icon

Gynekológ vo Zvolene

vikuus
10. jan 2022

Prosím odporucte Gynekologičku ktorá nezanedbáva svoju prácu a neberie ju na ľahkú váhu.

andrea_prestastna
10. jan 2022

@vikuus mesto?

e1i
10. jan 2022

@andrea_prestastna ved to je forum mesto zvolen tak asi tam. Necitam len prvu vetu

andrea_prestastna
10. jan 2022

@e1sorry som unavena nevsimla som si to

chiluk
11. jan 2022

@vikuus ktorá dr. tieto vlastnosti ma?

jana1521991
19. jan 2022

@vikuus ja odporucam na sliaci v gynpore dr. Kralik..

susy2191
13. feb 2022

@vikuus ja chodím k Dr. Fekiačovej, milá, mladá za mňa super... Prestúpila som k nej od Häringa...

macinka777
17. feb 2022

@susy2191 preco si odisla od haringa? Ordinuje vlastne este?

susy2191
27. feb 2022

@macinka777 ordinuje teda ordinoval pred rokom kedy som k nemu ešte chodila, teraz neviem ale myslím si že áno...
Häring pre mňa možno super odborník keď bol mladší... Ja som odišla hlavne preto že som u neho bola tehotná ako prvorodička a čo som sa neopýtala to som nevedela... Jednoducho to bral už ako na páse, sestrička vždy veľmi milá ani on nebol vyslovene nepríjemný ale pre mňa málo komunikácie... Nehovorím o prístupe po spontánnom potrate... Proste sa to deje a bodka žiadne vysvetľovanie, podpora a ani poriadna kontrola po kyrete...

evelyns
26. jan 2023

@susy2191 ahoj, prosím ťa a kde má ambulanciu? Viem, že pondelky a utorky chodila do ambulancie MUDr. Necpalovej, ale zaujíma ma,či má ambulanciu aj niekde inde. Rada by som k nej, lebo asi moja doktorka už nerobí, vždy ma objednali Max. 2 týždne, ale teraz neviem,čo sa deje, volala som dnes a termín až 5.6.????? To kde sme 🙈 ďakujem za info

susy2191
3. mar 2023

@evelyns ahoj pri malej stanici má amb. Vedľa plynárov Presne tam ako Necpalova ale tá je dlhodobo PN a Fekiacova robí len Po-Str takže toho majú veľa... Ale teda termín na jún je ozaj extrém... Ja som zatiaľ vždy cca do mesiaca dostala termín

evelyns
6. mar 2023

@susy2191 Ďakujem, tak zbytočne som tajne dúfala,že ešte niekde má inú ambulanciu 🤣 tak teda budem čakať 🤷