icon

TOT páska

matulindaaa
12. mar 2023

Ahojte o týždeň ma čaká operácia v Gympor Zvolen chcela som sa spýtať či máte skúsenosti ako to prebiehalo koľko ste tam boli či to moc bolí? .... Dosť sa začínam báť Ďakujem za všetky odpovede

memeska79
9. dec 2023

@rusninlc dakujem za info🙂 ja som to trosku poplietla. S tym, ze cca. 2mesiace po zakroku sa treba setrit, som ratala. Ja som skuor myslela, po tej rekonvalescencii, ci su tipy aktivit alebo sportov ktore su aj po zahojeni pasky zakazane🙈

celesta17
29. jan 2024

@rusninlc ahoj a ta operácia tá páska to je už navždy? Natrvalo vyriešený problém?

rusninlc
29. jan 2024

@celesta17 ahoj, áno - pokiaľ sa nejakým spôsobom neuvoľní, čo by sa mohlo zrejme stať v nejakom raritnom prípade... dvíhaní veľmi ťažkých vecí nad 20 kg...tak mi doktor povedal. Zatiaľ mi funguje, na to čo má, a bola som minulý týždeň na ďalšej kontrole a povedal, že už môžem robiť všetko, aj plávať, saunovať , bežný šport a námaha. U mňa sa to dlhšie hojilo a stále som opatrnejšia aj pri sexe ... nebolestivý styk až po 2 mesiacoch, ale asi bude závisieť aj od polohy.

rusninlc
29. jan 2024

@memeska79 tak ako ? už to máš za sebou, rozhodla si sa pre operáciu ?

adkamal
31. jan 2024

Ahojte žienky…pridávam sa k tejto našej skupinke , hoci zákrok ma ešte len čaká zhruba o mesiac. Už dvakrát som to vzdala, ale momentálne som odhodlaná podstúpiť operáciu . Môj problém je samovoľný únik moču nielen pri kýchaní a behaní, ale aj pri normálnych činnostiach a chôdzi. Chcem sa poďakovať za povzbudivé slová v diskusii, veľmi sú dôležité pri rozhodovaní sa. Dúfam, že aj ja sa budem môcť pochváliť úspešným zákrokom a presvedčiť ostatné váhajúce dievčatá. Mojim veľkým strachom je anestezia a vylezenie na kozu…držte palce

rusninlc
31. jan 2024

@adkamal neboj sa toho, je to 15 minút v narkóze, cca 30 minút aj s prípravou

memeska79
31. jan 2024

@rusninlc musela som si posunut termin, lebo som si zle vyratala menzes a mala by som ho asi 4 dni po zakroku,co teda mi neprislo uplne vhodne🙈 a dali bohuzial termin az na 26.2. Ale teda uz verim ze to neodsuniem dalej. Uz sa na to tesim. Jak som sa roky bala, teraz sa neviem dockat🙈
A pridavam sa k adkamal..fakt aj ja som rada ze aspon tu na konovi sa o tom diskutuje, resp.si mozme vymenit dojmy, lebo je to tak osemetna tema a teda okolo mna tym netrpi nik, a to mam kopec kamaratiek okolo seba. A nebyt povzbudivych slov dievcat zien..tak veru bych asi dalej vahala..

adkamal
28. feb 2024

@memeska79 ahoj, chcela som sa opýtať, či už máš teda po a ako si to zvládla. Ja

adkamal
28. feb 2024

@memeska79 ja sa chystám ráno a už ma chytá panika🫢…nie, neujdem a budem ostatné informovať a povzbudzovať…držte✊

memeska79
1. mar 2024

@adkamal mne to museli prelozit na 13.3., mala som chytene dutiny, silnu nadchu..a teda asi nevhodne ist do narkozy. Ale teda verim ze 13.3. to uz klapne. Drzim moc palce a ozvi, moc som zvedava na tvoje pocity. A teda dufam ze uz mas stastlivo po a stav je znesitelny🫣

adkamal
1. mar 2024

@memeska79 ahoj, no mám už po😊…veľmi sa teším, že som neušla z recepcie, zahnala strach a stres a dotiahla to do úspešného konca. Ešte je veľmi skoro hodnotiť výsledok zákroku, ale myslím, že zakašlať a kýchnuť bez cvrknutia je super. Samotný zákrok prebehol rýchlo a prebudenie do reality sa dá vydržať. Mňa čo bolelo boli drobné ranky v trieslach a trošku bedrá. Chcem povzbudiť vás všetky, aby ste sa nebáli a neváhali nad zákrokom🤔…nikomu nie je príjemné behať s intimkou a obmedzovať sa pri športovaní, tancovaní a krížiť nohy pri zakašlaní…😉…držím všetkým palce✊

memeska79
1. mar 2024

@adkamal jaaaj tak to som rada za teba😉 to je super, ze si to takto dala🙂

lenka17891
8. mar 2024

Baby mate skusenosti s operaciou v Piestanoh Lauros? Prepačte mi za rokopis som cudzinka,dakujem

sovva
9. mar 2024

@memeska79 ja tiež čakám na operáciu... doktor povedal že menzes tomu nevadí že odsaju menstruacnu krv. Že idú operovať iné..nie maternicu. Prišlo mi to zvláštne...tak uvidím ako mi to výjde s menzesom...

rusninlc
10. mar 2024

@sovva asi je to na lekárovi, ja som tiež myslela, že menzes vadiť nebude a v Gynpore som ho mať nemohla, odkladala som 3 x termín lebo mi haproval

sovva
10. mar 2024

@rusninlc ja mám termín v Ilave...tak som zvedavá ako to celé dopadne.

sovva
Autor odpoveď zmazal
adkamal
13. mar 2024

Žienky som tu s otázkou na Vás…mám dva týždne po zákroku a včera po malej potrebe som si nahmatala niečo ako stehy, alebo sa mi uvoľnila Mirena…nechcem robiť paniku, inak je všetko v poriadku…neviete ako je so stehmi? Ďakujem za odpovede

sovva
18. apr 2024

Žienky, ktorá má už za sebou operáciu tot pásky, ako sa vám darí? Ďakujem

rusninlc
18. apr 2024

@sovva ahojko, ja už od operácie 6 mesiacov - a robím už úplne všetko v pohode, už vyskúšaný aj bicykel, od tohto mesiaca začínam cvičiť s osobným trénerom - chcem konečne zapracovať na sebe, keďže doteraz to bol problém kvôli strachu z úniku moču ...

sovva
19. apr 2024

@rusninlc ja som to podstúpila včera. Neskutočné bolia nohy, ale dnes je to už o niečo lepšie. Dúfam že to splní očakávanie a nebudú žiadne problémy.

memeska79
20. apr 2024

@sovva
Ja som 5 tyzdnov po..a zatial dobre..a musim povedat ze prve momenty po OP boli tiez vselijake..ale asi nikdy som necitila taky rychly progres v zotavovani sa..ako kazdym dnom po tej paske (niezeby som bola tolkokrat operovana😄), ale proste ma to prekvapilo, ako kazdym dnom naozaj lepsie. Aj ked ak to tak niekto nema, tiez je to ok, len treba byt vtedy asi trpezlivejsi🙈
Ja akoze este by som nemala,ale uz sa pomaly rozpohybovavam, je tazke to krotit, kedze uz aj pocasie aj telo dovoli🙂

sovva
20. apr 2024

@memeska79 ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Keď sa smiem spýtať pri močení cítite sťaženie, alebo že musíte vynaložiť nejaký väčší tlak? Či všetko ako bolo predtým. Ďakujem

memeska79
20. apr 2024

@sovva je to inee..ale to pisu vsetky baby..treba len si dat viac casu..ide to pomalsie..a je to prosto ine..ale nejak extra tlak nevynakladam myslim🙂 mozno trosku na konci.

bublinka911
21. apr 2024

Ahojte, ja idem na tot pasku tiež do Ilavy, 9.5.2024. Ja som sa zabudla aj doktora spýtať či sa to vykonáva v celkovej anestéze? Prosím vás PN vám vystavuje všeobecný lekár? Koľko ste cca boli doma po operácii? Mám aj obavy, ale zas sa aj teším že sa môj problém snáď vyrieši😉

sovva
21. apr 2024

@bublinka911 ahoj. Áno v celkovej anestézii, asi pondelok vám bude sestrička telefonovať a všetko vysvetlí, povie čo treba priniesť a pod. Mne dal PN všeobecný. Personál v Ilave veľmi milí

memeska79
21. apr 2024

@bublinka911 mna v stredu operovali..do nedele som sa setrila a od pondelka som pracovala ale len v ramci homeofficu. Zavisi od toho aku mas pracu. Po tom som po dalsom tyzdni uz vedela ist aj do prace. Ale teda ja mam nenarocnu administrativu..

bublinka911
21. apr 2024

@sovva ďakujem za info😉
Tak už len dúfať, že všetko prebehne tak ako má.

bublinka911
21. apr 2024

@memeska79 ahoj, dakujem za info. Ja tiež pracujem v administratíve., ale aj tak je to asi individuálne.....už len aby to dobre dopadlo😉

simaleja
9. aug 2024

Ahojte baby vedeli by ste mi poradiť čo všetko so sebou zobrať budú mi dávať tot pásku v Sliači a nemám to k bydlisku blízko a tvrdili mi že keď prídem hneď ráno , výpovede idem domov ,, tak neviem vo so sebou zobrať ďakujem