Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
Hodnotenia

Cybex Mios 2

8.9
10
Kočík ktorého som sa skutočne bála kôli malým kolesám, no teraz ľutujem, že som ho už skôr nekúpila.
recenziu napísala zabka198726.2.2021
  • Ľahký
  • Skladný
  • Strieška s vetraním a predĺžením
  • Veľké plus tá sieťka v horúčave
  • Otočná sedačka
  • Celkom veľký košík
  • Polohovanie nôh
  • Aj rúčka sa dá nastaviť
  • Kedykoľvek si môžete vymeniť poťahy
  • Zatiaľ som nenašla žiadny nedostatok
Kočík ktorého som sa skutočne bála kôli malým kolesám, no teraz ľutujem, že som ho už skôr nekúpila.
10
Používam ho na dedine (cesty nie sú všade super ideálne) a vôbec žiaden problém nemám, je fakt ľahký a dieťa sa v ňom cíti dobre, je v nej uvoľnené. Neľutujem kúpu tohto kočíka.
recenziu napísala diaalex12.2.2021
  • Ľahký
  • Skladný
  • Nezaberá veľa miesta
  • Dá sa dať do lahu
  • Dá sa otáčať v smere a protismere
  • Dá sa nastaviť operadlo na nohu
  • Nastaviteľná rukoväť pre rodičov
  • Madlo pri dieťati sa dá vymeniť za pultík
  • Možnosť meniť poťah a tak kombinovať farby
  • Dizajn
  • Keď nie je v zľave je drahší
Mám ho už mesiac. Kupovali sme ho ako druhý športový, menší a skladný do auta. Používam ho na dedine (cesty nie sú všade super ideálne) a vôbec žiaden problém nemám s ním prejsť niekde, dokonca teraz je sneh a úplne v pohode som s ním prešla po snehu. Je fakt ľahký a dieťa sa v ňom cíti dobre, je v nej uvoľnené 🙂 Keď idem po kamienkoch ani to necítim vďaka odpruženiu. Neľutujem kúpu tohto kočíka.
10
Mios 2020 Spring Blossom Dark je proste kočík, za ktorým sa obzrie každý
recenziu napísala kayenaaa21.12.2020
  • Krásny dizajn
  • Veľká strieška
  • Super odpruženie
  • Aj napriek malým kolesám skvele zvláda terén
  • Poskladaný zaberie veľmi malo miesta
  • Ľahké skladanie jednou rukou
  • Opierka na nohy by mohla mať o pár cm viac, ale dá sa to zvládnuť
Cybex Mios 2020 Spring Blossom Dark bol môj vysnívaný kočík od momentu čo som ho videla. Kúpila som ho do mesta, kde máme v celku dobré cesty. Skvele zvláda normálnu cestu aj kocky, kamienky na nerovnom teréne - a dokonca aj trávu. Na dedine taktiež prešiel cestu skvelo. Samozrejme do lesa s ním chodiť nebudem. Veľmi cítiť aj dobré odpruženie kočíka čo je veľké plus. O samotnom dizajne sa hádam nemusím zmieňovať. Je to proste kočík, za ktorým sa obzrie každý.

Skladanie jednou rukou je naozaj veľká výhoda a pomoc. V kufri zaberie naozaj malo miesta. Výhodu vidím aj v tom, že zadné kolesá sú bližšie k sebe ako predné nakoľko mame úzke dvere do bytovky. S týmito kolesami prejdem jedna radosť a neobšuchnem ani jedno koleso v porovnaní s Cybex Balios S.

Kočík je síce drahší, no za tie peniaze naozaj stojí. Dcérka má momentálne 16 mesiacov, 79 cm a 9,8 kg a krásne sa zmestí aj s fusakom. Kočík odporúčam všetkými 10. Som s ním najspokojnejšia zo všetkých, čo som mala.
2 fotky
9
Veľmi spokojná, a syn tiež
recenziu napísala ivana919125.8.2020
  • ľahký
  • skladný
  • obojsmerný
  • krásny dizajn
  • dlhá strieška
  • malý spodný košík
  • vyššia cena
S kočíkom som zatiaľ veľmi spokojná, a syn tiež 🙂
10
Na to, že má malé kolieska, terén zvládal úplne úžasne, nehrkal
recenziu napísala yanniemnikmon20.1.2020
Podľa mna top kočík!!! Na to, že má malé kolieska, terén zvládal úplne úžasne, nehrkal. Za mňa veľká spokojnosť 😉
7
Vyslovene módny doplnok
recenziu napísala baja1516.1.2020
  • dizajn prepracovaný do detailov
  • jednoduché skladanie
  • malé rozmery po zložení
  • výborná ovládateľnosť (na hladkom povrchu)
  • odpruženie
  • odvetrávaný letný poťah
  • malé kolieska
  • plytký nákupný košík
  • pri sklopení do ľahu v protismere horšie ovládateľný
  • krátka sedacia časť
  • vysoká cena
Tento kočík som kúpila po kočíku Joolz Hub a veru som aj oľutovala 😞 Je to kočík vyslovene na nákupy alebo prechádzky po rovnom, hladkom povrchu. Výborne sa s ním manévruje a jednoducho sa skladá. Po zložení má šikovné rozmery, vojde aj do malinkého auta (Ford Fiesta). Nikde som nezistila, či sa môže skladať so sedačkou proti smeru, ale nám to moc nešlo, vždy sa pri tom odopla strieška. Ešte by som ocenila polohovanie rúčky sklápaním, čo mne vyhovuje viac ako vyťahovanie. Aj váha je pomerne dobrá, ale zas medzi úplne najľahšie nepatrí.

Konštrukcia je pevná a dobre odpružená, ale treba ju z času na čas premazať, lebo zvykne vŕzgať. Keď sa k tomu pridá hrkotanie koliesok (už na mierne) zhoršenom povrchu kočík "znie" ako po 4 deťoch 😃 😃 Mala som farbu "Matt Black" ktorá je dosť náchylná na škrabance, už by som do nej asi nešla. Kolieska fakt nie sú do terénu, ani do snehu, ani do štrku, ani na zámkovú dlažbu, ani...najlepšie len do interiéru. Nezachráni ich ani odpruženie, sú malé a majú veľmi úzku stopu - vďaka ktorej sa s kočíkom dobre manévruje a ide ľahúčko (samozrejme len na hladkom povrchu). Nákupný košík je pomerne veľký, ale veľmi plytký, keby som chcela kočík na dlhšie, určite si ho dám nejako upraviť.

Športová časť je s možnosťou vybratia poťahu, pod ktorým je odvetrávaná - sieťkovaná časť, je to super vychytávka na leto. Dá sa sklopiť do roviny, to je fajn, ale pri otočení sedačky proti smeru je už cítiť, že sa ťažisko posunulo ďalej a kočík je ťažšie ovládateľný. Sedačka je trochu zvláštne riešená - sedacia časť spolu s opierkou nôh je veľmi krátka, malej trčali nohy už v 16 mesiacoch. Po sklopení do ľahu sa akoby mierne predĺži, takže v ľahu jej bol kočík akurát ale rátam tak max. do 2 rokov, potom už bude dieťa vyzerať veľmi vyrastene. Strieška je predĺžiteľná, no v ľahu sa stávalo, že aj tak nestačila a slniečko svietilo rovno do očí spiacej dcérke. Pripútanie je LEN 5-bodové, nedá sa používať 3-bodovo, ako som bola zvyknutá z predchádzajúcich kočíkov. Materiály sú v pohode, príjemné na dotyk a ľahko sa udržiavajú.

Kočík je vyslovene módny doplnok pre rodičov, ktorí chcú byť IN a stačia im prechádzky po nákupných centrách prípadne po upravených chodníkoch. Bežnej mamine myslím úplne postačí aj o polovicu lacnejší (praktickejší) kočík.
8
Pre cestovateľov úplný top TOP
recenziu napísala 987anicka98711.12.2019
  • XXL strieška
  • Ľahký
  • Skladanie na 1*
  • Skvelá manipulácia
  • Malé kolieska
Vhodný do mesta, obchodov, centier. Pre cestovateľov úplný top TOP.
6
Vydržal u nás týždeň
recenziu napísala simonecka1452.11.2019
  • Vzhľad
  • Skladanie
  • Letné sedadlo
  • Hrkotavý
  • Malo priestoru pre dieťa už v 10 mesiacoch
  • Málo priestoru na nožičky
  • Strašne je otvorený (v ľahu)
  • Labilná rúčka
  • Divné ťažisko kočíka
  • Malý košík
Vydržal u nás týždeň. Nestojí vôbec za tie peniaze.
10
Najviac oceňujem letnú sieťku na chrbátiku
recenziu napísala aleshka_supermama21.4.2019
  • Letná sieťka na chrbátiku
  • XXL strieška
  • Umelé kolieska
Zatiaľ som s ním maximálne spokojná, najviac oceňujem letnú sieťku na chrbátiku.