Vadilo by vám spraviť si zuby v Turecku?
Vadilo by vám ak by váš chlap chcel si dať spraviť zuby do Turecka ? Podľa mňa ich má pekné, doktorka tvrdila že tie zuby má zdravé. Nemá ani kaz,nič už dlhú dobu. Neviem čo ho to napadlo 😞 vraj ho trápi že nemôže mať také biele zuby a má malú medzeru na predných zuboch. Mne to nevadí. Len on sa už nechce ani smiať a ak sa fotíme tak furt skrýva svoje zuby pritom sa nemá začo hanbiť.
Kamoska bola takto , podobne dovody, mala to krasne a aj ma, ale tie komplikacie co nastali, no vyvalila za to cca 4k , aby to dali tu v BA a Viedni dokopy
@anonym_a89e09 Odkážem🤣Ale ako vieš, kde nie je dopyt, nie je ani ponuka😂 zákon podnikania.
@enmery typujem, že za krátky čas pôjdu s cenami dole. Je veľká konkurencia nielen domáca, ale aj zahraničná a k tomu chudoba.
Za mna je to blazon, ked si chce dat obrusit a olepit keramikou vlastne zdrqve rovne zuby.
Nech si kupi syty cerveny ruz 🤣🤣🤣najrychlejsi a najlacnejsi vybielovac zubov
Budu nove zuby a nova zena. Mozno moje vyjadrenie je uplne uletene, riesia sa zuby, ale...
Ja neviem ste trosku jednoduchší? :.. lebo prepáč, muž sa rozhodne ísť si dať urobiť zuby do Turecka, ale vlastne ani len nepoznáte žiadne iné možnosti … Nevieš čo je fazeta … Čuduješ sa tu nad bielenim, či pomôže ?!? … Viete vôbec čo sú “nové zuby z Turecka?” Tak hádam si najprv zistím čo všetko sa dá urobiť a na nejakom poslednom mieste zvolim ten otrasný umely keramický chrup … Ani fazety mu netreba. Stačí fotokompozitom doplniť medzeru.
V takomto prípade v mi to vadilo. Nech skúsi bielenie alebo fazety. Nevidím dôvod niečo robiť zo zubami hlavne keď sú rovné a zdrave
@anonym_470351 ako dlho to vydrží ?
@anonym_autor teraz čo myslíš biele zuby alebo sada na bielenie? Mám sadu už jeden rok a jednu striekačku ešte v chladničke bielim kedy ma napadne lebo používam len pastu na bielenie je to fakt najlepšia pasta aj chuťovo akú som kedy mala a zuby mám stále biele
@anonym_autor teraz čo myslíš biele zuby alebo sada na bielenie? Mám sadu už jeden rok a jednu striekačku ešte v chladničke bielim kedy ma napadne lebo používam len pastu na bielenie je to fakt najlepšia pasta aj chuťovo akú som kedy mala a zuby mám stále biele
@anonym_470351 aku mas prosim? sadu aj zubnu pastu 🙂
@anonym_470351 aku mas prosim? sadu aj zubnu pastu 🙂
@evkao opalescente ale tu sadu mi vyhotovil zubár na bielenie ale som pozerala že dá sa to kúpiť aj dostupne na eshope len mne boli vyhotovené odtlačky na moje zuby
@anonym_470351 myslím obe, aj biele zuby ako dlho vydržia aj sada ako dlho vydrží
@anonym_autor nie nevadilo by mi to. Sú to jeho zuby, jeho rozhodnutia
@anonym_0966db hej ale svoje má zdravé a rovné. Malá medzera není až taká podstatná. Zas mne tie zuby z Turecka sa vôbec nepáčia veď sú veľmi neprirodzene
Jeho zuby, jeho rozhodnutie. Ale, mám kamarátov zubárov a sú zdesení z toho, koľko ľudí sa ženie za chorobnou belosťou zubov na úkor zdravia. Ak si niekto dá opilovať svoje zdravé zuby a nahodí wc keramiku /vyjadrenie jednej zubárky/, asi nemá všetkých 5 pohromade. Povrchnosť ako sviňa. Ak má zuby zdravé, nech to rieši tu a dá si ich vybieliť. Keď si predstavím muža zuzy plačkovej s jeho wc misou v ústach-veď to je strašidelné.
@enmery veď to. Ako mne sa úprimne tie biele neprirodzene zuby z Turecka nepáčia. Veď ako chápem že chce všetko tip top mať ale ta svoje zuby má krásne, rovné, zdravé. To že nesú úplne biele tak mne to nevadí ale jemu áno 😞
Snehovo biele zuby sú strašne neprirodzene. Chce to mať až takto?
@doriiis až takto nie. On to chce mať biele ale nie žeby to nejako extra žiarilo. Tiež keď som sa ho pýtala ta on musí mať všetko tip top. Dokonca tu malú medzeru medzi zubami ani nevidno ale ta jemu ťažko vysvetliť
@anonym_autor áno pomôže kúp mu opalescente zubnú pastu a keď pôjde ku zubárovi že chce bielit urobia mu odtlačky a na noc sa taktiež dáva opalescente zubný gél a zuby do týždňa má ako perly vlastná skúsenosť
@anonym_470351 dobre super vďaka
Kamoska bola takto , podobne dovody, mala to krasne a aj ma, ale tie komplikacie co nastali, no vyvalila za to cca 4k , aby to dali tu v BA a Viedni dokopy
@kiki68 veď ja sa bojím kvôli tým problémom či náhodou niečo nebude mať. On len vidí tu vidinu pekných bielych zubov ale ta ach.
Za mna je to blazon, ked si chce dat obrusit a olepit keramikou vlastne zdrqve rovne zuby.
Nech si kupi syty cerveny ruz 🤣🤣🤣najrychlejsi a najlacnejsi vybielovac zubov
@eeffka no hej. Veď tie žiarivé biele zuby sú hnusne. To že ich má prirodzene bielo-zlte mi nevadí ale ta on si natom potrpí
V takomto prípade v mi to vadilo. Nech skúsi bielenie alebo fazety. Nevidím dôvod niečo robiť zo zubami hlavne keď sú rovné a zdrave
@sense šak to
Ja neviem ste trosku jednoduchší? :.. lebo prepáč, muž sa rozhodne ísť si dať urobiť zuby do Turecka, ale vlastne ani len nepoznáte žiadne iné možnosti … Nevieš čo je fazeta … Čuduješ sa tu nad bielenim, či pomôže ?!? … Viete vôbec čo sú “nové zuby z Turecka?” Tak hádam si najprv zistím čo všetko sa dá urobiť a na nejakom poslednom mieste zvolim ten otrasný umely keramický chrup … Ani fazety mu netreba. Stačí fotokompozitom doplniť medzeru.
@anonym_9392b4 ja som si o tom nikdy nič nezistovala. Ak mi povedal že chce ísť do Turecka dať si urobiť zuby ta som ostala v šoku keďže ich má pekné rovne
Zuby z turecka vyzeraju otrasne, ako zachodova misa. Ani kvalitou to nie je nic moc
@anonym_autor však pastu si môžeš kúpiť hoci kedy keď dôjde a ten gél sa dáva na každý jeden zub mala guľôčka počas jedného týždňa na noc samozrejme do tej náhrady ja som mala také biele zuby že keď mi zubár robil predný zub tak svoj zub som mala belsi od výplne už to mám jeden rok a stále mám ešte jednu striekacku
@anonym_0966db hej ale svoje má zdravé a rovné. Malá medzera není až taká podstatná. Zas mne tie zuby z Turecka sa vôbec nepáčia veď sú veľmi neprirodzene
@anonym_autor a čo keď ich má zdravé ? Stále je to jeho telo nie tvoje. Proste ho rešpektuj
@kiki68 veď ja sa bojím kvôli tým problémom či náhodou niečo nebude mať. On len vidí tu vidinu pekných bielych zubov ale ta ach.
@anonym_autor treba to konzultovat, je toho teraz velky zasah. Priamo v Turecku bude cca 5 dni a bude kazdy den nastopany anestezami a liekmi proti bolesti. Potom domov a lieky bude brat dalej, nakolko je to bolestive nez to cele sadne. Totiz na to reaguju das a a to more byt dost neprijemne. Kamoska jedla na zaciatku iba presnidavky, stale to cistila. Po asi mesiaci bolo o dost lepsie. Neviem ci toho teraz velky zasah to stoji. Ona chcela rovnako ako on ten Hollywood smile.

@anonym_autor áno pomôže kúp mu opalescente zubnú pastu a keď pôjde ku zubárovi že chce bielit urobia mu odtlačky a na noc sa taktiež dáva opalescente zubný gél a zuby do týždňa má ako perly vlastná skúsenosť