icon

Je možné doma preradiť kartu MHD?

lubik87
31. jan 2024

Ahojte je možné doma.prehodit kartu ? Máme nfc len. Nevieme nájsť postup a mame info.ze.by sa to.malo dat spraviť aj doma....na stanici je už.len jedna pani a po 4 hodinách cakania to.muz vzdal .... je to.celkom.tragedia takéto zabezpečenie ja som.cakala na začiatku mesiaca cez dve hodiny...ďakujem za info k .veci

lenkahvh
31. jan 2024

dnes na N-ku pisu toto:

Banskobystrický kraj spustí od februára nové prestupné integrované lístky na prímestské autobusy. Zároveň sa končí plošné bezplatné cestovanie, ktorým župa v januári propagovala zavedenie integrovanej dopravy.

Do systému sú zapojení dopravcovia SAD Zvolen a SAD Lučenec, od ktorých si samospráva objednáva a financuje prímestské autobusy. Vlaky ani MHD do integrovanej dopravy zatiaľ nespadajú.

renata1405
31. jan 2024

A to kde čakal 4 hodiny ide to veľmi rýchlo predo mnou bolo 30 ľudí a do 15 minút som bola vybavená.Da sa to urobiť aj doma.Na ich stránke nájdeš pokyny.

lubik87
autor
31. jan 2024

@renata1405 30 ľudí a 15 minút? Vo Zvolene? Sorko ale o tom silno pochybujem :D bola som 8ma a čakala som 2 hodiny :D

ghelena
1. feb 2024

@lubik87
ja som mala 3 karty SAD, ešte platné preukážky,
2 synovia, ja ZŤP.
Všetko cez internet som robila.
Prepojené účty.
Platné.
Dobila som 15€.
Mám to na mojom indikátorovi.
Kredit mi vyrátali 21€. Čo som si včera už nakúpila.
Platné 3 indikátory.
Kredit 15€.
Poslaný ZŤP preukaz a schválený.
Deti dúfam vie vek z kariet. Keďže preukazy platné do 2025.

renata1405
1. feb 2024

@lubik87 tak ja neviem co tam za lemry robili ja ked som bola robili 2 zeny a bola som dnuka 2 minuty vzala op kartu cipla za sekundu vlozila email a to bolo vsetko.Co by robil dnuka 1 clovek 15 minut to netusim.

akvi
1. feb 2024

@lubik87 veď to sprav cez net. Zaregistrujes kartu, dobijes kredit a vybavené.