Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
Poprad    3     Profil používateľky
Ahoj mamička :)
Ak si kupite 2 veci, 3.(najlacnejsiu) dostanete zadarmo!
Ak si kupite 4 veci, 4.(najlacnejsiu) dostanete zadarmo!
Ak si kupite 5 a viac veci, mate cely nakup za polovicu!
Ak si kupite 10 a viac veci, mate cely nakup za tretinu!
** do akcie sa nezahrna kocik a balikove ceny akcie zlavnene akcie**

teším sa, že si navštívila môj sukromný bazarík. Ponúkam tu veci, ktoré sú vo veľmi dobrom stave, ktoré sme mali pár krát, prípadne sme ich vôbec nenosili. Predávam tu veci po mojej dcérke a synčekovi a možno tu dám niečo z môjho šatníka, kedže som minimalista, nerada držím čokolvek, čo už dlhšie nepoužívam, prípadne sme z toho vyrástli :)

Odporúčam, vybrať si viac veci, oplatí sa to kvôli poštovnému, ale tiež dám lepšiu cenu, nakoľko nejde mi o nejaký zárobok, ale aby som veci predala do ďalšich rúk a mali tak úžitok.

Ponukam tu aj par mnou vybranych kuskov oblecenia, su to veci ktore objednavam zo zahranicia, veci su oznacene ako NOVE+nazov oblecenia. Vacsinou viem objednat vsetky velkosti.

V cene nie je poštovné, to je poďla aktuálneho cenníka SLP.
Prajem Vám veľmi krásny deň a mnoho pozitívnej energie a síl pri vychove naších detičiek.
Zobraz celé podmienky
Zobraziť hodnotenia:
olivia1425
30. jún 2021
Odporucam
lucydn
16. jún 2021
Som maximalne sklamana a rozhorcena od 10.6. Kedy ste my poslala podklady k platbe som vam hned obratom poslala peniaze od toho dna nekomunikujete!!! Ja som koselu potrebovala suurne na akciu ktora je uz tuto sobotu teraz som bez penazi a najhorsie aj bez kosele a mozem zhanat v obchodoch kade tade a trpnut ci na rychlo kupim. Mamicku neodporucam!! Nemam ani peniaze ani koselu!
happymamca
17. jún 2021
Dobry den. Ospravedlnujem sa Vam, ale niekedy clovekovi do zivota aj vbehne nieco dolezitejsie a neriesi online svet. Peniazky vratim, pripadne viem poslat expresne zajtra.
adusko33
24. feb 2021
Rýchle jednanie a odoslanie 😀odporúčam
luciakh
12. feb 2021
Pani si vytvara vlastny cennik postovneho, nikdy som sa s tym nestretla. Namiesto 0,75€ pyta 2,50€ 😱😱😱
happymamca
12. feb 2021
Mila pani, dakujem za Vasu nesmierne rychlu reakciu, ktoru neodsudzujem, ale dovolte mi, sa k nej vyjadrit. Moje klientky vedia, ze nikdy nenavysujem ceny, tento produkt je navyseny, lebo na to mam dovod. Nijako som Vas nechcela rozrusit ani zavadzat. Myslim, ze som s Vami jednala uprimne a ak ste nemala zaujem, pripadne sa Vam cena zdala pridraha, za 2 eurovy produkt, stacilo ist len dalej, ako som Vam odporucala. Davam baliky velke za velmi vyhodne ceny, kedy vela krat doplacam za tazsi balik ja a uz spatne neziadam od mojich klientiek viac peniazkov. Tento produkt som sa rozhodla dat za dopravu 2.50 nakolko je to nove stalo ma to vela usilia to zohnat, navyse sa mi neoplati to nosit na postu. Ale oboznamila som Vas o tom hned. Viete, toto je slobodny market, aj zienky sa tu slobodne mozu rozhodnut. Myslim, ze zle recenzie sa davaju na ine dolezite detaily nakupu, nie kvoli dovodu, kedy sa nam nepaci cena za tovar, pripadne jeho postovne.. nie sme v stredoveku. Trh je velky. Dolezita je ale kvalita nie Vas pohlad na cenu. Este som sa nestretla, ze by si tu niekto stazoval na cenu.. ale to uz je recenzia o Vas, ktoru ste si tu napisala.
mima0
30. nov 2020
Tovar zodpoveda popisu, rychle dorucenie, rozhodne odporucam 👍🙂
toto28
5. okt 2020
Super nakup. Super pristup a dokonaly stav veci 🙂 Vrele odporucam 🙂
chovanova43
22. júl 2020
Aha batizovce tak nič ja nemám auto ťažko sa mi tam dostať, ďakujem
martinapodhorcova
6. máj 2020
Dakujeme za obchodik - bundicka je krasna 🙂
misha27
12. sep 2019
Pani určite odporúčam,s nákupom som bola veľmi spokojná, topánky sú krásne, ďakujem ☺️.
vandapanda
8. aug 2019
Obchodik hodnotim na vybornu👍Urcite odporucam
murko2607
27. jún 2019
super spolahlivá predavajuca
lencitapu
25. mar 2019
Šikovná maminka, super komunikácia, ďakujem. Vrelo odporúčam 👍 dávam jednotku s hviezdičkou 😀
katkarum
29. jan 2019
Bez žiadnych problémov. Ďakujem a želám, nech sa darí...🙂👍
luccindaaa
25. jan 2019
Dobra komunikacia, rychle dodanie.
el_j
23. jan 2019
Predávajúcu odporúčam.
evdzelyn
22. dec 2018
Dakujem. Prislo v poriadku. 🖒🖒🖒
janickacrazy
21. dec 2018
veľmi pekne dakujem za oteplovačky a predávajúcu určite odporúčam 👍
mome
10. dec 2018
dakujem za super oteplovacky, mamicku odporucam 🙂
tinkerbell
7. dec 2018
Mamicku odporucam a dakujem za rychly a bezproblemovy obchod.
610zuzu610
6. dec 2018
Ďakujem za čižmičky. Sú naozaj ako nové 😊 som veľmi spokojná.
johanka121
9. nov 2018
Dakujem a odporucam ☺️
robinka84
31. okt 2018
Velmi mila predavajuca, odporucam a este raz dakujem 🌹
blambulka
30. jan 2018
Mamicku odporucam, je velmi mila, trpezlivo na nas pockala aj dva tyzdne a bola ochotna s nami vsetko prediskutovat. Komunikacia bez problemov. Dakujeme
chaya
1. dec 2017
od mamičky som pred vyše mesiacom kúpila mobilný telefón Apple 4 . Podľa mamičky telefón mal len jednu chybu a to citlivejšie hlavné tlačidlo. No nebola to jedina chyba lebo doma sme zistili, že mamička odinštalovala všetky prednahraté aplikácie podporované ios 4. Po zistení som mamičku okamžite kontaktovala a samozrejme som chcela vrátiť peniaze. Namiesto toho mi mamička poslala video podla ktorého som si mala znova nahrať odinštalované aplikácie čím vlastne nepriamo priznala že telefón v poriadku nie je -čo mi neskor povedali aj v servise apple pretože aplikácie ktoré boli nainštalované pre Apple 4 už vyšši iOs nepodporuje a nad komunikáciou mamičky so mnou sa len usmievali....Mamička samozrejme peniaze nevrátila aj ked tvrdila že jej o tych 60 eur nejde . Tak dúfam , že jej tych 60 eur viac poslúžilo ako mne jej mobilny telefon
happymamca
1. dec 2017
Mila pani, kupila ste telefon iphone 4, vsetko, co na nom bolo chybne a o com som Vas aj informovala predom bolo, ze je uz labilnejsie menu tlacitko. Neodinstalovala som na nom nic neobvykle, kazdy, kdo predava mobil, odinstaluje - cize VYCISTI, si mobil, aby na nom neostali pootvarane ucty na banky a socialne siete a ine aplikacie. Bola este moja dobra vola, ze som Vam pripravila a napisala konkretny postup, ako mozno mobil opat zapnut a vsetko si spravit odznova, myslim pozakladat si ucty. To, ze Iphone 4 ma uz starsie systemy a nebude Vam fungovat vsetko, som ani v zlom sne nedufala, ako ste mi sama napisala, kupila ste macku vo vreci o com som ani ja nemohla vediet, nie je to obvykle, skor neobvykle, ako Vam povedali aj v servise. Velmi mi je luto, ako to dopadlo. Je to situacia, nad ktorou som dlho premyslala, verte mi, ako ju riesit a pytala som sa aj odbornikov na internete, ako som Vam poslala aj jedneho prejav, mozem tu prilepit aj odpoved dalsieho, ktory sa vyjadril, ako tento problem riesit a ci som zlyhala ja, alebo ste aj vy mala vediet, kedze ste mala informacie tie iste, co ja, ako to dopadne..
dobotka
16. aug 2017
Perfektný obchod. Rýchla komunikácia 100% spoľahlivosť. Radosť obchodovať.😉
carollina1
10. aug 2017
Bola som maximálne spokojná, predávajúcu určite odporúčam 🙂. J
gabika_316
27. júl 2017
Spoľahlivá predavajuca 😃 vrelo odporúčam.
sissi51
6. jún 2017
ďakujem za krásne šatocky dnes dosli 🙂
ttamara1
6. jún 2017
Mamička aj komunikácia perfektná 👌 Vždy sa bojím posielať peniažky vopred na účet a čakať na vec ale tu odporúčam všetkými 10timi! Ďakujem
kristinatadina
24. apr 2017
Dakujem velmi pekne maminku odporucam na milion % tebisky mi podrzala kym som mala peniazky hned balicek poslala aj tomu ze bola chora. Velka spokojnost. Dakujeeeem
kiuska1
13. apr 2017
Suprova capica za super cenu. Obchodik na 100%odporucam 🙂 vsetko prebehlo na 1*
sprcik
29. mar 2017
Bezproblemovy obchod. Odporucam.🙂
sisal161
23. mar 2017
dakujem za obchodik 🙂 odporucam dalej 🙂 potesi hodnotko i od vas 🙂 🙂 🙂
happymamca
23. mar 2017
Dakujem Vam 🙂
sutemko
27. sep 2016
Ďakujem za krásne šaty, rýchle vybavenie 🙂 odporúčam 🙂
happymamca
27. sep 2016
Dakujem Vam za mile hodnotenie! Nech sa Vam pekne nosia 🙂