Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
Hodnotenia

Stokke Xplory V5

9
7
Neľutujem že som si ho kúpila , lebo az keď som si ho sama odskúšala, cítila som na ňom každý kamienok.
recenziu napísala 10adriana1017.2.2021
  • Dizajn
  • Ľahko sa skladá
  • Veľa doplnkov
  • Tvrdý
  • Zasekavaju sa predné kolieska
  • Hlučný
Veľmi som túžila po tomto kočíku už pri prvej dcére . No vysoká suma má odradila . Pri druhom dieťati mi manžel povedal ak ho tak veľmi chces kúp nech si šťastná . Celá vytešena som čakala kedy sa malý národní a ja budem hrdo kočíkovat. Narodil sa v lete. Úplne skvelo sa ovládal, bol to krásny kúsok no zaľúbená až po uši 🤣
No ako šli dní a ja som jazdila aj po meste aj po cestách ktoré neboli úplne dokonale to bola hrôza. Cítila som na ňom každý kamienok, kolieska hrkali keď som šla po nerovnosti. O zime ani nehovorím, pokiaľ bol sneh odtrhnutý bolo všetko okej . Ako náhle bolo viac snehu alebo odmäk tak malé kolieska sa zasekavali a ja som šla ako somár 🤦. Pred tým ako som šla kočíkovat som rozmýšľala ktorou cestou pôjdem 🤣
Neľutujem že som si ho kúpila , lebo az keď som si ho sama odskúšala som zistila že to bola chýba a viac krát by som po ňom nesiahla . Kočík tak do nákupného centra.
10
Veľmi pre nás praktický
recenziu napísala ivaneska14122.11.2020
  • Veľmi sa prakticky skladal, nebol ťažký
  • Neviem nejako nájsť nejaké nedostatky - tento kočiar bol moj vysnívaný a splnil aj účel
Úžasný kočiar... maximálne sme boli spokojní, veľmi pre nás praktický - a prešli sme všetky možné terény, aké sa dali 👍🏻
9
Jednoduché ovládanie a skvelý dizajn
recenziu napísala clarissss25.2.2019
  • Dizajn
  • Funkčnosť
  • Doplnky
  • Športová časť
  • Menšia vanička
Jednoduché ovládanie a skvelý dizajn.
10
Pre nás najlepší kočík do šiestich mesiacov
recenziu napísala barbora31821.2.2019
  • Vanička dostatočná do 6m
  • Výborná jazda/ovládanie
  • Malý košík/taška na odkladanie v spodnej časti
Pre nás najlepší kočík do šiestich mesiacov. Dobre sa ovláda, ľahko sa skladá... my odporúčame.
10
Dokonalý, luxusný, dobre ovládateľný
recenziu napísala papulkaevi30.1.2019
  • Výhodou je množstvo style kitov / summer kitov - doplnkov
  • Otočný v oboch smeroch
  • Ľahko ovládateľný
  • Pre mňa malá taška (shopping bag)
  • Trošku tažšia konštrukcia
Dokonalý, luxusný, dobre ovládateľný. Veľkou výhodou je menenie style kitov / summer kitov.
9
Nemenila by som
recenziu napísala kkkikina1715.11.2018
  • Ľahký
  • Krásny
  • Dobrá manipulácia
  • Dá sa obliekať na dané obdobia
  • Skladanie do auta
Maximálna spokojnosť s naším kočiarikom. Máme 2 kombináciu a nemenila by som. Jediná nevýhoda je skladanie do auta, ktoré je náročné a zaberie veľa priestoru v aute.
9
Najlepší kočík, aký sme si mohli vybrať
recenziu napísala kristina090911.8.2018
  • Priestranná sedačka
  • Poťahy sa dajú meniť podľa ročného obdobia, za mňa veľké plus 👍
  • Kočík je veľmi šikovný v úzkych uličkách, ideálny do nákupných centier alebo mestských ulíc
  • Celý je výškovo nastaviteľný a výšku kočíka si teda prispôsobíte podľa seba
  • Ako jediný kočík sa dá sklopiť a pekne s ním vyjdete aj po schodoch
  • Uzatvárateľná nákupná taška
  • Prebaľovacia taška sa upevňuje na podvozok, nazavadzia a nezaťažuje rúčku
  • Príslušenstvo je do detailov premyslené - pláštenka krásne sedí a pekne kryje celý sedák aj napriek robustnej tyči cez stred
  • K príslušenstvu: fusak pekne sedí v sedačke, vôbec sa nekĺže a nie je príliš mohutný
  • Predné kolieska ťažko zvládajú sneh, do snehu model xplory neodporúčam
Skvelý mestský kočík, ktorý zvládne aj terén. Sedačka pre dieťatko je úžasná, avšak opierka na nôžky je lepšia pri novej verzii V6. Kočík V5 je o 1,5kg ľahší než V4, a to vďaka novým kolesám. Celkovo si myslím, že je to najlepší kočík, aký sme si mohli vybrať. Nám veľmi vyhovuje.
7
Človek by za tie peniaze čakal vyššiu kvalitu a odolnosť
recenziu napísala lula3137.8.2018
  • Veľa doplnkov, kitov
  • Celkom dobrá manévrovateľnosť
  • Nekvalitný materiál, rýchlo sa doškriabe
  • Mame prevedenie Athleisure a tam cez otvory v strieške preniká do kočíka slnko - moju dcéru to jeduje a stále mi z toho plače
  • Cena
Kočík som si kúpila, lebo som bola zamilovaná do jeho dizajnu, ale keď mi prišiel, bola som veľmi sklamaná. Došiel už pooškieraný a škrabance pri bežnom používaní len pribúdali. Človek by za tie peniaze čakal vyššiu kvalitu a odolnosť.
9
👌
recenziu napísala 2109siska9.5.2018
👌
9
Ako mestsky kocik plne splnil moje ocakavania
recenziu napísala sisal1611.4.2018
  • lahky
  • vyskovo nastavitelna sedacka
  • dietatko je krasne vysoko, teda si uziva vyhlad
  • kolesa... skoda, ze nie su plno gumene alebo pneumatiky :)
Jediny nedostatok su pre mna kolesa... Kedze ide o mestsky kocik, plne splnil moje ocakavania 🙂
10
Pre mňa jeden z najlepších
recenziu napísala marcela8386.3.2018
Pre mňa jeden z najlepších 💝 Každému vyhovuje niečo iné. Za mňa je Stokke Xplory skôr mestský kočík, ktorý zase vyhovuje mne 👍
9
Je to úžasný kočík
recenziu napísala monicka927.2.2018
Vynikajúci kočík od narodenia do troch rokov. Vanička ľahká spratná, športová sedačka pohodlná aj pre staršie dieťatko. Má madlo, hlbokú striešku. Letné a zimné kity a doplnky ku kočíku. Kolieska zvládnu len pekné nerozbité chodníky a cestičky. Podvozok kočíka Xplory V5 sa rýchlo a ľakho skladá. Poťahy látkové možnosť dávať dole a prať v pračke. Je to úžasný kočík.