icon

Skúsenosti s prepustením a návštevami v pôrodnici Zvolen

mischelin2708
10. dec 2024

Ahojte chcela by som sa opýtať ako to chodí v pôrodnici vo zvolene , konkrétne na to po koľkých dňoch vás prepustili domov ak ste mali bezproblémový pôrod a aj s bábom bolo všetko v poriadku , pre mňa je utrpenie byť v nemocnici a niekde som sa dočítala že púšťajú aj po 48 hodinách tak by ma zaujímalo či je to pravda . Zaujímalo by ma tiež či je možné aby bol manžel so mnou po celú dobu alebo len na sále poprípade ak ste mali nadštandardnú izbu pustili ho za vami na izbu ?

vevebono
10. dec 2024

Všade by mali platiť tie isté pravidlá. Na nadstandard mal manzel prístup kedykoľvek, dokonca aj deti mi vodil. Po 48hodinach sa môžeš vypýtať, ale babatko aj ty musíte byť ok. Mňa nepustili, lebo mala vyššiu hodnotu bilirubinu

nin12345
Autor odpoveď zmazal
nin12345
Autor odpoveď zmazal
luteam
13. dec 2024

@mischelin2708 bohuzial neviem ako inde ale v zv dost dlho drzia ked sa im co i len drobnost na babatku nezda...ale co sa tyka navstev je to uplne v pohode pustaju

luteam
13. dec 2024

@mischelin2708 ale celu dobu tam nemoze byt nema tam kde spat nemaju rodinne izby ak si toto myslela

julianadezorzova
21. dec 2024

@mischelin2708 babetko potrebuje 3x24 od času porodu mne to povedali takto rodila som v apríli

kvetka2611
8. apr 2025

Ahojte chcela by som sa informovať ohľadom zvolenskej pôrodnice ako to funguje po cisárskom reze kedy ti dajú dieťa
Alebo aj v BB aké to tam je po rekonštrukcii