len najaké náhradné na skúšku, nesedeli absolutne, predkus jak svina, predné dlhé, otras. Poslal ma domov, že si mám zvykať, prišla som o 3 dni, ubolená huba, reku toto nie... Pozbrusoval, predné skrátil, reku no ok, povecme. Naskenoval, poslal do výroby. Po 2t ani obraz ani zvuk. 16.06.som volala, najprv, že zuby sú tam, potom, že o týždeň, potom že prídte 18teho. zuby celkom sadli, ale predné úplne krétke, že také som chcela. No poslal ich do výroby, už zirkón, a odvtedy nič, ticho. Ja som miesto slubovaných 2t bez zubov už viac ako 5t. minulý mesiac sme mali akcie na ktorých som chcela mať zuby, No horšie je, že 2.7. ideme na dv, to som mu aj povedala a ako nič sa nedeje. No mám nervy v... ja pojdem na letnú dovolenku bez zubov. Zaplatila som zálohu 2000eur, už som ju aj pýtala naspať, nedajú. Ja si už asi aj myslím, že tie zuby má, ale mi ich možno dá deň pred dv, aby som si zobrala hociaké. Je pravda, že napoledy ako som tam bola, zmenila som farbu, ale keďže neboli vo výrobe, to by vadiť nemalo. Ako by ste konali?

Strana
z2
anonym_833ce1
Dnes o 14:03
@anonym_1e319d

@anonym_927f90
@anonym_833ce1 halooooo herečky, ona povedala, že si dala robiť zdravé zuby, len aby boli krajšie? Sa spamatajte obe, viete, ze ľudia sú dávajú robiť korunky hlavne preto, že majú nejaký problém so svojimi zubmi a nie je iná možnosť?

@anonym_1e319d nie, reagovala som konkretne na ten jeden komentar, nie na autorku konkretne.

anonym_bc5bb7
Dnes o 14:14

@netswan ni myslím ze ta pán zubár pekne obtiahol. To vieš asi už aj sama. Keďže si dopredu zaplatila, asi už len vydržať. Ale ten jeho postup sa mi ok teda nezda

anonym_927f90
Dnes o 15:28
@anonym_f8d8ff

@anonym_927f90 ten zaver si vyvodila a domyslela Ty,predpokladam,ze si k nemu došla vlastnou inteligenciou.
Ano,zuby som mala zdrave,ale škaredé.A trápilo ma to ,odkedy som zacala vnímať svoje ja v zrkadle.
Nedalo sa to inak urobiť. Preto som si vybrala najlepšiu moznost,aku som mala k dispozícii a išla do nej.Velmi som sa bála, priznam.
Napriek tomu som šťastná.Pracujem na lepšej pozícii s ľuďmi,naširoko sa usmievam a ludia ani netušia,ze nie su moje vlastné.Urobene su nadherne.
Nepravidelný tvar,nie žiarivo biele.Jednoducho pekne zuby.
Prv,ako začnete niekoho urazat, zistíte si,co je za tým.Je velmi ľahké vypustiť daku múdrosť z úst,ktora potom vyznie ako najväčšia blbovina.
Dalsia vec, druhemu môže byt uplne jedno, co si ja rozhodnem robiť zo svojim telom.
Su veci,ktore nepochopím,ale toto bola zalezitost,ktora mi zmenila zivot. Vy to neplatíte, tak Vas to vobec nemusi zaujímať.
Nie som zvedavá na fotky žiadnej z Vas tu.Nezaujima ma to.
Len vyrovnaný , spokojný,inteligentny a stastny clovek nema potrebu pisat takéto veci.
A za tým si plne stojím.
A som si plne vedomá, ze ak začnú problémy, pôjdem do implantatov.

@anonym_f8d8ff vyrovnany a spokojny clovek skor nema potrebu pisat o niekom inom, ze urcite vyzera zle 🤣 takze radsej zavri svoj umely chrup a tisko

anonym_f8d8ff
Dnes o 16:05
@anonym_927f90

@anonym_f8d8ff vyrovnany a spokojny clovek skor nema potrebu pisat o niekom inom, ze urcite vyzera zle 🤣 takze radsej zavri svoj umely chrup a tisko

@anonym_927f90 Ty si fakt jedna inteligentná a úžasná dama! 🤣
Od úžasu moj umelý chrup zavriet veru neviem...
P.S.Sprav screenshot, kde pisem,ze vyzeráš zle,nech osviezim pamäť lebo to tu o sebe píšeš len Ty.

anonym_927f90
Dnes o 19:28
@anonym_f8d8ff

@anonym_927f90 Ty si fakt jedna inteligentná a úžasná dama! 🤣
Od úžasu moj umelý chrup zavriet veru neviem...
P.S.Sprav screenshot, kde pisem,ze vyzeráš zle,nech osviezim pamäť lebo to tu o sebe píšeš len Ty.

@anonym_f8d8ff paci sa, tvoje slova:
Ty si to nemôžeš dovolit. Hollywoodsky úsmev nemáš urcite (obavam sa,ze ani ostatný zvysok tela,lebo by si nemala potrebu toto napisat)
Som si vsak ista,ze tomu tak nie je,asi tak na 150%,s Tvojou vizazou🤣

Nemusela si pouzit presne slova “vyzeras zle”. Ked napises, ze urcite nemam hollywoodsky usmev ani zvysok tela a spomenies moju vizaz, vyznam je uplne jasny. Je to osobny utok namiesto reakcie na moj argument. Bohuzial asi ale inteligentne nie si natolko vybavena, aby si to pochopila. Ale je to tvoja vizitka

Strana
z2