konik_testuje
24. máj 2021
6352 

Skúsenosti s trend IT UP od dm

Je úplne jedno, či sme mamy, manželky, partnerky, sestry, kolegyne. Sme ženy. Ženy, ktoré nie sú a ani nechcú byť dokonalé. No milujú ten pocit, keď sú so sebou spokojné. Keď sa zbadajú kútikom oka v odraze výkladu a cítia sa výnimočne. To je presne tá chvíľa, kedy sa na tvári objaví letmý úsmev a uvedomia si svoje sebavedomie ešte intenzívnejšie.  Ak pocit autentickej, sebavedomej a jedinečnej ženy v tebe dokáže vyvolať originálny make-up, značka dekoratívnej kozmetiky zn. tred IT UP je pre teba ako stvorená. A teraz ju môžeš s nami testovať. 

Čo budeme testovať?

Sebavedomá, nefalšovaná a individuálna! Tak sa prezentuje značka make-upu zn. trend IT UP od dm10. Je určená pre všetky ženy, ktoré vedia, čo chcú, ktoré vedia, čo sa im hodí, a majú svoj vlastný štýl. Ženy s vášňou pre módu a kozmetiku, ktoré len tak nepodľahnú žiadnemu módnemu trendu - ženy ako vy. Svoju jedinečnosť budete môcť prezentovať vďaka štedrému balíčku, ktorý máme pre vás pripravený.

trend IT UP make-up, 30 ml – prirodzene hebká pleť bez nedokonalostí. Jemný a dlhotrvajúci make-up má variabilné krytie a zaistí zjednotený vzhľad so žiarivým efektom. Dodáva pleti svieži, prirodzený a zdravý vzhľad. Výživný kolagén intenzívne vyživuje a hydratuje pleť. Je vhodný pre každý typ pleti. 

trend IT UP kompaktný púder, 9 g – hodvábne jemný púder prepožičia vašej pleti perfektný vzhľad bez lesku a jemný zamatový pocit. Variabilná krycia schopnosť sa postará o zjednotený vzhľad pokožky. Obsahuje kukuričný škrob, ktorý dodá pleti matný vzhľad. 

trend IT UP paletka rozjasňovačov na tvár, 10 g – rozžiarte svoju tvár vďaka paletke highlighterov. Zahŕňa pastelovo červený odtieň a tri nude odtiene od svetlých až po tmavé. Hodvábna textúra so svetlom odrážajúcimi pigmentami opticky zjednotí pleť a skryje drobné nedokonalosti pleti. 

trend IT UP paletka očných tieňov, 12 g –   matné a trblietavé textúry v béžovo-hnedom farebnom prevedení čakajú na spojenie. Očné tiene sú obzvlášť trvácne, dajú sa perfektne nanášať a kombinovať pre vytvorenie dokonalého líčenia. Vytvorte si prirodzené denné či zvodné dymové líčenie aj každý deň. 

trend IT UP tiene na obočie – púder na obočie vám zaistí dokonalé obočie, ktoré vytvoríte rýchlo a jednoducho za pár minút. Ľahká a mäkká textúra púdru sa nerozmazáva, je odolná proti vode a vďaka praktickému aplikátoru zaistíte dlhotrvajúci výsledný efekt. Vaše obočie bude krásne definované, zvýraznené a zafixované po celý deň. 

trend IT UP maskara, 12 ml – špeciálny aplikátor obalí každú mihalnicu do sýtej čiernej farby, vytočí ju a dodá jej objem. Zloženie s obsahom ríbezľového oleja poskytuje mihalniciam potrebnú starostlivosť. 

trend IT UP korektor -  zmatňujúca intenzívne krycia tyčinka zakrýva a zmatňuje nerovnosti pokožky a začervenanie. Zaručuje dlhotrvajúci efekt a perfektný krycí účinok.

trend IT UP rúž na pery – zanechá vaše pery dokonale hebké, hydratované a šťavnaté. Navyše ich krásne zvýrazní a dodá im dlhotrvajúce farebné odtiene. Vďaka praktickému tvaru sa jednoducho a rýchlo nanáša, a preto nesmie chýbať v žiadnej kabelke. Váš úsmev bude neodolateľný a pery krásne žiarivé. 

trend IT UP lak na nechty -   s dvojitým účinkom dodá nechtom intenzívny lesk a efekt gélových nechtov. Pomocou štetca s 1000 štetinkami zaistíte rovnomerné a profesionálne nanesenie.

Koho hľadáme?

Hľadáme 10 originálnych žien, ktoré sa rady líčia a neustále sa v tom zdokonaľujú. Ženy, ktoré milujú hravosť a rozmanitosť, ktorú im líčenie prináša. Ženy, ktoré poznajú svoj štýl, čo im pristane, no naopak zároveň rady experimentujú. Ak si sa našla v tomto opise, si okrem toho komunikatívna, priateľská a s nadšením nám svoje testovanie odprezentuješ nielen slovami, ale aj prostredníctvom fotografií, hľadáme práve teba.

Ako sa zapojiť?

Ak by si rada testovala tento balíček dekoratívnej kozmetiky zn. trend IT UP, napíš nám, kedy sa ty cítiš sebavedomo a výnimočne. Pokojne pripoj fotografiu, ktorá ten pocit vystihuje a zachytáva.

Čas na zapojenie je do nedele 30.5.2021 a v priebehu týždňa vyberieme 10 žien, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

Držíme vám palce a tešíme sa na vaše komentáre a fotografie.

konik_testuje

#test_dm30

Ja sa cítim sebavedomo keď mám pri sebe moje tri deti a je mi dobre 👍

24. máj 2021

Sebavedomo a výnimočne vtedy, keď mi muž dá kompliment alebo keď mi povie, že ma miluje. 🥰

24. máj 2021

Kedže už som vyše roka na homeoffice tak sebavedomo sa cítim aj keď vymením tepláky za nejaké tie šatočky...o opätkoch nehovoriac 🙂 Ak k tomu pridám červený rúž, už nepotrebujem nič iné 🙂 A keďže od decembra už ma "zdobí aj kočík"...to mi ešte len dodalo na sebavedomí 🙂

24. máj 2021

Cítim sa sebavedomo keď som upravená. Niekedy mám náladu na hravejsie farby, inokedy na niečo jemnejsie, k čomu prispôsobím líčenie i oblečenie. Jedinečnou sa cítim pre svojho manžela, vždy keď dostanem kompliment.
Aj takéto jemne líčenie mi pomáha cítiť sa sebavedomejsie.

24. máj 2021

Ja sa citim sebavedomo keď sa naličim a idem do mesta si sadnut na kavičku s kamaratkou🍀❤

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď vymením domáce oblečenie za niečo elegantné a trošku viac sexy v čom sa cítim ako práva žena, samozrejme jemný make up nesmie chýbať aj to je to, čo mi dodá trošku viac sebavedomia. 🙂

24. máj 2021

Aj po 40tke sa cítim sebavedome, a môžem povedať že ešte viac ako v 20tke. Keď sa nalíčim, upravím si nechty a pekne sa oblečiem a páčim sa svojmu partnerovi.

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim keď si dám môj červený rúž 🙂 💄 hotová hviezda 🤣🤣

24. máj 2021

Ako matka troch deti sa cítim sebavedomo hocikedy,keď hodím na seba make-up 🤣🤣🤣 či už príležitostne alebo výslovne na zvýšenie svojho sebavedomia a tiež aj preto,že moja dcérka ma vie tak krásne pochváliť a to je pre mna naj 💜 rada by som sa zúčastnila tohto testovania,vyskúšala nové veci a nové trendy.

24. máj 2021

Sebavedomo sa vždy cítim, ked je pri mne moja rodina a samozrejme keď som pekne nalíčená. Keďže teraz sa všade nosili rúška, líčiť sa veľa nebolo treba, ale rúška pomaly odkladáme a veru nové maľovačky by boli super. Určite by som ich patrične a s veľkou radosťou privítala a otestovala ❤❤❤😉

24. máj 2021

Sebavedome sa cítim vždy keď mám upravené obočie a nechty trocha mihalnice a vlasy

24. máj 2021
Autor komentár zmazal

Ja som sa nikdy necitila sebavedomejsie ako v nomentalnom obdobi tehotenstva ked ma kazdy chvali ze sa mi to strasne hodi 😊 a kedze uz mam len par dni do porodu, tak by som sa aspon mala cim skraslit kedze brusko uz nebude a pri babatku chcem tiez ostat pekna a sebavedoma 😍

24. máj 2021

Umna to je keď ideme na turistiku ,ďaleko od meskeho hluku a množstva ľudí. Nalakované nechty umna musia byť🙂 líčenie len podľa príležitosti 🙂

24. máj 2021

Sebavedomie kazdej zeny je individualne moje je ked mam spiralu a pekne upravene liny a obocie a hlavne ked som sama sebou

24. máj 2021

Cítim sa tak, keď sa nalíčiť a oblečiem tak, ako nie v bežný deň. Keďže som na materskej, takých príležitosti je málo.

24. máj 2021

cítim sa sebavedomo keď si spomeniem na to že o 5 týždnov rodím a verím si že všetko zvládnem bez problémov🙂

24. máj 2021

Sebavedomo a výnimočné sa cítiť každý deň vďaka mojim trom dcéram a manželovi. Každý deň dostanem od nich kompliment 💕
Žiaľ po 40 tke to uz ide všetko ťažšie, teda v mojich očiach. No keď si ľudia myslia ze s najstaršou dcérou sme sestry... Vždy to dobre padne 🙈

24. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo vtedy keď som pekne upravená, keďže pracujem so zákazníkom denne sa snažím vyzerať dobre, upravené vlasy, nechty a samozrejeme aj taky decentný make up si to do práce vyžaduje. Mám rada sa ráno upraviť, obočie mám robené tak aspoň s tým sa ráno nemusím hrať. Ale mihalnice, najaky make up ci púder nesmie chýbať.
Nechty tak isto treba mať pekne upravené. Žena bez upravených nechtov nemá budúcnosť 😊

24. máj 2021

Som rada maminkou jemne nalíčenou s voňavým balzamom,leskom na puse...
Som rada maminkou natural, keď sa bláznim s mojimi 5. deculami večer v pyžame...

Som rada manželkou nalíčenou, vyfénovanou, naparfumovanou, ktorá dokáže občas zo seba vykúzliť "modelku" 😉 ...
Som rada manželkou bez zbytočnych farieb, pretože prirodzenosť je najviac...

Som rada pri športe upravená, jemne nalíčená, pretože viem, že aj vtedy môžem sama pre seba vyzerať skvele...
Som rada pri športe nenalíčená, lebo viem, že pokožka zdravo dýcha a telo cez ňu vylučuje to, čo tam nepatrí...

V akomkoľvek okamihu viem byť zdravo ☝️sebavedomá, pretože viem, že všetko závisí odo mňa...ako vnímame samy seba, tak nás berie i okolie...a milujem líčidlá, pretože dokážu s nami ženami občas veľké premeny a to my ŽENY, predsa môžeme...👍

24. máj 2021

Ja sa citim vtedy sebavedomejsie,ked mam lahky make up,oblecenie,ktore mi je pohodlne...milujem pulovriky... a samozrejme moj parfem

24. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo vždy 😉.....pretože na tom pracujem každé ráno.Nikdy neopustím dom nenalíčená,neučesaná....

24. máj 2021

Stale sa citim sebavedome🥰Pri rodine, priatelovi

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď som pekne upravená, oblečená a cítim sa fajn a komfortne. Moja každoranná rutina pred cestou do školy a do práce je pekne sa upraviť, nalíčiť, očesať a úplne najviac sa cítim sebavedomo, keď sa páčim svojmu partnerovi a, keď mi syn povie, že mama aká si pekná 🙂

24. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo vždy, keď vidím, že ľudia okolo mňa sú spokojný mojím pričinením 🙂

24. máj 2021

Keď sa namaľujem a upravím... keď nmi muž povie že som krásna 😉

24. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo vždy keď sa upravím. Prirodzenosť je krásna to áno,ale upravená sa cítim omnoho lepšie,sebavedomejšie. Milujem kozmetiku,skúšam rôzne značky preto by má toto testovanie určite potešilo 🙂

24. máj 2021

Sebavedoma sa citim niekedy s vyraznym make upom, niekedy s nude a niekedy aj rano po zobudeni… niekedy postaci dobry parfem, nove topanky a niekedy len kvalitny spanok 🤣

no make up u mna malo kedy chyba kedze som nevyrazna bledula a casto musim maskovat chybičky krasy a rada sa sama sebe pacim.

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim každé ráno ... je to aj o tom , že sa upravím a doladím .. upravím menšie nedostatky , ale ide o vnútorný pocit. ❤

24. máj 2021

Milujem kozmetiku Trend IT Up. Vlastním veľa kúskov, momentálne som nadšená s make-upu Rosy touch 😊 sebavedome sa cítim stále či už s make-upom či bez 😁 ide o vnútorné nastavenie

24. máj 2021

Sebavedomo sa citim ked sa samozrejme upravim a nalicim. Bez toho ani z domu nevychadzam 😊 a samozrejme aj vtedy ked mi muz povie ze som krasna aj bez malovatiek 🤭😊😍

24. máj 2021

Milujem makeup, najviac sebavedomia citím, keď vymením teplaky za šaty, primaľujem sa a vyrazím z mojím drobcom na prechádzku.

24. máj 2021

Táto súťaž je premena ako stvorená. Milujem byť upravená a stále skúšať niečo nove

24. máj 2021

Keďže sa skoro dennodenne líčim, tak mám aj kopec kozmetiky, teda hlavne ten dekoratívnej. Mám homeoffice ale aspoň takto sa cítim lepšie a sebavedomejšie. No a keď niekam idem, tak to vytiahnem najlepšie šaty, zvolím výraznejší make-up a veľmi sa vybláznim aspoň takto. 😍😍😍

24. máj 2021

Cítim sa sebavedomo, keď mi môj manžel povie, aj keď mám mastné vlasy, vyrážky a veľké brucho 🙂 že som najkrajšia žena na svete🙂. A samozrejme tiež, keď sa namaľujem, pekne urobím vlasy a pekne oblečiem...

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim keď som pekne upravená 💄 Vlasy, make-up každodenná rutina 🙈 Milujem skúšať nové produkty z kozmetiky a pri líčení relaxujem preto by ma toto testovanie veľmi potešilo 😊

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim vždy keď som upravená. Aj keď to častokrát znamená vstat ráno o 10-15 min skôr aby som popri vychystani dvoch malých školákov mala čas aj na seba, stojí to za to. Ten pocit keď vyjdem z domu s decentným make upom, upravené vlasy, nechty je na nezaplatenie. Keď stiham rada sledujem kozmetické aj skin care novinky a potom samozrejme zvažujem čo všetko vyskúšam na sebe 😉

24. máj 2021

Cítim sa sebavedomo, keď mi syn na detskom ihrisku vždy pekne povie "Maminka" 🙂

24. máj 2021

výnimočný pocit mam, keď mi povedia, akého mam zlateho synčeka

24. máj 2021

Make up a správna kombinácia oblečenia ma robí neskutočne sebavedomou ženou! ❤️ A taktiež komplimenty typu ako mi to dnes pristane 🥰❤️

24. máj 2021

Sebavedomo a výnimočné sa cítim v práci ❤ s mojimi malými detičkami keďže som učiteľkou v materskej škole 😊 každá chvíľka s nimi je výnimočnou a najmä úprimná pochvala od nich je pre mňa tou najkrajšou 💋

24. máj 2021

Sebavedomo sa citim, ked ma ludia pochvalia,ze vyzeram dobre a to aj bez vyrazneho make upu

24. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo a krásne ked aj nemám žiaden make up a deti aj manžel mi povedia že som krasna a ma lubia 🧡no i napriek tomu mam radamake up a Rosy touch od Trend it up je teraz môj momentalny favorit 💓💓

24. máj 2021

Osobne sa cítim sebavedome ak som dobre upravená, nalicena decentne. Ak sa dobre cítim a páčim sa sebe samej akoby som šírila tú auru okoliu. Vtedy každé polichotenie je balzamom ako pre každú ženu rôzneho veku.

24. máj 2021

Cítim sa sebavedomo keď sa upravím 🥰milujem kozmetiku, preto by má toto testovanie veľmi potešilo 💄

24. máj 2021

Cítim sa sebavedomo, keď sa cítim zdravo. Je jedno, ci som nahodená, nalíčená alebo som ušmachtlané kuriatko za sporákom. Vychadza to z vnútorného pocitu spokojnosti, keď nie som prejedená, keď som si zacvičila, vyvetrala sa na slnku. Sebavedomie mi prináša celkový pocit spokojnosti a celkový pocit spokojnosti mi prináša sebavedomie. Makeupom už len môžem druhým ľuďom ukázať svoju spokojnosť bez toho, aby som im to musela vysvetľovať. Makeupom môžem vyjadrit svoje pocity, svoju náladu. Pomáha mi doladiť to, ako sa chcem celkovo cítiť.

24. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo a výnimočne vtedy, keď sa ráno zobudím, vyčistím si tvár a nalíčim sa a upravím. Veľmi rada sa líčim a skúšam nové líčenia, odtiene kombinovať a tak, väčšinou sa snažím skombinovať rúž s farbou oblečenia, a aj taký, aby sa hodil. Veľmi, by má potešilo, keby som mohla vyskúšať produkty od značky Trend ItUp, pekný dník prajem 🌸💗

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim vždy keď sa upravím,nalíčim,učešem.Šminky a všetko čo k tomu patrí je u mňa na dennom poriadku,aj keď som len doma,upravím si aspoň obočie a riasy.No a keď sa k tomu ešte môžem nahodiť,cítim sa úžasne🤩Čerešničku na tortu môjho sebavedomia ešte doloží moja dcérka so zasneným pohľadom "mami aj ja chcem byť taká pekná ako ty"😍
Toto je testovanie ako stvorené pre mňa,dekoratívnu kozmetiku v drogérii nikdy neobídem a vždy skúšam novinky😉

24. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo a vynimocne každý deň. Hlavne LÁSKOU, ktorú dostávam od svojich detí a partnera. Vďaka nim mám každý deň dôvod na úsmev a to je najkrajšia ozdoba.
A keď sa k tomu pridá dobrá dekoratívna kozmetika, čo viac si môže žena priať. Už len pár nových topánok 😂

24. máj 2021

sebavedomo sa citim ked som nalicena ucem sa aspon vypadam k svetu a dekorativnu kozmetiku mam velmi rada ked vydim nejaky novy produkt tak ho vyskusam a proste musim ho mat aj keby stal velmi vela

24. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo skoro stále.Hlavne keď mi syn robí radosť 😘

24. máj 2021

Samozrejme základom je , aby som bola upravená. Ale hlavne, keď som šťastná, spokojná vtedy to je určite o level vyššie povýšené u mňa. Vtedy sa cítim krásne a zdravo sebavedome ;)

24. máj 2021

😊Výnimočne a sebavedomo sa cítim keď som upravená od hlavy až po päty zbožňujem keď si pri príležitosti môžem dať výrazný rúž hocakej farby 😊😊tak ako napr. na foto....ale nikdy som sa necítila byť taka krásna ako teraz v tehotenstve 🤗❤️🤰🏼🥰

24. máj 2021

Materstvo ma naučilo, že cítiť sa sebavedomo sa dá aj bez nalíčenia, ale úprimne sa cítim so sebou spokojnejšie, keď som nalíčená🙂Aj minimum, ako pekne zjednotená pleť, primerane upravené obočie a šťavnatý rúž dokáže urobiť divy 😍 Na druhej strane mi vždy padnú vhod chvály od okolia, ak sa nalíčim výraznejšie, ako v bežný deň 😊 Hlavne tie od dcérky, ktorú vždy záujme farba ružu, či tieňov a štetce sú jej dobrí kamaráti 😀 Aj upravené nechty určite dodajú na sebavedomí, keďže pre mňa je to len príležitostná záležitosť 😊

24. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo keď mám pri sebe moju krasnu 🐸 je mi dobre 👍nic neni krajšieho ako detska radosť a úsmev na detskej nevinnej tvaricke je to moje všetko

24. máj 2021

Sebavedomejšie sa cítim ak sa trošku primaľujem a pripadám si hneď krajšie 😊
Hlavne keď idem do práce, tak sa vždy trošku vyfintím

24. máj 2021

Cítim sa sebavedomo keď som pekne nalíčená, upravená a oblečená 👌

24. máj 2021

Sebavedomo sa citim vtedy, ked sa vyzleciem zo svojej domacej uniformy t.j. teplakov 😅, pekne sa nalicim, obleciem, nahodim opatky a idem s kocikovat s muzom alebo kamaratkou na Korzo. Vtedy sa naozaj citim ako sa ma kazda pekna pritazliva sebavedoma mlada mamicka citit a este si pritom aj perfektne oddychnem a nacerpam energiu 🥰

24. máj 2021

Ak mám byť úprimná sebavedomo sa cítim najviac teraz keď som tehotná keďže každý vidí hlavne bruško a nedokonalosti si nevšimnú :D ale aj napriek tomu sa stále chcem páčiť hlavne môjmu úžasnému mužovi ktorý je doma s malou aby som sa ja mohla pracovne realizovať a tak každé ráno sa môžem nalíčiť a upravená ísť do práce. Rada skúšam nové veci a pomaly to chytá aj moju princeznú 🙂

24. máj 2021

Keď sa krajšie upravím a oblečiem ako v bežne dni 🙂 Mám 2 malinké deti, manžel je veľa v práci, takze takých príležitosti nie je až tak veľa. No vždy si nájdem čas na upravu aj v bežný deň, keď drobceky spia 🙂

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď som upravená nalicena a keď mi deti a muž povedia aj bez líčenia, že som krásna a dobrá, to je najviac ❤️

24. máj 2021

Ja sa citim vzdy ked sa pekne obleciem a trosku namalujem..povedzme si pravdu, my mamicky na materskej nemame az tolko prilezitosti sa vyfintit, tak potom sa kazda prilezitost pocita 😅

24. máj 2021

Ja sa cítim vždy dobre keď sa len tak pekne namalujem nie pre niekoho,ale pre seba a na druhej strane sa rada líčim lebo ma to baví odmalička a stále sa zdokonaľujem vo farbách, odtieňoch ale aj v technikách líčenia,najviac som sa cítila sebavedomo keď som išla prvý krát za priateľom a sama som sa po dlhšom čase nalíčila(už je to ale nejaký čas čo som si žiadne takéto fotky nerobila, táto fotka je zhruba asi rok a čosi stará) a vystihuje moje pocity,išla som zrovna vtedy za priateľom oznámiť mu že čakáme bábo a tak som tento make-up a aj líčenie nazval mama make-up ☺️☺️

24. máj 2021

Najviac sa cítim sebavedome, keď sa upravím, namaľujem a pekne oblečiem. Mám rada dekoratívnu kozmetiku, používam ju každý deň aj keď nikam nejdem. Rada skúšam nové produkty ♥️

24. máj 2021

Výnimočne a sebavedomo sa cítim vždy keď môžem za pomoci kvalitnej kozmetiky so seba spraviť dračicu ... aj keď som dnes už mamička na materskej dovolenke a vďaka tejto pandemickej situácii je tých príležitosti na “mamu dračicu” skutočne malo, aj tak, a možno aj vďaka tomu, si to viem užiť ešte viac ;) a okrem iného mi vtedy ku sebavedomiu dopomôže aj manželov kompliment 💄💑👠

24. máj 2021

Zvýrazniť tvár jemným líčením a je to dokonalé 💅😍

24. máj 2021

Jeeeej farbičky to je moje 😜 jasne, ze sebavedomo sa cítim keď som upravená.. asi ako každá zena☝ pretože to, že sme matky neznamená, že už nie sme príťažlivé a sexi ženy 😀 a ruku na srdce, ktorú z nás nepoteší keď sa za ňou otočí muž? Síce ten môj ma kazde rano skôr šokovu terapiu, kým sa dám dokopy ale aj tak ma ľúbi a pre mojich synov som bezkonkurencne kráľovná 👸 takto som sa pohrala s farbickami na Helloween..síce doma pred telku :D ale stalo to zato..bez filtru!

24. máj 2021

A bezny deň 🙂 každá chce byť krásna 🙂 jasne, ze by ma testovanie neskutočne potešilo!

24. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo tiež, keď sa mi podarí pekne sa nalíčiť 💁🏻‍♀️ bez nalicenia už von asi ani nechodím 😂

24. máj 2021

Keďže mam doma 8 mesačne dieťa 💕 tak sebavedomo a výnimočne sa cítim uz len keď idem na prechádzku s kočíkom alebo doktorke

24. máj 2021

Chcela by som vyskusat tuto kozmetiku,sebavedome sa citim malokedy odkedy som doma na materskej som sa poraidne nemalovala,neviem sa do toho dokopat,takze toto by ma mozno opat nakoplo ❤

24. máj 2021

Cítim sa sebavedome pri prekonávaní vlastných limitov ☺️

24. máj 2021

Na materskej uz 4ty rok sa cítim málokedy sebavedomo, ale na kazdu príležitosť sa rada namalujem, skrášlim a hned sa cítim krajšie, lepsie 🙂

24. máj 2021

Licenie milujem !!! 😍 vždy dá cítim sebavedomo keď som upravená 😀 a krásne upravená,nalíčené aj oblečená. Originál som čiernovláska ale už dlho som blondína a od vtedy sa cítim viac sexi ako voľakedy 😅😅😅😅 … samozrejme viem,že to neni všetko je to úprava len na vonok ale vo vnútri sme každá žena krásna a sebavedomá 🙃 len niektoré si to možno ani neuvedomuje … Kozmetiku rada skúšam a testujem, keď vidím novinku tak hneď kúpim 😅 keď vidím dobre rezencie … táto testovačka čaká namna 😅🙈😂😍

24. máj 2021

Teraz ked mám konečne malú dcérku stačí ešte pekný rúž a to je moje krasne sebavedomie😉

24. máj 2021

Pri dvoch malych detickach a na rodicovskej dovolenke sa sebavedomo citim ked dostanem priepustku a idem na chvilu niekam do obchodu, na nakupy, dam si makeup a len tak si vykracujem "slobodne"😁

24. máj 2021

Ja sa citim sebavedome uz len ked si zjednotim ton pleti. Som uplna bledula, presvitaju mi zilky na ociach a mam zacervenanu plet, takze to u mna robi obrovsky rozdiel. ALE! Ked si k tomu dam este aj vyrazny ruz, tak sa citim az takmer “neporazitelne” 💪🏻 Ze svet je moj 😉 ved ma chapete a ten pocit isto poznate ☺️

24. máj 2021

Som mladá mamička ktorá skúša nové veci či ohľadom módy alebo ohľadom make-upu. Sebavedomo sa cítim s makeupom či bez, rodinka moja k tomu nesmie chýbať.

24. máj 2021

Bezne to byvalo v praci, no odkedy som na materskej, tak naposledy je tomu 12 dni dozadu, kedy som sa citila sebavedome a vynimocne, pretoze som porodila aj napriek komplikaciam prirodzene krasneho syna a bol pri mne partner, ktory ma privtom neskutocne podporil

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď dobre vyzerám. Keď mám upravené vlasy a na sebe nieco pekne. Deti už mám väčšie, tak mám aj viac času na seba samu. To mi pomáha napr venovať viac času svojej pleti , niekedy aj vizáži , a toto všetko mi prospieva a dodáva sebavedomie. Verim, že sa na mna šťastie usmeje a budem moct vyskusat nieco nové a tiež sa o svoje poznatky budem moct podeliť s ostatnými maminami- ženami 🙃

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim keď som si svojou dcérkou, ktorá dáva zmysel v mojom živote 🥰

24. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo presne v posilke 😃,síce teraz tehu len po troske cvičím ,ale aspoň mi lepšie drží make-up 🥰

24. máj 2021

Vždy keď mi môj chlap povie, že som preňho najkrajšia žena na svete 🥰 a samozrejme keď mám chvíľku času pre seba 🤩

24. máj 2021

Zdrojom mojho sebavedomia je moja uzasna rodina. Kedze v tehotenstve som kvoli nevolnostiam nemohla pouzivat ani len mydlo, teraz si to vynahradzujem a uzivam si skraslovacie prostriedky naplno. Najviac sebavedoma sa citim vtedy, ked som oddychnuta a upravena🤩

24. máj 2021

Nelicim sa vyrazne iba obcas kedze som na rodicovskej dovolenke ale puder,spirala obocie a pery musia byt vzdy upravene. A moje deti sa vacsinou pridaju vzdy chcu aspon pery namalovat. Manzela to velmi vytaca😆 nuz co musi si zvykat ma doma 2 krasne deti ktore sa budu malovat. Bude nam potesenim testovat kozmetiku trend it up ruze od nich su bohemske.☺😚

24. máj 2021

Ja sa cítim sebavedome,keď mám pri sebe rodinu.Keď mi niekto,kto ma dlho nevidel povie poklonu,že ako dobre vyzeráš,to sa mi zdvyhne sebavedomie na 1000%.

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim keď som pekne upravená, oblečená,a hlavne sa cítim sebavedomo teraz keď som si splnila sen po 2 pôrodoch a po veľkej sebadisciplíne som o 12kg ľahšia. 💪 a veľmi rada sa jemne nalicim. 💄☺️Toto testovanie by má veľmi veľmi potešilo, keďže kozmetiku trend it up mám veľmi rada ❤️👍🏼☺️

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď som nalicena, keďže sa tomu popri práci aj venujem. A taktiež, keď som elegantné oblečená a mam upravené vlasy, najlepšie vyzehlene 😉

24. máj 2021

Som presne ten typ ženy,čo nejde 'neupravená'ani kôš vyniesť 🤣
Ale teraz vážne, sebavedomo sa cítím skutočne ked som nalíčená a upravená.Aj pri deťoch,práci a bežnom uponáhlanom životě sa ráda cítím dobre.Už dávno nejde o okolie...nelíčim sa pre nich ale pre seba.Mám rada svoj štandart a ten si roky držím..občas viac-občas menej,ale vždy upravená 😉

24. máj 2021

Som sebavedomá aj o 01:46 v noci, nech vyzerám ako rozospaté niečo :D Prečo? Pretože mám zdravý rozum a úsudok. Nie som najkrajšia, nie som ani najštíhlejšia. Ja som originál a nie kópia 🙂 Sebavedomie musí vychádzať hlavne zvnútra. Prikladám fotku, kde som sa cítila ako bohyňa <3

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim vždy keď zakrijem kruhy pod očami, namaľujem a učešiem. Zbožňujem líčenie no ako som momentálne na materskej a bola Corona som sa dlhšie nelíčila a väčšina mojej kozmetiky skončila v koši na koľko bola po záruke 🤣 a vínimočne sa cítim zasa vždy keď sa pozriem na nášho syna a on sa na mňa usmeje alebo ma obijme

24. máj 2021

Ja sa citim sebavedomo stále ale s ličidlami ešte sebavedomejšie... akurát mi prekáža ten nešťastný respirator 😂😂 rada skúšam nové líčidlá pretože ešte som neprišla nato čo je pre moju pleť to pravé orechové 😊

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, ked sa upravím, zvlášť v tomto najkrajsom období očakávania, testovanie by veľmi potešilo 🙂

24. máj 2021

Kvôli rúškam, respiratorom som sa viac menej prestala maľovať, preto sebavedome sa cítim zakaždým keď mám možnosť si dať make up a je ho vidieť

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim hlavne vtedy, keď som nalíčená 🙂 no samozrejme aj bez líčenia, no líčenie je moje hobby❣️

24. máj 2021

Milujem líčenie.. Bodaj by to vyšlo.. Veľmi rada otestujem nové výrobky od dm drogérie v ktorej nakupujem pravidelne 🙂🙂🙂

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim keď mi niekto povie ze jak super vyzerám v 8 mesiaci tehotenstva. Hlavne po zamaskovaní tmavých kruhov pod očami 🙂

24. máj 2021

Ja som Zuzana a mam 31 rokov. Sebavedome sa citim vzdy ked som s mojou rodinkou. Alebo len ked sa motame s dcerou (8rokov) po meste a ludia si myslia ze sme sestry 😁. Alebo ked mi pan autobusar neveril moj vek. Vzdy sa na tom s manzelom zasmejeme. A ja mam pekny dnik. Dakujem

24. máj 2021

Výnimočne sa cítim cele tehotenstvo, hoci je to často boj, ale to, ze vo mne rastie nový život prevyšuje všetko ostatné🤎

24. máj 2021

Ja sa veľmi nelíčim, len tak jemnúčko, ale výnimočne a žensky sa cítim, keď mám oblečené šaty alebo sukňu. Našťastie mi to moja práca umožňuje.

24. máj 2021

Citim sa vynimocne vzdy ked ideme niekde von a sa nalicim a manzel aj deti ma pochvalia ze vyzeram pekne nakolko doma sa nelicim a ani ked idem po deti do skoly ci skolky ...tak rada vyskusam kozmetiku ale mechty nalakovame mam vzdy pokual sa nedolamu

24. máj 2021

Vyjnimocne sa citim kazdy den, pretoze kazdy den je pre mna niecim vyjnimocnym🙂 kedze licenie je pre mna neodmyslitelnou castou dna a nenamalovana by som nesla ani smeti vyhodit ako sa hovori. Nechty mam vzdy upravene aj ked nie vzdy nalakovene, pretoze ruky vypovedaju o clovekovi velmi vela 😃 rada by som vyskusala aj nieco nove😊

24. máj 2021

Krásna testovacia do ktorej sa oplatí zapojiť😉

24. máj 2021

To by bolo super testovanie,teraz skôr len špirála a ceruzka ale aspoň niečo a výnimočne som sa cítila na svoje narodeniny tento víkend oslavena 30ka 🤗

24. máj 2021

Ahojte! Sebavedomá má byť svojím spôsobom každá žena, ktorá je sama so sebou spokojná a cíti sa dobre ❤️ a výnimočný môže byť akýkoľvek okamih v živote...narodenie dieťaťa, svadba, prvé rande...a veeeeeľa iných krásnych "vecí"...Ja sa cítim výnimočne na každom vystúpení, koncerte, keď moderujem...na fotke s mojou dcérkou, momentálne je už vyššia ako ja 😍 A testovanie nových vecí určite ocením na takýchto príležitostiach, ktoré sa v čase "korony" úplne stopli ☹

24. máj 2021

Vždy sa cítim sebavedomá po cvičení, keď si to poriadne odmakám,je to úžasný pocit...
Ale v skrášlovacej kúre sa vždy cítim sebavedomejšie, keď mám pekný make up a urobené mihalnice..❤

24. máj 2021

Sebavedomo a výnimočne sa cítim vtedy, keď som tip top namaľovaná, mám super vlasy a okuliare 😅🤣

24. máj 2021

Sebavedomo a výnimočne sa cítim vždy vtedy, keď sa namaľujem a pekne oblečiem, mám účes alebo nový strih vlasov od kaderníčky. Naposledy to bolo na dve svadby, a bola som nadmieru spokojná ako som vyzerala 😊 (prvý x som si sama nalepila umelé mihalnice a vydržali celú svadbu)

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim vtedy, keď som spokojná sama so sebou. Je krásne byť ženou, môcť byť každý deň inou a zároveň tou istou.. mamou, manželkou, sestrou ale aj ženou, ktorá si verí. Doma počas materskej si to mpje sebavedomie budujem aj pekným makeup-om, podľa príležitosti na ktorú idem a keď mi niekto pochváli že po dvoch deťoch vyzerám skvele, cítim sa krásne ❤️ a ešte krajšie keď ma starší syn pochváli : Mami, si krásna 🥰

24. máj 2021

Ja sa citim sebavedome stale, ale ta ceresnicka na torte je, kedze som na rodicovskej s dvonickami, ked s manzelom a detmi ideme cez vikend dakde a ja sa nalicim, vymenim teplaky za nieco ine a sa tesim, ze aspon ma uvidia normalne, nie,, rozgajdanu,, 😂🙈

24. máj 2021

Ja som akurát schudla 13 kg a stále pokračujem 💪💪💪a tak sa momentálne cítim omnoho sebavedomejšie než predtým.
Samozrejme pre manžela a syna som bola asi vždy pekná ľudsky 😀ale každá žena by sa o seba mala starať o svoju krásu a v prvom rade zdravie a myslím, že zdravé telo a tvar je zároveň aj krásne a krásna 🥰a velmi rada by som testovala pretože som sa začala aj viac líčiť ako predtým tak by som sa veeelmi potešila 💙

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim keď som upravená a sama sebou..v svojej konfekčnej veľkosti, vyspata a s dobrou náladou 🙂

24. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo a výnimočne vtedy, keď sa ráno zobudím, vyčistím si tvár a nalíčim sa a upravím. Veľmi rada sa líčim a skúšam nové líčenia, odtiene kombinovať a tak, väčšinou sa snažím skombinovať rúž s farbou oblečenia, a aj taký, aby sa hodil. Veľmi, by má potešilo, keby som mohla vyskúšať produkty od značky Trend ItUp, pekný dník prajem 🌸💗

24. máj 2021

🍀🍀🍀❤Ja sa citim sebavedomo a úžasne keď sa naličim a idem do mesta či hoci kam s manželom a viem, že som pre neho stále jedinečná❤🍀🍀🍀

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim najmä vtedy keď som nalíčená pekne oblečená, keďže teraz sa veľmi nedalo niekam chodiť tak som sa líčila len tak doma pre dobrý pocit. A samozrejme, keď tepláky a papuče vymením za šaty a lodičky ❤

24. máj 2021

Sebavedome som sa necítila už dosť dlhú dobu... je načase to zmeniť, možno práve vďaka vám...

24. máj 2021

Sebavedomo a výnimočne sa cítim keď sa ráno nalíčim a vydrží my to aspoň do poobedia 😉

24. máj 2021

Pokial som nemala tieto moje klenoty na fotke tak som sa citila ako šedá myš , sebavedomie mi stuplo akonahle som nasla muza mojich snov a ten mi splnil dalsi moj sen mat premna to najdokonalejsie dievcatko pod slnkom , rada sa licim to je pravda pracujem v beuty sfere ale poslednych par mesiacov na seba mam strasne malo casu , na fotke som si makeup pripravovala asi tak 10 minut ,rada objavujem novinky a skusam kadeco .

24. máj 2021

Keďže v lete budem mať 50 rokov, musím sa o svoju pleť lepšie starať.
Začala som používať pleťové masky a taktiež sa viac starať o vlasy. 💆

Sebavedomo sa cítim, keď sa pekne namaľujem, vymením domáce oblečenie za elegantné a keď ma preto pochvália kamarátky a ja im odporúčim kozmetiku ktorú som použila.💄
Líčenie je moja záľuba už od mladosti ❤️
Mám rada experimentovanie s farbami. A nebojím sa ani výrazných očí. 👀
Rovnako si rada upravujem nechty. 💅
Hlavne teraz v lete sa nebojím vyjsť zo svojej komfortnej zóny a siahnem aj po výrazných farbách 💋.
Značka trend IT UP je moja najobľúbenejšia z drogerkovej dekoratívnej kozmetiky.🔝
Je veľmi kvalitná a cenovo dostupná.
Dá s ňou vytvoriť krásne kreatívne líčenie.💄
Určite mi na mojom sebavedomí pridá to, keď mi ľudia tipujú nižší vek, ako mám, vďaka môjmu líčeniu.
Líčenie u mňa taktiež znamená relax a oddych.
Milujem to, keď si môžem sadnúť a vyhrať sa s očnými tieňmi. 🌈
Keď som takto upravená, hneď ide zo mňa lepšia nálada 🥰 a veľmi ma poteší, keď mi moje deti hovoria, aká som pekná.

Veľmi by ma tieto produkty potešili, pretože rada skúšam nové veci😍

Prajem pekný deň a ostatným mamičkám veľa šťastia🍀💐.

24. máj 2021

Sebavedomo a strašne žensky sa cítim odkedy som priviedla na svet svojho syna 💙 Samozrejme ako každá správna žena milujem kozmetiku a vždy si nájdem popri malom aspoň malú chvíľočku pre seba aby som použila aspoň tie najzákladnejšie šminky ako je makeup , riasenka či lesk na pery. Veľmi rada by som sa zúčastnila testovania a vyskúšala práve značku trend IT Up 🙂
🍀🙏💅

24. máj 2021

Cítim sa sebavedomo keď som upravená a naličena

24. máj 2021

Cítim sa sebavedomo, keď sa upravím, vyzehlim vlasy , nalicim, vymením Teplaciky🙂 vždy som si zakladala na vzhľade, popri MD sa snažím byť aj tak vždy upravená, aj keď niekedy musí stačiť špirála a drdol :D

24. máj 2021

Make up je skvelá vec..správne zvolené farby a spôsob líčenia dokážu každej žene vyzdvihnúť to, čo je na nej krásne..make up bol odjakživa mojou záľubou a nevzdala som sa ho ani po príchode mojej dcérky, vždy sa mi podarí venovať trochu času sebe a svojmu zovnajsku.😉 Dcérka mi niekedy pri tom asistuje, čo je veľmi milé..a hlavne keď vidím, že sa jej to páči, ako som sa upravila😉 a tiež obľubuje spoločne selficka😁 zajtra nám pribudne k nasej milovanej dcérke aj synček ❤️áno, tento príspevok píšem z pôrodnice 😉💝

24. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, ak ráno vstanem o 20 minút skôr ako moje deti a stihnem sa namaľovať. Dôraz kladiem najmä na oči, na ktorých nesmú chýbať tiene a riasenka. Okrem toho mám rada vždy upravené nechty pekným lakom 🙂 deň sa môže začať. Budiť deti, vychystat ich do škôlky, šup do auta a môže sa ísť 😉

24. máj 2021

Každá žena sa určite cíti sebavedomo keď zahodí domáce legíny za pekné, pohodlné oblečenie a hlavne keď sa nalíči.😉 Tým, že ráno je naozaj frmol kým nachystám raňajky, desiatu, deti do školy tak len hodím na seba trocha make-upu a riasenku. Rada by som vyskúšala aj rozjasňovač a očné tiene. Človek sa potom cíti lepšie, sebavedome a ženy to určite potrebujú. 🥰

24. máj 2021

Wau sebavedomo sa citom ak mi manžel aj pri 4 dcérkach a 27 rokoch života povie si krásna. A wau testovanie by ma veľmi potesilo. Keďže denne do prace a potom zhon doma a tieto krásky mi by pomohli k dokonalosti. Možno sa niekedy postadzi testovať. Ďakujem.

24. máj 2021

Určite ako všetky ženy sa cítim sebavedomo keď som upravená. Pekne oblečená, nalíčená 🙂 Patrím k ženám, ktorá si ako prvé všimne na druhej žene nechty. Ak sú pekne upravené, nalakované (vôbec nemusia byť dlhé, aj krátke nechty vedia byť pekné 🙂) vtedy si poviem že sa žena o seba stará a cíti sa sebavedome 🙂

24. máj 2021

Sebavedomo sa začínam citit teraz ako som objavila čaro cvičenia a športu

24. máj 2021

Cítim sa sebavedomo hlavne vtedy, keď som pozitívne naladená a na tejto nálade mi pridáva hlavne leto a slniečko 🙂 milujem, keď som opálená a tých sminiek nemusím až toľko používať, ale s novými farbickami by to bola radosť 🙂

24. máj 2021

Co je vlastne to sebavedomie? Raz mi jeden kamarát povedal že i keď mám pár kg navyše moja tvár to vyrovná. Taká baba do voza aj do koča.... A moje sebavedomie narástlo vtedy do výšin.... P. S. Ale tej kráse musím aj trocha dopomôcť šminkami😃🤣

24. máj 2021

Každá žena chce byť z času na čas výnimočná plná sebavedomia.... Ja ako mamina troch princezien nie vždy mam veľa príležitostí sa tak citit. Ale ak mám možnosť rada sa skraslim nalicim, upravím, dačo pekne na seba nahodím aby moje sebavedomie vzrastlo.... A je to úžasný pocit keď sa žena po dlhšej dobe na seba pozrie do zrkadla pekne upravená. Líčenie mam veľmi rada a veľmi rada by som vyskúšala niečo nové vždy je kam sa posúvať v pred a nové veci sa naučiť aj pri líčení..... Výhra by veľmi potešila 😉

24. máj 2021

Ja som sa po dlhej dobe cítila sebavedomé výnimočné keď sme sa po dlhej dobe vydeli s najlepšou kamarátkou. Veľmi rada by som vyskúšala túto kozmetiku.

25. máj 2021

Ja sa snezim citit sebavedomo kazdy den, ci som v teplakoch a teniskach, alebo satockach a lodickach, namalovana alebo bez make upu. Ale samozrejme, aj ja lubim namalovat sa, ucesat a nacancat 😉

25. máj 2021

Tak ako každa žena aj ja sa cítim sebavedomejsie keď som upravená.. Keďže mam bledé mihalnice a obočie, tak je pre mňa základom dobrá maskara a ceruzka na obočie. Pekne ucesat vlasy a ide sa👗💃

25. máj 2021

Ja sa citim sebavedomo keď som upravená, jemne nalíčená a hlavne keď mi môj manžel povie že sa nemusím líčiť pretože sa mu páčim hoci aj ráno keď sa zobudím.

25. máj 2021

Ja sa cítim sebavedome keď sa trosku namaľujem a pekne oblečiem, maľujem sa každý deň do práce, keďže trpím na akné ale každá žena je krásna, aj s nedokonalostami 🙂

25. máj 2021

Sebavedomo sa cítim keď som nalíčená, mám upravené vlasy a oblečené niečo iné ako tepláky😁 líčenie je moje hobby ale odkedy mám malú tak je to skôr jemné líčenie.

25. máj 2021

Cítim sa sebavedomo a výnimočne keď som originálna 😊🧑❤️

25. máj 2021

Ako malé dieťa som maminke brala a skúšala jej rúže, ceruzky, tiene, linky a vždy ju obdivovala, že i keď vstávala kazde ráno o 3:30 bola vždy upravená ako dáma.
Takže skúšanie líčidiel ma nepustilo, preto si občas kúpim iba tak pre radosť nový rúž ,lak na nechty alebo špirálu. A výnimočne a sebavedomo sa cítim ,keď môžem otvoriť svoj kufrík a byť krásna, nielen počas bežného dňa, ale aj na rôzne výnimočné príležitosti. Mojim ešte nesplneným snom je byť vizážistka.

25. máj 2021

Cítim sa sebavedomo, keď aj popri troch deťoch a domácnosti sa stihnem pekne naličiť, obliecť a usmievať sa 🤩🥰 Po prebdených nociach ma dokáže zachrániť iba dobrý make-up, ten nesmie chýbať

25. máj 2021

Sebavedome sa cítim vždy keď mám upravené obočie a nechty, trocha namaľovaná upravene vlasy a pekne oblečená

25. máj 2021

Sebavedomo sa cítim vtedy keď mám upravené vlasy upravené obočie a jemne namaľovaná 😉a hlavne vtedy keď som oddýchnutá pri mojich dvoch šarkanoch 😍

25. máj 2021

Ja už sebavedomie nemám žiadne kôli narážkam si tlsta že či sa nehanbím medzi ľudí chodiť a mám to s každej strany či rodina alebo práca.

25. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď vidím svojho manžela a dcérku spokojných a viem, že k ich spokojnosti som prispela <3 U mňa platí, že keď sa cítim sebavedomo z iných dôvodov ako je vonkajšia krása, nemám problém sa sebavedomo nalíčiť každý deň bez ohľadu na príležitosť a urobiť si tak radosť 🙂 🙂

25. máj 2021

Najviac sa cítim sebavedomo, keď po pár dňoch, kedy chodím strapata a bez make upu, sa pekne nalicim, oblečiem, nalakujem nechty, vyzehlim vlasy a urobím zo seba konecne človeka a zároveň vyrazím niekam von. Pripajam fotku z predať troch dní, kedy som tento "rituál" absolvovala ☺️

25. máj 2021

Ja sa citim sebavedomo, ked sa konecne mozem venovat sama sebe, hoc sa vymalujem aj do kauflandu 🤷‍♀️ mam rada ,,maľovátka" ako každá správna žena❤🤝

25. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, namaľovaná aj nenamaľovaná. No jedna vec, ktorá mi nesmie na make upe chýbať ,je rozjasnovač. A odkedy som mamou užívam si každú chvíľu, ktorú môžem venovať sebe 🙂

25. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď mám čas aj na seba a spravím si vlasy, make-up a vyberiem dobrú kombináciu oblečenia. Pri synovi to často nie je 😄

25. máj 2021

Sebavedomo sa citim, ked prekonam svoju konfortnu zonu 😘

25. máj 2021

Som mamička , sebavedomo sa cítim keď je o mna postarané a nie som zaspinena, v rozťahaný tričku, voľných teplákoch s drdolom a kruhmi pod ocami 😅keď sa upravím pekne oblečiem nahodim sa 🙏tak vtedy sa cítim ako nový človek 😂 maľovať sa neviem ale vaša kozmetika by mi určite pomohla 😍a o nechtoch ani nevravím haha 😂som rada keď som sama na WC (už to je “volno”)

25. máj 2021

ja sa cítim sebavedome vždy keď ma moja polovička obijme a keď sa k nemu pridajú aj naši dvaja chlapci.. mamka nemôže byť viac sebavedomá 😁rada sa krašlim aj po dlhom čase u kaderníčky má to pred pár dňami potešilo a dvihli sebavedomie, teším sa na testovanie 💅🤝🥳

25. máj 2021

Cítim sa sebavedomo kľudne aj v teplákoch a tričku keď mám na sebe dobre spravený make up a vlasy a manžel a moje detičky mi povedia aká som pekná 😍

25. máj 2021

Ahojte tak priznám sa po 7 mes. lezania na rizikovom tehotenstve a 15 mesiacov behania okolo bábätka a k tomu korona prispeli k tomu ze som sa trosku zanedbala a sebavedomie kleslo to sa ale začína meniť zistila som ze už si viem ukradnúť chvíľku aj pre seba a primalovat sa upraviť a hneď sa cítim príjemnejšie.

25. máj 2021

V opätkoch a šatách; ktoré milujem 😍

25. máj 2021

Cítim sa sebavedomo vždy, keď sa pekne oblečiem a namaľujem.

25. máj 2021

Ked si dam vyrazny ruz.

25. máj 2021

Každá maminka sa cíti sebavedomo ak ju zdobia dve veci. Šťastné dieťa a úsmev na tvári 😍 bez týchto dvoch doplnkov je hocijaký makeup zbytočný ♥️

25. máj 2021

Citim sa sebavedomo, hlavne ked mam dobry den, nie som unavena a som stastna 😊 na rodicovskej skoro 4 roky, je cas sa opat zacat o seba riadne starat 😄

25. máj 2021

citim sa savedomo ked sa upravim nalicim a ideme von s demi....zena na materskej obcas nestiha nema cas na seba a ked vyjde von potom zbada ze vysla v papuciach....aj to sa stava ale ! chcem a tuzim testovat znacku od dm drogerie chcem sa citim isto sebavedomo a krasne ...tak len drzat palce nech to vyjde

25. máj 2021

Citim sa sebavedomo ked je krasny slnecny den a hlavne ked mam na perach cerveny ruz. V tedy si pripadam krasne zensky.

25. máj 2021

Zdravo-Sebavedomo a výnimočne sa cítim každý deň 😘

25. máj 2021

Sebavedomejšie sa cítim, keď sa ráno nalíčím, ešte sebavedomejšie keď použijem výrazný červený rúž.

25. máj 2021

Najlepšie sa cítim, keď sa pekne oblečiem, upravím si vlasy a nalíčim sa. Vtedy sa až vznášam keď idem 😀 a jednoznačne mi na sebavedomí pridalo materstvo 😊

25. máj 2021

Asi vsetci sme pocas lockdownu sedeli zavreti doma a vynimocne je uz len to ze mozme vybehnut s detmi na zmrzku a obliect si nieco ine ako teplaky 🙂 ja zial nemozem ani to, pretoze cez velku noc ma postihla choroba, kvoli ktorej som ochrnula na dolnu polovicu tela...pre mna preto znamena citit sa vynimocne uz len to ze sa dostanem medzi ludi aj ked len na rehabilitaciu alebo ked mi muz vyznava lasku ci deti donesu kvietky pre skore uzdravenie 🙂 z choroby by som sa mala dostat do roka tak verim ze uz ani opatkom nebude nic stat v ceste ;)

25. máj 2021

Snažím sa cítiť sebavedomo vždy ale najviac sa tak cítim, keď si dám akýkoľvek rúž na pery a nahodím na seba nejaké pekné ale pohodlné šaty ;) jaj a aby som nezabudla, vždy keď prídem od kaderníčky s novými vlasmi :D

25. máj 2021
Autor komentár zmazal

Sebavedomo sa cítim keď sa zamknem v kúpeľni a potom sa na seba "šklebím" do zrkadla😆😆 ale inak keď sa pekne nakomplet upravím a vyrazím s manželom niekde len my dvaja sami bez detí a vtedy nemusí nič vravieť vidím mu na očiach ze je to ono 🙂❤

25. máj 2021

Sebavedomo sa cítim pri hoc jakej malej zmene na samej sebe. Napr. Nové vlasy, par kg dole ale aj vydarený makeup ktorý nieje prehnaný keď niekde ideme.

25. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď sa nalíčim ( Make Up, špirála, púder, rúž, očné tiene ❤️) a potom môžem ísť do obchodu,do mestá..... Zbožňujem každú dekoratívnu kozmetiku. Veľmi rada by som testovala a vyskúšala tento balíček.Dakujem.✌️🍀❤️

25. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď sa pekne nalíčim a upravím, a keďže makeup je môj svet a venujem sa mu aj na instagrame, tak kľudne to môže byť aj takéto farebné líčenie 🙂 Farieb sa nebojím, ale naopak ich veľmi rada používam, hoc idem len do mesta :D

25. máj 2021
Autor komentár zmazal

Ahojte ,ako matka troch detí sa strašne cítim sebavedomé keď som pekne upravená ,minimálne raz do týždňa chodím na obočie mihalnice a raz za mesiac na nechty;milujem keď sa sa môžem nalíčiť a ísť medzi ľudí ;) kozmetiku mám z DM ale nájde sa umna aj mery key ;) keď som upravená cítim sa byť viac atraktívna a výnimočná 🥰 a veľmi ma baví líčiť sa je to taká moja oáza pokoja popri všetkom tom strese ;)a hlavne unik z reality 😂keďže má nevidia len z drdolom v teplákoch a prirodzenú 😂😂

25. máj 2021

Vždy som sa cítila sebavedome 🙂 no potom prišlo babo nespočetné množstvo prebdenych noci a moje sebavedomie išlo postupne kdesi do úzadia..Le som sa zvládla prezliecť z teplákov keď som niekde išla...a potom som stretla susedku tiež ma malého a vždy je krásne upravená a povedala som so ze chcem tiež tak dobre vyzerať.. takže každý deň si nájdem 10-15min len pre seba kedy sa upravím linka špirála a rúž je úplne top škoda len ze teraz v dobe rusok a respiratorov tak nevynikne a hneď mi sebavedomie stupne a najmä keď vidím pohľad môjho muža 🤩😍😍 už vtedy som v oblakoch 🙂 testovanie by ma neskutočne potešilo

25. máj 2021

@luckaajanko p.s. výhra by potešila ;)

25. máj 2021

Vynimocne a sebavedomo sa cítim keď som s mojou milujucou rodinou. S najuzasnejsim manželom a 3 deťmi, ktoré ma robia najšťastnejšou na svete, moc ich milujem 😍😍

25. máj 2021

Testovanie by bolo fajn. Určite by potešilo aj dcérku. Sebavedomo vždy, keď je špeciálna príležitosť a ja sa môžem pekne upraviť.

25. máj 2021

Sebavedomo a výnimočne sa cítim keď mi partner niečím polichotí. 😊

25. máj 2021

Sebavedomo skoro stále. Každá by sme mali byť sebavedomá, bez ohľadu na okolnosti. A výnimočne sa cítim, keď vidím úsmev na synovej tváričke. 😊

25. máj 2021

Sebavedomo sa cítim ked sa vždy môžem nalíčiť, ako žena na MD sa cítim výnimočné a krásne . Potešia mi každý kompliment .🙂 milujem keď môžem vždy vyskúšať a vyčariť s make-up niečo nové na mojej tvári 🙂🙃

25. máj 2021

Sebavedomo sa cítim keď mám svojho syna pri seba lebo som jeho mama ❤️❤️❤️

25. máj 2021

Vždy som potrebovala na sebe make up aby som sa cítila sebavedomo. Mala som akné, nepáčili sa mi moje pery a moja tvár mi prišla neočarujúco. Rada sa maľujem a s radosťou skúšam nové veci, ale našla som cestu ako sa cítiť sebavedomo aj bez neho a dokonca aj s akné. Teraz sa maľujem, nie preto aby som zakryla svoj smútok, ale preto, že ma to nekonečne baví a rada skúšam nové líčenia s novými a svetlými farbami! ♥️

25. máj 2021

Pocit sebavedomia mi dodáva môj synček, no a samozrejme aj keď mám svoj good hair day 👩🏽 a čas na rýchle skrášlenie a chvíľku pre seba, napr. ľahký jemný make up kde rada dodávam farby aspoň v podobe tekutej farebnej očnej linky, ceruzky alebo očnými tieňmi. Sebavedomie mi dodávajú aj krásne a čisto upravené nechty, pleť a zuby, to si aj na druhých všimnem hneď 👀👄😉
testovanie by mi urobilo veľkú radosť, trošku sa odreagovať od mamičkovských povinností a starostlivosti o domácnosť a dopriať si chvíľu pre seba príjemným skrášlením či testovaním dekoratívnej kozmetiky. Make up a produkty na líčenie mám rada, baví ma skúšať a kombinovať farby atď, bolo by to fajn a zároveň aj príjemné rozptýlenie 😊💄💋🎁❤️🍀

25. máj 2021

Cítim sa sebavedomo odkedy som späť v práci a cítim sa žensky pri každodenných prípravách do nej, ktoré si vychutnávam ako nikdy. Pekne sa obliecť a nalíčiť ma teší každé ráno a o to viac, že som ruža medzi tŕňami, keďže som jedina žena medzi mužmi, preto by ma nové posily v kozmetickej taštičke potešili.

25. máj 2021

Sebavedomá sa cítim,keď mám upravenú nielen tvar ale aj vlasy.Oblečenie je už len korunka pre mna.Keď navyše dostanem pochvalu ako mi vyniknú oči,priam sa vznášam.Výhra by ma potešila a síce bojazlivo ale mohla by som skúsiť pre mna novú značku

25. máj 2021

Sebavedomo sa cistim ked mam pri sebe moje 3 princezničky. A ako kazda žena sa chce pačit 🙂 tak sa naličime pekne oblečieme 🙂

25. máj 2021

Ahojte, sebavedomo sa cítim s úsmevom, ktorým dokážem vyčariť úsmev aj na tvárach druhých... ♥️ A áno, som žena, tak aj ja milujem líčenie. Už ako malá som potajme čarovala s maminými “šminkami” 😍 a tento zvyk mi ostal do teraz. Milujem, keď môžem experimentovať so štetcami, farbami, trblietkamkami, ... a vytváram seba vždy inú, výnimočnú...
p.s. štetce sú už pripravené, testovanie by ma veľmi potešilo ♥️

25. máj 2021

Sebavedomo....
Sebavedomo som sa citila, ked som zbalila mojho manzela.
Sebavedomo som sa citila, ked som prekonala svoj strach z vysky, presla feratou a vyliezla 32m vodopad.
Sebavedomo som sa citila ked som odbehla svojich prvych 10 km.
Sebavedomo som sa citila ked som zhodila 15 kg zo svojej vahy.
A teraz sa najviac sebavedomo citim, ked tlacim pred sebou kočiarik.... 🤗🥰

25. máj 2021

Sebavedomo sa cítim vtedy, keď som vyrovnaná sama so sebou a keď som sama sebou. ❤️

Nie sme dokonalé ale máme právo byť na seba hrdé. ❗
💐Je potrebné, poznať svoju hodnotu a neposlúchať okolie, keď sa vás snažia presvedčiť o opaku.💯

😊Sebavedomie u mňa prichádza vekom a skúsenosťami.
Robím to, čo ma robí šťastnou, čo ma napĺňa a takto si budujem sebavedomie ja osobne.🤗📈

~výzor má tiež vplyv na sebavedomie človeka 💅💇‍♀️

Mne osobne sebavedomie ,,zvýši" to, keď si oblečiem červenú❤️💋a namaľujem si pery červeným rúžom.
Podľa mňa mi táto farba pristane najviac, a tak isto mi to tvrdí aj moje okolie.

Keďže som Slovenka🇸🇰, najviac sebavedomo sa cítim v kroji🥰.

Najradšej nosím rozpustené kučeravé vlasy a rada rôzne kombinujem oblečenie.
Rada si upravujem a lakujem nechty, pretože sa môžem vyhrať s farbami.

Čo sa týka líčenia, je to moje hobby.💄
Kedže sa venujem fotografovaniu, make-up a fotky jednoducho patria k sebe.
Mnoho mojích kamarátok odomňa požadujú to, aby som ich pred fotením namaľovala 😊.
Keď ma za ,,obočko, mihy, šminky, linky" pochvália, veľmi ma to poteší.
Je dôležité aby vás práca napĺňala a aby vás zároveň aj bavila.
Produkty s DM používam veľmi rada.❤️ Majú príjemnú vôňu ktorá vás pri líčení vždy príjemne ,,opantá" a pri líčení si aj oddychnete a zrelaxujete.

Som kreatívna a veľmi rada sa hrám s farbami.🌈
Čo sa týka líčenia, sebavedomosť = dlhé mihalnice, výrazne pery a hlavne linka ktorou si vždy vytvorím takéto ,,mačacie" 🐈‍⬛ oči:👀

Myslím, že každá z nás by mala mať zdravé sebavedomie, a byť na seba hrdá.❤️❗❗❗

Veľmi rada by som kreatívne odtestovala tento balíček a samozrejme, prajem veľa šťastia ostatným. 🤗⭐💞

26. máj 2021

Ja sa citim sebavedomo ked mam pri sebe najmilovanejsie osoby pri sebe a citim sa tak aj v bezpeci a isto.😉😉😉😉🙂🙂🙂

26. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo keď mám aspoň špirálu na očiach z domu a inna krok bez špirály a matneho krému

26. máj 2021

Ja sa začínam cítiť sebavedomo čoraz viac. Cvičím, zdravo jem a snažím sa mať positiv mindset. Zhodila som kilá, aby som znova bola plná energie a hravosti. Po 6 rokoch doma sa opäť líčim a robí mi to radosť, cítim sa pritom sexi a výnimočná. Deťom sa tiež takato maminka páči. Nielen manžel ale aj oni ma často pochválila a počuť že som pre ne najkrajšia maminka na svete je najviac.

26. máj 2021

Sebavedome sa cítim keď mám na sebe make up.
Je to vec ktorú milujem.
Nie som profesionál, ale vždy som milovala make up.
Sledujem trendy a všetko čo vidím musím mať😂
Keď sa nalíčim cítim sa ako nový človek.
Žena by mala byť upravená, nemyslím tony make upu ale niečo čo ju ešte podčiarkne.
Na foto iba jemný make up ❤️

26. máj 2021

Vzhľadom k tomu ze som na materskej a teraz sa dlho nedalo nikam ist tak sa priznam ze dlho som sa necítila sebavedomo a dlho som sa pekne nenalicila ale je cas sa opäť začať starať o seba a byť sebavedomá 💪

26. máj 2021

Od decembra do mája som bola mimo zamestnania.Kazda to poznáme,naše úpravy make-upu sa absolútne zjednodušili.Ja som si ale na staré kolená,začala napozeravat youtuberky a každý piatok som sa pokúšala prekonať samu seba a svoju nezrucnost 🤣 síce som sa cítila akoby som sa zmachlila jak obraz od Fullu,ale radosť bola! A to je základ sebavedomej ženy,keď ma radosť sama zo seba ❤️

26. máj 2021

cítim sa sebavedomo vtedy ked som krasne namalovana upravena, vtedy sa citim ako princezna, ten pocit sa snazim si dopriat co najcastejsie

26. máj 2021

Sebavedomo sa cítim keď sa nalíčim upravím oblečiem do nejakých pekných šiat 😊

26. máj 2021

Cítim sa sebavedomo so svojou dcérkou

26. máj 2021

Kedy sa cítim sebavedome? Keď zo seba urobím iného človeka, (toto bolo pri natáčaní nákupných maniacok) cítila som sa naozaj skvele 🙂

26. máj 2021

#test_dm s mojou dcerou sa citim asi najviac sebavedoma. Dava mi lasku šťastie a pocit že nepotrebujem nič viac na svete❤️

26. máj 2021

sebavedome?ked sa kazde rano zobudim a mam svojich pri sebe,sebavedome? ked si dam troska roasenky na oci,sebavedome???vzdy lebo som potrebna svojmu okoliu

26. máj 2021

Urcite sa citim sebavedomo ked som upravena a nalicena. Licim sa velmi rada. Do prace sa licim len jednoduchsie a na vecer alebo na nejaku akciu sa rada licim vyraznejsie. Velmi rada by som vyskusala licenie s kozmetikou trend it up❤️

26. máj 2021

Sebavedomo sa citim, ked mam na sebe ruz. Najradsej nosim vyraznejsie odtiene ruzovej a cervenej farby 💋

26. máj 2021

Sebavedomo sa cítim vtedy, keď sú moje detičky šťastné a rehocú sa z plných pľúc...😘

26. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď si dám náušnice a základný make-up 🙂 Špirála nesmie chýbať 🙂 Upravené vlasy od Kaderníčky sú ako sviatok. Krásny deň všetkým prajem🙂

26. máj 2021

sebavedomo sa citim vo vysokych topankach a sukni

26. máj 2021

Sebavedomo sa cítim keď dostanem kompliment od mójho chlapa"-10ročného syna,lebo viem źe od neho je to úprimné,pravdivé a a vyznanie plné lásky.Sebavedomo sa cítim keď si dám špirálu na oči,linku, prípadne líčka a doladím náušnice.

26. máj 2021
Autor komentár zmazal
26. máj 2021
Autor komentár zmazal

sebavedomo sa cítim stále, či namaľovaná či nenamaľovaná 😊 len musím byť učesaná, zdvihnem hlavu a idem si svoje 😊😊😊😊

26. máj 2021

Ja sa cítim sebavodomo zakaždým keď sa nalíčim, niekedy je to s linkou na oči niekedy bez, veľa záleží aj od toho ako sa v daný moment cítim a čo by som s čím zladila 🙂

26. máj 2021

Cítim sa sebavedomo vždy keď sa pozriem do zrkadla a poviem si ako dobre vyzerám 😄☺️

26. máj 2021

Tak moje sebavedomie jednoznačne začína vyžehlenými vlasmi...😊 Potom mi už pre dokonalý pocit stačí len trocha farieb v tvári a hneď som pripravenejšia na všetko, čo mi deň ponúkne... 💛🍀
(každá ale vieme že tých výziev počas dňa neni málo,
takže kvalitná kozmetika čo vydrží aktívny život ženy ako som aj ja, by mala byť vyvážená zlatom👌)

26. máj 2021

Sebavedomo sa naozaj asi ako kazda zena citim s nafarbenymi vlasmi,make upom a peknym ruzom, dokonalo upravenymi nechtami. Samozreme kazda sebavedomie vnimame inak. Od kedy som na materkej,tak si sebavedomie uzivam🥰. Už aj navsteva detskeho ihriska s krasnym ruzom na perach je pre mna uzasny pocit,lebo tych momentov,kedy sa mam cas ,,vyparadit” za posledneho 2,5 roka bolo ovela menej😅. Takze saty,pekny make up up,bronzer,ruz,vlasy a nechty a zivot je opat na chvilu v rovnovahe😂. My matky musime mat zdrave sebavedomie a sebalasku,aby sme predsa lasku mohli posuvat dalej🤪❤️

26. máj 2021

Sebavedome sa cítim keď mi kolegyne neodhadnu vek no bez mejkapu by mi asi odhadovali o pár rokov viac

26. máj 2021

Sebavedoma som vtedy keď sa nalíčim .Pekne upravím vlasy a niečo hodím na seba ale už ten make-up my dodáva sebavedomie .

26. máj 2021

Išla som tu písať litánie otom kedy som sebavedomá ja,ale stopla som sa a teraz pravdu teda.🤔😁
Nech rozmýšlam jak rozmýšlam,odkedy mám doma tak veĺký babinec,a teda 3 kočky ,tak zistujem že menej je viac a najviac SEBAVEDOMO sa CÍTIM PO DLHEJ VANI ,masky na tvári,nakrémovaným telom a tvárou a v teplom pyžamku.Čo tam po šminkách,ked sa aj tak večer odlíčim a umyjem a tvár ostáva?!💁‍♀️😅Nie,,amo DM dregériu zbožnujem,chodime tam pravidelne 1-2x mesačne na väčšie nákupy,kupujeme tam všetko do domu aj na telo aj na poriadok aj na hygienu..
No a odkedy sú rúška,a máme zahalenú tvár tak prakticky sa nelíčim,ale slubujem že znova začnem trochu ak si ma vyberiete hihi 🥳🤣💛🙂💙

26. máj 2021

Sebavedomé sa cítim keď som pekne namaľovana a keď mám pekne upravené vlasy.

26. máj 2021

Sebavedomá sa cítim vždy aspoň trochu, keď som nalíčená 💓 na foto som s maminou z krstín synovca ,ktorá sa tiež cíti lepšie a mladšie, keď ju nalíčim. Toto testovanie by ma potešilo hlavne preto, že som sa bežne dní prestala líčiť a chodím nenalíčena, teraz by som sa aspoň začala fintiť každý deň a cítila by som sa hneď lepšie 😀😀

26. máj 2021

sebavedomo sa citim ked sa kazde rano nalicim, ucesem aj ked som doma na home office. Staci makeup, spirala s hned sa citim krajsie 😊 A uplne najviac ked mi 5 rocna dcera povie “maminka nemusis sa malovyt ved ty si krasna aj tak”🥰❤️

26. máj 2021

Každá žena chce byť krásna, sebavedomá, túži po pohľadoch okolia, krásne sa obliecť a doladiť do make upom je čerešnička na torte, tak ako každá žena aj ja chcem byť jedinečná a krásna a verím ze s vašou dekoratívnu kozmetikou to bude hračka 😍 keďže mam zmiešanú pleť je naozaj,, zábava,, vyhrať sa s tým tak aby bola pleť jednotná a tieto naše super respirátory a rúška nám teda vôbec nepomáhajú a pleť nám ešte viac ničia, preto je pre mňa veľkou výzvou vyskúšať práve vašu kozmetiku a presvedčiť sa na vlastnej koži ci ste VY ty pravý na to aby ste si so mnou poradili 😉 a foto? Vyberte ma a počkajte si na výsledok pred a po... Je to na Vás 😘

26. máj 2021

Tak začnem stým, že mám rada prirodzenosť. Ale ako žena, ktorá miluje o seba sa starať , najviac sebavedomo a vynimočne sa cítim upravená.
Nalíčená a upravené vlasy 🙂
Si spominam na detsvo, keď som mamine potichu zobrala rúže a ličidla, aby som sa naličila a potom sa odfotila este s nathovacim fotoaparatom :D
O nechty sa staram dokladne, mam svoje dlhe pevne a som na nich hrda 🙂
Tiez dost vela krat experminentujem 🙂

Zaroven Líčeniu sa venujem, je to moje hobby, práca.
Trend it up používam aj u mňa v Salóne, tak by som rada vyskúšala aj tieto novinky 🙂

27. máj 2021

Sebavedomo sa cítim vždy,keď sa pekne oblečiem, nalíčim , pridám úsmev 😊.

27. máj 2021

Sebavedomo sa cítim ked vymením domáce oblečenie za elegantné, nalíčim sa ,vlasy upravím a vyrazím medzi ľudí 🙂

27. máj 2021

Mám sa rada a cítim sa sebavedomo vždy aj keď mám po troch tehotenstvách riedke vlasy, po kojení kilá navyše a aj keď mám od narodenia úzke pery. To, že som pekná, aj napriek mojim nedokonalostiam, mi denne pripomína aj môj manžel. S ním sa cítim sebavedomo aj keď pri ňom sedím večer v teplákoch a pozeráme TV. Odhliadnúc od tohto sa sebavedomo cítim keď sa namaľujem, kaderníčka mi pekne vyfúka vlasy a štýlovo sa oblečiem na nejakú udalosť. Mám rada vysoké opätky (asi tak 20 minút, potom ich preklínam), elegantné šaty, výrazný makeup a pekné rovné, naozaj rovné, vlasy. Takto ma, ale uvidíte len 2,3x za rok pretože to nepotrebujem, cítim sa dobre aj nenamaľovaná, pri svojej rodine.

27. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď som upravená, a ešte keď mi k tomu hovoria, že nevyzerám ako mama 3 detí❤️🤗
Kedysi na strednej škole som experimentovala s maľovaním sa, veľmi ma to baví, teraz mám iné priority no chuť vyblbnúť sa s make-upom občas prevetram🤭
Tento krásny balíček by ma nakopol opäť častejšie(aj každý deň) sa starať o svoju krásu 🧡🍀

27. máj 2021

Urcite kazda zena ked sa upravi sa citi sebavedomejsie a inak to nie je samozrejme ani so mnou🙂tento balicek a uzastne veci v nom by urcite nemali chybat v mojej momentalne biednej 😕 kozmetickej vybave.

27. máj 2021

Sebavedome sa cítim vtedy keď som pekne upravená nalíčená a samozrejme aj keď som občas skvelo "nahodená "😊 takýto balíček by sa mi veru zišiel 😄😊

27. máj 2021

Sebavedoma som vtedy keď sa nalíčim.Rada skúšam nové veci a tak by som chcela vyskúšať aj tento balíček ničomu sa nebránim. ☺️☺️

27. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď som upravená a oddýchnutá alebo keď si dám horúci kúpeľ. 😍

27. máj 2021

Sebavedomo sa citim,ked sa nalicim,upravim a moje okolie si to vsimne a da mi kompliment ci pochvalu.

27. máj 2021

Sebavedome sa cítim vtedy keď je rodina spokojná so všetkým čo mám pri sebe alebo na sebe a mám to rada. Momentálne sebavedomie mi dvíha 9 mesačný syn a možnosť si konečne kde tu zložiť rúško a pekne jemne sa nalíčiť

27. máj 2021

Práve predvčerom mi náramne stúplo sebavedomie. Namaľovaľa som sa, išla som ku kaderníčke, a keď som sa vrátila, syn sa ma opýtal: "mami si to ty?"

27. máj 2021

Maľujem sa každý deň.
Takze aj odpoveď znie=365dni sa cítim sebavedomo

27. máj 2021

Posledné mesiace tehotenstva som sa nelíčila a stále len kludový režim. Keď som sa po pôrode cítila fit dala na seba makeup a konečne spravila poriadny look cítila som sa sebavedomo. Rada skúšam nové značky a rada splňam nové výzvy mám v pláne robiť po materskej aj kurz a venovať sa líčeniu❤️ Svetle tiene , tmavé tiene , s linkou alebo bez nej , rúž červený alebo nude každá sme výnimočná a každá by sme sebavedomie mať mali! Ale len take zdravé 😊 každá sme totiž niečim výnimočná a krásna ! Či s makeupom alebo bez neho!❤️

27. máj 2021

Zdravé sebavedomie by mala mať každá žena. Samozrejme postupom môjho veku si už veľmi nedovolím vyjsť na ulicu bez úpravy🙈, aby som sa cítila fajn. Rada skúšať novinky v dekoratívnej kozmetike a hľadám, čo bude pre mňa úplná topka na rýchle a hlavne prirodzené líčenie.

27. máj 2021

Sebavedomie mi nechýba, avšak počas korony boli dni, kedy ma chytali absťáky, že sa nemám kam pekne nahodiť, nalíčiť, upraviť,..No aj počas tohto nedobrovoľného doma-sedenia som sa vynašla a pózovala aspoň manželovi 😁 Ja viem, to už je na diagnózu. Ale práve teraz, keď už opäť chodíme bez rúšok v exteriéri (ja som sa síce líčila vždy a aj pod rúškom mi rúž a make-up nesmel chýbať). Jednoducho líčenie obľubujem, je to moja denná rutina i závislosť a testovanie produktov trend it up by som si naozaj užila 😍

27. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo keď je konečne nejaká príležitosť kde sa môžem pekne obliecť a namaľovať.

27. máj 2021

Kedže pracujem z domu , tak sa cítim sebavedomo po domácom wellnes, keď sa pekne upravím a oblečiem 🙂

27. máj 2021

Sebavedomo sa cítim keď som namaľovaná 🙂bez toho nejdem ani vyniesť smeti 🤦‍♀️😁

27. máj 2021

Sebavedomo sa citim, ked idem od kadernicky po pamdemii🙂).
A k tomu mierne nalicena.....

28. máj 2021

Mám trošku problém so sebavedomím, ale najlepšie je to keď sa nalíčim a pekne oblečiem 😊

28. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo a výnimočne, keď sa pekne upravím, nalíčim a učešem. A samozrejme aj pekne obleciem, ale tak, aby som sa cítila pohodlne a komfortne. A samozrejme, ten pocit mi vedia znásobiť ľudia v mojom okolí, alebo niekedy aj naopak 🙂

28. máj 2021

Sebavedomo sa citim vzdy ,ci nalicena alebk nenalicena 🙂 ale urcite mozem povedat ze mi sebavedomie doda dobry makeup, pekne oblecenie a upravené nechty. A samozrejme aj ked som cerstva mama, budem sa paradit tak ako predtym 🙂

28. máj 2021

Rada by som sa zapojila do sutaze, pretoze milujem skusat a testovat nove veci, rada sa licim a sebavedomo sa citim vzdy, ked sa dokonale nahodim... cely zivot sa pohybujem v odvetvi, ktore je spojene s krasou a zdravim a preto si myslim, ze som vhodna adeptka ;) Som momentalne na materskej, ale to nemeni nic na tom, ze krasna a upravena chcem byt kazdy jeden den ;)

28. máj 2021

Ahoj, modrokoníkovský testovací tím 🙂
Sebavedomo sa cítim vždy vtedy, keď si na seba nasadím úsmev a dobrú náladu, pretože to je dosť dôležitá súčasť môjho "ja", ale takisto aj pekné oblečenie, pretože nie nadarmo sa hovorí, že šaty robia človeka 🙂 a čo sa týka výnimočnosti, tej dokáže dopomôcť častokrát práve make-up, hlavne ak konečne pomaličky môžeme odhodiť rúško a z chuti sa na ulici nadýchnuť čerstvého vzduchu a potešiť okolie ale takisto seba napríklad krásnym rúžom. Toto bola jedna z veci, ktorá ma počas celej tento pandémie trápila, že zbierka mojich rúžov spinká vo svojej krabičke a nemôžem ich prevetrať 🙈 😀 preto som doteraz stavila väčší dôraz na oči, pretože aspoň tie nebolo treba prekrývať 🙂 teraz v lete to zase zvyknem niekedy obrátiť a nechávam vyniknúť prirodzenosti a radšej výraznejším perám 🙂
Baví ma, keď je pleť pekne zjednotená, zároveň však zvýraznená kontúrami a rozjasňovačom 🙂 niekedy hravá vo farbách na očiach, inokedy zase hravá farbou rúžu, proste podľa aktuálnej nálady a príležitosti, na ktorú líčenie prispôsobujem 🙂
Budem rada ak by som dostala možnosť otestovať tieto výrobky, ale takisto budem držať palce rovnako každej jednej z nás 🙂
Prajem Vám veľa šťastia a pevných nervov pri výbere z tohto množstva pekných fotiek a slov 🙂

28. máj 2021

Cítim sa sebavedomo, keď nejdem z davom, ale prichádzam s niečim novým a odvážnym. 🙂

28. máj 2021

Sebavedomie mi dviha moj milovany muž ktory mi povie ze som krasna aj keď rano vstanem strapata ale ja sa citim sebavedome az po hodinovej návšteve svojej kupelni 😊,.

28. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď mi môj menší syn povie, že som princezná a že si ma chce zobrať za ženu.. Ale tiež, keď mi kolegyne v práci pochvália oblečenie alebo keď si dám miesto okuliarov šošovky.

28. máj 2021

Sebavedomo sa cítim keď sa nalíčim Make Up, špirála, púder, rúž ,očné tiene.Zbožňujem každú dekoratívnu kozmetiku.

28. máj 2021

Keď som upravená

28. máj 2021

Jednoznačne keď som nalíčená, upravená vtedy sa cítim veľmi dobre vo svojej koži ☺️

28. máj 2021

Ja sa najlepšie a sebavedomo cítim keď som spokojná sama so sebou vnutorne, keď robim veci, ktoré ma bavia a medzi tie patrí aj líčenie a stretávanie sa s ľuďmi 🙂 a veľmi rada chodim upravená , ale uznávam aj prirodzenú krásu, ale každá žena je svojím spôsobom krásna 🙂

28. máj 2021

ja sa citim najviac sebavedomo ked mam cerstvo umyte vlasy a som po dobrom vydatnom spanku, hodim nejaky fresh lahky make up, pohodlnne oblecenie a to je proste naj no teraz sa citim este sebavedomejsie kedze nosim pod srdcom moj prvy pokladik takze je to o to lepsie no ked sa narodi to budem hadam srsat hviezdicky od radosti a sebavedomosti pocas kracania v uliciach s kocikom 😍 a este k mojmu make-upu neodmyslitelne patri aj rozjasnovac ten musim mat vzdy kabelke aj s pudrom a spiralou povinna vybava. 🙂

28. máj 2021

asi vždy keď som nalíčená 🙂 aj keď skutočná krása sa nenachádza na tvári 🙂

28. máj 2021

Myslím si že sme krásne vždy a mali by sme sa cítim sebavedomo vždy no make up nám dodáva jedinečnosť ktorú nám nikto nevezme a preto sa citim ešte lepšie keď mam make up pretože sa citim jedinečná ako nikdy inokedy. Fotky mi bohužiaľ nejdu pripnúť ale na instagrame _ninahercova_ fotky mam😊

28. máj 2021

Keď som pekne nalíčená 😃 Líčim sa takmer každý deň testovanie by potešilo 🙂

28. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď som pekne upravená a nalíčená, snažím sa každý deň, mám rada na sebe pekne nalíčené oči. A najsebavedomejšie, keď si s kamoškami vyrazíme na kávu a cítime sa na 20+ 🙂 🍀♥ Dekoratívnu kozmetiku trend IT UP mám rada, niečo používam a niečo by som rada otestovala 🙂

28. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď som pekne oblečená a nalicena 😆💪 ako malujem sa každý deň, ale len klasika, maskara, tiene na obočie a korektorom pozakryvam čo sa dá 😆💪 teším sa (asi ako každá matka na materskej), keď ideme niekam na výlet alebo nejakú oslavu a doprajem si viac času na skrášľovanie 😁

29. máj 2021

Cítim sa výnimočne vždy, lebo ešte nikto nikdy nezistil na pohľad, že mám o 10rokov mladšieho manžela. 😍👏👏

29. máj 2021

Pripinam ešte fotku keďže mi to včera nešlo

29. máj 2021

Sebavedomo sa cítim vtedy , keď som pekne upravená, oblečená. A ked mi povie vacsi syn : ,, mamka ty si najkrajsia na svete ,,. ❤️
Rada by som vyskusala balicek 🙂 🤞🍀🍀

29. máj 2021

sebavedomo sa cítim vtdy keď sa pekne upravím oblečiem a keď mi muž povie že som krásna 🥰☘️☘️ veľmi by ma potešil balíček ♥️☘️

29. máj 2021

V pohodlnom oblečení 🙂

29. máj 2021

Ahoj, sebavedomo sa citim ked sa pelne obleciem a upravim. Ale samozrejme snazim sa tak robit denne aj doma, nie len ked ideme niekam. Tuto znacku som este neskusala, tak by so rada otestovala.🤩

29. máj 2021

Chcem byt sebavedomá, nefalšovaná a individuálna zaroven, no niekedy sa to neda, kedze mladi je uz davno za mnou a do dochodku este daleko. Sebavedomie rastie,ked sa upravim, namalujem, krasne obleciem a potom Vas oslovia slecna....aj ked 40 - tka na krku

29. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo , keď som pekne upravená .Milujem rúže a bez nich sa už cítim ako nahá. Milujem sa líčiť a starať sa o seba aj keď pri mojich dvoch synoch tomu nie vždy stíham venovať toľko pozornosti,ako by sa mi páčilo .🙂
Keby ma vyberiete veľmi by som sa potešila a snažila by som sa testovanie čo najlepšie zdokumentovať 👌🍀

29. máj 2021

Sebavedomo sa cítim, keď som pri mojom synovi... Obaja sme spokojní a vysmiaty.. Nič iné nám nechýba 😍 Samozrejme aj ak si viem zacvičiť a pekne sa nalicit 🥰

29. máj 2021

Sebavedomo sa cítim keď sa pekne oblečiem a mam čas sa aj na licit popri deťoch, aj ma k tomu este niekto pochváli že dobre vyzerám - niet sebavedomejsej ženy 😛😉

29. máj 2021

Sebavedome sa cítim s make upom, upraveným účesom a v elegantnom oblečení.

29. máj 2021

Sebavedomo sa cítim každý deň pri mojich detoch a manželovi.Synček mi pred spaním povedal aká som krásna napriek nenalicenej tvári a neupravených vlasov 💕

29. máj 2021

Sebavedomo sa cítim s mojou dcérou a pri mojom mužovi 🥰😊a keď som nalíčená a upravená 😊

29. máj 2021

Od Trend IT AP používam korektor licenku rozjasňovač pod oči mám aj paletku z hajlajterom atď.ktory je top😊 z veľkou radosťou by som odskúšala aj iné produkty tejto značky 🤞🤞🤞 Sebavedome sa cítim vždy keď som upravená (namaľovaná) hodím účes 😁 a keď mi moja 12 ročná dcéra povie že vôbec nevyzeram staro 🙈 🤣 a môj malí synček že som peka (pekná 🤣) tak to je sebavedomia až až 🥰

29. máj 2021

Pocit sebavedomia je pre mňa individuálna vec, vždy je to o tom ako sa cítim. Niekedy stačí si umyť korunu krásy inokedy je to práve full face makeup. Sebavedomie je len o pocite a myšlienke, ktorú v sebe vyžarujete. Prikladám ale forku makeupu, na ktorý som celkom hrdá. 🌷

30. máj 2021

Sebavedome sa cítim ,ak mi môj mažel povie, že dnes vyzerám naozaj dobre alebo keď mi moôj 6 ročný syncek poviem ,ktorý ma Aspergerov syndrom , ze som pre neho Tá najlepšia a najkrašia mama na svete a dokonca ma veľmi teší keď mi sám pochváli , že som sa veľmi pekne nalíčila a to ma vie veľmi povzbudiť , keď mi to povie práve môj synček, pretože vidím, ze robí pokroky a vníma aj svoje okolie 🙂 a kedže veľa času trávim doma malokedy sa líčim, ale keď mám čas milujem líčenie a milujem hlavne linky, a nepohrdnem ani fakt farbenými očnými tieňmi,ktoré dodávajú tvári super šmrnc a určite ich odporúčam každej jednej žene a ked nie, tak je iste krásny vyrazný čevený rúž🙂 . Výhra by ma veľmi potešila nakoľko veľmi rada používam rôzne produkty

30. máj 2021

Sebavedomo sa citim vzdy, ked som milovana...od kedy mam deti, tak je to kazdy jeden den a nimi ❤️💙

30. máj 2021

Sebavedomie mi dodáva najviac to, keď k super make-upu mám čas vykrepovat si vlasy 🙂 dodá im to objem a vtedy sa cítim najviac na svete 🙂 a vlasy sú predsa koruna krásy 🙂 lúbi to na mne aj muž, aj keď teraz nebolo príliš kam chodiť, určite to trošku v rámci možností teraz napravim 🙂

30. máj 2021

Ja sa cítim sebavedomo, keď môžem realizovať svoje nápady, keď sa pozriem do zrkadla a poviem si fajn. Sebavedome sa cítim vždy keď som upravená (namaľovaná), keď vidím iskru v očiach a na duši mam pocit vlastnej vnútornej sily.

30. máj 2021

Sebavedomo sa citim vtedy, ked som nalíčená, mám upravené vlasy, nechty, výrazný rúž a samozrejme - podpätky 🙂 Vtedy sa cítim hlavne žensky 🙂

30. máj 2021

Supeeer, to je niečo pre mňa 😘 dm kozmetiku aj používam a robí ma šťastnejšou 📿💄👠 keď som upravená nielen do práce, ale aj v prírode.... Lebo aj v lese sa chcem cítiť žensky. A dokáže to aj tento make up? Keď sa človek potí pri športe?

30. máj 2021

Cítim sa sebavedomo keď sa moje dieťa na mna usmieva ale aj keď mám možnosť sa nahodit a vypadnúť niekam na opätkoch a keď mám pri sebe svojho muža 🙂

30. máj 2021

Pre mna je licenie rutinou, mozno to znie (pre niekoho) povrchne, ale mne to robi neskutocnu radost a dodava sebavedomie☺️ O kozmetiku a licenie sa zaujimam uz roky. Mam rada nude tony a naturalny mejkap, ale vyraznejsie licenie tiez rada skusam, tesim sa uz, ked s muzom pojdeme cez leto na veceru😄 a co sa tyka trend it up, mam rada matne ruze od tejto znacky a chcela by som vyskusat aj ine veci, ako napr. mejkap/puder👌Plus prikladam foto, na ktorej je moje oblubene licenie ☺️

30. máj 2021

Asi ako každá žena aj ja sa cítim sebavedomo keď som upravená a aspoň jemne nalíčená. Aj keď som momentálne na materskej dovolenke, takže väčšinou si postačim len s ľahkym make-upom a špirálou. Testovanie by ma potešilo a aspoň by ma nakoplo k beuty dňom venovaným samej sebe 😉

30. máj 2021

Mám rada skôr prirodzené líčenie a základom je určite pekný úsmev 🙂 ten robí divy.

30. máj 2021

Sebavedomá sa cítim práve vtedy, keď som pekne upravená a keď ma niekto pochváli cítim sa úplne uvoľnené 💋

30. máj 2021

Sebavedomo sa cítim v pohodlnom elegantnom, či športovom oblečení. Napr. aj keď si po dlhšej dobe oblečiem sukňu, či šaty, farebné pančušky a obujem si farebné topánky (tenisky, šľapky). Nosím jemný make up a mám super vlasy. Milujem farebné laky na nechty, ktoré sa páčia aj mojej malej dcérke (nakupujeme ich práve v DM). Samozrejme sebavedome ideálne v dobrej nálade a bez zhonu...po práci, cestou zo škôlky na prechádzke, ihrisku, či na zmrzline. Šťastné matka, šťastné dieťa, či naopak??? 🙂

30. máj 2021
30. máj 2021

Milujem keď som nalíčená - cítim sa potom krajsia a to mi hneď dodá viac sebavedomia. Keď sa k tomu prikmotri aj kompliment od okolia tak sebavedomie len tak rastie. Rádia experimentujem s rôznymi značkami a skúšam čo mi sedí a čo nie. Veď vy hľadáte vlastne mňa 😉🤗🍀🍀🍀

30. máj 2021

Cítim sa tak keď som oddychnuta, pleť v dobrom stave, pekne upravená a nalicena, oblečená, keď deti sú spokojné a keď niekoho stretnem práve v takom stave 🙂 Roky som bola zameraná na jednu firmu v kozmetike ale už skúšam čokoľvek a dávam šancu všetkému co mi neublíži 🍀

31. máj 2021

Život sa zacina prebudením a zamilovaním sa do tvare mamy. Samozrejme lepsie sa clovek citi s make-upom ale preco nebyt sebavedoma aj bez. Prirodzena krasa je nadovsetko! Dvolezite je co mame v srdci a deti miluju svoju mamu s makeupom ci bez. Kazda jedna z nas sa potesi kozmetike ved sme zeny odmalicka nas to laka. 🌹🌷🌿❤️💄👄💅👜💍🔥🍸🛍🎈🎁🪅🎊🎉

31. máj 2021

Ked mam mininalne urobene obocie a vyzehlene vlasy 💜

31. máj 2021

Keď mi dá niekto kompliment a keď si dám elegantnejsie oblečenie s platformami

31. máj 2021

Sebavedome sa cítim pri mojej rodinke a samozrejme k tomu prispeje aj skutočnosť, keď mam upravené vlasy, nechty,...😉

1. jún 2021

Ahojte, mamičky,

ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktkované inernou poštou 🙂

Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@0mia1, @10adriana10, @13anjelik13, @1978martina, @20darina15, @21gabriela21, @23lenka, @3katka15, @aaamijaaa, @aaliyah2, @adastupakova, @adka62, @adriana0707, @aeowyn22, @ajocka79, @ajush5, @alenocka83, @andrea_b_, @angelikaoroszlan, @angelikastimova, @angie411, @ankasem, @anna9122020, @any17, @artemmiss, @b4rbork4, @babls5, @barbie77, @barborarichard15, @barborka1995, @bendinko, @berry59, @betamaca, @bibenka1991, @blbovina, @boba83, @bodka321, @boubelka0021, @bubiadany, @bubulacikkk, @bujnakmich001, @clare650, @daadlopaadlo, @danusa63, @danuskamiska, @daska178, @denisah1, @dennikbuducejmatky, @dijka123, @domca6, @domi_ch, @dominica31, @dominika74, @dominikaa8, @domkad, @dorka_33, @eddrienna, @elisssia10, @ennyanna, @evicah, @evka2512, @ewelinka21, @fedina1, @floren, @franika, @gabi1221, @gabika42252, @gabrieluskka, @gujami, @handmadejulka, @herecomesthesun, @ingus_ka, @irenaliza, @irk, @italy2, @ivanessa, @ivkafalcon, @jajasimka, @jana65l, @jane1987, @janfo, @janicka11, @janinka2901, @janka3792, @janka_cerv, @jankacig, @jujulka, @julianaw, @julie19, @karatina, @karolinagabika, @katarina111, @katarinka_28, @katka_g1, @katko999, @kattulkas, @kattys6991, @katy_j, @kikuska5, @kikuska9935, @kkarinka123, @kristin1212, @kristinapacigova, @kucierkaa123, @kulbaba, @lejlinka868, @lenicka777, @lenik888, @lenka095, @lenka9g, @lenkavalova, @lenushka27, @lenuska3110, @lesstat, @lgmsf, @lienka525, @lienka_9, @lillylea, @linoc, @livinka1111, @livs25, @loulou02811, @luca_kisa, @lucia1683, @lucinka1616, @luckaajanko, @lucylliana, @lucymaty, @lujza_, @lulliky1, @lusi26, @lusyf, @m_o_n_c_a_k, @macka0020, @magduska2, @maggie20, @maja4567, @majka3293, @majka8592, @majkabajka321, @majovka18, @mamamoni, @mamina2015, @mar.80, @marcelak14, @marcuska2016, @marianas, @marianna_g, @marikaheidi, @maroonka77, @martin_martina, @martinarichterova, @martuska174, @marwa, @matka412, @melani19, @micaaa, @michaela2910, @michaela5619, @michaelaaa37, @michaelasviezena, @michinka1621982, @midoriraion, @miiceencoovaa, @mija0324, @mikuca258, @mims_03, @mirabella26, @mirabelpx, @mishellka111, @mishka69, @mokuso, @molly9991, @mommy_1, @moncherry710, @moncicak28, @monika012, @monique17, @mottylikk, @mukiii007, @nataliamiskova, @nataliapoprocka, @natalll, @ncol, @neurus, @nika1211, @nikaroxy, @nikita151, @nikolapie, @ninahercova, @nugetka123, @ohemaa, @panir, @patkamarkusdonafre, @patycka, @paula427, @penelope10, @petka_timko, @petra0017, @petranagy, @peyton210503, @pieksamaki, @pipinka4, @pjtt, @pr3ttygirl, @puskaruka, @radanaaa, @radanna11, @renula05, @romcix213, @ruzova09, @sabinka1209, @sandintheair, @sarinka30, @sebulinko1, @side3, @silvia2552, @silvia_12, @silviapolyakova, @sima1415, @simalaci, @simi17, @simiailen, @simjav, @simonabelj, @simonamu, @simonnesk, @slavka234, @smajcii, @snickovo, @sonya6, @spagetka66, @stanusenka, @sunrise99, @susanita88, @terezkaaa88, @terka224, @tichanska1, @ticko, @timejka2010, @tkmama, @trdllo, @twinki, @ulrich123, @ursulienka1, @vellllo_70, @veronaistokova14, @veronika0203, @veronika26r, @veronika508, @veronika_demekova, @veronikapandelev, @vesmirnyglobus, @vetvicka, @veve1981, @vierkaweve, @vika0308, @vikahi, @vikinkaamaminka, @viktory6661, @vipvip151, @vive, @vivien888, @vladenajulo, @whitebubble, @willi, @x_m, @zabkazabulienka, @zata2, @zuana_1986, @zunazv, @zuzanazednickova99, @zuzans258, @zuzicka261, @zuzickaf1, @zuziiiii, @zuzkako, @zuzkamatuskova, @zuzkanr, @zuzu6612, @zuzuuzuz

1. jún 2021

Já se výjímečně a sebevědomě cítim každý den, jelikož sem v 5tém měsíci těhotenství a mám opravdu báječného muže, díky jeho pozornosti se cítim opravdu vyjímečná. 🙂

1. jún 2021

Podla mna by kazda zena mala o seba dbat a dobre vyzerat tych 10minut si urcite najde kazda mamina.aby sa upravila. Ja poviem pravdu bez makeupu ani smeti nejdem vyniest😂 a samozrejme aj deti a manzel su urcite pysny.ked maju pekne upravenu maminu partnerku

9. jún 2021
14. jún 2021

Začni písať komentár...

Odošli