icon

Kedy začnú rásť nové zuby po vypadnutí?

8. aug 2026

Ahojte dcére vypadli zuby pred viac ako 3mes zatiaľ to vyzerá takto. Není ani náznak žeby išli nové však? Všetky kamošky čo majú decká do mesiaca mali zuby von..

autor
8. aug 2026
doriiis
8. aug 2026

Oni narastu neboj sa

anonym_0322b8
8. aug 2026

Syn bol hadam aj pol roka strbavy, ked mu vypadli horne jednicky. Dolne vyrastli takmer hned po vypadnuti a horne nic. Boli sme medzitym aj na preventivke u zubarky a uistila ma, ze sa nemam bat, ze urcite dorastu. U niektorych deti to proste trva dlhsie.

januska12323
8. aug 2026

Niekomu to trvá dlhšie. Ak sa chceš uistiť choďte na zubnú preventívku.

autor
8. aug 2026

Ďakujem dievčatá

mojmacik
8. aug 2026

Aj rok...som synom som bola aj na rtg ci su tam😆 ale neboli to jednotky..tusim dvojky...trojky asi nie..horné....bolo to uz davno

mojmacik
8. aug 2026

Este napíšem...dcéram napr.vypadli prvé zuby ..ako 5 ročným.. tusim jedna ani 5 nemala...ako mam to poznačené v knižke a synovi viac ako 6,5 ročnému...trojičky

puupava15
8. aug 2026

@anonym_autor dcere vykukli horne jednotky 9 mesiacov po to tom jej vypadli mliecne

rachel36a
8. aug 2026

Nášmu synovi jedna jednotka vysla za 3 mesiaca, a druhá až po roku

anonym_c4b023
8. aug 2026
@doriiis

Oni narastu neboj sa

@doriiis Mne vytrhli posledné mliečne keď som už po škole chodila do práce prešlo hádam tridsať rokov ešte nevyrástli stále, mojej mame v 17tich a vyše 50 rokov nič

doriiis
8. aug 2026
@anonym_c4b023

@doriiis Mne vytrhli posledné mliečne keď som už po škole chodila do práce prešlo hádam tridsať rokov ešte nevyrástli stále, mojej mame v 17tich a vyše 50 rokov nič

@anonym_c4b023 ...a máš ich vôbec tam?

anonym_c4b023
8. aug 2026
@doriiis

@anonym_c4b023 ...a máš ich vôbec tam?

@doriiis nie

ivka21
8. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mi sme tiez dlho cakali dokonca druha jednotka mu vyrastala hned a ta prva az cca po 4 mesiacoch a to sa este len tlaci

anonym_470ad6
Včera o 12:20
@anonym_c4b023

@anonym_c4b023 ano tieto zuby ktoré trhajú až takto neskoro v 99% uz druhe nenarastú....aj v mojom okolí su takí ľudia, je to genetikou ak to niekto v rodine ma je pravdepodobne ze to budu mat aj deti alebo vnúčatá....susedovci su takto "postinutí" ... mame vypadli v 35ke a aby tomu predišli...dcére vytrhli ako 14 ročnej a zuby strojčekom posunuli aby nebola medzera..išlo tusim o štvorky horné obidve...a mne napr.v detstve vytrhli uz trvácne zdravé štvorky,lebo mi nemali kde vyrásť očné zuby.dostali prednosť očné, lebo to su najodolnejsie zuby. Vtedy to tak bolo prezentované mojej mame..ale to uz bolo dávno pradávno