Je týždeň po trhaní zubu bolesť normálna?
Dobrý den, mozno blba otázka ale ja sa fakt nevyznám, nakoľko prvykrat mi trhali zub. Prisla slm v pondelok tyzden dozadu na pohotovost s ukrutnymi bolesťami zubu
. Uz aj počas tehotenstve som s nim mala problémy ale vždy to potom preslo..no a tyzden aj nieco dozadu sa to vrátilo, extremne rezave bolesti, ale tým ze tu kde žijem, žijem krátko a všetkých lekarov okrem zubárke mam tu, no zubarku nie.. tak som šla na pohotovost kde mi ho vytrhli, hovorili ze zapal. Trhali ho snad 40 min, uvolnoval a kyval ho z každej strany, aj ho musel zevraj lámať.. počas toho účinkovala injekcia a necítila som nič.. no po vyprchani injekcie mam znova bolesti, extremne, jedine co mi pomáha je flector.. aj to max 4 hodiny.. je to normálne že tyzden po trhani je taka bolest, ci zájsť za zubárkou svojou čím skôr.. chystala som sa domov až v auguste..vedia mi nieco predpísať podľa vás aj na pohotovosti? Alebo to je bežná reakcia po trhani ze tyzden dva su bolesti? Krvacal mi este cca 24 hodin po, potom som mala pocit akoby este nieco vyteká.. teraz nevyteka nic ale stále boli .. budem velmi vďačná za každú radu
Bežne bolesť prejde po 1-3 dňoch, dostala si atb po trhaní? Ak nie, tak je čas navštíviť zubára, v podstate môžeš si ho rovno zmeniť, nepotrebuješ k tomu nič len 1 telefonát.
Bežne bolesť prejde po 1-3 dňoch, dostala si atb po trhaní? Ak nie, tak je čas navštíviť zubára, v podstate môžeš si ho rovno zmeniť, nepotrebuješ k tomu nič len 1 telefonát.
@anonym_714264 nedostala som antibiotika vôbec.. lekar na pohotovosti tvrdil ze je to pekne vytrhnuté ani velmi nekrvaca
Je to normalna doba na bolest.
@jearpta ja som mala bolesti aj 3 týždne pokiaľ sa mi rana zacelila. Závisí aký zub ti trhali, mne zadný stoličku , koreň bol hlboko. Jedná pozitívna vec, schudla som, bola som na polievkach.
@ovaaa ano, to schudnutie teší aj mňa, len ta bolest .. trhali mi tiez stoličku, a velmi hlboké korene aj zapal.. ale tiez som myslela ze 3 4 dni max a bude dobre
Ked som riesila zle vyzerajuci zub, zubarka mi povedala nech pocitam s bolestou do cca tyzdna. A toto co opisujes uz muselo byt pekne zanedbane, a podla Tvojich slov sa necudujem ak problem pretrvava aj dlhsie. Myslim si, ze taketo nieco si vyzaduje aj rtg a kontrolu u zubarky, nielen riesit a "hasit" na pohotovosti. (V dobrom myslene).
Ked som riesila zle vyzerajuci zub, zubarka mi povedala nech pocitam s bolestou do cca tyzdna. A toto co opisujes uz muselo byt pekne zanedbane, a podla Tvojich slov sa necudujem ak problem pretrvava aj dlhsie. Myslim si, ze taketo nieco si vyzaduje aj rtg a kontrolu u zubarky, nielen riesit a "hasit" na pohotovosti. (V dobrom myslene).
@anonym_ec1b1c mne je to jasne, len kvôli rizikovemu tehotenstvu som sa nikam nemohla niekedy pohnúť.. takže teraz zachranujem a dohanam všetko, tak preto som sa len chcela poradit
mne trhali hornu stolicku predminuly stvrtok, stale mam bolesti.boli ma pol tvare, hlavne ucho a spanok. po 3.dni som.zacala.vyplachovat curaprox perio plus regenarate.mna nebolel ,ale narastol krivo, tak musel von.atb som nedostala, cely cas som na nalgesine. dnes citim mierny ustup bolesti...zajde znova k zubarke alebo na pohotovost
@jearptal nie je to normálne, mne mesiac dozadu trhali sedmičku a prvú noc som si dala tabletku, viac nebolo treba. Lenže ja som nesla k zubarke s boľavým zubom… akokoľvek, určite by som to riešila čím skôr.

@jearptal Nie je to normálne daj si to skontrolovať