Domáce tipy na bielenie zubov
Máte niečo odskúšané na doma? Ďakujem
@anonym_autor ja pure whitening, nekupovala som z netu ale u zubárky a hneď mi dala vyrobiť aj dlahy na bielenie. Bielila som podľa návodu a dobielujem raz 3-4 mes na jednu noc už iba alebo deň. Podľa času
@23lenka vďaka
@anonym_autor ja pure whitening, nekupovala som z netu ale u zubárky a hneď mi dala vyrobiť aj dlahy na bielenie. Bielila som podľa návodu a dobielujem raz 3-4 mes na jednu noc už iba alebo deň. Podľa času
@23lenka to su tie do ust take okolo zubov? Nedávi ťa z toho? Ja som sa na to pytala zubarky ale mam strašné dávenie aj ked mi berie odtlačok na zuby tak sa bojim ze vyhodim kopec penazi a neprekonam sa. Vies prípadne foto prihodit ake je to velke? napr.na dlani? Prepac za taku blbost len fakt sa bojim ze by som do roho isla a nezvladnem to
@23lenka a kolko ťa to asi stojí?
@23lenka to su tie do ust take okolo zubov? Nedávi ťa z toho? Ja som sa na to pytala zubarky ale mam strašné dávenie aj ked mi berie odtlačok na zuby tak sa bojim ze vyhodim kopec penazi a neprekonam sa. Vies prípadne foto prihodit ake je to velke? napr.na dlani? Prepac za taku blbost len fakt sa bojim ze by som do roho isla a nezvladnem to
@katkaseiner odtlačok sa robil 3D, strčila mi do úst prístroj a robila tak scan zubov, je to veľké ako strojček možno máličko hrubšie- taký silikón, môžem odfotiť zajtra.
@23lenka a kolko ťa to asi stojí?
@anonym_autor potom ďalšie sady kúpim tiež od nej stoja okolo 50€ , ale bielila som tak postupne , keď som mala moc citlivé, vynechala som deň dva a používala som elmex gél. Tak mi aj kázala . Ja som prvé dni mala hrôzu .A raz som si pomýlila gél a ten čo ako byť hodinu som mala do druhej ráno a zobudila som sa na príšerné bolesti zubov.cize treba dávať pozor