icon

Dlhé čakanie na zirkónové zubné korunky. Ako postupovať?

netswan
Dnes o 07:19

Dobrý deň, prosím vás, koľko vám trvalo, kým vám urobili zirkonové korunky? Ja som si v apríli zaplatila konzultáciu, povedal, že 2 týždne. 14. mája mi obrúsil zuby, naskenoval otlačky, že o 2t budú. 28meho ma zavolali, boli len najaké náhradné na skúšku, nesedeli absolutne, predkus jak svina, predné dlhé, otras. Poslal ma domov, že si mám zvykať, prišla som o 3 dni, ubolená huba, reku toto nie... Pozbrusoval, predné skrátil, reku no ok, povecme. Naskenoval, poslal do výroby. Po 2t ani obraz ani zvuk. 16.06.som volala, najprv, že zuby sú tam, potom, že o týždeň, potom že prídte 18teho. zuby celkom sadli, ale predné úplne krétke, že také som chcela. No poslal ich do výroby, už zirkón, a odvtedy nič, ticho. Ja som miesto slubovaných 2t bez zubov už viac ako 5t. minulý mesiac sme mali akcie na ktorých som chcela mať zuby, No horšie je, že 2.7. ideme na dv, to som mu aj povedala a ako nič sa nedeje. No mám nervy v... ja pojdem na letnú dovolenku bez zubov. Zaplatila som zálohu 2000eur, už som ju aj pýtala naspať, nedajú. Ja si už asi aj myslím, že tie zuby má, ale mi ich možno dá deň pred dv, aby som si zobrala hociaké. Je pravda, že napoledy ako som tam bola, zmenila som farbu, ale keďže neboli vo výrobe, to by vadiť nemalo. Ako by ste konali?

Strana
z2
anonym_f8d8ff
Dnes o 07:54

@netswan fu,velmi neseriozny prístup.
Preklepla si toho zubara predtým?
Ja mam zirkonove,trvalo to tyzden,no bola som pacient u zubára,ktory si pacientov váži.
Určite by som žiadala nápravu.
Určite nesúhlas so zubami,s ktorými nie si spokojna.

anonym_927f90
Dnes o 08:21

Tak ti treba, ked si si dala obrusit zdrave zuby

anonym_b4bdc4
Dnes o 08:48
@anonym_927f90

@anonym_927f90 ty si ďalšia hlupana co nevie nič k téme len prišla rýpať a urážať. Ty si videla jej zuby pred brúsením?

niekto2hy
Dnes o 08:58

Referencie ma zubár aké?

anonym_dc5b11
Dnes o 09:03
@anonym_927f90

@anonym_927f90 kopla si si, lepšie ti je?

anonym_c0005c
Dnes o 09:03

@netswan ja som čakala na zirkonove korunky asi 10 dní, dovtedy som mala dočasné, ktoré inak boli tiež krásne, normálne by som si nechala aj tie 😀 mať takú skúsenosť ako ty, asi ma picne. Ty si predtým nevidela prácu toho zubára? Moja zubárka má nafotených xy úsmevov pred a po korunkách.

anonym_b4bdc4
Dnes o 09:13
@anonym_dc5b11

@anonym_dc5b11 a tebe ? 🫡

netswan
autor
Dnes o 09:24

Je to u Starzyka v Šuranoch, chodím tam 30 rokov a predtým mi robili kovokeramiku, ktorá mi vydržala 20 rokov, takže áno, verila som im.

netswan
autor
Dnes o 09:26
@anonym_dc5b11

@anonym_dc5b11 nejebe mi... zravé zuby som nemala v živote a áno, závidím každému, kto má zdraví chrup. Keby ste vedeli, koľko bolesti a peňazí ma moje zuby stáli, hanbili by ste sa za svoju odpoveď.

anonym_dc5b11
Dnes o 09:28
@netswan

@anonym_dc5b11 nejebe mi... zravé zuby som nemala v živote a áno, závidím každému, kto má zdraví chrup. Keby ste vedeli, koľko bolesti a peňazí ma moje zuby stáli, hanbili by ste sa za svoju odpoveď.

@netswan to akože prečo píšeš mne? Veď ja som sa ťa zastala.

netswan
autor
Dnes o 10:31

pardon, asi som preskocila riadok,

netswan
autor
Dnes o 10:33
@anonym_927f90

@anonym_927f90 nejebe mi... zravé zuby som nemala v živote a áno, závidím každému, kto má zdraví chrup. Keby ste vedeli, koľko bolesti a peňazí ma moje zuby stáli, hanbili by ste sa za svoju odpoveď.

anonym_833ce1
Dnes o 11:10
@netswan

@anonym_927f90 nejebe mi... zravé zuby som nemala v živote a áno, závidím každému, kto má zdraví chrup. Keby ste vedeli, koľko bolesti a peňazí ma moje zuby stáli, hanbili by ste sa za svoju odpoveď.

@netswan ked ta to potesi, tiez mam stastie na zvlastny pristup, ked mi za 300 euro dali korunku a uz som tam zjavne mala davno zapal, kedze na dasne pod fistula. Ale nie, ved ani ziaden rtg nerobila, rovno korunku dala. A o par dni ide cely zub na extrakciu....uz mam v hube asi dobre pekne auto, a aj tak idu vsetky zuby postupne von :( a namiesto brusenia zdravych zubov ci vrtania do kosti, si radsej dam urobit protezu. Zial, mam len 40rokov ale co mam robit. Same problemy.

anonym_927f90
Dnes o 11:14
@netswan

@netswan treba si zuby umyvat, potom nebudu hnile

anonym_f8d8ff
Dnes o 11:31
@anonym_927f90

@anonym_927f90 dala som si obrusit zdrave zuby a nasadila zirkónove.
Chcela som mat nádherný úsmev,co teraz mam a som stastna.
Taky komentár,aký si vypustila Ty,svedčí o tom,ze Ty si to nemôžeš dovolit. Hollywoodsky úsmev nemáš urcite (obavam sa,ze ani ostatný zvysok tela,lebo by si nemala potrebu toto napisat)
Želám Ti,aby si sa mala lepšie,ako sa máš teraz.
A o druhých sa nestar,je to každého osobna vec a rozhodnutie.

anonym_927f90
Dnes o 11:34
@anonym_f8d8ff

@anonym_927f90 dala som si obrusit zdrave zuby a nasadila zirkónove.
Chcela som mat nádherný úsmev,co teraz mam a som stastna.
Taky komentár,aký si vypustila Ty,svedčí o tom,ze Ty si to nemôžeš dovolit. Hollywoodsky úsmev nemáš urcite (obavam sa,ze ani ostatný zvysok tela,lebo by si nemala potrebu toto napisat)
Želám Ti,aby si sa mala lepšie,ako sa máš teraz.
A o druhých sa nestar,je to každého osobna vec a rozhodnutie.

@anonym_f8d8ff boze, aka si len jednoducha. Kazdy odbornik hovori,ze obrusit si zdrave zuby je ta najvacsia hovadina, aku clovek moze urobit. A strachovat sa nemusis, dovolit si to mozem, podnikam a moju foto ti posielat nebudem, lebo by si len zavidela 🤣. Takze toto ti nevyslo. Ale skusila si 🤣

anonym_833ce1
Dnes o 11:40
@anonym_927f90

@anonym_f8d8ff boze, aka si len jednoducha. Kazdy odbornik hovori,ze obrusit si zdrave zuby je ta najvacsia hovadina, aku clovek moze urobit. A strachovat sa nemusis, dovolit si to mozem, podnikam a moju foto ti posielat nebudem, lebo by si len zavidela 🤣. Takze toto ti nevyslo. Ale skusila si 🤣

@anonym_927f90 suhlasim, nic nie je horsie ako brusit zdrave zuby, lebo aj tie casom odumru...smola :( ze zo zubov ako aj zo vsetkeho sa robi len biznis.

anonym_1e319d
Dnes o 11:42
@anonym_927f90

@anonym_927f90 ona zuby opravi a budú pekne, ale ty budeš tupa vždy a neurobíš s tým nic

anonym_f8d8ff
Dnes o 11:43
@anonym_927f90

@anonym_927f90 Som si vsak ista,ze tomu tak nie je,asi tak na 150%,s Tvojou vizazou🤣
A do mojej jednoduchosti Ta nic,zelam Ti,aby sa mala tak dobre ako ja a mala cely zivot krasne zuby ako filmova hviezda😆
Vieš,vsetci ich chceme mat take,ako máš Ty,preto tie zirkony....😂😂😂😂

anonym_927f90
Dnes o 11:43
@anonym_1e319d

@anonym_927f90 ona zuby opravi a budú pekne, ale ty budeš tupa vždy a neurobíš s tým nic

@anonym_1e319d ak nazyvas mna tupou tym, ze pocuvam odbornikov a nepodlieham smiesnym trendom, tak potom asi by si sa mala sama zamysliet nad svojou inteligenciou

anonym_927f90
Dnes o 11:44
@anonym_f8d8ff

@anonym_927f90 Som si vsak ista,ze tomu tak nie je,asi tak na 150%,s Tvojou vizazou🤣
A do mojej jednoduchosti Ta nic,zelam Ti,aby sa mala tak dobre ako ja a mala cely zivot krasne zuby ako filmova hviezda😆
Vieš,vsetci ich chceme mat take,ako máš Ty,preto tie zirkony....😂😂😂😂

@anonym_f8d8ff daj mi tvoj email, poslem ti foto 😘

anonym_833ce1
Dnes o 11:45
@anonym_927f90

@anonym_1e319d ak nazyvas mna tupou tym, ze pocuvam odbornikov a nepodlieham smiesnym trendom, tak potom asi by si sa mala sama zamysliet nad svojou inteligenciou

@anonym_927f90 Zial niektore zeny namiesto mozgu maju kostku. Nevysvetlis. Marna snaha. Ved si zober, kolke umelo daju do seba rezat len aby boli krajsie, sebavedomie a rozum na 0.

anonym_927f90
Dnes o 11:46
@anonym_833ce1

@anonym_927f90 Zial niektore zeny namiesto mozgu maju kostku. Nevysvetlis. Marna snaha. Ved si zober, kolke umelo daju do seba rezat len aby boli krajsie, sebavedomie a rozum na 0.

@anonym_833ce1 Asi tak. Ale hlavne, ze maju pocit, ze vyzeraju ako z hollywoodu 🤣. Maximalne tak vo svojej hlave.

anonym_f8d8ff
Dnes o 11:48
@anonym_927f90

@anonym_833ce1 Asi tak. Ale hlavne, ze maju pocit, ze vyzeraju ako z hollywoodu 🤣. Maximalne tak vo svojej hlave.

@anonym_927f90 nie vsetci dosahujú Vašu hladinu inteligencie, myslim,ze je to prirodzene.
Su tie mudre a potom tie hlúpe.
Je to uplne bezne.

anonym_f8d8ff
Dnes o 11:50
@anonym_927f90

@anonym_f8d8ff daj mi tvoj email, poslem ti foto 😘

@anonym_927f90 nepotrebujem mat IQ zosobnene i vo foto🤣🤣🤣
Moja krásna,múdra,jedinečná,nech sa Ti dari🤣
U made my day🤣

anonym_1e319d
Dnes o 11:53
@anonym_833ce1

@anonym_927f90
@anonym_833ce1 halooooo herečky, ona povedala, že si dala robiť zdravé zuby, len aby boli krajšie? Sa spamatajte obe, viete, ze ľudia sú dávajú robiť korunky hlavne preto, že majú nejaký problém so svojimi zubmi a nie je iná možnosť?

anonym_927f90
Dnes o 11:53
@anonym_f8d8ff

@anonym_927f90 nepotrebujem mat IQ zosobnene i vo foto🤣🤣🤣
Moja krásna,múdra,jedinečná,nech sa Ti dari🤣
U made my day🤣

@anonym_f8d8ff urazas moj vzhlad, ze isto vyzeram zle. Tak ked si taka hrdinka, daj email, lebo ja nemam problem ti poslat moju foto. Ale to uz neposles vsak, lebo si pokakana asi alebo uz nemas argumenty.
A to nema nic s IQ. O mojom IQ vypoveda to, ze si nedam obrusit zdrave zuby.

rozculena
Dnes o 12:49

pošlite všetky to foto mne,zhodnotím

anonym_f8d8ff
Dnes o 13:27
@anonym_927f90

@anonym_f8d8ff urazas moj vzhlad, ze isto vyzeram zle. Tak ked si taka hrdinka, daj email, lebo ja nemam problem ti poslat moju foto. Ale to uz neposles vsak, lebo si pokakana asi alebo uz nemas argumenty.
A to nema nic s IQ. O mojom IQ vypoveda to, ze si nedam obrusit zdrave zuby.

@anonym_927f90 ten zaver si vyvodila a domyslela Ty,predpokladam,ze si k nemu došla vlastnou inteligenciou.
Ano,zuby som mala zdrave,ale škaredé.A trápilo ma to ,odkedy som zacala vnímať svoje ja v zrkadle.
Nedalo sa to inak urobiť. Preto som si vybrala najlepšiu moznost,aku som mala k dispozícii a išla do nej.Velmi som sa bála, priznam.
Napriek tomu som šťastná.Pracujem na lepšej pozícii s ľuďmi,naširoko sa usmievam a ludia ani netušia,ze nie su moje vlastné.Urobene su nadherne.
Nepravidelný tvar,nie žiarivo biele.Jednoducho pekne zuby.
Prv,ako začnete niekoho urazat, zistíte si,co je za tým.Je velmi ľahké vypustiť daku múdrosť z úst,ktora potom vyznie ako najväčšia blbovina.
Dalsia vec, druhemu môže byt uplne jedno, co si ja rozhodnem robiť zo svojim telom.
Su veci,ktore nepochopím,ale toto bola zalezitost,ktora mi zmenila zivot. Vy to neplatíte, tak Vas to vobec nemusi zaujímať.
Nie som zvedavá na fotky žiadnej z Vas tu.Nezaujima ma to.
Len vyrovnaný , spokojný,inteligentny a stastny clovek nema potrebu pisat takéto veci.
A za tým si plne stojím.
A som si plne vedomá, ze ak začnú problémy, pôjdem do implantatov.

anonym_f8d8ff
Dnes o 13:30

*so svojím telom (preklep)

Strana
z2