TOT páska
Ahojte o týždeň ma čaká operácia v Gympor Zvolen chcela som sa spýtať či máte skúsenosti ako to prebiehalo koľko ste tam boli či to moc bolí? .... Dosť sa začínam báť Ďakujem za všetky odpovede
@celesta17 ahoj, áno - pokiaľ sa nejakým spôsobom neuvoľní, čo by sa mohlo zrejme stať v nejakom raritnom prípade... dvíhaní veľmi ťažkých vecí nad 20 kg...tak mi doktor povedal. Zatiaľ mi funguje, na to čo má, a bola som minulý týždeň na ďalšej kontrole a povedal, že už môžem robiť všetko, aj plávať, saunovať , bežný šport a námaha. U mňa sa to dlhšie hojilo a stále som opatrnejšia aj pri sexe ... nebolestivý styk až po 2 mesiacoch, ale asi bude závisieť aj od polohy.
Ahojte žienky…pridávam sa k tejto našej skupinke , hoci zákrok ma ešte len čaká zhruba o mesiac. Už dvakrát som to vzdala, ale momentálne som odhodlaná podstúpiť operáciu . Môj problém je samovoľný únik moču nielen pri kýchaní a behaní, ale aj pri normálnych činnostiach a chôdzi. Chcem sa poďakovať za povzbudivé slová v diskusii, veľmi sú dôležité pri rozhodovaní sa. Dúfam, že aj ja sa budem môcť pochváliť úspešným zákrokom a presvedčiť ostatné váhajúce dievčatá. Mojim veľkým strachom je anestezia a vylezenie na kozu…držte palce
@rusninlc musela som si posunut termin, lebo som si zle vyratala menzes a mala by som ho asi 4 dni po zakroku,co teda mi neprislo uplne vhodne🙈 a dali bohuzial termin az na 26.2. Ale teda uz verim ze to neodsuniem dalej. Uz sa na to tesim. Jak som sa roky bala, teraz sa neviem dockat🙈
A pridavam sa k adkamal..fakt aj ja som rada ze aspon tu na konovi sa o tom diskutuje, resp.si mozme vymenit dojmy, lebo je to tak osemetna tema a teda okolo mna tym netrpi nik, a to mam kopec kamaratiek okolo seba. A nebyt povzbudivych slov dievcat zien..tak veru bych asi dalej vahala..
@memeska79 ahoj, no mám už po😊…veľmi sa teším, že som neušla z recepcie, zahnala strach a stres a dotiahla to do úspešného konca. Ešte je veľmi skoro hodnotiť výsledok zákroku, ale myslím, že zakašlať a kýchnuť bez cvrknutia je super. Samotný zákrok prebehol rýchlo a prebudenie do reality sa dá vydržať. Mňa čo bolelo boli drobné ranky v trieslach a trošku bedrá. Chcem povzbudiť vás všetky, aby ste sa nebáli a neváhali nad zákrokom🤔…nikomu nie je príjemné behať s intimkou a obmedzovať sa pri športovaní, tancovaní a krížiť nohy pri zakašlaní…😉…držím všetkým palce✊
Baby mate skusenosti s operaciou v Piestanoh Lauros? Prepačte mi za rokopis som cudzinka,dakujem
Žienky som tu s otázkou na Vás…mám dva týždne po zákroku a včera po malej potrebe som si nahmatala niečo ako stehy, alebo sa mi uvoľnila Mirena…nechcem robiť paniku, inak je všetko v poriadku…neviete ako je so stehmi? Ďakujem za odpovede
Žienky, ktorá má už za sebou operáciu tot pásky, ako sa vám darí? Ďakujem
@sovva
Ja som 5 tyzdnov po..a zatial dobre..a musim povedat ze prve momenty po OP boli tiez vselijake..ale asi nikdy som necitila taky rychly progres v zotavovani sa..ako kazdym dnom po tej paske (niezeby som bola tolkokrat operovana😄), ale proste ma to prekvapilo, ako kazdym dnom naozaj lepsie. Aj ked ak to tak niekto nema, tiez je to ok, len treba byt vtedy asi trpezlivejsi🙈
Ja akoze este by som nemala,ale uz sa pomaly rozpohybovavam, je tazke to krotit, kedze uz aj pocasie aj telo dovoli🙂
Ahojte, ja idem na tot pasku tiež do Ilavy, 9.5.2024. Ja som sa zabudla aj doktora spýtať či sa to vykonáva v celkovej anestéze? Prosím vás PN vám vystavuje všeobecný lekár? Koľko ste cca boli doma po operácii? Mám aj obavy, ale zas sa aj teším že sa môj problém snáď vyrieši😉
@bublinka911 ahoj. Áno v celkovej anestézii, asi pondelok vám bude sestrička telefonovať a všetko vysvetlí, povie čo treba priniesť a pod. Mne dal PN všeobecný. Personál v Ilave veľmi milí
@bublinka911 mna v stredu operovali..do nedele som sa setrila a od pondelka som pracovala ale len v ramci homeofficu. Zavisi od toho aku mas pracu. Po tom som po dalsom tyzdni uz vedela ist aj do prace. Ale teda ja mam nenarocnu administrativu..
@sovva ďakujem za info😉
Tak už len dúfať, že všetko prebehne tak ako má.
@memeska79 ahoj, dakujem za info. Ja tiež pracujem v administratíve., ale aj tak je to asi individuálne.....už len aby to dobre dopadlo😉
Ahojte baby vedeli by ste mi poradiť čo všetko so sebou zobrať budú mi dávať tot pásku v Sliači a nemám to k bydlisku blízko a tvrdili mi že keď prídem hneď ráno , výpovede idem domov ,, tak neviem vo so sebou zobrať ďakujem

@rusninlc dakujem za info🙂 ja som to trosku poplietla. S tym, ze cca. 2mesiace po zakroku sa treba setrit, som ratala. Ja som skuor myslela, po tej rekonvalescencii, ci su tipy aktivit alebo sportov ktore su aj po zahojeni pasky zakazane🙈