icon

Vlaky Zvolen - výluky a prestupy

presyteny_20002
7. apr 2025

Čaute baby, ja som úplne na nervy, dnes som išla, po dlhom čase na vlak do Zvolena, konečne som si chcela výjsť a urobiť si so svojim chlapom romantický výlet, no dobre moc romanticky, to nevyznieva ale to čo som zažila v dnešnom vlaku otras, 7 prestupov a najmenej 2 výluky. Ja sa nebudem srať, nabudúce pôjdem autom. Pre info: Sami čierny úchyly boli vo vlaku obťažovali, ženy, teenagerov, a vyhrážali sa že pozabijajú atď.... Niečo hrozné. Také su naše slovenské posraté železnice. Nabudúce idem autom. Bodka. Čiernym afroameričanom by mal byť vstup do vlaku zakázaný a mam info že takáto skupinka chodí už desať dni vo vlakoch. Chrante vase deti. A nechodte tymi posratymi vlakmi. Išla som s Galanty milion prestupov do Zvolena aby som sa tam vôbec dostala. Dobre odrbávaju v tych vasich aplikaciach boze. Hlavne ze len jeden prestup a nakoniec 7 alebo 8. Neberte ma za hysterku ale mam pravo byt hystericka

janai1
7. apr 2025

@presyteny_20002 to si akými vlakmi cestovala so 7 prestupmi?

januska12323
7. apr 2025

Nepreháňaj

patka06
7. apr 2025

preháňaš poriadne.
Cesta vlakom nie je žiadny horor, ako tu opisuješ

isis234
7. apr 2025

@presyteny_20002 raz som šla z Banskej Bystrice do Trnavy. Neskorším autobusom zo Zvolena. Autobus ma nezobral, vraj má už plné. Tak vlakom. Prestup po pár zastávkach, šli sme slimačím krokom , autobusom nejakých 20 minút, potom prestup na vlak - smer Bratislava. Bála som sa, že v Galante nestihnem spoj do Trnavy. Našťastie vlak čakal. Tiež som si povedla, že vlakom zo Zvolena už nikdy nepôjdem.
Vo vlaku sa niekto vyzul- smrad akoby sa týždeň neumýval. Písala som na druhý deň na železnice, že sa hrozne cestuje. Pridali sa viacerí, tiež kritika.
Mala by si tiež napísať sťažnosť.. ako si to tu opísala... na Ministerstvo dopravy. Nech vedia, že viacerým takéto cestovanie nevyhovuje.

viestta
7. apr 2025

To je tvoja chyba, ze si sa vopred neinformovala. Informacie o vylukach a nahradnej doprave s bezne dostupne na internete. Takze ak si si to nenastudovala, je to tvoja chyba. A vies preco su vyluky? Nie preto aby nejaku premotivovanu histerku nastvali, ale preto aby tie zeleznice konecne vyzerali tak ako v 21. storoci maju vyzerat a zacali ich konecne opravovat.

ninusa221
7. apr 2025

Som zo zv a nechodím vlakom nikde lebo je to za mňa strašne zdĺhavé aj na ten smer BA milion prestupov keď môžeš byt busom za hodku v NR napríklad miesto 4 hod.

patka06
7. apr 2025

@ninusa221 Zvolen - Nitra za autobusom za hodku??
Ja ak si mám vybrať, tak radšej vlakom, aj keď je cesta možno časovovo trochu dlhšia - je vlak pohodlnejší - predýcham aj výluky,tie sú len dočasné

skeblicka777
7. apr 2025

Klameš 😆, vlak z Galanty do Zvolena má prestupy aktuálne dva kvôli výluke. Jeden je v kozarovciach, kde nastúpiš na autobus, vystúpiš v novej Bani a odtiaľ ide ďalej Zvolen 😉. Túto trasu som absolvovala pred dvoma týždňami s 2 ročným chlapcom a nikto nás neobťažoval
@patka06 táto výluka trvá už dlho alebo len ja som mala smolu, vlani v júni som tiež išla a vtedy bola úplne rovnako

skeblicka777
7. apr 2025
janai1
7. apr 2025

@skeblicka777 výluka začala 2.4. a týka sa len pár OS vlakov 🙂

skeblicka777
7. apr 2025

@janai1 určite nie 😁, cestovala som pred dvoma týždňami v pondelok a už vtedy chodili autobusy a vlani tiež.

patka06
7. apr 2025

@skeblicka777 výluka Kozárovce - Nová Baňa myslím začala 01.03. a končí niekedy v júni - ale nie je to nezvládnuteľné

janai1
7. apr 2025

@skeblicka777 ok, tak potom stránka železníc klame 👍 veď aj tie screeny čo si tu pridala nemajú výluku písanú

skeblicka777
7. apr 2025

@patka06 veď jasné, že nie. Píšem že sme to dali s 2 ročným bez problémov.

patka06
7. apr 2025

@janai1
Stránka neklame - to to je ďalšia - týkajúca sa len osobákov

skeblicka777
7. apr 2025

@janai1 no, že je výluka som sa dozvedela na stanici, priznám sa, že som to dopredu neštudovala, mne to bolo jedno, malý ľúbi aj autobusy. Cestovala som 24.3. a vtedy bola výluka. Vlani som išla túto istú trasu v júni a vtedy som vychytala ešte aj decká na výlete 😁, no bola to sranda, ale mne to nevadí.

janai1
7. apr 2025

@patka06 tak žiadna ktorá začala 1.3. na stránke uvedená nie je. Tak tam potom nemajú všetky a neuvádzajú ich ani pri kúpe lístka

skeblicka777
7. apr 2025

@janai1 podľa je to ešte z minulého roka 😁 výluka, vtedy bola tiež

patka06
7. apr 2025

@janai1 priznávam, stránku železníc som neštudovala, píšem zo skúseností a z toho čo som čítala v miestnych správach - som z LV a smer Zvolen vlakom poznám

patka06
7. apr 2025

@skeblicka777 áno, máš pravdu. Je to výluka, ktorá trvá od minulého roka - mala byť do decembra 2024. Tak som si myslela, že tento rok je znova - mýlila som sa, ona je ešte stále.
Teraz som to našla na nete

miskakyska
7. apr 2025

...a ja som na staré kolená zistila, že cestovanie sama so sebou je najlepšia a fajnová vec....ani pes po mne nikdy neštekne 😃aj do B.B. a Zvolena ... Buď klameš až sa Ti z huby práši alebo len priťahuješ, čo vyžaruješ

isis234
7. apr 2025

@janai1 výluky boli už minulý rok, a vo vlaku vraveli cestujúci že to trvá už dlhšie. Ano, v Kozárovciach je prestup. Až keď som si kupovala lístok som sa to dozvedela

isis234
7. apr 2025

@viestta ja som šla preto vlakom zo Zvolena, lebo som chcela ísť autobusom. Ten už mal plno, nezobral ma, už bol večer, nedalo sa mi čakať na ďalší, tak som šla vlakom. Nebolo času hladať na internete, že je výluka. To mali informovať na stanici.

viestta
7. apr 2025

@isis234 na stanici tiez informuju, aspon v KE informuju ked hlasia vlak, ze na tom a tom useku je vyluka a bude prestup na nahradnu dopravu. Aje pred casom ked sme sli z PO do KE, tak uz v Presove hladili, ze v Drienovskej Novej Vsi prestupime na autobus. Okrem toho su vyluky na obsluhovanych tratiach vyvesene aj na tabuliach na stanici

isis234
8. apr 2025

@viestta vo Zvolene pri okienku povedala (už som nemala inú možnosť ) a potom až ked som bola vo vlaku, pred odchodom. Na tabuli nebolo nič vyvesené, žiadne info

ninusa221
8. apr 2025

@patka06 tak hodku a pol, hodku je to autom. Ale väčšinou vždy je to skôr ako hodinu a pol. Teda ja vždy chodím NR- ZV bez dediniek.

cukroska
8. apr 2025

@presyteny_20002 My sme boli teraz smer Košice a perfektne sme si to užili. Tam bola vyluka ,ale iba jeden prestup na autobus a už potom vlak a naspäť pianko Celý vozeň tam aj naspäť pre seba .Úžasné. Po veľmi dlhej dobe vlakom a bolo to super.

marca12
8. apr 2025

@presyteny_20002 7 prestupov? Neklam. Chodim obcas vlakom,ale az taka tragedia to nie je.

marca12
8. apr 2025

@skeblicka777 Tam trva vyluka uz asi aj rok a este potrva. Kamos tam robi a vravel,ze tlacia,aby sa to stihlo do leta najneskor na jesen by uz mala byt obnovena vlakova doprava.

cacianka
8. apr 2025

Výluka na tejto trati je už od minulého roka. Rýchlik z Galanty má teda 1 jedinú výluku po Zvolen, v piatok to na stanici hlásili. Takže asi je tu niekto lietadlo, len my sme debili.... Teraz som išla touto trasou späť, práve som prišla zo stanice, vlak mal príchod 20.15, nikde po trati žiadny problém, ani indiáni, červení, zelení, modri nikde, policajná hliadka ležérne mapovala nástupište.