Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
Hodnotenia

Bebetto Nico

7.9
10
Za mňa najlepší kočík aký som mala.
recenziu napísala adriana_k_9611.10.2021
Za mňa najlepší kočík aký som mala. Keď budem mať druhé bábo, riešim opäť tento kočík.
10
Za mňa úplná topka
recenziu napísala 24katarina2429.7.2021
  • Veľké zadné kolesá
  • Veľká strieška
  • Nákupný košík
Za mňa úplná topka. Zvládol horší terén na dedine a dokonca aj terén v zime.
2
Od začiatku ho ťahalo nenormálne do jednej strany
recenziu napísala Kristina29.6.2020
  • Otočný v oboch smeroch
  • Dobre odpružený
  • Rýchlo zodraté kolesá - a to sme chodili len po asfalte, až praskli
  • Otváranie strechy pri fúkaní vetra
Od začiatku ho ťahalo nenormálne do jednej strany, na tej strane sa mi po 10 mesiacoch používania predral dezén na kolesách, chystala som sa ho reklamovať, no kým som zohnala náhradný kočík, tak mi v jeden deň strelili obidve kolesá. A ďalšia zlá vec - stačilo, aby fúkol slabší vietor, a otvárala sa mi strecha.
10
Pre mňa najlepší
recenziu napísala adriana_k_964.6.2020
Pre mňa najlepší športový kočík.
10
Aj do terénu, aj na rovné cesty
recenziu napísala tulipan432.5.2019
S kočíkom sme veľmi spokojní. Je aj do terénu, aj na rovné cesty. Super je aj, že je otočný na obe strany.
10
Proste dokonalý
recenziu napísala ssmilee30.4.2019
Proste dokonalý športový kočík!
8
Splnil moje ocakavania
recenziu napísala flower7230.4.2019
  • Vanicku po pouzivani mozno zlozit takmer na placku
  • Sportova cast ma velku strechu
  • Odkladaci priestor na opierke chrbta v sportovej casti
  • Sportovu cast je mozne zlozit spolu s konstrukciou v smere jazdy aj v protismere
  • Pouzivanim sa nerozvrzgal
  • Taska uplny otras, tenucka, slaba
  • Plytky kosik
  • Ked ma dieta 10 kg+, zle manevrovatelny
  • Urcite nie slaby teren, len mestsky kocik
  • Sportovu cast som nevedela oddelit od konstrukcie
  • Madlo pre dieta z bezudrzboveho materialu
Mala som asi jednu z prvych verzii kocika, z roku 2013. Splnil moje ocakavania.
3
V živote by som ho nekúpila
recenziu napísala prcek230621.3.2019
  • Otočný
  • Veľká strieška
  • Zakopávanie o brzdu
  • Zlé skladanie
  • Nízko položená sedačka
  • Malý a dosť tenký nákupný košík
  • Nestabilný
  • Zle sa ovládal
Podľa mňa hrozný kočík... Mala som ho síce len 3 týždne ako náhradný kočík, keď bol môj na reklamácii, ale v živote by som ho nekúpila. Pár vecí možno bolo aj tým, že bol u viacerých ľudí, ale neskutočne zle sa mi s ním jazdilo. Rúčka mi príde veľmi blízko k sedačke a tým pádom som neustále kopala do brzdy. Nešiel ani normálne zložiť, ako keby tam vadili predné kolesá, ale dávať ich stále dole sa mi nechcelo. A ďalšia vec bola hrozne nízko položená sedačka na konštrukcii. Aj keď ja som nízka s výškou 155 cm musela som sa k dcérke zohybať. Jediné plus mi príde dlhá strieška a to, že je otočný.
10
Maximálna spokojnosť nielen do mesta, ale aj do terénu
recenziu napísala maty11.2.2019
Maximálna spokojnosť nielen do mesta, ale aj do terénu. Super sa manipuluje, je priestranný a ľahký. Za nás najlepší kočík.
10
Nenasli sme na nom ziadnu chybu
recenziu napísala tesoro0121.1.2019
S kocikom Bebeto Nico S line sme boli maximalne spokojny, cena, material, pruzenie... nenasli sme na nom ziadnu chybu.
9
Som s ním maximálne spokojná
recenziu napísala maty13.1.2019
  • ľahký
  • otočný v oboch smeroch
  • super manipulácia
Ja som s ním maximálne spokojná. Super sa ovláda a je ľahký.
10
Najlepsi kocik
recenziu napísala fatma127.12.2018
  • velke nafukovacie kolesa
  • odpruzenie
  • otocny
  • priestranny
  • dlha strieska
  • obcas pada strieska
Najlepsi kocik, aky som kedy mala.
8
Super kočík
recenziu napísala akcul1321.11.2018
  • otočná sedačka
  • možnosť sklopenia do úplného ľahu
  • veľké nafukovacie kolesá
  • nánožník by mohol lepšie držať, ale to sa dá prežiť
Super kočík. Zatiaľ som s ním veľmi spokojná, krásny design.
7
Super do terenu aj do mesta
recenziu napísala sofia20134.11.2018
  • Priestranny kocik, vyuzili sme ho do 3 rokov dcerky
  • Velka predlzena strieska
  • Nafukovacie odpruzene kolesa, stupen odpruzenia sa dal upravit podla vahy dietatka, ani raz som nemala defekt a kocik dobre jazdil po nerovnostiach
  • Sportova cast je otocna v smere i proti smere jazdy, co som vyuzila hlavne ked bola mala mensia a chcela pozerat na mna
  • Cez zimu, ked spinkala som do kocika dala fusak, nanoznik vyuzila som predlzenu striesku a kocik bol ako taky bunker - nikdy jej nebolo zima a nefukalo tam
  • Pre mna tazsie skladanie kocika
  • Patri k tym tazsim kocikom
Super otocny kocik vyuzitelny do terenu aj do mesta.
9
Super ľahký kočík
recenziu napísala ninusik14929.9.2018
Super ľahký kočík. Máme skoro 2 roky a využívame športovú časť. V pohode sa vojde do auta, čo je super. Otáčať sa dá v oboch smeroch. V zlom počasí sa dá strieška zatiahnuť tak, aby chránila dieťa. 👍🏼👍🏼👍🏼
8
Šikovný a spoľahlivý aj do terénu
recenziu napísala gabkovaadka23.8.2018
  • Ľahký
  • Skladný - zložený sa celý vojde do kufra
  • Nízkoprofilové gumy - dobre sedia
  • Kolesá odpružené predné aj zadné
  • Dá sa polohovať až do ľahu
  • Strieška sa dá pekne rozopnúť proti slnku
  • Nižšia konštrukcia, ale ide o zvyk :)
Velmi šikovný a spoľahlivý parťák aj do zlého terénu.
10
Dokonalý kočík
recenziu napísala martina46911.8.2018
  • Veľký kôš
  • Predlžovacia strieška
  • Krásne farby
  • Predné kolieska idú ťažšie, ale to je len o zvyku
Dokonalý kočík.
10
Je úžasný, milujem ho
recenziu napísala adriana9621.7.2018
Pre mňa je to najlepší športový kočík, aký som mala. Je úžasný, milujem ho 🙂
4
Nikdy viac PL kočík
recenziu napísala tiumen14.6.2018
Otrasná poľská haraburda 👎 Od novoty ho citeľne ťahalo do strany, až z toho "vyrovnávania" bolela ruka. Keď som ho chcela zložiť so sedačkou, musela som ju prekliknúť do smeru jazdy. Kupovala som si ho na leto do terénu - na záhradu, ale otrasne sa s ním manévrovalo. Nikdy viac PL kočík, ani keby mi za jeho používanie platili 😅
2
Je ako hračka
recenziu napísala sysyke12.6.2018
  • dlhá strieška
  • nafukovacie kolesá
  • držiak na fľašu
  • návleky na kolesá (malé nepasujú)
  • odpruženie
  • je to celé ako kočík pre bábiky
  • predné kolesá sú hrozné, ako "sa otáčajú"
  • nedá sa dať do úplného ľahu
  • je ťažký, ale nie stabilný
Myslela som, že je to top kočík (lebo je veľmi pekný), ale nie. Je ako hračka 😞 Asi ja som len zvyknutá na stabilné kočíky, ako je aj náš Britax B-Agile 4 Plus.
4
Na teren ok, inak nie
recenziu napísala marian8627.4.2018
  • velky, priestranny
  • velky nakupny kosik
  • velke kolesa na zle cesty
  • otocena v smere i proti smeru jazdy
  • tazky
  • zle sa sklada do auta
  • zabera vela miest
  • polohovanie bez zasekava do striesky
  • latka je hrozna, dieta sa v nom smyka dole
Na teren ok, inak nie. Velky, tazky, tazka manipulacia.
9
Krasny design
recenziu napísala adusa198718.4.2018
  • je otocny
  • da sa dat do uplneho lahu
  • da sa znizit striezka
  • zatial ziadne
Perfektny kocik. Som s nim spokojna, krasny design.
9
Splnil vsetky moje ocakavania
recenziu napísala zuzana358817.4.2018
  • Velke kolieska
  • Do kazdeho terenu
  • Predlzena strieska
  • Nepremokavy
  • Velky nakupny kosik
  • Odpruzeny
  • Ide lahucko a potichu
  • Maly sa v nom trochu smykal, staci dokupit podlozku
  • Tazsi
Tento kocik splnil vsetky moje ocakavania. Jediny nedostatok bol, ze vazil trochu viac. Pacil sa mi jeho dizajn, otocny v smere aj v protismere, presli sme s nim snad kazdy teren aj velke snehove zaveje, je priestranny. Najlepsia na nom je velka strieska - vobec sme nepouzivali plastenku, lebo je nepremokavy. Super velky nakupny kosik. Bola som velmi spokojna.
6
Pekný, ale horšia manipulácia pri skladaní
recenziu napísala hauselbauerin14.4.2018
  • Krásne farby - mali sme fialovo-bielu
  • Kvalitné materiály
  • Ťažko ovládateľný, bohužiaľ sme mali asi vadný kus - ťahalo ho doľava, krivá konštrukcia
  • Kolieska síce dobre odpružené, ale krivé, osmičkové
  • Ťažšie sa skladal a bol ťažký, 13kg
Pekný, ale horšia manipulácia pri skladaní a nakladaní kočíka do auta.
9
Perfektný kočík za nízku cenu
recenziu napísala maminkaninka22.3.2018
  • Nafukovacie kolesa v cene
  • Otočný v oboch smeroch
  • Odpružený
  • Zaberie veľa miesta v aute a má 12kg
Perfektný kočík za nízku cenu.
8
Urobili sme z neho 3kombináciu
recenziu napísala majuska201112.3.2018
  • otočný v oboch smeroch
  • hojdá
  • dá sa dať do úplného ľahu
  • má predĺženú striešku
  • nafukovacie kolesá
  • mali sme k nemu od výroby aj podložku
  • strieška nám nedrží pevno, ak je predĺžená
  • ťažší a väčší
  • zasekáva sa nám strieška, keď je kočík otočený v smere jazdy a chcem ju sklopiť
Kočík sme kupovali ako športový, no už sme z neho urobili 3kombináciu dokúpením vaničky a vajíčka.
6
Do mesta trošku nepraktický
recenziu napísala nacrenyx12.3.2018
  • Pevný, odolný
  • Veľké gumenné kolieska
  • Super do zimy
  • Otočný v smere aj v protismere jazdy
  • Ťažko sa skladá
  • Ťažký
Dobrý kočík na horší terén. Do mesta trošku nepraktický a veľmi zle sa skladá. Jeden z mála športiakov, ktorý sa dá otočiť protismeru jazdy.
7
Pre mňa bol veľký a ťažký
recenziu napísala chantall00512.3.2018
  • Veľké kolieska
  • Polohovanie v oboch smeroch
  • Polohovanie do ľahu
  • Cena
  • Ťažká konštrukcia
  • Veľmi veľký na športiak
  • Biela konštrukcia sa zadierala do kovu, čo vytvorilo lacný dojem
Na tú cenu asi dobrý kočík, aj ked pre mňa bol veľký a ťažký.
8
Na cestovanie a do mesta je dosť veľký
recenziu napísala adriana1326.3.2018
  • veľká strieška
  • dá sa skladať spolu s kolieskami
  • priestranný
  • je ťažký
Na doma je skvelý, ale na cestovanie a do mesta je dosť veľký.
10
🙂
recenziu napísala tecko2827.2.2018
  • odpruzenie
  • nafukovacie kolesa
  • hojdanie
  • otocna sedacka
  • priestor
  • nanoznik v cene
🙂