Skúsenosti s pôrodnicou vo Zvolene -nadštandardné izby
Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať rodila niektorá z vás v pôrodnici vo Zvolene, v posledných týždňoch, prípadne mesiacoch? Viem že sa tam toho dosť veľa prerábalo a ešte aj prerába ale ako je to s nadštandardnými izbami? Keď som v roku 2023 rodila dcérku bola som na jednotkovom nadštandarde, sú aj tie aktuálne k dispozícii? Ďakujem za odpoveď 😊❤️
Ahoj, síce ti neviem odpovedať na tvoje otázky, tiež ma čaká vo februári tretí pôrod vo Zvolene, ale na poslednom sone čo som hovorila s pani doktorkou mi povedala že jednolôžkových nadštandardných izieb je dosť. Tak dúfam, že bude voľná keď budem rodiť 🙏
@paulinarm ďakujem veľmi pekne za informáciu 😊 mňa pôrod čaká až na konci marca alebo začiatku apríla a aj napriek tomu, že už to bude môj druhý pôrod a druhé bábätko, tak mám nejako potrebu riešiť veci v predstihu lebo človek nikdy nevie

Ahoj, síce ti neviem odpovedať na tvoje otázky, tiež ma čaká vo februári tretí pôrod vo Zvolene, ale na poslednom sone čo som hovorila s pani doktorkou mi povedala že jednolôžkových nadštandardných izieb je dosť. Tak dúfam, že bude voľná keď budem rodiť 🙏