Skúsenosti s Aprogen Zvolen
Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s Aprogen Zvolen? Ako prebieha výučba (vraj sú v zmiešanej skupine s klasickými deťmi).. Zaujímalo by ma, aký prístup majú učiteľky, či naozaj je to o tom, že sa snažia rozvíjať tie deti alebo je to +- akoby len zárobková činnosť a podobne.. Či ste neoľutovali, že ste dieťa nedali do bežnej s individuálnym prístupom a či ste niekto neodhlásili po čase dieťa, lebo sa Vám niečo nepozdávalo. Ďakujem
My mame syna v Aprogene. Síce v Prievidzi, ale malo by to byt v podstate rovnaké. Je 6. Nemenila by som. Špeciálne teraz, keď je online vyučovanie. Je ich v triede menej. Dcéru by sme tam tiež chceli dať. Ak spraví skúšky..... Inak spočiatku som mala predsudky voči tejto triede.
Sem sa pripnem, syn tam, ak sa nic nezmeni, nastupuje v septembri. Tiez som zvedava, ale z viacerych zdrojov viem, ze integracia nadanych deti spolu s beznymi detmi sa im osvedcila. Bola by som rada, ak by napisal niekto s osobnou skusenostou.
Osobne si myslim, ze integracia v beznej triede na inej skole nebude natolko efektivna. Predsa tu by bolo 5-6 nadanych deti spolu a spolu by sa pekne tahali. Takisto ucitelky su skusene a vedia s tymito detmi pracovat. Teda aspon dufam ☺️
Co viem, vyborny aprogen je aj v BB.
Nemám osobnú skúsenosť, ale počula som, že vo Zvolene funguje Aprogen len na prvom stupni, potom sú deti začlenené do klasických tried. Vraj majú potom problém so začlenením sa. Neviem, či sa na tom niečo zmenilo. Budem rada, ak sa dozviem, ako to funguje, kvôli dcérke.

viem že sa tam dost robia projekty a maju dost rokov za sebou, to doslova ako sadnu uč alebo trieda kolektív
v zmiešanej triede ak maju čast vyučovanie je to len pre tie deti dobre, da sa ist aj rychlejšie aj pomalšie zaleží od temy
uprimne najbližie potom máš len bansku štiavnicu bakomy nič lepšie v okoli nemaš