Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
PLUS    Prievidza    143     Profil používateľky
Prievidza    143     Profil používateľky
PODMIENKY PREDAJA:
IBAN: SK0475000000004004524694

Dobrý den milé maminy, vítám Vás v mém bazárku. Věci které nabízím odpovídají vždy popisu, když je to v top stave, můžete si být jisté, že je to jako nové. Pokud mají věcičky nějakou vadu, nebo znatelné obnošení, vždy to do popisu uvedu. Věci vždy kupuji jako nové
a jsou nošené jen mými dětmi. UPŘEDNOSTŇUJI PRODEJ, NEMÁM ZÁJEM O VÝMĚNU A PO DALŠÍCH A DALŠÍCH ŠPATNÝCH ZKUŠENOSTECH UŽ ANI NEREZERVUJI A TO ANI DO VEČERA A PODOBNĚ . A teď něco málo o mém prodeji.

1. PODMÍNKY PRODEJE:
a.) Pokud budete chtít cokoliv vědět, ptejte se, ráda vám odpovím hned jakmile to bude možné.

2. PLATBA:
a.) Číslo účtu ve tvaru IBAN: SK0475000000004004524694
b.) Poštovné se snažím vždy spočítat podle tarifu SP a dle Vašich požadavků.
c.) Balíčky odesílám bez pojištění. Pokud chcete někdo balíček pojistit, dejte mi vědět, napíši Vám sumu za pojištění.
d.) Po špatných zkušenostech s nepřevzetím balíčků NA DOBÍRKU JIŽ NEZASÍLÁM, měla jsem zbytečné náklady a chození na poštu.

3. ODESÍLÁNÍ BALÍČKŮ:
Balíčky odesílám většinou ještě tentýž den, co se platba připíše na můj účet, ale ne vždy to lze, a tak nejpozději do 2 pracovních dnů od přijetí platby určitě poputuje k vám. PROSÍM, VŽDY MI NAHLAŠTE, ZDA BALÍČEK DORAZIL A JESTLI VŠE PROBĚHLO V POŘÁDKU.

4. VÝMĚNA ZBOŽÍ
Zboží nevyměňuji a platby nevracím. Jsem si vědoma, jaké zboží odesílám a pokud má nějakou vadu, VŽDY JE TO TAM NAPSÁNO!!!
Zobraz celé podmienky
Zobraziť hodnotenia:
fibi82
19. nov 2021
dakujem,balik prisiel
leastrbova
19. nov 2021
🙂🙂🙂vrelo odporúčam🙂🙂🙂
chrustik22
18. nov 2021
Veľmi odporúčam, rýchle dodanie seriózna predávajúca.Dakujem
lovepaula
15. nov 2021
Spokojnost, tovar v poriadku, mozem len odporucat.
ppsstt
30. okt 2021
Dakujem za milú, ústretovú a hlavne trpezlivu maminu❤️❤️❤️❤️
28majka28
29. okt 2021
👌👍Krásne vecičky,skvelá cena,rozhodne odporúčam a ďakujem🥰
30ivka30
28. okt 2021
Ďakujem veľmi pekne za súpravu. Milá a ochotná predávajúca. Určite odporúčam 🙂
zenitka
27. okt 2021
Ďakujem za krásnu bundicku 😊 je úžasná 🌹 obchod prebehol super 🙂 určite odporúčam ,spokojnosť veľká ❤️
terry87
25. okt 2021
Odporúčam mamičku, šaty prišli v poriadku a rýchle dodanie. 🙂 ďakujem
jofia
22. okt 2021
Určite odporúčam. Veľmi milá maminka👍👍👍♥️
annak7
13. okt 2021
Odporúčam. Seriózna predávajúca. Dakujem
zajacbielko
12. okt 2021
Ďakujem za skvelý obchodík👍👍👍
dadulienka28
6. okt 2021
Odporucam maminku, balicek dosiel v poriadku, vsetko na vybornu. DAkujem
andilecek
7. okt 2021
Děkuji za milé hodnocení, i z mé strany maximální spokojenost a maminku všem jen a jen doporučuji 🙂. Budu se těšit na další obchodíky☺
baja15
4. okt 2021
Odporúčam 👍
andilecek
7. okt 2021
Děkuji za milé hodnocení, i z mé strany maximální spokojenost a maminku všem jen a jen doporučuji 🙂. Budu se těšit na další obchodíky☺
petasvarc
29. sep 2021
Veľmi pekne ďakujem, bezproblémový obchod 😉
andilecek
7. okt 2021
Děkuji za milé hodnocení, i z mé strany maximální spokojenost a maminku všem jen a jen doporučuji 🙂. Budu se těšit na další obchodíky☺
slniecko609
29. sep 2021
Toto bol moj druhy nakup od vas, opat velka spokojnost, oteplovacky v top stave za super cenu.
andilecek
7. okt 2021
Děkuji za milé hodnocení, i z mé strany maximální spokojenost a maminku všem jen a jen doporučuji 🙂. Budu se těšit na další obchodíky☺
silvika59
28. sep 2021
Odporúčam. Krásne veci 🌺🌺🌺🌺
andilecek
7. okt 2021
Děkuji za milé hodnocení, i z mé strany maximální spokojenost a maminku všem jen a jen doporučuji 🙂. Budu se těšit na další obchodíky☺
lentilkabj
28. sep 2021
Mamicku mozem len odporucat. Saty sme dostali krasne a v TOP stave!!!
andilecek
7. okt 2021
Děkuji za milé hodnocení, i z mé strany maximální spokojenost a maminku všem jen a jen doporučuji 🙂. Budu se těšit na další obchodíky☺
jana21jt
24. sep 2021
Mamičku odporúčam, vyborná komunikácia. Nohavice boli v super stave. Ďakujem
andilecek
7. okt 2021
Děkuji za milé hodnocení, i z mé strany maximální spokojenost a maminku všem jen a jen doporučuji 🙂. Budu se těšit na další obchodíky☺
veronicka1988
24. sep 2021
Ďakujeme za super obchodík, odporúčam na 100% 👍👍👍
andilecek
7. okt 2021
Děkuji za milé hodnocení, i z mé strany maximální spokojenost a maminku všem jen a jen doporučuji 🙂. Budu se těšit na další obchodíky☺
niqka20
24. sep 2021
Rýchly a bezproblémový obchodík, mamičku odporúčam 😊
andilecek
7. okt 2021
Děkuji za milé hodnocení, i z mé strany maximální spokojenost a maminku všem jen a jen doporučuji 🙂. Budu se těšit na další obchodíky☺
stevo28071988
24. sep 2021
Zasielku už mám a som spokojný. Ďakujem predávajúcej.
andilecek
7. okt 2021
Děkuji za milé hodnocení, i z mé strany maximální spokojenost a maminku všem jen a jen doporučuji 🙂. Budu se těšit na další obchodíky☺
mimi_tami
23. sep 2021
Ďakujem za vecičky, maminku vrelo odporúčam 🙂
andilecek
24. sep 2021
Děkuji za milé hodnocení, i z mé strany maximální spokojenost a maminku všem jen a jen doporučuji 🙂. Budu se těšit na další obchodíky☺
joneta
9. sep 2021
Velmi mila a ochotna predavajuca. Rychla komunikacia aj dodanie. Overal je ako novy a som velmi spokojna. Mozem vrelo odporucit. ☺️👍
andilecek
24. sep 2021
Děkuji za milé hodnocení, i z mé strany maximální spokojenost a maminku všem jen a jen doporučuji 🙂. Budu se těšit na další obchodíky☺
janulka1973
7. sep 2021
Dobrý deň dneska mi balíček prišiel ďakujem krásne za tovar super👍maminku odporúčam všetkým 😊🍀❤️
andilecek
7. sep 2021
Děkuji za milé hodnocení, i z mé strany maximální spokojenost a maminku všem jen a jen doporučuji 🙂. Budu se těšit na další obchodíky☺