Hodnotenia Mamas&Papas Ocarro

  17 hodnotení
Fotky z užívateľských recenzií:
Najnovšie hodnotenia
monush19  Dnes o 08:27
Predáva teraz v bazári: Športový kočík - 200 €
Kočík zvládol aj horší terén
Bola som spokojná s kočíkom, prešiel aj horší terén. Výhoda, že je otočný v oboch smeroch.
  • Zvládol aj horší terén
  • Otočný v oboch smeroch
1 fotka
tinapp  12. okt 2023
Predáva teraz v bazári: Kočiar - 350 €
Najlepší kočiar, aký som mala
Najlepší kočiar ,aký som mala. Skladny ,vojde aj do malého kufra,pre dieťa pohodlný ,malá ho milovala a chcela sa iba v ňom voziť aj keď už mala 3-4rôčky a mali sme aj iný kočiar.
  • Skladny
  • Pohodlny
  • Jednoduché skladanie
4 fotky
vierkahand  10. aug 2023 Overená recenzia
Predáva teraz v bazári: kočík mamas &papas - 299 €
Môžem len odporučiť
kocik britskej znacky Mamas & Papas, model Ocarro, farba Grey Twill. Ide o dvojkombinaciu (vanicka a sportova cast). Kocik so vsetkym prislusenstvom - taska na detske veci, mala taska, obal na flasu, drziak na pohar, plastenka proti dazdu, fusak, adaptery na detsku sedacku. Kocik je velmi dobrej kvality nevrzga je stabilny velmi dobre skladatelny sportova cast je pouzitelna aj v smere aj protismeru jazdy latka je velmi kvalitna nevybledne,nemam co vytknut proste vsetko funguje bez akychkolvek problemov .Kocik prejde akykolvek teren skalky trava llesna cesta .Plastenka velmi kvalitna sedi perfektne na hlbokej aj na sportovej casti.Hlboka cast ma luxusny madrac .Mozem len odporucit
  • Kvalitný
  • Stabilný
  • Ľahko skladateľný
  • Športová časť použiteľná v oboch smeroch jazdy
  • Zvládne každý terén
6 fotiek
Kúpila by som ho opäť
Neskutočne krásny, štýlový a praktickúý kočiar. Vanička veľká, manipulácia s kočiarom výborná, veľký a priestranný košík. Keby som sa mala znova rozhodnúť tak opäť kupujem ocarro
  • Štýlový
  • Praktický
  • Veľká vanička
  • Ľahko sa s ním manipuluje
  • Veľký košík
8 fotiek
Bola som nadmieru spokojná
Kočík je pevný,veľmi príjemná manipulácia.Pohodlné sedenie pre dieťa,špecialne tvarovaný vankúšik na hlavičku.Perfektne sa skladá,čo som ocenila hlavne pri ukladaní kočíka do kufra auta.Dá sa krásne rozobrať a oprať.Bola som nadmieru spokojná.Neviem sa vyjadriť k nedostatkom,podľa mňa žiadne nemá.
  • Pevný
  • Ľahko sa s ním manipuluje
  • Pohodlný
  • Ľahko sa skladá
  • Jednoduchá údržba
5 fotiek
1 človek považuje za užitočné
mystisch  15. aug 2022 Overená recenzia
  
 Podrobná recenzia
Jedinou nevýhodou je rukoväť z koženky
Pekny dizajn
Aj vanicka aj sportova cast maju vetraciu cast v streche
Sportova cast ma super moznost predlzenia strechy,na dieta nesvieti,moznost mat v oboch smeroch dieta
Absolutne lahke skladanie a rozkladanie
Perfektny,hlboky kos
Predlzenie rukovata pre vysokych ludi
Zaintegrovane reflexne prvky
Super makke polstrovanie
  • Pekny dizajn
  • Aj vanicka aj sportova cast maju vetraciu cast v streche
  • Sportova cast ma super moznost predlzenia strechy,na dieta nesvieti
  • ,moznost mat v oboch smeroch dieta
  • Absolutne lahke skladanie a rozkladanie
  • Perfektny,hlboky kos
  • Predlzenie rukovat pre vysokych ludi
  • Zaintegrovane reflexne prvky
  • Super makke polstrovanie
  • Jedina nevyhoda je,ze rukivat je z kozenky,ktora sa zacina supat...ale da sa dokupit za 20€ nahrad y obal na to,takze nieje to taks trasne
19 fotiek
ikina30  1. júl 2022
Sklamali ma kolieska a malé príslušenstvo
Kočík som si zakúpila pri druhej dcérke, keďže prvý bol o ničom a rýchlo sa pokazil. Strašne sa mi páčil. Bol neokukaný, s perfektnými materiálmi. Pre dcérku extra pohodlný. Sklamanie nastalo pri jazde. Predné kolieska nie sú podľa mňa dostatočne odpružené, keďže sa mi večne zaseknú aj v malom výtlku. Kolesá sú veľmi nekvalitné a pôsobia lacno na to, koľko daný kočík stál. Prídu mi ako tvrdšia pena. Všetko sa do nich zapicháva a keď to vyberiete, zostane vám vnútri diera. Chýbajú mu reflexné prvky (podľa mňa, keďže tento kočík spadá do kategórie "luxusné kočíky", mohli by sa tým začať zaoberať). Ale vyriešili sme to svetielkami na bicykel 🙂 Brzda je klasická, nie nášľapná. Za to má naozaj veľký košík a je ozaj pevný. Nie je to hrkalka, má odpruženie v centrálnom kĺbe (len tie predné kolesá by mohli byť o niečo viac) Čo sa týka spratnosti, tak na 2kombi je super. Dá sa zložiť v oboch smeroch. Po zložení krásne stojí. Čo sa týka vaničky, dcérka v nej vydržala do 3 mesiacov, je menšia, ale musím pevadat, že mi to neprekážalo, pretože športové sedenie sa jej páči viac. Materiály sú veľmi príjemné na dotyk a vnútorné sedadlo je neskutočne pohodlné. V podstate kôli kolesám a malému príslušenstvu by som doňho už 2.x nešla, no na druhej strane pohodlie aké ponúka a kvalitu materiálu má len veľmi malé množstvo kočíkov.
  • Je krásny a neokukaný
  • Pohodlnosť
  • Kvalitné čalúnenie, príjemné, jemne, mäkké
  • Veľký košík
  • Spratnosť
  • Otočné sedadlo
  • Je možné ho skladať v oboch smeroch
  • Pevný rám
  • Nehrká, má pevné spoje
  • Strašne nekvalitné kolesá, pôsobia lacno
  • Slabé odpruženie predných kolies
  • Chýbajú reflexné prvky
  • Malé príslušenstvo
nikkagab  23. jún 2022
Kočík vhodý do mesta
Kočárek je hezký, vhodný spíš do města.
  • Pěkný vzhled
  • Dlouhá sportovní část
  • Dlouhá stříška na sportovní části
  • Velký nákupní koš
  • Tvrdý podvozek
  • Malá vanička
  • Úzká sportovní část
lenka3007  8. dec 2021
Nemenila by som ho.
Výborný kočík, ľahko ovládateľný jednou rukou, ľahko skladateľný, príjemný materiál, priestranný, možnosť predĺžiť striešku, vzadu na strieške zips, pod ktorým je sieťka na letné vetranie. Veľmi oceňujem, že je aj do terénu (prešli sme ním Tatry, nórske túry, aj na chalupe to prežil po poľných cestách) a dá sa zložiť jednou rukou. Dá sa otočiť v smere aj proti smeru a opierka chrbta sa dá dať do úplného ľahu. Máme limitku, 2-kombináciu, bol k nej aj fusak do športiaku v rovnakej farbe a perfekne sediaci, a pláštenka. Nemenila by som ho. Jediný neduh, čo ma dosť prekvapil bolo, že v záhybe na predĺženej strieške v lete vybledol na slnku. Zvyšok kočíka sa nezmenil len ťa jedna časť striešky.
  • Ľahké ovládanie
  • Robustná pevná konštrukcia vhodná do terénu
  • Príjemný materiál
  • Otáčanie sedačky podľa potrieb v smere alebo proti smeru
  • Priestranný aj pre väčšie dieťa
  • Možnosť úplného ľahu
  • Ľahko skladateľný
  • Vyššia hmotnosť, keď kočík nakladáte jednou rukou do kufra
milusa26  14. sep 2020
Má presne všetko, čo sme ja a maličký potrebovali
S kočíkom sme veľmi spokojní - má presne všetko, čo sme ja a maličký potrebovali.
  • Skladný
  • Pohodlný
  • Krásny vzhľad
  • Dostatočne veľké kolesá
  • Otočný v oboch smeroch
  • Nemá nafukovacie kolesá
  • Veľká strieška aj s okienkom
  • Mega veľký skladovací kôš
  • Da sa zložiť spolu so sedacou časťou
  • Rúčka pre bábätko dostatočne blízko
  • Do kočíka sa zmestí aj väčšie dieťa
  • Robustná konštrukcia
  • Kolesá s reflexnými pásikmi
  • Pre niekoho môže byť nedostatok to, že je ťažší, ale mne to vôbec nevadí, pretože som chcela kočík s robustnejšou konštrukciou a je logické, že je tým pádom ťažší
  • Súčasťou kočíka nie je nánožník
baja15  8. jún 2020
  
 Podrobná recenzia
Sedacia časť spolu s opierkou nôh sú extra dlhé - je to jediný otočný kočík, kde jej ako 2r. netrčia v sede nohy (odskúšaných +/-20 modelov)
Kočík, ktorý zaujme dizajnom, ale aj funkčnosťou 😉

Mala som len športovú časť, takže vaničku nehodnotím - ale konštrukcia je pevná a stabilná, s veľkým košíkom, takže myslím, že veľmi dobre zastane miesto aj ako kombinovaný.

Takže - konštrukcia je pevná, stabilná, robustná - čo sa odrazilo na váhe. Nepatrí zas medzi úplne najťažšie, ale na nosenie po schodoch to určite nebude. Na prvý dotyk pôsobí odpruženie dosť tvrdo, ale pri používaní pekne tlmí nerovnosti a poskytuje komfort mamičke aj dieťatku (na hojdanie ale zabudnite). Krásny chrómový dizajn ma prekvapil tým že škrabance na ňom takmer nevidno (alebo len veľmi zblízka), vidno na ňom však detské capky, ale to stačí prejsť vlhkou handričkou, prípadne ja som raz preleštila aj pastou na chrómové disky (zmizli potom aj drobné škrabance). Polohovanie rúčky je vo veľmi malom rozsahu, povedala by som, že vhodné tak pre stredne vysokých a trochu vyšších (ja mám 167cm a používala som najnižšiu polohu, manžel 180cm používal najvyššiu) - nízke mamičky odporúčam vopred poriadne odskúšať. Skladanie je vcelku so športovou časťou v ktoromkoľvek smere a po zložení rozmery celkom fajn - na kombinovaný je to super, na šporťák také teliatko 😃 😃 Pri nakladaní - vykladaní z auta mi ani tak nevadila veľkosť, ako skôr váha. Kolesá sú masívne, zvládnu aj horší terén. Sklamalo ma ale, že sú penové, je to síce taká lepšia pena, pri jazde sú tiché - ale za tú cenu už by som čakala niečo kvalitnejšie/trvácnejšie 🙄

Športová časť je dlhá - na to, že je to otočný kočík, tak naozaj patrí k tým najdlhším, ale kazí to strieška, ktorá je nízko...takže to vyzerá asi tak, že naša herečka (2 roky) má síce ešte miesto nad hlavou, čo sa týka chrbtovej opierky, ale strieška sa je po roztiahnutí dotýka hlavy 🙈 V ľahu je to ok 😉 Inak sedacia časť spolu s opierkou nôh sú extra dlhé - je to jediný otočný kočík, kde jej ako dvojročnej netrčia v sede nohy (odskúšaných +/-20 modelov). Poťahy sú mäkkučké, príjemne polstrované a dobre sa udržiavajú. Polohovanie ide až do rovného ľahu a súčasťou športovej časti je aj "novorodenecká vložka", ale to je ozaj len krízové riešenie. Strieška je predĺžiteľná s možnosťou vetrania, veľkosťou je fajn, pekne zakryje dieťa a je z hrubšieho materiálu, tak ochráni aj pred vetrom a chladom (len keby ju inžinieri umiestnili trochu vyššie 😀). K športovej časti mám aj jednu dizajnovú pripomienku. Neviem prečo, ale zadná časť operadla pôsobí nedokončene - časť zakrýva strieška, ktorá je pripnutá na veľkých plastový "cvokoch", a zvyšok je holý plast, v ktorom sú diery na pásy. Keď je dieťa v protismere, kazí to celkový exkluzívny dojem kočíka.

Asi najväčším plusom oproti iným kočíkom je nákupný košík, ktorý je fakt mega obrovský, naozaj som väčší ešte nevidela - kľudne do neho vôjde ďalšie dieťa 😂 Je aj pomerne dobre krytý, aby vám okolie nekukalo, čo prevážate 😉 A pri skladaní nie je nutné ho úplne vyprázdniť, napr. ja som tam nechávala pláštenku, dve deky, a aj držiak na pohár.

Mínusom je nekvalitná koženka na rúčke a detskom madle - na každom jednom kuse sa časom začne šúpať, aj my sme to museli riešiť ☹
  • dizajn
  • stabilná a pevná konštrukcia
  • na konštrukcii nevidno škrabance (alebo len minimálne)
  • skladanie spolu so športovou časťou v ktoromkoľvek smere
  • dlhá športová časť
  • mäkko polstrované, príjemné poťahy
  • poťahy sa ľahko udržiavajú
  • polohovanie do ľahu
  • predĺžiteľná strieška s možnosťou vetrania
  • +++obrovský nákupný košík+++
  • váha
  • polohovanie rúčky v malom rozsahu
  • penové kolesá
  • strieška mohla byť umiestnená vyššie
  • zadná časť opierky chrbta trochu kazí dojem
  • nekvalitná koženka na rúčke a detskom madle
2 ľudia považujú za užitočné
roman22562  27. jan 2019
Verím, že aj po 3 rokoch ho určite ešte dobre predáme, lebo je fakt veľmi kvalitný
Poskladaný kočiar je veľmi malý a ušetrí veľa miesta v kufri auta. Vo vaničke má veľmi hrubý a pohodlný matrac s dobrého materiálu. Matrac sa dá dobre vyčistiť, keď sa malý pogrcká, a dá sa aj prať na 30 v práčke. Obávali sme sa, že vanička je malá, ale s fusakom sa nám tam malý veľmi dobre zmestí.

Podvozok je pevný a nepočuť žiadne zvuky. Teleskopická rúčka je dobrá pre mňa aj nižšiu manželku.

Odporúčam určite tento kočiarik. Hoc je drahší, no verím, že aj po 3 rokoch ho určite ešte dobre predáme, lebo je fakt veľmi kvalitný.
  • Strieška zabezpečí intimitu dieťaťa, keď nechcem aby naňho pozerali, alebo keď spinká
  • Obrovský košík na nákup
  • Jednoduché skladanie
julia17848  25. dec 2018
  
 Podrobná recenzia
Dizajnovo veľmi pekne prepracovaný
Kočík je dizajnovo veľmi pekne prepracovaný. Cena mi príde dosť vysoká, ale často bývajú v akcii celé sety z oficiálnej stránky M&P aj s vaničkou a autosedačkou, takže sa dá zohnať aj za fajn cenu, keď si to odsledujete. Je dosť robustný, aj ťažký, ale veľmi dobre vyvážený - ťažisko má fajn. Takže pri kočíkovani to nepostrehnete; len keď ho zložite a chcete zdvihnúť, zistíte, že je to celkom hebedo. 😀 Konštrukcia vyzerá naozaj štýlovo, košík veľký, trochu horšie dostupný ako napr. u Armadilla, ale na ten spôsob. Poťahy a strieška - kvalitný materiál, skladá sa na placku, rúčka výškovo nastaviteľná. Strieška, keď je rozprestretá, je dosť nízko - pri hlavičke dieťaťa. Najskôr to bol nezvyk, ale je to plus, pretože mu tam nenafúka a spinká pekne, aj keď je vonku veterno. Strieška je aj dosť dlhá, hlavne keď sa ešte rozzipsuje a predĺži, mne príde práveže ako jedna z najdlhších z kočíkov, ktoré som mala. Myslím, že je aj dosť priestranný a zároveň otočný. Naozaj prepracovaný do detailov, zatiaľ ziadna závada. Som spokojná. Kočík zvláda aj sneh, ale podľa môjho názoru je to stále tvrdý, skôr mestský kočík. Nie úplne vhodný do terénu, ak očakávate hladkú jazdu. Má síce veľké kolesá, ale určite žiadne hojdanie a mäkký podvozok. Ale je to dobrý kočík.
  • Dizajn
  • Skladanie
  • Veľký kôš
  • Otočný
  • Kvalitný
  • Váha
  • Cena
janna245  30. aug 2018
Vrelo ho odporúčam
Kočiarik je úplne super. Ľahko ovládateľný jednou rukou, mäkký a pohodlný pre dieťatko. Jediná nevýhoda je, že nemá trošku dlhšiu striešku - ale nie je to nič hrozné. Kočík je naozaj krásny a vrelo ho odporúčam 🙂
  • mäkkučký
  • ľahko ovládateľný
  • veľké kolesá
  • skladá sa v jednej časti
  • krátka strieška
lucy1727  23. júl 2018
Úplne úžasný
Úplne úžasný, sme s ním nadmieru spokojný. Naozaj sa oplatilo investovať. Máme odskúšanú vaničku a momentálne sa už vozíme v športovej verzii, kedže vanička je trocha menšia oproti klasickým druhom kočíkov, najmä tým poľským. Obe časti nám však vyhovujú.
evicky  23. apr 2018
Nemá ani jednu chybičku
Perfektný kočík, nemá ani jednu chybičku. Som maximálne spokojná, oplatilo sa investovať do kvality 😘
adicka22  11. dec 2017
Zatial som nenasla ziadne negativa
Kocik mam od 08/2017 a zatial som velmi spokojna. Momentalne pouzivame verziu s vanickou a tesime sa na jar na sportak. Dizajnovo je velmi pekny, jednou rukou skladatelny, velmi dobre skladny (nezabera vela miesta), lahky, taktiez ma dostatocne priestranny kosik pod vanickou. Na pohlad mozno trosku mensi, ale ja som vyberala presne taky - aby som si vedela vzdy sama poradit. Zatial som nenasla ziadne negativa. Urcite by som ho kupila aj pre dalsie dieta.