Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
Hodnotenia

Thule Urban Glide 2

9.3
8
Skvelý kočík do každého počasia aj terénu
recenziu napísala n221110.9.2021
  • Skladanie
  • Vojde sa aj do Sedanu
  • Dlha strieška
  • Ovládanie
  • Bez príslušenstva
  • Nedá sa dať úplne hore ani úplne do ľahu
Skvelý kočík do každého počasia, terénu. Prejde naozaj všetko.
1 fotka
10
Dokonalý na outdoorové dobrodružstvá
recenziu napísala mmimush19.8.2021
Na outdoorové dobrodružstvá ako stvorený.
10
Najlepšia investícia
recenziu napísala mamasimmi27.7.2021
  • Veľké kolesá
  • Ľahká manipulácia
  • Do každého terénu
  • Pekný dizajn
  • Vyššia cena
  • Nutnosť všetko príslušenstvo dokúpiť
  • Nedá sa dať do úplného ľahu
Citujem manžela:... "Najlepšia investícia!"
Neviem si predstaviť, že by som mala iný kočík, nakoľko tento ovládam jednou rukou aj s 14kg dieťaťom v ňom 🙂

Zvládne akýkoľvek terén a aj schody. Ideálny na zasneženú, zľadovatelú Banskú Štiavnicu.

Používam ho na prechádzku do mesta, do terénu a aj na beh. Tie veľké kolesá sú luxus.

Čítala som nevýhody o vyheglanom prednom koliesku, ale nám sa po roku a pol aktívneho vozenia nič také nestalo.

Nevýhoda je, že treba dokúpiť skoro všetko. My sme kupovali základ športiak. Časom som dokúpila madlo.
Pláštenku máme z DMky (sedí super), organizér z aliexpres za cca 3 eurá.

Teraz idem dokúpiť vložnú tašku pre mimi, ktoré je na ceste a skejtík pre staršieho (čitala som, že cybex je pre thule top skejtík).
3 fotky
6
Za mňa sklamanie...
recenziu napísala jenka3458.3.2021
  • Dobre skladateľný
  • Veľký
  • Predne koliesko začalo osmičkovať
  • Rozvrzgal sa
Za mňa sklamanie... kocik sa nám po pol roku rozvrzgal a predne koliesko začalo osmičkovať. Neviem ci sme mali len my chybný kus alebo je taky každý...
10
Chodím s ním behať aj na túry do Slovenského raja
recenziu napísala gleep117.11.2020
Maximálna spokojnosť, chodím s ním behať aj na túry do Slovenského raja. Neviem si predstaviť mat iný kočík, asi by som pri inom stratila nervy a hodila ho do kanála. Určite to ale nie je kočiar do nákupného centra. Je pre iný typ mamičky. Keď idem nakupovať, beriem nosič.
10
Maximálna spokojnosť - a to som mala pri 3detoch dokopy 35 kočíkov
recenziu napísala sisamaminka9.11.2020
  • Priestranný, lahulinky, úžasný do každého terénu
  • žiadne som nezistila
Úžasný, maximálna spokojnosť - a to som mala pri 3 deťoch dokopy 35 kočíkov, samozrejme s odstupom, nakoľko prvé dieťa bude mať 16 rokov, druhé 14 rokov a najmladšie dieťatko 3 roky.
10
Konečne kočiar, ktorý zvláda slovenské chodníky "bez slova”
recenziu napísala prusakbiba27.6.2020
Konečne som našla kočiar, ktorý zvláda slovenské chodníky "bez slova” 🥰🙏
10
Milujem ho ja aj syn
recenziu napísala viktoriakarin10.1.2020
  • lahky
  • nemusim skladat kolesa pri zlozeni
  • rucna brzda
  • lahko ovladatelny, prejde aj do pekla 🤣
  • aj pre vacsie dieta
  • vetranie v lete
  • otocne predne koleso s aretaciou
  • pri chodzi nekopete do kosika
  • mensi nakupny kosik (do 2kg) - ale do obchodu beriem uz aj vak 😊
  • nema nanoznik ani plastenku (treba dokupit)
Odporucam. Je perfektny, som s nim spokojna. Prejde po akomkolvek terene, dobra manipulacia. Velky, super lahky, skladny, nemusi sa pri skladani zlozit koleso, kvalitne potahove latky, strecha 50+. Milujem ho ja aj syn ❤
10
Je uzasny, vyhovuje mi absolutne
recenziu napísala danka28120.11.2019
  • Zvladne kazdy teren
  • Velmi lahko sa ovlada
  • Dlha strieska
  • Kvalitne materialy
  • Vysoka nosnost
  • Rucna brzda
S kociarom som nadmieru spokojna. Je uzasny, vyhovuje mi absolutne.