icon

Koľko stojí potrat na Sliači?

1. apr 2025

Zdravím koľko sa platí potrat na Sliači a ako to tam prebieha?

sense
1. apr 2025

Google napísal že 360e

tanyan
1. apr 2025

Na stránke https://www.gynpor.sk/gynekologia/ je uvedené 360€. Ale pre istotu by som tam zavolala, keďže zverejnený cenník je platný od 1.2.2022.

alickapusinka
1. apr 2025

ja len či nemôže dostať dieťa šancu žiť aby boli šťastný aj iny rodičia

autor
1. apr 2025

@alickapusinka Keby si ho nechám,jeho otec by nedovolil aby som ho dala na adopciu.

really8
1. apr 2025

Tak najprv si leniva poriesit ochranu a teraz pogooglit zakladne info. Super

sissy27
1. apr 2025

@alickapusinka jezisi to je take klise 🙄 ani nevies, ci sa dieta narodi zdrave, ci bude zaujem ho adoptovat, a ked ano, ci naozaj bude stastne dieta a aj adoptivni rodicia… jej maternica, jej tehotenstvo, jej vec a jej rozhodnutie. Len a len jej, nikoho ineho.

autor
1. apr 2025

@really8 Ja som si všetko googlila lenže ceny na internete nemusia zodpovedať aktualite

really8
1. apr 2025

To co ti tu niekto napise tiez nemusi byt pravda. Blik

alickapusinka
1. apr 2025

@sissy27 ved prave preto že nepísala či zdrave alebo nie samozrejme zo zdravotných dôvodov samozrejme áno. Ale len tak že nechce tak su aj iní.A prestan sa do mna navažať autorka nepíše či je chore alebo chce len tak lebo nemôže si ho nechať. Takže asi tak určite by Som nenapisala ked by bolo chore.Autorka nič nepíše lenže koľko to stoji ja píšem a opakujem pre tie menej chapave že ak by to bolo zo zdravotných dôvodov je ine ako len tak.

alickapusinka
1. apr 2025

Och pane bože tažka situácia prečo ved si ho nechaj neskôr budeš ľutovať.Prečo by nemohlo ísť na adopciu otec je obyčajný debil keby bol normalny tak toto nepovie ale necha ho žiť mne s pohľadu matky ktora prisla o jedine dieťa trha srdce.Vždy je nejaka možnosť.TY si stotožnena ísť na ten potrat nie je ti ľúto však si ho nechaj ono nenarodene dieťa sa na svet nepýtalo toto bolo vaše rozhodnutie.A dalej pôjdeš na potrat kde máš zaruku že neskôr ak budeš chcieť mať deti že ich budeš mať.Ak nebudeš môcť dalej otehotnieť budeš sa psychický trapiť.Ja som mala kolegynu mala obdobneho debila išla na potrat s nim sa rozišla našla si muža vzali sa a žiaľ deti už nemohla mať žiadne. Psychický trpi vravela mi že keby sa mala ešte raz môcť rozhodnuť nikdy by to nespravila.Takže nie je to vždy vyhra. A otec sa ako stava k tomu on ťa fakt chce prinutiť ísť na potrat rozmysli si to.Vždy je pomoc aj vtedy ak najmenej čakáš.

maranco
1. apr 2025

Keď máš anonymný pôrod nemusíš uviesť otca ani netreba jeho dovolenie na adopciu.

janai1
1. apr 2025

@alickapusinka akože prečo by mal byť chlap debil lebo by si to dieťa chcel nechať a nie ho dať na adopciu?

kiki68
1. apr 2025

Jeho otec vela nezmoze, ked pojde o anonymny porod.

tiezjedna
1. apr 2025

@alickapusinka prosím ťa, upokoj sa a choď šíriť osvetu tam, kde o ňu stoja. Sú milióny žien, ktoré potrat - len tak, pretože proste mohli - podstúpili, žiadne svedomie ich nezožralo, vyhodnotili to ako správne rozhodnutie pre daný moment, ďalšie deti mali potom bez problémov a žijú šťastne a spokojne.
@autorka urob tak, ako ty uznáš za vhodné. Je to len tvoje rozhodnutie. A toho debila pošli svinským krokom vieš kam.

alickapusinka
1. apr 2025

@tiezjedna daj si pohov.Mna nezaujíma či TY budeš stať na hlave a spievať Rozsovu hymnu či sa budeš strkať politikom do zadku.Mna TY nespominaj.Nikto sa ťa nič nepýtal.Tak si daj kľud a nohy v teple a nerob zo seba to čo nie si.

moonlight1210
1. apr 2025

@alickapusinka “to nenarodene dieťa sa na svet nepýtalo”
Tak preco ho teda nutit sa narodit a tu byt? 🙂

tiezjedna
1. apr 2025

@alickapusinka ty o čom melieš? Od potratu k politike? Ti už kompletne hrabe?

la_dolce_vita
1. apr 2025

@alickapusinka a teba sa niekto pytal na nazor na potraty? Precitaj si este raz nazov temu a hlavne sa ukludni.

miggy
1. apr 2025

Autorka, ja len že drž sa ❤️ určite to nie je ľahké rozhodnutie, určite sama so sebou bojuješ. Ale som si ista, že akokoľvek sa rozhodneš, rozhodneš sa najlepšie pre tento moment. Veľa síl posielam.

anna777115
1. apr 2025

@maranco No, nie je to tak celé pravda, lebo šesť týždňov po anonymnom pôrode si to môže rodička rozmysliet a dieťa žiadať. A nie len matka ale aj otec alebo starý rodičia si môžu narokovat na dieťa. Až po šiestich týždňoch sa všetky doklady posielajú do poisťovne a tam sa všetko skartuje

autor
2. apr 2025

@miggy ďakujem

sissy27
2. apr 2025

@alickapusinka ved a ako ma autorka vediet, ci sa jej narodi dieta zdrave??
A ta nechapava si tu ty - ona sa pytala na cenu a priebeh, nie na tvoj nazor na JEJ ROZHODNUTIE. To vazne nikoho nezaujima.

procrastique
2. apr 2025

Ak chceš zavolam tam a spýtam sa na aktuálnu cenu

autor
2. apr 2025

@procrastique Ak by ste bola taká zlatá. Ja sa aj celkovo hanbím za to ako to celé je. Ja aj chcem ale ja si to dieťatko nechať nemôžem. Lebo som s nim krátko a mám obavy. Stále sa hádame za iné ženy a to sme ozaj krátko spolu. A nechcem ostať sama na dieťa.

gabika.svet
3. apr 2025

Ahoj určite sa rozhodni ako to cítiš hlavne ty a nikto iný. Poznám pár žien, ktoré podstúpili potrat aj pred 30rokmi a každá mala šťastie a otehotnela. Ale poznám aj tie čo ostali samé ale mali okolo seba dobrú rodinu kamarátov, ktorý pomáhali a dnes tie deti sú akýmsi ich pohonom v živote, že nebyť ich by im bolo ešte ťažšie bez nich. Sú rôzne životy. Ale ak si ho teraz nemôžeš nechať a nebodaj sa narodí s dákou diagnózou čo v dnešnej dobe má pomaly každé 3-4dieťa myslím že by si mala dvojnásobný kríž na sebe nielen choré dieťa a nechcené ale aj debila a myslím že vzťahu by už vôbec nepomohlo choré dieťa a nejaké ženské tvojho priateľa by bol už ten najmenší problém v živote ktorý by si musela riešiť. Držím ti palce, aby si našla toho pravého, s ktorým budeš šťastná v očakávaní bába tak ako jedna moja známa čo prežívala niečo podobne a podstúpila potrat ale zároveň urobila hrubú čiaru za debilom, dnes má super chlapa super decká krásnu rodinu.

autor
4. apr 2025

@gabika.svet ďakujem za podporu

anonym_c91bcd
9. okt 2025
@anonym_autor

@gabika.svet ďakujem za podporu

@anonym_autor ahoj bola si? Môžem ti napisat?