MDDr. Bohdan Longauer - Zvolen
Zdravím, prosím Vás chcela by som sa opýtať ak niekto chodíte k pánovu dr Bohdanovi Longauerovi vo Zvolene (zubar), či by ste mi vedeli napisat aky je. Aj pristup k pacientom aj cenovo. Nechcem platit za obyčajnú vložku kt mi stále vypadne v mesiaci aj 3x ked idem k svojmu zubarovi po 50€. Ďakujem vopred za odpovede
@ninusa221 ja som bola zatial len na vstupnej prehliadke 🙂 nechcela som si robiť názor na základe jedného videnia sa s nimi ale pôsobili milo
Neviem poradiť, ale chodili sme spolu na stretnú a je fakt super milý a empatický. Teda tak si ho pamätám
Do ambulancie dr. Longauera som prišiel s malou dušičkou a viac menej zmierený že zub pôjde von. Doktor mi zub zachránil. Patrí mu moja vďaka....oproti iným zubárom ľudové ceny, ťahal mi zo zuba nervy povedal mi o čo sa jedná, dal mi na výber či chcem zub von alebo ho zachrániť.... platil som tri krát po 50 eur..... u nemenovanej zubarky kde som bol predtým som za niečo podobné platil cez 300 eur
@stefangolian to je super. Mne by mal tiez nervy vyberat. A trosku som sa bala kolko budem platit lebo u minuleho zubara som za obycajnu vlozku platila cca 52 eur a musela som ist 2x lebo mi vypadla. Samozrejme mi vypadla aj druha. Uz som tam nesla. Mne by mal plombu davat tqk dufam ze tam nenecham celu matersku 😀😀
@luckahakelova fúha to ste chodili k teda peknému zubarovi u dr. Longauera som platil za plombu 40 eur- vravel že tolko je za každu plombu u neho a to mi dorábal teda takmer cely zub, čo je oproti ostatným narovinu málo, u zubarky na rovnakej chodbe ako on som platil vždy za plobmu 90-100 eur a to mi vyletala do dvoch týždnov....zachránil mi zub + ludové ceny + vysoká kvalita= len odporúčam
@stefangolian u Čajkovej čo bola predtym tak som za zub platila vzdy okolo 20 cky.🙈škoda že odišla…
@ninusa221 ja som sa dostal k longaverovi skrz ženu že bola už jeho pacientka a nikdy neplatila u čajkovej menej ako 30 eur za plombu a to chodila k čajkovej od svojich 15 -16tich. Akurát sa o tom bavíme. že u kaderníčky vždy nechá cez 60 eur za zafarbenie.... 20 eur je nereálne u zubara možno v roku 2007, dobre ste ma pobavili....
@stefangolian okolo dvacky takže 20-25 cca nič horsie ako trhanie zubu mi nerobila.
Bola som u neho trhal mi zub platila som 51€ a za plombu 40€ je uplne užasny vobec ma nič nebolelo aj super prístup. Len sestrička si to von nevie zorganizovať a ako bolestivá som tam čakala 3 hodiny…
Úžasný lekár najma ak to porovnam po skusenostiach s inymi doktorkami zachranil mi po nich zuby. Slusny ferovy pristup, vsetko mi vysvetlil ukazal aj na rentgenoch. Ceny primerane nie premrstene ako inde. klobuk dole
Dobry den , aj tymto sposobom by som chcela podakovat doktorovi Longauerovi za zachranu zuba potom co mi moja pani zubarka povedala ze jedinym riesenim , uz je len jeho vytrhutie. Zubok uz viac ako rok funguje bez problemov , hnis zmizol a nemusim riesit mostik. Profesionalny pristup, oproti mojej zubarke polovicna cena , cakacia doba len do 4 tyzdnov. Vsetko bezbolestne s citom. Pozdravujem
Som na invalidnom dôchodku prace neschopná onkologická pacientka ,po chemoterapii som spadla na schodoch pri paneláku a zlomila si dva predné zuby jednotky ,myslela som ze idu von a ze skoncim ako štrbana. Môj invalidný dôchodok je 420 eur, žijem sama a ledva vyžijem. PAN DOKTOR LONGAUER mi urobil na obazuby krasne porcelanove korunky ZADARMO, vôbec som to nečakala. Zubarka ku ktorej som chodila chcela 750 eur. PAN DOKTOR LONGAUER DAKUJEM VAM
@luckahakelova Tento týždeň som sa bola opýtať, či berie. Zobral ma aj so synom, bývalá zubárka išla do dôchodku a prevekslovala nás do Hdentu na Rákoši. 400€ za zub plombovanie + krčok!!!! Tak to teda nie!!!
A to Vám poviem, že som ešte tento rok 2024 platila u mojej bývalej za KAŽDÝ zákrok 7,50€ celé roky. Dobré čítate sedempäťdesiat, plomba biela. Preventívka a odstraňovanie zubného kameňa v nej zadarmo! Živicová korunka 20 €.
Tak mi povedzte, keď toto dokáže jeden, platí si prenájom priestorov, sestričku, materiál a druhí zapýta 400€, tak je podľa mňa nenažratý až strach.
Kde sme sa to dostali?
@sedliacka1 ale to mýslíte urcite 400 € v H DENTAL vsak? U Longauera sa platí za plombu okolo 55-60 eur. LONGAUER MA ZA PLOMBU 55-60€
@vivienao ano, v H dental. Preto som z tade odisla. Nekradnem, aby som tolko platila.
@luckahakelova pan doktor je jeden úžasný dobry,plný citu a pochopenia človek 😇ešte som nestretla tak vnimaveho a privetiveho doktora ,ceny ma super, aj vybavenie, a mne veľmi pomohol, odporúčam každému" pacientovi- bojkovi" takehoto stomatológa 😊😇☺
@luckahakelova pan doktor je jeden úžasný dobry,plný citu a pochopenia človek 😇ešte som nestretla tak vnimaveho a privetiveho doktora ,ceny ma super, aj vybavenie, a mne veľmi pomohol, odporúčam každému" pacientovi- bojkovi" takehoto stomatológa 😊😇☺
@domcek264 dobrý deň, ja idem k pánovi doktorovi na mostík. Je dosť možné že u neho zostanem ako jeho pacientka lebo môj zubár mi mostík nacenil veľmi draho a neviem či bude mať pochopenie že si ho chcem dať urobiť inde. Chcem sa preto opytat aký cennik ma pan doktor aktualne. Napriklad za plombovanie. Ďakujem
@domcek264 dobrý deň, ja idem k pánovi doktorovi na mostík. Je dosť možné že u neho zostanem ako jeho pacientka lebo môj zubár mi mostík nacenil veľmi draho a neviem či bude mať pochopenie že si ho chcem dať urobiť inde. Chcem sa preto opytat aký cennik ma pan doktor aktualne. Napriklad za plombovanie. Ďakujem
@slniecko87 biela plomba 60 e platim. Minuly týždeň. Bez anestezy. Cennik nemá vyložený, je na poziadaníe v ordinácii. Idem si davat robit vrchne zuby na zbrusovane, jeden zub cca 200-250€. Docasna nahrada 300 e. Toto viem zatial. Dentálna hygiena 40-60€.
@slniecko87 prijíma nových pacientov? A nevieš, či pracuje aj s mikroskopom?
@slniecko87 prijíma nových pacientov? A nevieš, či pracuje aj s mikroskopom?
@janka1011 čo ja viem tak neprijíma.
@slniecko87 biela plomba 60 e platim. Minuly týždeň. Bez anestezy. Cennik nemá vyložený, je na poziadaníe v ordinácii. Idem si davat robit vrchne zuby na zbrusovane, jeden zub cca 200-250€. Docasna nahrada 300 e. Toto viem zatial. Dentálna hygiena 40-60€.
@sedliacka1 moj zubar mi nacenil jednu korunku na 400€ … takze cely mostik 1200€+ anesteza, skeny, docasna nahrada… dokopy 1370€ 🤦🏼♀️
@sedliacka1 moj zubar mi nacenil jednu korunku na 400€ … takze cely mostik 1200€+ anesteza, skeny, docasna nahrada… dokopy 1370€ 🤦🏼♀️
@slniecko87 ale to nie u dr. Longauera však?
@slniecko87 ak je to zirkón, tak to asi všade je cena 400. Potom trochu lacnejšia je keramika.

No ujo vravel že velmi príjemný a aj sestrička ale bol len na preventivke tak nič neplatil.. chodime tam cela rodina ale ešte nikto nebol. 😅