Naozaj náplaste na zuby fungujú?
Baby počuli ste o tejto metóde na zuby, že tieto náplaste vyliečia zuby? Naozaj to funguje? Podľa popisu aj narastú nové zuby čo predtým vypadli.

Hej možno aj mozog ti dorastie
kedy vymyslia aj také že ľuďom začne opäť fungovať mozog? 😂
Aj zem je plochá
Aj zem je plochá
@anonym_581de7
@anonym_03fefe
@anonym_b9d2c3 .. ... Sa smejete, ale takýto liek je naozaj na svete a o pár rokov ( ak všetko pôjde dobre) bude uvedený na trh.Vie sa o tom už cca 3 roky.Prijemne čítanie.
@anonym_581de7
@anonym_03fefe
@anonym_b9d2c3 .. ... Sa smejete, ale takýto liek je naozaj na svete a o pár rokov ( ak všetko pôjde dobre) bude uvedený na trh.Vie sa o tom už cca 3 roky.Prijemne čítanie.
@doriiis Ja som na to narazila na nete a radšej sa opýtam či má s tým niekto skúsenosť, aby som neplatila za niečo čo nefunguje.
Aj zem je plochá
@anonym_581de7
@anonym_03fefe
@anonym_b9d2c3 A pre vás môj mozog funguje dobre narozdiel od vás čo len osocujete a vysmievate sa. Keď nemáte čo k otázke dodať tak nekomentujte..
@anonym_581de7
@anonym_03fefe
@anonym_b9d2c3 A pre vás môj mozog funguje dobre narozdiel od vás čo len osocujete a vysmievate sa. Keď nemáte čo k otázke dodať tak nekomentujte..
@anonym_autor sorry ale ked toto je obcas tak dobry bizar, ze musis okomentovat, len kvoli endorfinom
@anonym_autor Svedok znovuzrodenia zubov???? Ze je niekto tak sprosty a tomuto uveri.... a ze je niekto tak vychcany,ze dokaze predat takyto blud k tomu sa radsej ani nevyjadrujem. Obchodnik veri sprostote naroda
@anonym_581de7
@anonym_03fefe
@anonym_autor neplat nic, ozaj, kolko stoji novovyrasteny novy zub? Aj ja chcem😳
@anonym_581de7
@anonym_03fefe
@doriiis Ak chceš porovnávať liek vo výskume s touto kravinou čo tu dala autorka tak držím palce
@anonym_autor ze este narastie aj novy zub, tak to asi tazko.
@domkakvet tiez som videla reportáž, ze napr žralokovi rastu zuby donekonecna a vedci skúmajú, ako by to mohlo fungovat u ludi. Totiž aj to, ze vymenime trvale za mliečne zuby svedci o tom, ze by to ist malo. Nakoľko som nosila 3,5 roka zubný strojček, tak asi by som do toho nesla😂
počula som to ako správu v rozhlase. Čo je natom pravdy neviem, len kým niečo na sk príde trvá to neskutočne dlho.
Možno takí šikmookí už niečo aj majú
ak si dáte otázku do um. int. dozviete sa že táto paráda sa už testuje od roku 2024 v Japonsku na mladých mužoch. Testujú už aj deti. K nám by to malo prísť okolo roku 2030. Len či ozaj.